Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 08 Οκτ 2021, 23:26

hellegennes έγραψε:
08 Οκτ 2021, 15:07
Otto Weininger έγραψε:
08 Οκτ 2021, 11:51
Έχεις γιαγιά 90 χρονών και της έκανες αντιεμβολιαστικο brainwash ;
Εγώ πάντως χαίρομαι που ως προς τους παππούδες γράψαμε τα μέτρα συναθροίσεων στα παπάρια μας. Τους πήγαμε να εμβολιαστούν μεν (ήθελαν από μόνοι τους), αλλά δεν αναβάλαμε συναθροίσεις Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, γενεθλίων, κτλ.

Σ' αυτήν την ηλικία δεν βάζεις την ζωή σου στον πάγο. Χαίρομαι που δεν στερήθηκε ο παππούς μου τα εγγόνια και τα δισέγγονά του φέτος. Χαίρομαι που κράτησε έστω και για λίγο την δισέγγονή του στην αγκαλιά του, παρότι διαρκώς άρρωστη λόγω βρεφικού σταθμού.

Η ζωή έχει νόημα όσο την ζεις.
Mpravo bodi
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy » 08 Οκτ 2021, 23:30

Otto Weininger έγραψε:
08 Οκτ 2021, 11:52
Sid Vicious έγραψε:
Καdy έγραψε:
07 Οκτ 2021, 01:20
τα φαρμακα αποβαλλονται απο τον οργανισμο μεσω της πεψης,τα μπολια μπαινουν στο αιμα σου και αλλαζουν ολη την λειτουργια του οργανισμου σου :c020:

NEXT
Δεν ισχυει αυτό που λες περι πεψης, εδω ενα τσιγαρο απλα καπνιζεις και περναει η νικοτινη στο αιμα
Μ'αρέσει που του απαντάς του καθυστερημενου :lol:
γιατι βριζετε κυριε?
αν εχετε καποιο θεμα μαζι μου σας προσκαλω να λυσουμε τις διαφορες μας στο παρκινγκ του γηπεδου ΟΑΚΑ
ξερω πως καποτε ησασταν γυμνασμενος ομως απο τοτε που το σωμα σας εγινε μονιμος παραγωγος σπαικ προτειν δυσκολευεστε και να πλξτρολογησετε(εκτος αν ησασταν στους τυχερους και σας εκαναν πλασιμπο :c020: )

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 08 Οκτ 2021, 23:30

Οργισμένος έγραψε:
08 Οκτ 2021, 23:26

Mpravo bodi
Πως πανε τα αντισωματα τι level εισαι;
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Οκτ 2021, 23:35

Οργισμένος έγραψε:
08 Οκτ 2021, 23:26
hellegennes έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
Εγώ πάντως χαίρομαι που ως προς τους παππούδες γράψαμε τα μέτρα συναθροίσεων στα παπάρια μας. Τους πήγαμε να εμβολιαστούν μεν (ήθελαν από μόνοι τους), αλλά δεν αναβάλαμε συναθροίσεις Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, γενεθλίων, κτλ.

Σ' αυτήν την ηλικία δεν βάζεις την ζωή σου στον πάγο. Χαίρομαι που δεν στερήθηκε ο παππούς μου τα εγγόνια και τα δισέγγονά του φέτος. Χαίρομαι που κράτησε έστω και για λίγο την δισέγγονή του στην αγκαλιά του, παρότι διαρκώς άρρωστη λόγω βρεφικού σταθμού.

Mpravo bodi
Χαίρομαι που δεν είμαι μαλάκας σαν κι εσένα και έζησε ό,τι έζησε ο παππούς μου αυτόν τον χρόνο πριν πεθάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική » 09 Οκτ 2021, 01:17

hellegennes έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Ναι οκ, αλλο αυτο (που συμφωνω με ο,τι λες) και αλλο να λες στην 90χρονη γιαγια σου να μην παει να εμβολιαστει. Πρωτα απ’ ολα ΔΕΝ σου πεφτει λογος. Αν παθει κατι και μαλιστα σε τετοια ηλικια τι θα πεις; Θα αναλαβει ο goback την ευθυνη; Τους γιατρους της πρεπει να ακουσει η γιαγια, οχι τον εγγονο.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Οκτ 2021, 01:25

Πάντως βλέποντας τηλεόραση σίγουρα δεν ακούει τους γατρούς. Κάτι κομπογιαννίτες ακούει. Το σωστό είναι να ακούσει τους γιατρούς, φυσικά. Τους πραγματικούς, εννοείται, αυτούς που την κουράρουν, όχι αυτούς που λένε μαλακίες στο γυαλί, που έχουν να περιποιηθούν ασθενή από όταν έκαναν την πρακτική τους πριν 50 χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 09 Οκτ 2021, 01:29

Παντως εμεις εμβολιασμενοι-ανεμβολιαστοι το περασαμε ολοι το ιδιο. 2 μερες με λιγο δεκατα, λιγο πονο στα κοκκαλα, και λιγο καταβολη, και μετα την τεταρτη μερα 100% καλα. Ενα κρυωματακι ηταν. Δεν ξερω ποια μεταλλαξη ειναι αυτη, αλλα δεν ηταν τιποτα.
Μονο η καραντινα ειναι προβλημα, αλλες 5 μερες μεσα :roll:

περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική » 09 Οκτ 2021, 01:35

hellegennes έγραψε:
09 Οκτ 2021, 01:25
Πάντως βλέποντας τηλεόραση σίγουρα δεν ακούει τους γατρούς. Κάτι κομπογιαννίτες ακούει. Το σωστό είναι να ακούσει τους γιατρούς, φυσικά. Τους πραγματικούς, εννοείται, αυτούς που την κουράρουν, όχι αυτούς που λένε μαλακίες στο γυαλί, που έχουν να περιποιηθούν ασθενή από όταν έκαναν την πρακτική τους πριν 50 χρόνια.
Ε ναι ρε συ, για τον προσωπικο της γιατρο που γνωριζει το ιστορικο της λεω εγω. Παντως οχι τον εγγονο της.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 09 Οκτ 2021, 01:43

περαστική έγραψε:
09 Οκτ 2021, 01:17
hellegennes έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Ναι οκ, αλλο αυτο (που συμφωνω με ο,τι λες) και αλλο να λες στην 90χρονη γιαγια σου να μην παει να εμβολιαστει. Πρωτα απ’ ολα ΔΕΝ σου πεφτει λογος. Αν παθει κατι και μαλιστα σε τετοια ηλικια τι θα πεις; Θα αναλαβει ο goback την ευθυνη; Τους γιατρους της πρεπει να ακουσει η γιαγια, οχι τον εγγονο.
Μαθετε να ξεχωριζετε την ειρωνια ομως, προφανως και δεν της εκανα αντιεμβολιαστικο brainwash :lol:
Της ειχα πει φυσικα οτι τσαμπα θα το κανει τοσο νωρις(κατι που επαληθευτηκε γιατι δεν υπηρξε κρουσμα σε ακτινα 20 χιλιομετρων απο το σπιτι της,ffs χωριο 50-80 ατομων υπο καθεστως λοκνταουν).Αλλα τελικα αποδειχθηκε οτι πηρε τη σωστη αποφαση γιατι το Πασχα εκανε κωρονοπαρτυ και τον Ιουλιο-Αυγουστο περασε απο 5-6 εκκλησιες και απο καμια 10αρια κηδειες και μνημοσυνα.Αν ηξερα οτι ειχε τετοια σχεδια θα της ελεγα να κανει αλλες 2-3 δοσεις για καβα.
Philip Mortimer έγραψε:
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Οκτ 2021, 01:53

GoBack έγραψε:
09 Οκτ 2021, 01:43
περαστική έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Μαθετε να ξεχωριζετε την ειρωνια ομως, προφανως και δεν της εκανα αντιεμβολιαστικο brainwash :lol:
Της ειχα πει φυσικα οτι τσαμπα θα το κανει τοσο νωρις(κατι που επαληθευτηκε γιατι δεν υπηρξε κρουσμα σε ακτινα 20 χιλιομετρων απο το σπιτι της,ffs χωριο 50-80 ατομων υπο καθεστως λοκνταουν).Αλλα τελικα αποδειχθηκε οτι πηρε τη σωστη αποφαση γιατι το Πασχα εκανε κωρονοπαρτυ και τον Ιουλιο-Αυγουστο περασε απο 5-6 εκκλησιες και απο καμια 10αρια κηδειες και μνημοσυνα.Αν ηξερα οτι ειχε τετοια σχεδια θα της ελεγα να κανει αλλες 2-3 δοσεις για καβα.
Κλαίω.

:smt005::smt005::smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική » 09 Οκτ 2021, 02:10

GoBack έγραψε:
09 Οκτ 2021, 01:43
περαστική έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Ε γι’ αυτο ακριβως δεν προτεινουμε τιποτα για θεματα υγειας των αλλων. Γιατι στο τελος δεν θα παρουμε εμεις την ευθυνη ουτε μπορουμε να ελεγξουμε την συμπεριφορα των αλλων ή να προβλεψουμε τι θα γινει.

Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy » 09 Οκτ 2021, 02:13

οσι εκαναν εμβολιο ειναι walking dead ηδη
τα prions καραδοκουν

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 09 Οκτ 2021, 02:14

ST48410 έγραψε:
04 Οκτ 2021, 00:17
Χαοτικός έγραψε:
04 Οκτ 2021, 00:12
Γιατί αδρά αδρά αυτή είναι η πολιτική τους και πάντα ήταν. Φεσώνουμε λαούς, τροφοδοτούμε την άρχουσα τάξη μας και παίρνουμε το κατιτίς μας.
Γιατί τέτοια κάψα για την ιδιωτική παιδεία. Γιατί απολύουν καθαρίστριες από το δημόσιο για να πληρώνουν τριπλάσια σε ιδιώτες; Γιατί ο ΟΛΠ. Γιατί η ΔΕΗ;
Θα τα δεχόμουν όλα αυτά αν μόνο μικρές και φτωχές χώρες και μεταξύ τους η Ελλάδα υποχρεώνονταν να εμβολιάσουν τον πληθυσμό τους. Να λέμε τώρα ότι η διεθνής άρχουσα τάξη υποχρεώνει μία μεγάλη χώρα να κάνει κάτι άντε να το δεχθώ και αυτό. Αλλά ότι υποχρεώνει ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, όλους μαζί σε εμβολιασμούς, είναι εξαιρετικά απίθανο. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Μπουρλά διαθέτει τόσα χρήματα που να δωροδοκήσει όλους τους ειδικούς σε όλες τις μεγάλες χώρες. Πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται να έχουν εξετάσει οι ειδικοί τα δεδομένα και βάση αυτών να προκύπτει μια έστω και περιορισμένη δυνατότητα του εμβολίου να φρενάρει τη νόσο, τόσο που να υπάρχει επιστροφή σε κάποια κανονικότητα και να μην καταρρεύσουν οι οικονομίες.

Τα άλλα είναι σχετικά αλλά απαιτούν δικό τους νήμα.
Το γεγονός ότι κάποιος πλουτίζει δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρει σημαντικό προϊόν ταυτόχρονα.
Αλλιώς, πχ. θα χρησιμοποιούσαν όλοι linux αντί windows (ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της Microsoft είναι από τους πλουσιότερους στον πλανήτη).

Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεται η επιστημονική αξία του εμβολίου με το γεγονός ότι κάποιοι κερδίζουν επιχειρηματικά από αυτό.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 09 Οκτ 2021, 02:23

περαστική έγραψε:
09 Οκτ 2021, 02:10

Ε γι’ αυτο ακριβως δεν προτεινουμε τιποτα για θεματα υγειας των αλλων. Γιατι στο τελος δεν θα παρουμε εμεις την ευθυνη ουτε μπορουμε να ελεγξουμε την συμπεριφορα των αλλων ή να προβλεψουμε τι θα γινει.
Προφανως και ηθελα να παρω την ευθυνη,θεωρεις δηλαδη οτι καποιος γιατρος θα μπορουσε να εκτιμησει καλυτερα τον αριθμο των επαφων μιας αγνωστης;Επειδη δεν προεβλεψα οτι οι μλκες της ΝΔ θα τα αφησουν ολα γιολο(πλην του τουρισμου που ηταν αναμενομενο) και θα ξεχυθει η αλλη να πηγαινει στα γεροντοevent καλοκαιριατικα;
Philip Mortimer έγραψε:

περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική » 09 Οκτ 2021, 02:26

GoBack έγραψε:
09 Οκτ 2021, 02:23
περαστική έγραψε:
09 Οκτ 2021, 02:10

Προφανως και ηθελα να παρω την ευθυνη,θεωρεις δηλαδη οτι καποιος γιατρος θα μπορουσε να εκτιμησει καλυτερα τον αριθμο των επαφων μιας αγνωστης;Επειδη δεν προεβλεψα οτι οι μλκες της ΝΔ θα τα αφησουν ολα γιολο(πλην του τουρισμου που ηταν αναμενομενο) και θα ξεχυθει η αλλη να πηγαινει στα γεροντοevent καλοκαιριατικα;
Εσυ δεν την επισκεπτοσουν δηλαδη και ουτε κανεις αλλος και αυτο θα ηταν και το σωστο συμφωνα με την δικη σου οπτικη και τα δικα σου θελω στις ζωες των αλλων. No words.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών