Αλλά δεν έχει πλάκα έτσι, παρακαλώ όταν πετάμε καρφιά να πονάτε


Aς δουμε τότε και τι έχει να πεί η επιστήμη και οι ερευνές της.
Κι όμως, έχω διαβάσει ότι έχει μειωθεί το σεξ στους νέους και ένας σημαντικός λόγος είναι τα πορνό, κοινώς προτιμούν τη μαλακία.sys3x έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 23:11Γενικά όχι θα έλεγα λογικά ότι είναι πάνω κάτω στα ίδια με αυτά που ξέρεις αλλά μάλλον έχει αυξηθεί λιγάκι διότι λυπάμαι που το λέω αλλά έχετε μείνει λίγο πίσω, οι νέες γενιές είναι ηδονιστές, γαμάνε ότι τους γυαλίζει στο μάτι, έχει αλλάξει αρκετά ο τρόπος που γίνονται αρχικά τα κονέ (fb etc), με λίγα λόγια είναι περισσότερο αυτό που θέλαμε να ήμασταν εμείς αλλά βαριούνται ακόμη πιο εύκολα.don't speak έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 22:44Με βρίσκεις σύμφωνη για μια πιο προσεκτικά δομημένη πορνογραφία.
Όχι μόνο για τα νέα κορίτσια, αλλά και για τα νέα αγόρια.
Έχει άραγε μειωθεί η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών, έστω των νέων σε σύγκριση με ίδιες ηλικίες προ είκοσι πχ ετών;
Τζαστ μάη 21 σεντς.
η εμπειρια στα λογια; σε ενα θεμα που σχεδον καμμια δε λεει την αληθεια, γιατι σιγα μην το παραδεχτει.
απο τη μια μερικες θελετε να οριζεται ως "βιασμος" ακομη κια να σας πουν στο δρομο οτι εχετε ωραιο κωλο,και απο την αλλη να μην οριζεται ως βιασμος ο σκηνοθετημενος βιασμος, ο οποιος μπορει να φτασει (συναινετικα παντα) μεχρι και το να χυθει αιμα.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Αύγ 2018, 15:28Ότι θα έβλεπα άνθρωπο να πιστεύει ότι "μας αρέσει ο βιασμός", επειδή μπορεί να γουστάρουμε το οριοθετημένο σενάριο υποταγής σε τελείως οριοθετημένα πλαίσια από τον άντρα μας, με ξεπερνάει.
Βιασμός = ΔΕ ΘΕΣ. Πάρτο απόφαση. Το σενάριο random sex και υποταγή, όσο έχει τον παράγοντα "γουστάρω", δεν είναι βιασμός, είναι random sex.
Εννοείται και τα συζητάμε και τα πιο περίεργα κι αλλόκοτα γούστα μας με τις φίλες μας.
ενα γρηγορο γκουγκλισμα, https://www.healthyplace.com/sex/psycho ... -fantasiesCecily Anne έγραψε: ↑27 Αύγ 2018, 15:35Έχουν φαντασίωση άγριου σεξ στο ξαφνικό με κάποιον που γουστάρουν. Αυτό δεν είναι "βιασμός" ή φαντασίωση βιασμού. Το ότι εσείς το βαφτίζεται βιασμό, είναι δικό σας πρόβλημα.
"εσεις" το βαφτιζετε ετσι.Although saying "rape fantasy" sounds somewhat unthinkable, that's exactly what most women call it.
εσεις τα συζητατε, εμεις τα κανουμε. αναγνωριζεις τη διαφορα;
Απ' ότι βλέπω όπως και ο Άγις δεν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά του βιασμού με το επιθετικό sex. Άντε να το ξαναπούμε. Ο βιασμός δεν γίνεται με τη θέλησή της. Δε τον θέλει τον βιαστή, δε την καυλώνει, δε τον φαντασιώνεται. Εσύ, τη καυλώνει να την αρπάξεις, να τη βάλεις κάτω και να της κάνεις ακραία επιθετικό σεξ. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με βιασμό.
Άγι άστο, έκανες ένα λάθος, μη προσπαθείς να το μπαλώσεις, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.Αγις έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 06:41Aς δουμε τότε και τι έχει να πεί η επιστήμη και οι ερευνές της.
https://www.psychologytoday.com/us/blog ... -they-mean
https://www.psychologytoday.com/us/blog ... -fantasies