Μα σκέψου το. Πολιτικά, δεν έχουν λογική τέτοια ξεσπάσματα. Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο γκάλοπ, το 12% των ανεμβολίαστων είναι ψηφοφόροι της ΝΔ. Τι λογική έχει το να αποξενώσεις τόσο κόσμο, ενώ έχουμε μπει για τα καλά στο δεύτερο μισό της τετραετίας; Καμία. Οπότε εδώ μάλλον μπαίνει το προσωπικό στοιχείο στη μέση.Leporello έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:41Scouser έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:33Toν βλέπω λίγο τσιτωμένο τον τηλεβιβλιοπώλη. Μάλλον έχει συνειδητοποιήσει ότι η ιστορία με τον COVID δεν θα αργήσει να τελειώσει, αλλά ο ίδιος είναι σχετικά νεαρός σε ηλικία και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του με το άγχος των παρενεργειών που μπορεί να του βγάλει το μαντζούνι.Πέρασες γιά τα καλά στην Twilight zone!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Otto Weininger
Scouser έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:33Toν βλέπω λίγο τσιτωμένο τον τηλεβιβλιοπώλη. Μάλλον έχει συνειδητοποιήσει ότι η ιστορία με τον COVID δεν θα αργήσει να τελειώσει, αλλά ο ίδιος είναι σχετικά νεαρός σε ηλικία και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του με το άγχος των παρενεργειών που μπορεί να του βγάλει το μαντζούνι.

Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Εγώ τις προάλλες έφαγα ένα ακτινίδιο. Τα ακτινίδια ήταν από τα αγαπημένα μου φρούτα, αλλά τούτο μού προξένησε αλλεργική αντίδραση.
Δεν έχω συνέλθει ακόμη, βιώνω long ακτινίδιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σήμερα πάντως δήλωσε ότι επειδή προσβλήθηκε από κορωνοιό το καλοκαίρι οι γιατροί του είπαν να καθυστερήσει την τρίτη δόση και για να παρηγορηθεί έκανε ένα αντιγριππικό.Leporello έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:41Scouser έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:33Toν βλέπω λίγο τσιτωμένο τον τηλεβιβλιοπώλη. Μάλλον έχει συνειδητοποιήσει ότι η ιστορία με τον COVID δεν θα αργήσει να τελειώσει, αλλά ο ίδιος είναι σχετικά νεαρός σε ηλικία και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του με το άγχος των παρενεργειών που μπορεί να του βγάλει το μαντζούνι.Πέρασες γιά τα καλά στην Twilight zone!

- Otto Weininger
Ο συνδυασμός γρίπης και covid θα θερίσει κόσμο αυτό τον χειμώνα.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:47Σήμερα πάντως δήλωσε ότι επειδή προσβλήθηκε από κορωνοιό το καλοκαίρι οι γιατροί του είπαν να καθυστερήσει την τρίτη δόση και για να παρηγορηθεί έκανε ένα αντιγριππικό.Leporello έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:41Scouser έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:33Toν βλέπω λίγο τσιτωμένο τον τηλεβιβλιοπώλη. Μάλλον έχει συνειδητοποιήσει ότι η ιστορία με τον COVID δεν θα αργήσει να τελειώσει, αλλά ο ίδιος είναι σχετικά νεαρός σε ηλικία και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του με το άγχος των παρενεργειών που μπορεί να του βγάλει το μαντζούνι.Πέρασες γιά τα καλά στην Twilight zone!
Let them make the first mistake. We make the last move.
Παράλειψη. Μόνο εγώ έκανα. Η γυναίκα μου το κουβαλησε από ταξίδι με τα κτελς. Όταν ήρθε και την πήρα χαμπάρι αρπαξα τα παιδιά και πήγαμε στο πατρικό αφού έδιωξα το γέρο. Όμως τα παιδιά ήρθαν σε επαφή και μετά κόλλησα και εγώ.hellegennes έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:294/4 εμβολιασμένους κολλήσατε όλοι; Είναι που τα εμβόλια προστατεύουν έστω και λίγο από το να κολλήσεις...Σέλευκας έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:15Ευχαριστώ.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:01
Περαστικά.
Πόσα μέλη αν επιτρέπεται.
Είστε όλοι κορονιασμένοι;
Και οι τέσσερεις. Οι άλλοι δεν έχουν τίποτε πλέον, εγώ έχω ένα συνάχι.
περαστικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Σε ταλαιπώρησε;
Βασικά επειδή λένε ότι είναι κάτι καινούριο και δεν λειτουργεί όπως οι άλλες γρίπες έχω ένα φόβο μήπως αλλάξει προς το χειρότερο ο οποίος δεν θα δικαιολογούνταν σε κοινή ίωση με όσα έχω μέχρι τωρα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Tι συγκινητική ιστορία! Βγαλμένη απ΄την ζωή.hellegennes έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:46Εγώ τις προάλλες έφαγα ένα ακτινίδιο. Τα ακτινίδια ήταν από τα αγαπημένα μου φρούτα, αλλά τούτο μού προξένησε αλλεργική αντίδραση.
Δεν έχω συνέλθει ακόμη, βιώνω long ακτινίδιο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αν με ταλαιπώρησε; Πνευμονία και νοσοκομείο. Αλλά δεν είμαστε το ίδιο. Εγώ ήμουν ανεμβολίαστος.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Βασικά 10 χρόνια μεγαλύτερος, αυτό έπαιξε ρόλο.Leporello έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 00:22Αν με ταλαιπώρησε; Πνευμονία και νοσοκομείο. Αλλά δεν είμαστε το ίδιο. Εγώ ήμουν ανεμβολίαστος.
Και ο Στύγιος ανεμβολίαστος πέρασε τελείως ασυμπτωματικό κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν παίζουν ρόλο τα 10 χρόνια, γιατί και οι τρείς είμαστε στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ.hellegennes έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 00:35Βασικά 10 χρόνια μεγαλύτερος, αυτό έπαιξε ρόλο.
Και ο Στύγιος ανεμβολίαστος πέρασε τελείως ασυμπτωματικό κορωνοϊό.
1.
- hellegennes
Με τον Σέλευκο; Δεν νομίζω. Εκτός αν εννοείς ότι είστε στις άκρες του γκρουπ. Εσύ πάνω κι αυτός κάτω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
40-64 είναι το ηλικιακό γκρουπ του ΕΟΔΥ. Ε, μέσα είμαστε και οι τρείς.hellegennes έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 00:48Με τον Σέλευκο; Δεν νομίζω. Εκτός αν εννοείς ότι είστε στις άκρες του γκρουπ. Εσύ πάνω κι αυτός κάτω.
1.
Leporello έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 00:5440-64 είναι το ηλικιακό γκρουπ του ΕΟΔΥ. Ε, μέσα είμαστε και οι τρείς.hellegennes έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 00:48Με τον Σέλευκο; Δεν νομίζω. Εκτός αν εννοείς ότι είστε στις άκρες του γκρουπ. Εσύ πάνω κι αυτός κάτω.

Πιθανότατα.Scouser έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 23:33Toν βλέπω λίγο τσιτωμένο τον τηλεβιβλιοπώλη. Μάλλον έχει συνειδητοποιήσει ότι η ιστορία με τον COVID δεν θα αργήσει να τελειώσει, αλλά ο ίδιος είναι σχετικά νεαρός σε ηλικία και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του με το άγχος των παρενεργειών που μπορεί να του βγάλει το μαντζούνι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΕΚΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Οκτ 2023, 10:40 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 23 Απαντήσεις
- 1252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
22 Οκτ 2023, 10:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαυρουδής Βορίδης κάνει καλά ψέκες ψηφοφόρους της ΝΔ
από έργο_μακέτο » 27 Αύγ 2023, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
27 Αύγ 2023, 22:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώσσοι, Τούρκοι, ψέκες, ομοφοβικοί ηττήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ
από Οργισμένος » 25 Σεπ 2023, 00:08 » σε Τεχνολογία - 9 Απαντήσεις
- 842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
30 Σεπ 2023, 04:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Αυστριακό φιλορωσικό κόμμα κέρδισε τις εκλογές. Ψέκες ρωσοφοβικοί, πονάτε? Τσούζετε?
από Kauldron » 30 Σεπ 2024, 11:26 » σε Διεθνής πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Οκτ 2024, 13:54
-