Βενιζέλος: Γιατί είμαστε πρώτοι σε θανάτους;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Re: Βενιζέλος: Γιατί είμαστε πρώτοι σε θανάτους;
Ο Βενιζέλος για να μη ζητήσει συγνώμη για την κοινωνική καταστροφή που έφερε και ο ίδιος λόγω μνημονίων και τα χάλια της υγείας και των νοσοκομείων, άρχισε τα μυστήρια και τις ίντριγκες Γιάννα βγει στην επιφάνεια ξανά. Εγκληματικό σουργελο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Υδράργυρος
Εχω μια ηλιθια απορια: αυτη η συζητηση για τα κλεισιματα νοσοκομειων ηταν απαραιτητο να ανοιξει μεσα στην πανδημια; δε μπορουσαμε να περιμενουμε να περασει η πανδημια για να ανοιξουμε αυτο το φακελο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 09:53Το "ερωτημα" μεταφράζεται ως "μου είπαν πως θα κλείσουν νοσοκομεία και θα συγχωνευσούν τμήματα. Ετοιμάζουν νομοσχέδιο. Πώς θα το περάσουν εν μέσω πανδημιας; θα βάλουν εμένα ως χονδρό λαγό να κάμω πρόλογο"hades έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 08:19Χωρίς να έχω διαβάσει τι έχετε γράψει στις προηγούμενες σελίδες το ερώτημα του Βενιζέλου αφορά καθαρά τους γιατρούς ξέχωρα από τους εμβολιασμούς και τα μέτρα. "
Μήπως ρε γιατροί κάνετε κάτι λάθος " Εγώ έτσι το καταλαβαίνω και νομίζω είναι σωστό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί .
Η κριση ειναι ευκαιρια λεει το μανιουαλ τηςαδιατακτης διακυβερνησης, αλλα στην προκειμενη περιπτωση η αβεβαιωτητα κοστιζει ζωες
Γιατι ειμαστε πρωτοι σε θανατατους; μα δεν ειμαστε πρωτοι τριτοι ειμαστε
Δλδ δεν έχουν γίνει λάθη καθαρά ιατρικά στον τρόπο περίθαλψης των ασθενών ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 09:53Το "ερωτημα" μεταφράζεται ως "μου είπαν πως θα κλείσουν νοσοκομεία και θα συγχωνευσούν τμήματα. Ετοιμάζουν νομοσχέδιο. Πώς θα το περάσουν εν μέσω πανδημιας; θα βάλουν εμένα ως χονδρό λαγό να κάμω πρόλογο"hades έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 08:19Χωρίς να έχω διαβάσει τι έχετε γράψει στις προηγούμενες σελίδες το ερώτημα του Βενιζέλου αφορά καθαρά τους γιατρούς ξέχωρα από τους εμβολιασμούς και τα μέτρα. "
Μήπως ρε γιατροί κάνετε κάτι λάθος " Εγώ έτσι το καταλαβαίνω και νομίζω είναι σωστό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Mόνο που δεν έφερε ο Βενιζέλος το μνημόνιο.Ο ΓΑΠ το έφερε που τον είχε βάλει σε ιδιότυπη απομόνωση στο υπουργείο Αμύνης και τον φώναξε όταν οι υπολογισμοί του έπεσαν έξω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:11Ο Βενιζέλος για να μη ζητήσει συγνώμη για την κοινωνική καταστροφή που έφερε και ο ίδιος λόγω μνημονίων και τα χάλια της υγείας και των νοσοκομείων, άρχισε τα μυστήρια και τις ίντριγκες Γιάννα βγει στην επιφάνεια ξανά. Εγκληματικό σουργελο.
Τα νοσοκομεία και το σύστημα υγείας στην Ελλάδα μια χαρά λειτουργούν.
Η απάντηση στο ερώτημα του Βενιζέλου βρίσκεται στον αριθμό των ψεκασμενων και των συνομωσιολόγων.
Όταν στον ελληνικό πληθυσμό περίπου 3.000.000 παραμένουν ανεμβολιαστοι και πάλι καλά να λέμε που οι θάνατοι είναι μόνο 30-40 ημερησίως και οι ΜΕΘ μόνο 340.
Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.
Η απάντηση στο ερώτημα του Βενιζέλου βρίσκεται στον αριθμό των ψεκασμενων και των συνομωσιολόγων.
Όταν στον ελληνικό πληθυσμό περίπου 3.000.000 παραμένουν ανεμβολιαστοι και πάλι καλά να λέμε που οι θάνατοι είναι μόνο 30-40 ημερησίως και οι ΜΕΘ μόνο 340.
Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.
-
Στο Αγρίνιο σίγουρα κάτι έγινε.Πρέπει να συγκριθεί το μέσο ποσοστό επιβίωσης ασθενών από κορωνοιό στις ΜΕΘ με άλλες χώρες για να δούμε τι γίνεται.hades έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:20Δλδ δεν έχουν γίνει λάθη καθαρά ιατρικά στον τρόπο περίθαλψης των ασθενών ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 09:53Το "ερωτημα" μεταφράζεται ως "μου είπαν πως θα κλείσουν νοσοκομεία και θα συγχωνευσούν τμήματα. Ετοιμάζουν νομοσχέδιο. Πώς θα το περάσουν εν μέσω πανδημιας; θα βάλουν εμένα ως χονδρό λαγό να κάμω πρόλογο"hades έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 08:19Χωρίς να έχω διαβάσει τι έχετε γράψει στις προηγούμενες σελίδες το ερώτημα του Βενιζέλου αφορά καθαρά τους γιατρούς ξέχωρα από τους εμβολιασμούς και τα μέτρα. "
Αλλά και ο Βενιζέλος τα λέει θολά,αναφέρει δύο χώρες,τη Γερμανία και την Πορτογαλία,η πρώτη μπορεί να θεωρηθει πρότυπο για τις ΜΕΘ,η δεύτερη όχι,τον χειμώνα έγινε σφαγή εκεί και η σημερινή επιτυχία οφείλεται στο 85% εμβολιασμούς.
-
Ναι ξεκινήσαμε τα ο Χίτλερ τα έκανε, εγώ δεν ήξερα. Χωμένος σε υψηλά κλιμάκια σε όλη την κοινωνική διάλυση. Μια είναι η λύση του μυστηρίου. Εμβολιασμοί ειδικα άνω των 60 και καλό σύστημα υγείας. Ας βγαίνει μόνο για να ζητάει συγνώμη, και να σταματήσει τις ηλιθιότητες.πατησιωτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:22Mόνο που δεν έφερε ο Βενιζέλος το μνημόνιο.Ο ΓΑΠ το έφερε που τον είχε βάλει σε ιδιότυπη απομόνωση στο υπουργείο Αμύνης και τον φώναξε όταν οι υπολογισμοί του έπεσαν έξω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:11Ο Βενιζέλος για να μη ζητήσει συγνώμη για την κοινωνική καταστροφή που έφερε και ο ίδιος λόγω μνημονίων και τα χάλια της υγείας και των νοσοκομείων, άρχισε τα μυστήρια και τις ίντριγκες Γιάννα βγει στην επιφάνεια ξανά. Εγκληματικό σουργελο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πατησιωτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:22Mόνο που δεν έφερε ο Βενιζέλος το μνημόνιο.Ο ΓΑΠ το έφερε που τον είχε βάλει σε ιδιότυπη απομόνωση στο υπουργείο Αμύνης και τον φώναξε όταν οι υπολογισμοί του έπεσαν έξω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:11Ο Βενιζέλος για να μη ζητήσει συγνώμη για την κοινωνική καταστροφή που έφερε και ο ίδιος λόγω μνημονίων και τα χάλια της υγείας και των νοσοκομείων, άρχισε τα μυστήρια και τις ίντριγκες Γιάννα βγει στην επιφάνεια ξανά. Εγκληματικό σουργελο.
Το δευτερο μνημονιο ο Βενιζελος το εφερε.
.
Eρχεται μαλλον απο αυριο lockdown στους ανεμβολιαστους χωρις μαλιστα επιδομα για οσους χασουν τη δουλεια τους.
.
.
-
Και το τρίτο ο Καμμένος.Αρίστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:33πατησιωτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:22Mόνο που δεν έφερε ο Βενιζέλος το μνημόνιο.Ο ΓΑΠ το έφερε που τον είχε βάλει σε ιδιότυπη απομόνωση στο υπουργείο Αμύνης και τον φώναξε όταν οι υπολογισμοί του έπεσαν έξω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:11Ο Βενιζέλος για να μη ζητήσει συγνώμη για την κοινωνική καταστροφή που έφερε και ο ίδιος λόγω μνημονίων και τα χάλια της υγείας και των νοσοκομείων, άρχισε τα μυστήρια και τις ίντριγκες Γιάννα βγει στην επιφάνεια ξανά. Εγκληματικό σουργελο.
Το δευτερο μνημονιο ο Βενιζελος το εφερε.
.

Μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται ότι μπορούσε να αποφευχθεί μνημόνιο το 2009,μπορεί να το ισχυρίζεται και για το 2015 αλλά όποιος το ισχυρίζεται για το 2012 είναι παλαβός για δέσιμο.
Και το τριτο ο Βενιζελος γιατι δεν επιασαν με Σαμαρα τους στοχους του δευτερου. Τα μνημονια τελειωσαν απαξ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ επιασαν τους στοχους του 3ου μνημονιου και πεδτυχαν ελαφρυνση χρεους.
.
.
- taxalata xalasa
την σύνταξη να παρακρατήσουν 7 μέρες το πολύ και θα έχουν εμβολιαστεί όσα γιαγιοπαππούδια λείπουν.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα αλλά νομίζω ότι έχει πολιτική και όχι υγειονομική στόχευση το "παρών" του Βενιζέλου.
Ειδικώς τώρα που γίνονται ζυμώσεις στον πολιτικό του χώρο.
Ειδικώς τώρα που γίνονται ζυμώσεις στον πολιτικό του χώρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όταν μια ΜΕΘ αυξάνει τις κλίνες της σε μια νύχτα από 6 σε 17 ,με τα ίδια μηχανήματα και το ίδιο προσωπικό, ένα σκοπό εξυπηρετεί.πατησιωτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:26Στο Αγρίνιο σίγουρα κάτι έγινε.Πρέπει να συγκριθεί το μέσο ποσοστό επιβίωσης ασθενών από κορωνοιό στις ΜΕΘ με άλλες χώρες για να δούμε τι γίνεται.hades έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 10:20Δλδ δεν έχουν γίνει λάθη καθαρά ιατρικά στον τρόπο περίθαλψης των ασθενών ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 09:53
Το "ερωτημα" μεταφράζεται ως "μου είπαν πως θα κλείσουν νοσοκομεία και θα συγχωνευσούν τμήματα. Ετοιμάζουν νομοσχέδιο. Πώς θα το περάσουν εν μέσω πανδημιας; θα βάλουν εμένα ως χονδρό λαγό να κάμω πρόλογο"
Να δείχνει γραφήματα ο Κικίλιας στη συνέντευξη τύπου και να λέει ο Μητσοτάκης πως κάναμε 1000 τις κλίνες ΜΕΘ.
Αυτό εκτός από το ότι είναι γελοίο, οδηγεί και σε θανάτους και νομίζω ο καθένας θα έπρεπε να το καταλαβαίνει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε αυτό που οι άλλοι θεωρούν ότι είμαστε ;
από έργο_μακέτο » 16 Μαρ 2024, 13:34 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 919 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Μαρ 2024, 13:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν είμαστε πτωχοί. Είμαστε αποτυχήσαντες εκατομμυριούχοι.
από AlienWay » 07 Σεπ 2024, 10:39 » σε Life style - 8 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
26 Σεπ 2024, 10:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πορεία του ΠΑΜΕ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
από Golden Age » 02 Νοέμ 2023, 13:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
26 Δεκ 2023, 16:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ο Κυριάκος ο νέος Βενιζέλος;(ο παλιός)
από antaras » 27 Ιουν 2023, 20:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
27 Ιουν 2023, 20:34
-