Φήμες λένε ότι το όνομα του Ζακ δόθηκε σε κάποιο είδος κωλοβακτηριδιου...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ ( Αύριο ολοι,όλες,όλα κλπ στη πορεία)
Re: ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ ( Αύριο ολοι,όλες,όλα κλπ στη πορεία)
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτό τώρα,ότι ονόμασαν ΒΑΚΤΗΡΙΑ με το όνομά τους,το λένε προς τιμην τους;

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε μάγκες, ειλικρινή απορία
για τον Φύσσα καταλαβαίνω το λόγο που ηρωποιήθηκε
για τον Ζακ, όχι
αυτός δεν έχασε τη ζωή του για κανέναν πολιτικό λόγο, όταν τον κλωτσούσαν οι τύποι δεν ήξεραν καν ποιος είναι, θεώρησαν ότι είναι κλέφτης
για τον Ζακ, όχι
αυτός δεν έχασε τη ζωή του για κανέναν πολιτικό λόγο, όταν τον κλωτσούσαν οι τύποι δεν ήξεραν καν ποιος είναι, θεώρησαν ότι είναι κλέφτης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
είχα φάει παλιά κι εγώ μια φρίκη σαν του ζακ, μάλλον λόγω nbome, κακής ποιότητας ψυχελεδικο. Η κατάσταση του μου θύμισε πολύ εμένα. Είσαι σε μια φάση απόλυτης φρίκης και κρίσης πανικού, δεν μπορείς να κατανοήσεις τι γίνεται, χωρίς να γίνεσαι επιθετικός. Εκεί που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι να το έβλεπε σε λούπα χιλιάδες φορές, να ένιωθε παγιδευμένος. Το θέμα είναι πως επειδή είναι τόσο ισχνές ποσότητες, δεν ανιχνευονται στο αίμα. Πιστεύω πως πήρε κάτι ανάλογο. Οι πέριξ απλά έπρεπε να περιμένουν την αστυνομία, όχι να τον κοπανάνε στο κεφάλι, αφού δεν ητανε σε άμυνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:57ρε μάγκες, ειλικρινή απορία
για τον Ζακ, όχι
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
να μην έπαιρνε ναρκωτικά ώστε να μην ερχόταν σε κατάσταση να σπάει το μαγαζί του ανρθώπου. Καλά έκαναν και το κπάνησαν το κωλόπαιδο. Ας πρόσεχεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:15είχα φάει παλιά κι εγώ μια φρίκη σαν του ζακ, μάλλον λόγω nbome, κακής ποιότητας ψυχελεδικο. Η κατάσταση του μου θύμισε πολύ εμένα. Είσαι σε μια φάση απόλυτης φρίκης και κρίσης πανικού, δεν μπορείς να κατανοήσεις τι γίνεται, χωρίς να γίνεσαι επιθετικός. Εκεί που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι να το έβλεπε σε λούπα χιλιάδες φορές, να ένιωθε παγιδευμένος. Το θέμα είναι πως επειδή είναι τόσο ισχνές ποσότητες, δεν ανιχνευονται στο αίμα. Πιστεύω πως πήρε κάτι ανάλογο. Οι πέριξ απλά έπρεπε να περιμένουν την αστυνομία, όχι να τον κοπανάνε στο κεφάλι, αφού δεν ητανε σε άμυνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:57ρε μάγκες, ειλικρινή απορία
για τον Ζακ, όχι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ολα αυτα τα προκαλει και η στέρηση της δοσης.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:15είχα φάει παλιά κι εγώ μια φρίκη σαν του ζακ, μάλλον λόγω nbome, κακής ποιότητας ψυχελεδικο. Η κατάσταση του μου θύμισε πολύ εμένα. Είσαι σε μια φάση απόλυτης φρίκης και κρίσης πανικού, δεν μπορείς να κατανοήσεις τι γίνεται, χωρίς να γίνεσαι επιθετικός. Εκεί που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι να το έβλεπε σε λούπα χιλιάδες φορές, να ένιωθε παγιδευμένος. Το θέμα είναι πως επειδή είναι τόσο ισχνές ποσότητες, δεν ανιχνευονται στο αίμα. Πιστεύω πως πήρε κάτι ανάλογο. Οι πέριξ απλά έπρεπε να περιμένουν την αστυνομία, όχι να τον κοπανάνε στο κεφάλι, αφού δεν ητανε σε άμυνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:57ρε μάγκες, ειλικρινή απορία
για τον Ζακ, όχι
-
Καλά για εμένα δε θα διαφωνούσα, αλλά οκ. Γενικώς όχι. Αν είναι κάποιος σε κατάσταση πανικού και φρικης, φωνάζεις την αστυνομία να τον μαζέψει. Δεν τον λυντσαρεις.Lord Brum έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:27να μην έπαιρνε ναρκωτικά ώστε να μην ερχόταν σε κατάσταση να σπάει το μαγαζί του ανρθώπου. Καλά έκαναν και το κπάνησαν το κωλόπαιδο. Ας πρόσεχεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:15είχα φάει παλιά κι εγώ μια φρίκη σαν του ζακ, μάλλον λόγω nbome, κακής ποιότητας ψυχελεδικο. Η κατάσταση του μου θύμισε πολύ εμένα. Είσαι σε μια φάση απόλυτης φρίκης και κρίσης πανικού, δεν μπορείς να κατανοήσεις τι γίνεται, χωρίς να γίνεσαι επιθετικός. Εκεί που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι να το έβλεπε σε λούπα χιλιάδες φορές, να ένιωθε παγιδευμένος. Το θέμα είναι πως επειδή είναι τόσο ισχνές ποσότητες, δεν ανιχνευονται στο αίμα. Πιστεύω πως πήρε κάτι ανάλογο. Οι πέριξ απλά έπρεπε να περιμένουν την αστυνομία, όχι να τον κοπανάνε στο κεφάλι, αφού δεν ητανε σε άμυνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:57ρε μάγκες, ειλικρινή απορία
για τον Ζακ, όχι
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:31Καλά για εμένα δε θα διαφωνούσα, αλλά οκ. Γενικώς όχι. Αν είναι κάποιος σε κατάσταση πανικού και φρικης, φωνάζεις την αστυνομία να τον μαζέψει. Δεν τον λυντσαρεις.Lord Brum έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:27να μην έπαιρνε ναρκωτικά ώστε να μην ερχόταν σε κατάσταση να σπάει το μαγαζί του ανρθώπου. Καλά έκαναν και το κπάνησαν το κωλόπαιδο. Ας πρόσεχεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:15
είχα φάει παλιά κι εγώ μια φρίκη σαν του ζακ, μάλλον λόγω nbome, κακής ποιότητας ψυχελεδικο. Η κατάσταση του μου θύμισε πολύ εμένα. Είσαι σε μια φάση απόλυτης φρίκης και κρίσης πανικού, δεν μπορείς να κατανοήσεις τι γίνεται, χωρίς να γίνεσαι επιθετικός. Εκεί που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι να το έβλεπε σε λούπα χιλιάδες φορές, να ένιωθε παγιδευμένος. Το θέμα είναι πως επειδή είναι τόσο ισχνές ποσότητες, δεν ανιχνευονται στο αίμα. Πιστεύω πως πήρε κάτι ανάλογο. Οι πέριξ απλά έπρεπε να περιμένουν την αστυνομία, όχι να τον κοπανάνε στο κεφάλι, αφού δεν ητανε σε άμυνα.
Έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές λέμε!

Τι δεν καταλαβαίνεις;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Γενικά τα είδωλα της αριστεράς είναι λίγο προβληματικά. Και όσο πάει από το 1974 μέχρι σήμερα γίνονται όλο και πιο προβληματικά.Lord Brum έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:27να μην έπαιρνε ναρκωτικά ώστε να μην ερχόταν σε κατάσταση να σπάει το μαγαζί του ανρθώπου. Καλά έκαναν και το κπάνησαν το κωλόπαιδο. Ας πρόσεχεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:15είχα φάει παλιά κι εγώ μια φρίκη σαν του ζακ, μάλλον λόγω nbome, κακής ποιότητας ψυχελεδικο. Η κατάσταση του μου θύμισε πολύ εμένα. Είσαι σε μια φάση απόλυτης φρίκης και κρίσης πανικού, δεν μπορείς να κατανοήσεις τι γίνεται, χωρίς να γίνεσαι επιθετικός. Εκεί που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι να το έβλεπε σε λούπα χιλιάδες φορές, να ένιωθε παγιδευμένος. Το θέμα είναι πως επειδή είναι τόσο ισχνές ποσότητες, δεν ανιχνευονται στο αίμα. Πιστεύω πως πήρε κάτι ανάλογο. Οι πέριξ απλά έπρεπε να περιμένουν την αστυνομία, όχι να τον κοπανάνε στο κεφάλι, αφού δεν ητανε σε άμυνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:57ρε μάγκες, ειλικρινή απορία
για τον Ζακ, όχι
Φύσσας = ατάλαντος άπλυτος φασίστας ράπερ που νόμιζε ότι είναι καλλιτέχνης ενώ τα τραγούδια του ήταν κάτι σαν εγκεφαλικές πορδες με λίγη μυρωδιά από αφρατη κουραδιλα....
Ζακ = πρεζακιας ανώμαλος με θέμα φύλου που έκανε απόπειρα να διαρρήξει ένα κατάστημα σπάζοντας την βιτρίνα του με έναν πυροσβεστήρα
Τζορτζ Φλόιντ = αράπακλας ναρκομανής κλέφτης που κατά λάθος πέθανε από ασφυξία και αυτό επειδή ήταν επηρεασμένος από την πρέζα.
Τουλάχιστον τώρα πια είναι πραγματικά τα είδωλα τους. Ανήκουν στον πραγματικό κόσμο γιατί παλιότερα δεν υπήρχαν καν. Βλέπε Ηλένια Ασημακοπούλου
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:31Καλά για εμένα δε θα διαφωνούσα, αλλά οκ. Γενικώς όχι. Αν είναι κάποιος σε κατάσταση πανικού και φρικης, φωνάζεις την αστυνομία να τον μαζέψει. Δεν τον λυντσαρεις.Lord Brum έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:27να μην έπαιρνε ναρκωτικά ώστε να μην ερχόταν σε κατάσταση να σπάει το μαγαζί του ανρθώπου. Καλά έκαναν και το κπάνησαν το κωλόπαιδο. Ας πρόσεχεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:15
είχα φάει παλιά κι εγώ μια φρίκη σαν του ζακ, μάλλον λόγω nbome, κακής ποιότητας ψυχελεδικο. Η κατάσταση του μου θύμισε πολύ εμένα. Είσαι σε μια φάση απόλυτης φρίκης και κρίσης πανικού, δεν μπορείς να κατανοήσεις τι γίνεται, χωρίς να γίνεσαι επιθετικός. Εκεί που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι να το έβλεπε σε λούπα χιλιάδες φορές, να ένιωθε παγιδευμένος. Το θέμα είναι πως επειδή είναι τόσο ισχνές ποσότητες, δεν ανιχνευονται στο αίμα. Πιστεύω πως πήρε κάτι ανάλογο. Οι πέριξ απλά έπρεπε να περιμένουν την αστυνομία, όχι να τον κοπανάνε στο κεφάλι, αφού δεν ητανε σε άμυνα.
την ψυχιατρικη εκτιμηση για το αν ειναι σε τετοια κατασταση η απλως κλεφτρονι που θελει να φυγει, ποιος την κανει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και ο Πλεύρης (θάνος) στην πλευρά του Ζάκ:
(ένα μήνα πρίν είχε βγεί).
https://www.avgi.gr/politiki/395963_ekt ... k-meta-tinΘάνος Πλεύρης / Εκτός υπεράσπισης των αστυνομικών που εμπλέκονται στο φόνο του Ζακ μετά την υπουργοποίηση
(ένα μήνα πρίν είχε βγεί).

Γιατί εσείς οι αριστεροί είσαστε σε τόσο μεγάλο βαθμό κολλημένοι με τέτοια πράγματα?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:15είχα φάει παλιά κι εγώ μια φρίκη σαν του ζακ, μάλλον λόγω nbome, κακής ποιότητας ψυχελεδικο. Η κατάσταση του μου θύμισε πολύ εμένα. Είσαι σε μια φάση απόλυτης φρίκης και κρίσης πανικού, δεν μπορείς να κατανοήσεις τι γίνεται, χωρίς να γίνεσαι επιθετικός. Εκεί που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι να το έβλεπε σε λούπα χιλιάδες φορές, να ένιωθε παγιδευμένος. Το θέμα είναι πως επειδή είναι τόσο ισχνές ποσότητες, δεν ανιχνευονται στο αίμα. Πιστεύω πως πήρε κάτι ανάλογο. Οι πέριξ απλά έπρεπε να περιμένουν την αστυνομία, όχι να τον κοπανάνε στο κεφάλι, αφού δεν ητανε σε άμυνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:57ρε μάγκες, ειλικρινή απορία
για τον Ζακ, όχι
-
Δηλαδή και ένα κλεφτρόνι να διαφύγει τι έγινε. Το θέμα είναι αν είναι οι άλλοι ήταν σε άμυνα. Εγώ τον βλέπω σε κατάσταση πανικού προσπαθεί να διαφύγει. Δεν τον βλέπω να επιτιθεται σε κανέναν.Και να έφευγε θα τον πιανανε οι μπάτσοι στο επόμενο τετράγωνο. Ειδικά στην κατάσταση που ήταν. Να κοπάνας τώρα στο κεφάλι έναν άνθρωπο που προσπαθεί να διαφύγει χωρίς να έχει κάνει πριν κάνα σοβαρό έγκλημα, πρέπει να είσαι πολύ καθικι.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 14:20Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:31Καλά για εμένα δε θα διαφωνούσα, αλλά οκ. Γενικώς όχι. Αν είναι κάποιος σε κατάσταση πανικού και φρικης, φωνάζεις την αστυνομία να τον μαζέψει. Δεν τον λυντσαρεις.
την ψυχιατρικη εκτιμηση για το αν ειναι σε τετοια κατασταση η απλως κλεφτρονι που θελει να φυγει, ποιος την κανει;
-
όταν ήμουν ενεργός δεν ασχολιομουν. Τα σνόμπαρα. Τώρα είμαι φαν που μικροαστιζω. Αλλά εντάξει, έκανα χοντρή μαλακιά. Συνεχίζουμε με κάνα mdma που και που. Και αλκοόλ βεβαίως, το οποίο θεωρώ κορυφαία ουσία. Αλλά κάπου βαριέσαι.Kauldron έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 14:27Γιατί εσείς οι αριστεροί είσαστε σε τόσο μεγάλο βαθμό κολλημένοι με τέτοια πράγματα?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 13:15είχα φάει παλιά κι εγώ μια φρίκη σαν του ζακ, μάλλον λόγω nbome, κακής ποιότητας ψυχελεδικο. Η κατάσταση του μου θύμισε πολύ εμένα. Είσαι σε μια φάση απόλυτης φρίκης και κρίσης πανικού, δεν μπορείς να κατανοήσεις τι γίνεται, χωρίς να γίνεσαι επιθετικός. Εκεί που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι να το έβλεπε σε λούπα χιλιάδες φορές, να ένιωθε παγιδευμένος. Το θέμα είναι πως επειδή είναι τόσο ισχνές ποσότητες, δεν ανιχνευονται στο αίμα. Πιστεύω πως πήρε κάτι ανάλογο. Οι πέριξ απλά έπρεπε να περιμένουν την αστυνομία, όχι να τον κοπανάνε στο κεφάλι, αφού δεν ητανε σε άμυνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 12:57ρε μάγκες, ειλικρινή απορία
για τον Ζακ, όχι
μια χαρα τον κοπανας, πριν σηκωθει και επιτεθει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Οκτ 2021, 14:30
Δηλαδή και ένα κλεφτρόνι να διαφύγει τι έγινε. Το θέμα είναι αν είναι οι άλλοι ήταν σε άμυνα. Εγώ τον βλέπω σε κατάσταση πανικού προσπαθεί να διαφύγει. Δεν τον βλέπω να επιτιθεται σε κανέναν.Και να έφευγε θα τον πιανανε οι μπάτσοι στο επόμενο τετράγωνο. Ειδικά στην κατάσταση που ήταν. Να κοπάνας τώρα στο κεφάλι έναν άνθρωπο που προσπαθεί να διαφύγει χωρίς να έχει κάνει πριν κάνα σοβαρό έγκλημα, πρέπει να είσαι πολύ καθικι.
οπως ακριβως εκανε οταν σηκωθηκε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 155 Απαντήσεις
- 1743 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Οκτ 2024, 22:53
-
-
Νέα δημοσίευση Φλέσσα : Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτωσαμε ολοι και ολες μαζι
από Μαδουραίος » 24 Απρ 2024, 14:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
11 Μάιος 2024, 07:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αύριο όλοι στους δρόμους ενάντια στο αντισυνταγματικό νόμο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ
από Manolis » 07 Μαρ 2024, 16:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 66 Απαντήσεις
- 1964 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
11 Μαρ 2024, 13:57
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
20 Ιαν 2025, 00:47