Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Επαλήθευση username!
Το νήμα αφορά την επαλήθευση των χρηστών. Όχι για πάρτυ με ούζα κ.λπ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Πως θα μπορούσα να κάνω επαλήθευση ότι είμαι αυτός που ήμουν; Ευχαριστώ.
Τι χρειάζεται να κάνω για να πιστοποιηθώ;
Να απαγγείλω απ' έξω ποίημα του Χελληγενούς;
Να φέρω μπλούζα AXATE (άπλυτη);
πείτε!
Να απαγγείλω απ' έξω ποίημα του Χελληγενούς;
Να φέρω μπλούζα AXATE (άπλυτη);
πείτε!
ΜΕΤΑΞΑΣ .......
Τι παραπάνω κερδίζει κανείς από την επαλήθευση;
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Πιστοποιείται (κατά το δυνατόν) ότι είναι ο ίδιος χρήστης που συμμετείχε στο παλαιό πχώρουμ με το ίδιο ή αρκετά παρεμφερές όνομα χρήστη.
Η ιδέα ήταν να μην «κλέβουν» άλλοι ψευδώνυμα χρηστών μιας και μιλάμε για μέλη της ίδιας κοινότητας.
Αν κάποιος χρησιμοποιεί όνομα χρήστη άλλου μέλους του παλαιού, ο κάτοχος θα μπορεί να πιστοποιηθεί και να λάβει αυτός το σχετικό όνομα.
Η ιδέα ήταν να μην «κλέβουν» άλλοι ψευδώνυμα χρηστών μιας και μιλάμε για μέλη της ίδιας κοινότητας.
Αν κάποιος χρησιμοποιεί όνομα χρήστη άλλου μέλους του παλαιού, ο κάτοχος θα μπορεί να πιστοποιηθεί και να λάβει αυτός το σχετικό όνομα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Και πώς ακριβώς πιστοποιούμαστε;;Spiros252 έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:37Πιστοποιείται (κατά το δυνατόν) ότι είναι ο ίδιος χρήστης που συμμετείχε στο παλαιό πχώρουμ με το ίδιο ή αρκετά παρεμφερές όνομα χρήστη.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω για να αποδείξω ότι είμαι το κουλούρι;;
να βγώ με το βρακί;
είναι για όσους χρησιμοποιούσαν ταπατόλκ Σπύρο να το διευκρινήσουμε ξανά!
να βγώ με το βρακί;
είναι για όσους χρησιμοποιούσαν ταπατόλκ Σπύρο να το διευκρινήσουμε ξανά!
(✿ ♥‿♥)
Εγώ πάλι ο ίδιος είμαι.Και στα δυο νέα φόρα γράφτηκα.Έτσι και αλλιώς κανένας δεν ασχολείται με το νικ μου.Γράφω όσο γράφω και όλα καλά.
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ
Ναι. Κωλώνεις;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:40δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω για να αποδείξω ότι είμαι το κουλούρι;;
να βγώ με το βρακί;
Χμμ... δεν το έγραφες με κεφαλαία.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
εννοείται ότι κωλώνω..Γύπας έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:42Ναι. Κωλώνεις;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:40δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω για να αποδείξω ότι είμαι το κουλούρι;;
να βγώ με το βρακί;
και με μαγιώ δεν έχω πρόσφατη και τις παλιές τις έχω ήδη ανεβάσει!

(✿ ♥‿♥)
Παγίδα.
Δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να αποδείξω ότι εγώ είμαι ο waldorf,και έρχεται αύριο κάποιος και υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο waldorf (χωρίς προφανώς κι αυτός να μπορεί να το αποδείξει) και θέλει το nick.
Tι γίνεται σ`αυτήν την περίπτωση;
Δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να αποδείξω ότι εγώ είμαι ο waldorf,και έρχεται αύριο κάποιος και υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο waldorf (χωρίς προφανώς κι αυτός να μπορεί να το αποδείξει) και θέλει το nick.
Tι γίνεται σ`αυτήν την περίπτωση;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης