Κατάλαβα. Άνετα θα μπορούσε να είναι απαεωνισκος ο κύριος. Γιατί αν είναι δύσκολο να βρεις γυναίκα παρθένα σήμερα φαντάσου πόσο δύσκολο είναι να βρεις παρθένο ετών 41.
Παρθένος ετων 41 ψάχνει την ιδανικη γυναικα η οποια πρεπει να ειναι και παρθενα οπως αυτος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παρθένος ετων 41 ψάχνει την ιδανικη γυναικα η οποια πρεπει να ειναι και παρθενα οπως αυτος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Παρθένος ετων 41 ψάχνει την ιδανικη γυναικα η οποια πρεπει να ειναι και παρθενα οπως αυτος
Πραγματικά τώρα.
memberlist.php?mode=group&g=2
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τι ναι; δεν κατάλαβα.
Μου έβγαλες την λίστα όλων των μελών

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι κατά μία έννοια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λέγεται ότι υπήρχε κάποτε τύπος (οκ όχι 40άρης,πολύ μικρότερος) που την έπεφτε σε τελείως τυχαίες γυναίκες ακόμη και στο δρόμο,και έλεγε "έχω καρκίνο,πεθαίνω σε δυό μήνες και είμαι παρθένος".Και γάμαγε!
Τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι όντως υπήρχε αυτός ο τύπος,για αστικό μύθο μου κάνει αλλά αν υπήρξε θα ήθελα να του σφίξω το χέρι.
(χωρίς να με πάρουν χαμπάρι οι γνωστοί μου
)
Τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι όντως υπήρχε αυτός ο τύπος,για αστικό μύθο μου κάνει αλλά αν υπήρξε θα ήθελα να του σφίξω το χέρι.
(χωρίς να με πάρουν χαμπάρι οι γνωστοί μου

Εκανε rape by deception. Ηταν βιαστής.waldorf έγραψε: ↑04 Οκτ 2021, 18:15Λέγεται ότι υπήρχε κάποτε τύπος (οκ όχι 40άρης,πολύ μικρότερος) που την έπεφτε σε τελείως τυχαίες γυναίκες ακόμη και στο δρόμο,και έλεγε "έχω καρκίνο,πεθαίνω σε δυό μήνες και είμαι παρθένος".Και γάμαγε!
(χωρίς να με πάρουν χαμπάρι οι γνωστοί μου)
https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_by_deception
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
government mandated gf
ηδη το επεξεργαζεται η κινα που δειχνει το μελλον σε ολα τα επιπεδα

ηδη το επεξεργαζεται η κινα που δειχνει το μελλον σε ολα τα επιπεδα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γι`αυτό και η υποσημείωση "(χωρίς να με πάρουν χαμπάρι οι γνωστοί μουAlienWay έγραψε: ↑04 Οκτ 2021, 18:17...
Εκανε rape by deception. Ηταν βιαστής.

- Eθνικοκοινωνιστης
ελεγχος παρθενικου υμενα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Obi Wan Iakobi
Κακοποιητης.AlienWay έγραψε: ↑04 Οκτ 2021, 18:17
Εκανε rape by deception. Ηταν βιαστής.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Για φαντάσου να το έκανε άντρας προς άντρα αυτό. Να του λέει είμαι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και έχω μια τελευταία επιθυμία να σε πηδήξω. Πόσοι θα εκαναν άραγε το ψυχικό;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
.
Παρθένοι υπάρχουν.....είτε γιατί είναι χοντροί ή ντροπαλοί ή άσχημοι ή.....
Κάποτε τα είχα με μία ντροπαλή πλούσια μουνάρα ζωγράφο που η πρώτη της σχέση ήταν στα 35 της.....
Εγώ ήμουν ο 2ος.....ενω με είχε ζωγραφίσει γυμνό.....ντρεπόταν να κυκλοφορώ γυμνός μεσα στο σπίτι.....
Καί είχε και το πιό ομορφο πολύχρωμο μουνί που έχω δεί.....
.
Παρθένοι υπάρχουν.....είτε γιατί είναι χοντροί ή ντροπαλοί ή άσχημοι ή.....
Κάποτε τα είχα με μία ντροπαλή πλούσια μουνάρα ζωγράφο που η πρώτη της σχέση ήταν στα 35 της.....
Εγώ ήμουν ο 2ος.....ενω με είχε ζωγραφίσει γυμνό.....ντρεπόταν να κυκλοφορώ γυμνός μεσα στο σπίτι.....

Καί είχε και το πιό ομορφο πολύχρωμο μουνί που έχω δεί.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εσένα άμα στο λεγε κάποιος ετοιμοθάνατος από κορονοϊό, θα έκανες το ψυχικό;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο γυμνασμένη πρέπει να είναι μια γυναίκα;
από southern » 02 Ιουν 2024, 21:43 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 1303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
05 Ιουν 2024, 20:58
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 21:29
-
-
Νέα δημοσίευση Ολα οσο πρεπει να ξερετε γιατι επιβιωνουν οπως η κατασαριδα η ΝΔ και το Κουλισταν
από Μαδουραίος » 18 Νοέμ 2024, 22:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 92 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Νοέμ 2024, 22:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός, ο (κομμουνιστής) ΔΗΜΑΡΧΟΣ αυτός και η Λασπούπολη που έγινε… μύθος
από Frappezitis » 06 Σεπ 2023, 07:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 2301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
05 Οκτ 2023, 20:47
-