Ναι καλάΠασιφάη έγραψε: ↑21 Σεπ 2021, 13:41Δεν υποθέτω, διότι το υπονοούμενο που άφησες, ήταν από μόνο του σαφές. Όπως επίσης είναι σαφές πως δεν έχεις κοινωνική επαφή και θεωρείς εκ των πραγμάτων πως έχεις απέναντί σου ένα πουτανάκι που είναι ασύδοτο και θα στη χαρίσει για τις μαλακίες που βγάζεις απ'το στόμα σου. Όπως επίσης πως θα με δασκάλευες να φερθώ όπως γουστάρεις, σε ένα τυχάρπαστο τσιπουράδικο. Για να μην σου χαλάσω τη νιρβάνα. Είσαι σίγουρος πως θα έπραττα, ''ανείπωτα'' πράγματα. Άρα ήδη έχεις σχηματίσει άποψη. Προφανώς λοιπόν, η επικοινωνία, χωλαίνει μονόπλευρα.O I έγραψε: ↑21 Σεπ 2021, 12:57Φαντάζεσαι πράγματα αλλά, όχι!Πασιφάη έγραψε: ↑21 Σεπ 2021, 11:57
Να σου πω ρε μαν , ειλικρινά τώρα. Πίστεψες πως στην έπεσα για να με κυκλοφορήσεις; Ή οτι μιλάς και με κανένα πουτανάκι που ψάχνεται; [Όχι. Ξέρω από το παλιό που μου έλεγες κάτι για το γιό σου. Υποθέτω παντρεμένη] Μάλλον έχεις μείνει πίσω στα θέματα περί ζωής και κοινωνικότητας.
Και τί θα γινότανε αν εγώ μίλαγα σε τσιπουράδικο όπως μιλάω τώρα; Θα με έκανες ντα; Ή θα μου γύριζες τα προξενιά;
Ξεφτίλας είσαι εσύ απ'την στιγμή που υποννοείς κάτι για κάποιον που δεν γνωρίζεις.
Υ.γ. Έχω πολλά χρόνια να ντουμανιάσω, αλλά δεν είμαι κλεισμένη στην τρύπα του μοναχισμού, ούτε διάγω καλογερίστικο βίο. Θα σου έλεγα κι άλλα, αλλά θα το πάω μακρυά το τραίνο και θα με στείλουν για μπάνιο.
κι εγώ έχω από τα 30 να πιω. 24 χρόνια
για τα υπόλοιπα...
Με επιβεβαιώνεις ότι εκθέτεις τον εαυτό σου με φαντασίες (Υπέθεσα ότι μου την έπεσε η Πασιφάη)
Με επιβεβαιώνεις επίσης εκθέτοντας και την παρέα σου και ξέρεις/ρουν πολύ καλά τι εννοώ και πως ονομάζεται αυτό.
Τεσπα
Πολύ τράβηξε
υπέθεσε ότι σου κάνει κέφι και ναι κάποιες φορές γίνομαι επίτηδες μαλάκας αλλά αυτό που θέλω να μάθω το μαθαίνω
Καλό μεσημέρι
.,
Οι δικοί μου άνθρωποι ,δεν εκτίθενται, διότι δεν σκέφτονται πούστικα, όπως εσύ. Αν γουστάρεις να είσαι μαλάκας, δεν με αφορά στο ελάχιστο. Τα συμπεράσματά σου, να τα βάλεις εκεί που ξέρεις, μαζί με τα αποθηκευμένα.

το ανέκδοτο της ημέρας
Ούτε εσύ υποθέτω
"κ΄ αντρίκια". τόπαμε αυτό

Να το πω;
άντε, να το πω όσο πιο κομψά μπορώ. "Τις προκαταλήψεις και τις επιθέσεις επί προσωπικού, πέστα στο πρόσωπό μου το κάτω στην τελική που θα τις λάβει σοβαρά υπ' όψιν."
,,