ΤΣΕ ☭
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Re: ΤΣΕ ☭

Ναι, τι;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

- taxalata xalasa
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Πολεμιστής. Πως μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τον τεράστιο Τσε; Με τι λόγια; Δεν μπορείς να γαμήσεις τους ήρωες, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, και οι πραγματικοί κομμουνιστές έχουν τον δικό τους. Αθάνατος.
Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ φέρνω στο νου μου το ταξίδι του Τσε με τον Γκρανάδο, πάνω στην πεντακοσάρα Norton, τη λεγόμενη ''Poderosa'', που σημαίνει δυνατή. Όταν διέσχισαν τη Νότιο Αμερική το 51'. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει κάπου μια ρέπλικα, σε μουσείο στην Αργεντινή. Τεσπα. 

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
μέσα σε αυτό το ταξίδι είδε την δυστυχία και τον πόνο της ανθρώπινης κοινωνίας στη λατινική αμερική. Αποχωρίστηκε τη μεγαλη του αγάπη για της μηχανές γιατί η αναγκαιότητα για επαναστατική μετάβαση στον κομμουνισμό ήταν μεγαλύτερη.
- La Bourgeoisie
Και, μια που τώφερε η κουβέντα για παπατζήδες, η Κούβα έχει εναποθέσει τις ελπίδες του Λαού της στον ιδιωτικοποιημένο Τουρισμό. Η με άλλα λόγια, στους μικροαστούς της, που το εκεί κόμμα παλινόρθωσε, προφανώς προσβλέποντας σε μιαν "ομαλή" (=χωρίς διώξεις των πρώην "κομμουνιστών" ηγετών...) επιστροφή στον Καπιταλισμό και στην άρση του Αποκλεισμού του Μπάρμπα-Σαμ και των κυρώσεων της ΕΕ, του ΤσιπροΚούλη. Μήπως είναι καιρός να επανιδρυθεί το ΚΚΚ; Γιατί όσοι προσβλέπουν αφελώς σε "ομαλές δημοκρατικές εξελίξεις" (σας θυμίζει κάτι αυτό;) πλανώνται πλάνην οικτράν. Εκείνοι, που θα τιμωρηθούν παραδειγματικά στην Κούβα, θα είναι ακριβώς εκείνοι, που θα παραμείνουν πιστοί στον σοσιαλισμό και στην παρένθεση των ~48 χρόνων του, μέχρι το 2008. καθώς και οι επιζώντες πρωτεργάτες εκείνης της εποποιίας...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ "ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ"

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ "ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ"

- Obi Wan Iakobi
Καποιος αντιφασιστας επιμενει να καταστρεφει τοιχογραφια του(γυρω στις δεκα φορες)
https://hellas-antifa.blogspot.com/sear ... E%B1%CF%82
https://hellas-antifa.blogspot.com/sear ... E%B1%CF%82
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Και για τους εβραιους οτι ηταν φιλοχρηματοι.
Επισης προσωπικος φιλος του δικτατορα Περον

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν