Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Η Ελλαδα που αντιστεκεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 28 Σεπ 2021, 13:12

Ασέβαστος έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:10
vantono έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:06
hades έγραψε:
28 Σεπ 2021, 12:58

Επειδή μεγάλωσα σε αυτές τις περιοχές η πλειοψηφία ακόμα και τα χουλιγκάνια μια χαρά ζωή έφτιαξε όταν μέστωσε το μυαλό .Λίγα παιδιά έμπλεξαν σοβαρα .Και το ξαναλέω το σκηνικό ήταν κλασσικό σκηνικό δυτικής περιοχής στην Θεσσαλονική. ¨Ηρθαν κάποιοι για τσαμπουκά στο σχολείο και αντέδρασαν τα τσακαλάκια ανεξάρτητα αν τους αφορά η διαμαρτυρία ή όχι. Είναι θέμα γειτονιάς.
Και εγώ ξέρω ενα σκασμό άναρχες σαν τους επιτιθέμενους που χρόνια μετά, όταν μέστωσε το μυαλό τους, εγιναν απο υπάλληλοι τράπεζας μεχρι στελέχη πολυεθνικών. Δεν σημαινει κατι αυτο. Αλλά ακομα και οι λιγότερο ικανοι εξ αυτών, τουλαχιστον εχουν πολυ μεγαλυτερες πιθανότητες να καταληξουν κατι πολυ καλυτερο απο ντελιβεράδες. :8)
και ο βοριδης ειναι βουλευτης :102:

και;

τι σημασια εχει που θα καταληξει η καταντησει καθενας;
Τιποτα, αυτο λεω και εγω. Απαντηση στον hades ηταν, που παει να δικαιολογησει τα ναζουλοχουλιγκανια. Οτι και καλα σε 10-20 χρονια νταξ μωρε, θα ειναι μια χαρα ανθρωποι.

Εμπεδοκλής

Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 28 Σεπ 2021, 13:14

Ασέβαστος έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:03
vantono έγραψε:
28 Σεπ 2021, 12:50
Ασέβαστος έγραψε:
28 Σεπ 2021, 12:45

οταν δεχονται επιθεση, "καλα εκαμαν" να οργανωσουν νεα επιθεση με καδρονια;

σε σχολειο, οπου σιγουρα παιζουν και αμαχοι πιτσιρικαδες; με πιθανοτητες να εχουμε σοβαρα τραυματισμενο η νεκρο καναν πιτσιρικα που απλως πηγαινε στο σχολειο, η εστω και που στην ολη φαση με το "ντου" ταχθηκε στην πλευρα του σχολειου του;

ε, οχι. σαπισμα στο ξυλο, και καπακι σαπισμα στη φυλακη.

ενταξει, οι αβγοι/μαθητες θελουν κι αυτοι φυλακη και ξυλο, αλλα δεν ειναι μονο αυτοι στο σχολειο.
Καλά έκαναν που πηγαν για διαμαρτυρία εξω απο το σχολείο, όχι που πήγαν για να δείρουν. Οι αναρχόφλωροι ουτε ήθελαν να δειρουν ουτε ξερουν να δερνουν κιολας, και φάνηκε. Σου λενε "πάμε εξω απο το σχολείο, γκαρίζουμε, κρατάμε και τιποτα καδρόνια/κράνη στα χέρια, μας βλέπουν τα ακροδεξιά πιτσιρικια και φοβουνται, καθονται και μας κοιτάνε τρομαγμενα απο μεσα, και μετά φυγαμε".
Ετσι πιστευω οτι το ειχαν σχεδιασει στο μυαλο τους. Το οτι τα μικρά πετάχτηκαν απο μεσα με σιδηρογροθιές και φωτοβολίδες, ειναι σενάριο που τους εξέπληξε. Και φανηκαν και απ'την εντελως απροετοιμαστη αντιδραση τους.
παμε ειρηνικα με καδρονια σε σχολειο. σε συγκεκριμενο σχολειο, που παιξαμε φαπες προχτες.

καταλαβαινεις τι λες;

σε εναν ιδανικο κοσμο, με ενα τηλεφωνημα του διευθυντη θα τους ειχαν κυκλωσει τα ματ, και θα τσιμπαγαν απο 5 χρονια στη μπουζου, ολοι. μεχρις ενος.

τσαμπουκαλικια με ναζους να κανονισουν να συναντηθουν σε καμμια πλατεια, και να αλληλοσαπιστουν οσο θελουν, να φχαριστηθει η ψυχη τους.

100% σιγουρα δεν ηταν ναζοι ολοι αυτοι που βγηκαν απο το σχολειο. ηταν μαθητες, που στον καβγα πηραν το μερος του σχολειου τους.

αν ηταν 5-10 ναζοι που ξεκινησαν τον καβγα την προηγουμενη φορα, τωρα εχουν υποστηριξη απο ολο το σχολειο, απεναντι στους εξοσχολικους, επειδη αισθημα αγελης.

δηλαδη οι αριστεροτετοιοι, και ξυλο εφαγαν, και εκαναν ολο το σχολειο να υποστηριζει ναζους.

μπραβο τους, καλα τα καταφεραν. τους αξιζει ενα βραβειο ανοιχτης παλαμης.
Εν τω μεταξύ οι αναρχοαυτόνομοι απέξω ξεκάθαρα προβοκάρουν και τρομοκρατούν τους μαθητές που εισέρχονται στο σχολείο. Μάλιστα φαίνονται μεσήλικες, προφανώς καθηγητές του σχολείου, με όλα τα μέτρα προφύλαξης να προσπαθούν ήρεμα να τους διώξουν. Ε, τα θέλανε και οι έξω. Και μπορώ να βρω ένα σωρό ποινικά αδικήματα που διαπράττουν...

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 28 Σεπ 2021, 13:15

vantono έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:12
Ασέβαστος έγραψε:
vantono έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:06

Και εγώ ξέρω ενα σκασμό άναρχες σαν τους επιτιθέμενους που χρόνια μετά, όταν μέστωσε το μυαλό τους, εγιναν απο υπάλληλοι τράπεζας μεχρι στελέχη πολυεθνικών. Δεν σημαινει κατι αυτο. Αλλά ακομα και οι λιγότερο ικανοι εξ αυτών, τουλαχιστον εχουν πολυ μεγαλυτερες πιθανότητες να καταληξουν κατι πολυ καλυτερο απο ντελιβεράδες. :8)

και;

Τιποτα, αυτο λεω και εγω. Απαντηση στον hades ηταν, που παει να δικαιολογησει τα ναζουλοχουλιγκανια. Οτι και καλα σε 10-20 χρονια νταξ μωρε, θα ειναι μια χαρα ανθρωποι.
+20 aristeros
Σε λίγο ανεβαίνεις λεβελ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Σεπ 2021, 13:18

Εμπεδοκλής έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:14
Ασέβαστος έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:03
vantono έγραψε:
28 Σεπ 2021, 12:50

Καλά έκαναν που πηγαν για διαμαρτυρία εξω απο το σχολείο, όχι που πήγαν για να δείρουν. Οι αναρχόφλωροι ουτε ήθελαν να δειρουν ουτε ξερουν να δερνουν κιολας, και φάνηκε. Σου λενε "πάμε εξω απο το σχολείο, γκαρίζουμε, κρατάμε και τιποτα καδρόνια/κράνη στα χέρια, μας βλέπουν τα ακροδεξιά πιτσιρικια και φοβουνται, καθονται και μας κοιτάνε τρομαγμενα απο μεσα, και μετά φυγαμε".
Ετσι πιστευω οτι το ειχαν σχεδιασει στο μυαλο τους. Το οτι τα μικρά πετάχτηκαν απο μεσα με σιδηρογροθιές και φωτοβολίδες, ειναι σενάριο που τους εξέπληξε. Και φανηκαν και απ'την εντελως απροετοιμαστη αντιδραση τους.
παμε ειρηνικα με καδρονια σε σχολειο. σε συγκεκριμενο σχολειο, που παιξαμε φαπες προχτες.

καταλαβαινεις τι λες;

σε εναν ιδανικο κοσμο, με ενα τηλεφωνημα του διευθυντη θα τους ειχαν κυκλωσει τα ματ, και θα τσιμπαγαν απο 5 χρονια στη μπουζου, ολοι. μεχρις ενος.

τσαμπουκαλικια με ναζους να κανονισουν να συναντηθουν σε καμμια πλατεια, και να αλληλοσαπιστουν οσο θελουν, να φχαριστηθει η ψυχη τους.

100% σιγουρα δεν ηταν ναζοι ολοι αυτοι που βγηκαν απο το σχολειο. ηταν μαθητες, που στον καβγα πηραν το μερος του σχολειου τους.

αν ηταν 5-10 ναζοι που ξεκινησαν τον καβγα την προηγουμενη φορα, τωρα εχουν υποστηριξη απο ολο το σχολειο, απεναντι στους εξοσχολικους, επειδη αισθημα αγελης.

δηλαδη οι αριστεροτετοιοι, και ξυλο εφαγαν, και εκαναν ολο το σχολειο να υποστηριζει ναζους.

μπραβο τους, καλα τα καταφεραν. τους αξιζει ενα βραβειο ανοιχτης παλαμης.
Εν τω μεταξύ οι αναρχοαυτόνομοι απέξω ξεκάθαρα προβοκάρουν και τρομοκρατούν τους μαθητές που εισέρχονται στο σχολείο. Μάλιστα φαίνονται μεσήλικες, προφανώς καθηγητές του σχολείου, με όλα τα μέτρα προφύλαξης να προσπαθούν ήρεμα να τους διώξουν. Ε, τα θέλανε και οι έξω. Και μπορώ να βρω ένα σωρό ποινικά αδικήματα που διαπράττουν...

αυτη με την τσιριχτη φωνη, που ξεχωριζει αναμεσα σε τοσες φωνες, +5 χρονια φυλακη για κακοποιηση των αυτιων μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 28 Σεπ 2021, 13:22

nyxtovios έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:15
vantono έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

και;

+20 aristeros
Σε λίγο ανεβαίνεις λεβελ
Παρε πούλο μωρη κατσαρίδα. Που μόνο σχολιάζεις λογια μου χωρις να συμβάλλεις ουτε το ελαχιστο στη συζητηση.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 28 Σεπ 2021, 13:24

vantono έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:22
nyxtovios έγραψε:
vantono έγραψε:

+20 aristeros
Σε λίγο ανεβαίνεις λεβελ
Παρε πούλο μωρη κατσαρίδα. Που μόνο σχολιάζεις λογια μου χωρις να συμβάλλεις ουτε το ελαχιστο στη συζητηση.
Τί ακριβώς θεωρείς ως συμβολή στη συζήτηση; Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 28 Σεπ 2021, 13:26

vantono έγραψε:
nyxtovios έγραψε:
vantono έγραψε:

+20 aristeros
Σε λίγο ανεβαίνεις λεβελ
Ενω η δικια σου συμβολη ειναι η μεγιστη; :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 28 Σεπ 2021, 13:26

O ματωμενος αναρχομπουλης που πηγε με το λοστο του και το κρανος του μαζι με την αριστερη συμμορια του να τραμπουκησει ανηλικους και τελικα τον ξεπατωσαν τι κανει νοημα να ερθουν θελει να του βουλωσουν και το αλλο ματι? :smt005:

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 28 Σεπ 2021, 13:26

Εμπεδοκλής έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:24
vantono έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

+20 aristeros
Σε λίγο ανεβαίνεις λεβελ
Τί ακριβώς θεωρείς ως συμβολή στη συζήτηση; Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Το ξερω. Μετά το παρακατω ποστ, κανονικα θα επρεπε να σταματήσω να σχολιάζω άλλο.
vantono έγραψε:
28 Σεπ 2021, 12:44
Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
28 Σεπ 2021, 12:42
Μέλη φοιτητικών παρατάξεων που ανήκουν στο σχήμα των ΕΑΑΚ είχαν προγραμματίσει κινητοποίηση έξω από τη σχολική μονάδα, καταγγέλλοντας ότι την προηγούμενη εβδομάδα και στο πλαίσιο ενημερωτικής τους δράσης (μοίρασμα φυλλαδίων) έξω από σχολεία, με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, δέχθηκαν επίθεση από άτομα που ανήκουν στον χώρο της ακροδεξιάς.

Σήμερα, την ώρα που οι φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, κι ενώ σύμφωνα με καθηγητές του σχολείου, το ωρολόγιο πρόγραμμα ώρα είχε ξεκινήσει, άτομα με κουκούλες και καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φέροντας πέτρες και άλλα αντικείμενα επιτέθηκαν προς το μέρος των φοιτητών.

«Μας επιτέθηκαν με ρόπαλα, κράνη και σιδερογροθιές, τα οποία έκρυβαν μέσα στο σχολείο. Φαίνεται πως ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν τελείωσε με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής», ανέφεραν μετά την λήξη του επεισοδίου εκπρόσωποι των φοιτητών, καλώντας σε «αντανακλαστική αντιφασιστική κινητοποίηση» στη Σταυρούπολη εντός της ημέρας.

Το περιστατικό ερευνάται από τη διεύθυνση ασφάλειας της αστυνομίας, ώστε να διαπιστωθεί, μεταξύ άλλων, αν τα άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και επιτέθηκαν στους φοιτητές, ανήκουν στον μαθητικό πληθυσμό του σχολείου.

Μία ώρα μετά τη λήξη του επεισοδίου διαπιστώθηκε η παρουσία καπνού στην ταράτσα του σχολείου και έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής, όπου διαπίστωσε πως δεν υπάρχει εστία πυρκαγιάς.

https://cityportal.gr/thessaloniki-stay ... -foitites/
case closed!
Αλλά παρασύρθηκα. Σορρυ.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 28 Σεπ 2021, 13:27

vantono έγραψε:
nyxtovios έγραψε:
vantono έγραψε:

+20 aristeros
Σε λίγο ανεβαίνεις λεβελ
Δηλαδή τι περιμένεις να σου πούνε όταν σε πεσίματα τραμπούκων σε μαθητές και 14 χρονα απαντάς, ναι αλλα η Χρυσή Αυγή, ναι αλλά ο Χίτλερ.
Έναν κουμουνισμό χρειαζόμασταν να σας μαζέψει όλους τους ψεκασμένους.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 28 Σεπ 2021, 13:30

Sid Vicious έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:26
vantono έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

+20 aristeros
Σε λίγο ανεβαίνεις λεβελ
Ενω η δικια σου συμβολη ειναι η μεγιστη; :lol:
Ουτε και η δικιά σου ειναι κατι το ιδιαίτερο, αλλά δεν σε εχω πάρει στο κατόπι να σου γραφω "μπράβο, +20 nazoskinas, ντροπη σου" και τετοια. Προσπαθω με μια οσο το δυνατον εποικοδομητική αντιπαράθεση. :102:

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 28 Σεπ 2021, 13:31

Φυσικα η αστυνομια θα κανει ερευνα για να συλλαβει τους ανηλικους μαθητες
Οι ακροαριστεροι με τα καδρονια και τα κρανη που πηγαν στο σχολειο ενω ωρα λειτουργιας να τραμπουκησουν εχουν τις πλατες του συστηματος

Μπατσοι αναρχικοι ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι

Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis » 28 Σεπ 2021, 13:32

nyxtovios έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:27
vantono έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

+20 aristeros
Σε λίγο ανεβαίνεις λεβελ
Δηλαδή τι περιμένεις να σου πούνε όταν σε πεσίματα τραμπούκων σε μαθητές και 14 χρονα απαντάς, ναι αλλα η Χρυσή Αυγή, ναι αλλά ο Χίτλερ.
Οι ναζοχουλιγκανοι του ΕΠΑΛ με τις κουκούλες,τις σιδηρογροθιες και τις κρότου λαμψης γίνανε τώρα "καημένα 14χρονα"
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 28 Σεπ 2021, 13:32

nyxtovios έγραψε:
vantono έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

+20 aristeros
Σε λίγο ανεβαίνεις λεβελ
Γελάνε και οι πέτρες, που αποκαλείτε "μαθητες" και "αβγαλτα καημένα ανηλικα" ενα ματσο χουλιγκάνια με φωτοβολίδες και σιδηρογρόθες, Τρίτη πρωί πανω τους, μεσα στο σχολικό χώρο.
Ενα κομμουνισμο ναι τον χρειαζόμαστε και τον χρειάζεστε, δεν θα διαφωνησω εδω.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 28 Σεπ 2021, 13:34

Manolis έγραψε:
28 Σεπ 2021, 13:32
nyxtovios έγραψε:
vantono έγραψε:

Οι ναζοχουλιγκανοι του ΕΠΑΛ με τις κουκούλες,τις σιδηρογροθιες και τις κρότου λαμψης γίνανε τώρα "καημένα 14χρονα"
Θα σου κανουν το ασπρο μαύρο εδω μεσα, μαλακα μου! Μπόχησε ναζίλα το πχορουμ. Οσο παει όλο και πιο βόθρος γινεται αυτος ο ιστοτοπος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών