Με απειλούν με έξωση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: Με απειλούν με έξωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Οκτ 2021, 11:55

συμφωνήσατε μαύρα και με το που μπαίνεις μέσα σου λέει δώσε μου και 2 μήνες εγγύηση γιατί φεύγεις.οκ

Kostas1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas1 » 09 Οκτ 2021, 12:59

Gewponos90 έγραψε:
09 Οκτ 2021, 11:42
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
09 Οκτ 2021, 11:31
και πριν φύγεις κάντου το μπουρδέλο το διαμέρισμα για να μάθει να μην είναι μαλάκας
:+1: Αυτό ακριβώς θα ελεγα

ναι ..και μετά θα είμαστε 2 μαλάκες
δεν υπάρχει λόγος για βια

μπορώ να πατήσω στο ότι έχει και άλλα διαμερισματα χωρις συμβόλαιο ?
να τον καταγγείλω κάπου?
γιατί κάπου διάβασα ότι απλα πληρώνει 100 ευρώ πρόστιμο και ότι πολλοί ιδιοκτήτες που τα νοικιάζουν έτσι,απλά κάνουν μια δήλωση στο τέλος του χρόνου,κάτι τετοιο

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 09 Οκτ 2021, 13:25

Κώστα, καλημέρα. Επειδή έχω και εγώ ενοικιαστές, θα αναφέρω την άποψή μου.

Το συμβόλαιο κανονικά έπρεπε να γίνει πριν εγκατασταθείς, αλλά ο λόγος που ο ιδιοκτήτης σε έβαλε μέσα, ήταν μάλλον για να μη σε χάσει από πελάτη. Ηταν ανήθικο αυτό που έκανε, γιατί το χειρίστηκε εκβιαστικά. Συνήθως υπογράφεται το συμβόλαιο και ο ενοικιαστής πληρώνει 2 ενοίκια εγγύηση.

Τώρα, όσον αφορά την έξωση, επειδή είχε χρειαστεί στο παρελθόν να βγάλω κι εγώ κάποιον που μου χρωστούσε 8 ενοίκια σερί χωρίς να έχει πληρώσει τίποτα από την αρχή, όντως χρειάζεται δικαστικός επιμελητής. Συντάσσεται μια ειδοποίηση έξωσης, η οποία θυροκολλείται και δίνει μια διορία (συνήθως 2 εβδομάδες). Αν δεν έχεις λάβει τέτοια ειδοποίηση, μπορείς να είσαι άνετος.

Πάντως είναι ανήθικο που σε έβαλε σε μια τέτοια διαδικασία για να μη σε χάσει από νοικάρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 09 Οκτ 2021, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Οκτ 2021, 13:33

χρειάζεται μια δικαστική απόφαση προηγουμένως

Kostas1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas1 » 09 Οκτ 2021, 14:50

γυρίζω το βράδυ και βλέπω τα πράγματά μου στο δρόμο
ή έχει αλλάξει κλειδαριές
τι κάνω?

πως μπορώ να κατοχυρωθώ ?
μπορώ να πάω στην Εφορία ή στο δικαστήριο ή στην αστυνομία να το καταγγείλω?

Kostas1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas1 » 09 Οκτ 2021, 16:16

AlienWay έγραψε:
09 Οκτ 2021, 13:25

Το συμβόλαιο κανονικά έπρεπε να γίνει πριν εγκατασταθείς, αλλά ο λόγος που ο ιδιοκτήτης σε έβαλε μέσα, ήταν μάλλον για να μη σε χάσει από πελάτη. Ηταν ανήθικο αυτό που έκανε, γιατί το χειρίστηκε εκβιαστικά. Συνήθως υπογράφεται το συμβόλαιο και ο ενοικιαστής πληρώνει 2 ενοίκια εγγύηση.

Τώρα, όσον αφορά την έξωση, επειδή είχε χρειαστεί στο παρελθόν να βγάλω κι εγώ κάποιον που μου χρωστούσε 8 ενοίκια σερί χωρίς να έχει πληρώσει τίποτα από την αρχή, όντως χρειάζεται δικαστικός επιμελητής. Συντάσσεται μια ειδοποίηση έξωσης, η οποία θυροκολλείται και δίνει μια διορία (συνήθως 2 εβδομάδες). Αν δεν έχεις λάβει τέτοια ειδοποίηση, μπορείς να είσαι άνετος.

Πάντως είναι ανήθικο που σε έβαλε σε μια τέτοια διαδικασία για να μη σε χάσει από νοικάρη.

σ ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου
εγώ,στην κατάσταση που είμαι,μπορώ να αποταθώ σε δικαστικό επιμελητή?
να καταγγείλω τις απειλές

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 09 Οκτ 2021, 16:21

Kostas1 έγραψε:
09 Οκτ 2021, 16:16
AlienWay έγραψε:

σ ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου
εγώ,στην κατάσταση που είμαι,μπορώ να αποταθώ σε δικαστικό επιμελητή?
να καταγγείλω τις απειλές
Αυτό δεν το γνωρίζω. Θα πρέπει να ρωτήσεις δικηγόρο.

Μόνο εκτιμήσεις μπορώ να κάνω επ' αυτού και μπορεί να πω κάτι που δεν ισχύει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 09 Οκτ 2021, 16:36

Kostas1 έγραψε:
08 Οκτ 2021, 22:59
γεια χαρα σε ολους
προεκυψε πρόβλημα με τον ιδιοκτητη και ψαχνω λυση,το ιδιο θεμα δημοσιευτηκε σε διαφορα φορουμ

νοικιασα σπιτι χωρις συμβολαιο,μπηκα μεσα αρχες του μηνα
σημερα μο χρτυπαει και μου λεει αν δεν δωσεις 2 νοικια εγγυηση φευγεις απο Δευτερα

τι μπορω να κάνω?
δεν εχω συμβολαιο και ουτε καν απόδειξη οτι του πλήρωσα το νοικι

αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μεινω μεχρι τελος του μηνος που πληρωσα και να μπορεσω να βρω καποιο αλλο σπιτι
και φοβαμαι μη γυρισω και βρω τα πραγματα μου στο δρομο.

διαβασα οτι για την εξωση χρειαζεται δικαστικος επιμελητης και παιρνεις διορια 2 εβδομάδων
μπορώ να ειδοποιήσω κάποια αρχή και να έχω αυτο το διάστημα κατοχυρομένο?
ΑΝ ειναι ο ιδιοκτητης τυπου παπαδημουλης η παφιλη τη γαμησες
καλο θα ειναι να εξαφανιστεις πριν βρεθεις φασιστας κ δαρμενος
αν παλι ειναι οτιδηποτε αλλο προχωρα ελευθερα κ κατσικωσου στο διαμερισμα με καταληψη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Kostas1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas1 » 09 Οκτ 2021, 16:41

Αγις έγραψε:
09 Οκτ 2021, 16:36
Kostas1 έγραψε:
γεια χαρα σε ολους
προεκυψε πρόβλημα με τον ιδιοκτητη και ψαχνω λυση,το ιδιο θεμα δημοσιευτηκε σε διαφορα φορουμ

σημερα μο χρτυπαει και μου λεει αν δεν δωσεις 2 νοικια εγγυηση φευγεις απο Δευτερα

τι μπορω να κάνω?

αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μεινω μεχρι τελος του μηνος που πληρωσα και να μπορεσω να βρω καποιο αλλο σπιτι

διαβασα οτι για την εξωση χρειαζεται δικαστικος επιμελητης και παιρνεις διορια 2 εβδομάδων
αν παλι ειναι οτιδηποτε αλλο προχωρα ελευθερα κ κατσικωσου στο διαμερισμα με καταληψη

δε βοηθας αδερφε

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 09 Οκτ 2021, 16:50

Kostas1 έγραψε:
09 Οκτ 2021, 16:41
Αγις έγραψε:
09 Οκτ 2021, 16:36
Kostas1 έγραψε:
γεια χαρα σε ολους

τι μπορω να κάνω?

δε βοηθας αδερφε
νομιζεις
καποια στιγμη θα καταλαβεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 09 Οκτ 2021, 16:57

- Αν υποθεσουμε οτι οντως στην εχει κανει ο ιδιοκτητης, υπαρχει δοκιμασμενη λυση εδω και πολλες δεκαετιες.
Καλεις ενα απογευμα Ρομά και τους λες να κατασκηνωσουν εκει μεσα. Εσυ, εν τω μεταξυ, την κανεις.

- Αν εισαι εσυ ο κακοπληρωτης και την εχεις κανει στον ιδιοκτητη, παλι υπαρχουν δοκιμασμενες λυσεις.
Πληρωνεις εκει που πρεπει και 1 φορα το μηνα σε επισκεπτονται κατι τυποι και απλα σε γαμανε. Δεν σε δερνουν, δεν σε πειραζουν. Απλα σε βιαζουν. Την μια φορα θα σε πετυχουν στο δρομο, την αλλη σε βολτα, την αλλη καπου αλλου.

- Αν παλι εισαι γκει και την βρισκεις με τα παραπανω, απλα φροντιζουν να το εφαρμοσουν σε πολυ αγαπημενο συγγενικο σου προσωπο που δεν τη βρισκει με το να παιρνει κρεας στον πωπο.

- Αν παλι δεν συμβαινει τιποτα απο τα παραπανω, τοτε εχεις 2 λυσεις:
1) Πληρωνεις δικηγορο
2) Απευθυνεσαι στον HELLEGENES :blm:
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 09 Οκτ 2021, 17:02

Ας υποθέσουμε ότι δεν είσαι ο Ορέστης με το γνωστό κόλλημα να το παίζεις ενοικιαστής.

Μλκια που δεν έκανες συμβόλαιο. Συμβόλαιο πάντα πρέπει να γίνεται έστω και με 50 ευρώ το μήνα, Αλλιώς μπορεί να μπει μέσα να σου ρίξει έναν κρύο και μετά να σε βγάλει και κλέφτη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Kostas1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas1 » 09 Οκτ 2021, 17:09

ρε σταματήστε να λετε το μακρυ σας και το κοντο σας
αν μπορείτε βοηθήστε αν όχι μη γράφεται μαλακιες

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 09 Οκτ 2021, 17:19

Kostas1 έγραψε:
γεια χαρα σε ολους

τι μπορω να κάνω?

Να μη νοικιάζεις σπίτια χωρίς συμβόλαιο, τώρα τρέχα γύρευε. Δε ξέρω τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση. Ποια έξωση όταν δεν φαίνεται πουθενά ότι είσαι καν ενοικιαστής; Εγώ έχω κάνει έξωση και θέλει παραπάνω. Είναι, αν θυμάμαι σωστά, κανα δύο βδομάδες για τη διαταγή πληρωμής κι άλλες δύο μετά για την έξωση. Αλλά δεν σε αφορά καν αυτό. Πού φαίνεται ότι είσαι ενοικιαστής; Γιατί δε φέρνει απλά μπάτσους να πει ότι είσαι σπίτι του παράνομα; Προφανώς φοβάται μη μπλέξει αφού είναι εξίσου παράνομος.

1451 έγραψε:
09 Οκτ 2021, 09:01
Δύσκολη κατάσταση, πάντα ζητάμε συμβόλαιο. Συμφέρει τους ενοικιαστές αλλά καί τους ιδιοκτήτες. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ενοικιαστές χωρίς συμβόλαιο άφησαν φέσι λογαριασμούς εκατοντάδων ευρών και υλικές ζημιές.
Και μετά άιντε να αποδείξεις ότι πράγματι έζησαν στο διαμέρισμά σου.
Έτσι είναι. Ξέρω αρκετούς που το παίζουν έξυπνοι, επειδή εγώ πάντα όλα μου τα σπίτια τα νοικιάζω με συμβόλαιο όπου γράφονται τα πάντα και μου λένε γιατί δεν κάνεις το τάδε και το δείνα. Και καλά αυτοί που νοικιάζουν χωρίς συμβόλαιοι είναι ντιπ για ντιπ· είναι μία άλλη κατηγορία εξυπνοπουλίων που νοικιάζουν με άλλη τιμή στο συμβόλαιο τύπου 200 ενώ θα παίρνουν 400 επειδή είναι πανέξυπνοι και θα γλυτώνουν φόρους. Βέβαια, αν ο άλλος σου πει εγώ θα σου δίνω 200 κι άμα γουστάρεις, τσιμπάς δυο αρχίδια.

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
09 Οκτ 2021, 11:31
και πριν φύγεις κάντου το μπουρδέλο το διαμέρισμα για να μάθει να μην είναι μαλάκας
Όντως κι αυτουνού τα θέλει ο κώλος του. Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο OP, γιατί κάτι δεν κάθεται καλά. Όπως και να χει, όποιος νοικιάζει χωρίς συμβόλαια, άμα δεν είναι στα αδέρφια του, ό,τι και να πάθει του αξίζει.

AlienWay έγραψε:

Εγώ θυμάμαι ότι είναι δύο εβδομάδες πρώτα που έχει τη διαταγή πληρωμής και μετά είναι άλλες δύο που γίνεται η έξωση. Αλλά δεν είναι καν αυτή η περίπτωση. Τι έξωση να κάνει σε κάποιον που δε φαίνεται καν ότι είναι ενοικιαστής του; Καλεί αστυνομία και λέει ότι ο τάδε μπήκε σπίτι μου και δε φεύγει, απλά φοβάται ίσως κι ο ίδιος. Αν η ιστορία είναι πραγματική, γιατί θυμάμαι ότι έμπαινε παλιά ένας που έχει εμμονή με τους ιδιοκτήτες σπιτιών κι έγραφε όλο ιστορίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 09 Οκτ 2021, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Kostas1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas1 » 09 Οκτ 2021, 17:26

έχω κλειδιά του σπιτιού
χαρτι με το στοιχεια και το ιβανκ του
ουτε αποδειξει δεν πηρα

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”