Έχεις κάνει τέτοιο πράγμα και ήταν ο πιο έντονος οργασμός;
Δώδεκα. Ούτε ένας, ούτε δύο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Δώδεκα. Ούτε ένας, ούτε δύο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Οχι αλλα μια φορα κοπαναγε το κεφαλι της στο ξυλο απο το κρεβατι με καθε σμπρωξια,πηγα να την τραβηξω πιο κοντα να μη βρισκει,μου λεει αστο οκ ειναι.Φανταζομαι κατι τετοιο θα επαιζε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι θέλω και ρωτάω.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Αυτό με τον τράχηλο πάντως είναι οδυνηρό. Δεν ξέρω ποιά καταφέρνει και δεν πονάει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οι μισοί από τους άντρες που έχουν απαντήσει θα χρειάζονταν χάρτη για να μη χαθούν εκεί κάτω, αλλά έχουν και άποψη 

Εντάξει δεν είναι κανένας πόνος σοβαρός. Είναι ανεκτός, ας πούμε γλυκός πόνος θα τον έλεγα.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 10:49Αυτό με τον τράχηλο πάντως είναι οδυνηρό. Δεν ξέρω ποιά καταφέρνει και δεν πονάει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Naida έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 11:29Εντάξει δεν είναι κανένας πόνος σοβαρός. Είναι ανεκτός, ας πούμε γλυκός πόνος θα τον έλεγα.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 10:49Αυτό με τον τράχηλο πάντως είναι οδυνηρό. Δεν ξέρω ποιά καταφέρνει και δεν πονάει.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δηλαδή εσύ νιώθεις πόνο μη ανεκτό; Πιθανόν να μην αισθάνονται όλες οι γυναίκες το ίδιο;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 11:38Naida έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 11:29Εντάξει δεν είναι κανένας πόνος σοβαρός. Είναι ανεκτός, ας πούμε γλυκός πόνος θα τον έλεγα.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 10:49Αυτό με τον τράχηλο πάντως είναι οδυνηρό. Δεν ξέρω ποιά καταφέρνει και δεν πονάει.Θα αστειεύεσαι. Δεν κάνεις σεξ μία φορά το χρόνο, κάθε φορά πονάς. Τί γλυκός πόνος μου λες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Phorum.gr user: Gouerino
Όπως έλεγε και ο Χάρι κλυν
Πονάς Μαρίκα;
Με τον έχεις μέσα Τάσο μου;
Ναι ναι Μαρίκα
Αχ πως ποναειιιιιι
Πονάς Μαρίκα;
Με τον έχεις μέσα Τάσο μου;
Ναι ναι Μαρίκα
Αχ πως ποναειιιιιι
- Cecily Anne
Δεν ξέρω πώς το εννοείς ακριβώς. Όταν χτυπάει χαμηλά κάτω πονάνε όλες. Δεν γίνεται να μην πονάς, είναι οι νευρικές σου απολήξεις εκεί τέτοιες που σε κάνουν να πονάς. Και ξαναλέω, δεν κάνεις ξεπέτα, πονάς σε κάθε σεξουαλική επαφή.Naida έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 11:45Δηλαδή εσύ νιώθεις πόνο μη ανεκτό; Πιθανόν να μην αισθάνονται όλες οι γυναίκες το ίδιο;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 11:38Θα αστειεύεσαι. Δεν κάνεις σεξ μία φορά το χρόνο, κάθε φορά πονάς. Τί γλυκός πόνος μου λες;
Καλή προσπάθεια από το pillowfights (lolwat), αλλά εδώ έχουμε το Πανεπιστήμιο του phorum, που μοιράζει απλόχερα οργασμούς όταν ψιθυρίζει στο αυτί της γκόμενας για το Γράμμο ενώ γαμάει σε στάση πηγάδας.
Επίσης ο sys3x ξέρει και πολύ καλά ποιό ζευγάρι έχει τους πιο intense οργασμούς εδώ μέσα.
Επίσης ο sys3x ξέρει και πολύ καλά ποιό ζευγάρι έχει τους πιο intense οργασμούς εδώ μέσα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
ισχυει. συνηθως μου λενε "οχι τοσο βαθια, ποναω"Cecily Anne έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 10:49Αυτό με τον τράχηλο πάντως είναι οδυνηρό. Δεν ξέρω ποιά καταφέρνει και δεν πονάει.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και με τη γλώσσα παίζει να πονάει σε εκεινο το σημειο οταν δεν εχει παιχτεί ζέσταμα, και ειναι κρύο ακόμα. Moυ 'χει τύχει να πάω σαν τον Venom πάνω στην καύλα και ημουν τοσο ατσούμπαλος που πετάχτηκε πίσω σαν να τη χτυπησε ρεύμα.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 12:00Δεν ξέρω πώς το εννοείς ακριβώς. Όταν χτυπάει χαμηλά κάτω πονάνε όλες. Δεν γίνεται να μην πονάς, είναι οι νευρικές σου απολήξεις εκεί τέτοιες που σε κάνουν να πονάς. Και ξαναλέω, δεν κάνεις ξεπέτα, πονάς σε κάθε σεξουαλική επαφή.Naida έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 11:45Δηλαδή εσύ νιώθεις πόνο μη ανεκτό; Πιθανόν να μην αισθάνονται όλες οι γυναίκες το ίδιο;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Οκτ 2021, 11:38Θα αστειεύεσαι. Δεν κάνεις σεξ μία φορά το χρόνο, κάθε φορά πονάς. Τί γλυκός πόνος μου λες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων δεν ταυτίζονται ούτε με την αριστερά ούτε με τα συνδικάτα
από metarrythmistis » 09 Μάιος 2023, 16:14 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από metarrythmistis
09 Μάιος 2023, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
από whisper » 16 Σεπ 2024, 20:33 » σε Εθνικά Θέματα - 90 Απαντήσεις
- 1907 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05