ο χατζαρας ειχε ολο το σοι στην Χ

ο χατζαρας ειχε ολο το σοι στην Χ
Τι γαματες ειδησεις ειχε τοτε. Συντομες και περιεκτικες. Σημερα ολο με μαλακιες ασχολουνται. Οι ειδησεις εγιναν σωου
Λήτης: «Δεν έπαιξα ποτέ μου λαϊκά. Γράφω κοινωνικά τραγούδια»
[...]
Τι συνέβη στην περιβόητη συναυλία στην Άρτα;
Επί Ανδρέα Παπανδρέου είχε συσταθεί το υφυπουργείο Νέας Γενιάς, όπου εργαζόταν ο Πάνος Ηλιόπουλος, στιχουργός και γενικά γνωστός και μη εξαιρετέος. Την ονόμασαν Ανοιχτή Γραμμή ώστε και η επαρχία να έρχεται σε επαφή με διάφορες μορφές τέχνες. Τότε ήταν στο φόρτε του το aids και κατηγορούσαν τους ομοφυλόφιλους και τα πρεζάκια. Στην Άρτα λοιπόν παίζω κάποια τραγούδια μου, το Χαρακίρι, την Πλατεία Εξαρχείων (για τον Μιχάλη Καλτεζά που φάγανε οι μπάτσοι), Η Μπέμπα η Τραβεστί (ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι υπέρ των ομοφυλοφίλων), τον Παππά και πάνω στο τραγούδι αυτό κάνοντας πλάκα παρουσιάζω την μπάντα μου: Από δω η ομάδα μου, είναι υψηλού κινδύνου, όχι πούστηδες, αλλά ψιλοβαράμε. Κι έγινε το έλα να δεις την επομένη μέρα! Είμαι έξω από κόμματα από τότε που πέθανε κι ο Ανδρέας Παπανδρέου, τον οποίο ψήφισα γιατί εκτίμησα πολύ που κατήργησε την λογοκρισία. Υπουργός Πολιτισμού τότε ήταν η Μελίνα Μερκούρη. Βγαίνουν λοιπόν την άλλη μέρα οι εφημερίδες με πρωτοσέλιδα: Μαστουρωμένοι, χωρίς αρχές, χωρίς θεό σε ανοιχτή γραμμή με το διάολο! Από ευθιξία παραιτείται ο Γιωργάκης Παπανδρέου από το υφυπουργείο Νέας Γενιάς και αναλαμβάνει ο Πετσάλνικος. Μια εφημερίδα βάζει χειραψία των δύο με τίτλο: Συγχαίρονται για τους αληταράδες τους. Γράφει μετά ο Μαχητής της Άρτας για μένα: Κλείστε τον κτηνάνθρωπο στη φυλακή. Γίνεται επερώτηση στη βουλή των Ελλήνων από τον Ελευθέριο Παπαδημητρίου, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, συνωνυμία με τον παππού μου, Αρτινός επίσης. Συμπτωματικά εκείνη την περίοδο του ρίχνει στα πόδια η 17 Νοέμβρη. Εν συνεχεία βγαίνει ψήφισμα στήριξης υπέρ του Λήτη και της ελευθερίας της έκφρασης που υπογράφουν καμιά πενηνταριά γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Κηλαηδόνης, Β.Παπακωνσταντίνου, Σιδηρόπουλος, Θ. Μικρούτσικος, Τζίμης Πανούσης, Φατμέ, Μαχαιρίτσας… Βγαίνει το Υπουργείο Πολιτισμού με την Μελίνα και λέει: «ότι το συγκεκριμένο συγκρότημα έχει παίξει σε πολλές συναυλίες της Νέας Γενιάς και δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα». Το ερώτημα είναι: γιατί αφού ήμασταν υποτίθεται μαστουρωμένοι δεν μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα να μας πάρουν αίμα και να φανεί ότι δεν ήμασταν; Αυτό φαίνεται με τη μία. Αυτούς όμως δεν τους ενδιέφερε κάτι τέτοιο, αλλά βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αντιπολίτευση στην πλάτη μου. Κάνουν λοιπόν, το ΚΚΕ και η Ν. Δημοκρατία, συγκέντρωση διαμαρτυρίας γονέων και κηδεμόνων. Φτιάχνω τότε ένα κολάζ εφημερίδων με αποκόμματα τύπου: παππάς βίασε αγοράκι και άλλα τέτοια και το στέλνω στις εφημερίδες. Μόνο τα Νέα το έβαλαν. Κάτι τέτοιες πλάκες τις έκανα στις συναυλίες μου. Στην Άρτα είχα ρωτήσει επίσης το κοινό: Κανά τσιγαριλίκι πίνετε; Ναιιιι, από κάτω. Εγώ δεν πίνω, το είπα για να δω με τι κοινό έχω να κάνω. Λήτης, Λήτης… από κάτω. Μετά έγραψαν κάτι παραμύθια, ότι τάχα μου το ρώτησα αυτό σε Κέντρο Νεότητας. Άσε και με πήγαν στο τμήμα γιατί έκανε καταγγελία το περιοδικό Παιδί και Νέοι Γονείς. Ήρθαν λοιπόν εκεί και μου λέγαν αν ο γιος μου θα ήθελε να τα λέω αυτά; Ασ’ τα να πάνε.. Η συναυλία έγινε στις 4 Φεβρουαρίου 1987 στο κλειστό γυμναστήριο της Άρτας με 2.000 κόσμο. Η καλύτερη συναυλία. Τελικά είπε η Μελίνα Μερκούρη ότι “το ροκ χρειάζεται κατανόηση” και το θέμα τελείωσε...
[...]
https://www.ogdoo.gr/prosopa/synenteyks ... -tragoydia
τώρα τα δελτία είναι:Στρακαστρουκας έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 22:47Τι γαματες ειδησεις ειχε τοτε. Συντομες και περιεκτικες. Σημερα ολο με μαλακιες ασχολουνται. Οι ειδησεις εγιναν σωου
καλη ωρα οπως σε λατινοαμερικανικες μπανανιεςJolly Roger έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 23:04τώρα τα δελτία είναι:Στρακαστρουκας έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 22:47Τι γαματες ειδησεις ειχε τοτε. Συντομες και περιεκτικες. Σημερα ολο με μαλακιες ασχολουνται. Οι ειδησεις εγιναν σωου
15 λεπτά πληρωμένα ρεπορτάζ διαφήμισης στην τάδε εταιρία/ιδιωτικό ΙΕΚ/φιλανθρωπία Μαριάννας
15 λεπτά γλειψιματική-ξεπλυματική συνέντευξη σε πολιτικό (κορυφαίος σε αυτό ο Χ/Νικολάου)
15 λεπτά ανούσιοι διάλογοι συστημικών δημοσιοκάφρων σε παράθυρα
κυριολεκτικά δε μαθαίνεις τίποτα σήμερα αν ενημερώνεσαι μόνο από δελτία της τιβί.
Αυτό που γίνεται με τα παράθυρα είναι τελείως νοσηρόJolly Roger έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 23:04τώρα τα δελτία είναι:Στρακαστρουκας έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 22:47Τι γαματες ειδησεις ειχε τοτε. Συντομες και περιεκτικες. Σημερα ολο με μαλακιες ασχολουνται. Οι ειδησεις εγιναν σωου
15 λεπτά πληρωμένα ρεπορτάζ διαφήμισης στην τάδε εταιρία/ιδιωτικό ΙΕΚ/φιλανθρωπία Μαριάννας
15 λεπτά γλειψιματική-ξεπλυματική συνέντευξη σε πολιτικό (κορυφαίος σε αυτό ο Χ/Νικολάου)
κυριολεκτικά δε μαθαίνεις τίποτα σήμερα αν ενημερώνεσαι μόνο από δελτία της τιβί.
ρε συ ποια δεξια πολιτικη πλακα κανουμεΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 21:52Δεξια πολιτικη οι μαζικες απολυσεις στο δημοσιο και το τσεκουρεμα των μισθων και των συνταξεων για να μην εχουν πονοκεφαλο οι ξενες τραπεζες...Οκ ευτυχως μου θυμισες ποιον εξυπηρετει η δεξια στην Ελλαδαπατησιωτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 21:40Το χρέος άρχισε να καλπάζει 40 χρόνια πριν αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα.Εκείνο που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι σημασία δεν είχε σε ποιόν οφείλεται η χρεωκοπία αλλά ποιά είναι η λύση στο πρόβλημα της χρεωκοπίας,δηλαδή τι είναι τα μνημόνια και αν μπορεί να ήσαν κάτι άλλο.
Τα μνημόνια λοιπόν είναι δομικά "δεξιά" με τους ορισμούς που επικρατούν στην Ελλάδα ακόμη και εάν τα εφαρμόζουν "αριστεροί".
Δεν είναι δηλαδή ότι το ΠΑΣΟΚ "αδικήθηκε".Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσε να αντέξει να εφαρμόζει "δεξιά πολιτική" που ήταν αναγκαστική με τα μνημόνια διότι είχε κτισθεί σε ακριβώς αντίθετες βάσεις.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Το χειρότερο είναι η δραματική μουσική και οι παπαροαναλύσεις με τα τριχωτά χέρια του Ευαγγελάτου να δείχνουν εικόνες στον τοίχο.Jolly Roger έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 23:04τώρα τα δελτία είναι:Στρακαστρουκας έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 22:47Τι γαματες ειδησεις ειχε τοτε. Συντομες και περιεκτικες. Σημερα ολο με μαλακιες ασχολουνται. Οι ειδησεις εγιναν σωου
15 λεπτά πληρωμένα ρεπορτάζ διαφήμισης στην τά
δε εταιρία/ιδιωτικό ΙΕΚ/φιλανθρωπία Μαριάννας
Δεν ξέρεις πόσοι τις έβλεπαν τότε και πως φθάσαμε ως εδώ.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 22:47Τι γαματες ειδησεις ειχε τοτε. Συντομες και περιεκτικες. Σημερα ολο με μαλακιες ασχολουνται. Οι ειδησεις εγιναν σωου