όταν βρεθείς στη θέση των αστυνομικών εσύ να μην πυροβολήσειςnyxtovios έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 14:56Αντικειμενικά να πούμε όμως ότι δεν πρέπει να συγχέουμε την περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου με εισβολή ληστεία σε σπίτι, που εκεί ο νόμος δεν σε αφήνει να προστατευτείς όντως. Το να έκλεψαν απλά ένα αυτοκίνητο και να τους χτύπησαν κατά τη διάρκεια της όπισθεν εμένα προσωπικά δεν μου είναι αρκετό για να τον σκοτώσουν. Νομίζω κακώς πυροβόλησαν.
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
μπορεί κάτι να τους είπαν οι γέροντες και να τα προκάλεσαν τα ρομα. Ας μη βγαζουμε βιαστικά συμπεράσματα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Συμβαίνει κάτι τραγικό, διαβάζεις τις υστερίες - παραλογισμούς των "δικαιωματιστών" σε πιάνει ναυτία. 

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ακομα να γινει βιαιη προσαγωγη για αρνηση εφαρμογης του νομου του επιορκου που εδωσε εντολη να φυγουν οι κακοποιοι ανενοχλητοι?
Η αλήθεια είναι, ότι όντως είναι βλακεία και απίστευτη σπατάλη το να καταναλώνονται βενζίνη, ενέργεια και σφαίρες για απλά πλημελλήματα, για τα οποία είναι σιγουράκι η αναστολή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Είσαι πολύ μπροστά!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Υπάρχει μόνο μία επιλογή: με τους αστυνομικούς!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ορθολογική προσέγγιση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 24 Οκτ 2021, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ε, όταν λέω ότι η ζωοφιλία έχει ξεφύγει, κάτι ξέρω. Πήξαμε* στα λυσσασμένα αδέσποτα.georgebi έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 15:35Κλέφτες είναι οι ιδιοκτήτες...όχι τα ρομά
[img]https://i.postimg.cc/L6Dx9ZMy/FCdu ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/CxKmzLhw/FCdu ... .jpg[/img]
*Socialboy, αφιερωμένο. Πολύ πήξιμο, όντως.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ε όλο βγαίνουν στοιχεία πως πάλι δεν είναι όπως τα έλεγε εξαρχής η αστυνομία. Αυτό με τους τραυματίες ειδικά που δεν υπήρξαν. Για να γίνει η δικαιοσύνη αυστηρή με μπάτσους, προφανώς υπάρχουν στοιχεία επιβαρυντικα. Εκτός αν γενικά δε σε νοιάζει η δικαιοσύνη και ο κάθε μπάτσος μπορεί να κάνει ότι του κατέβει.Lugozzi έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 11:28Κρατούνται στη ΓΑΔΑ μαθαίνωΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 18:17έτσι είναι το τυπικό από ότι κατανοώ. Δε νομίζω να τους προφυλακισουν κιόλας. Μέχρι στιγμής ελεύθεροι είναι. Το θέμα είναι να γίνει σοβαρή έρευνα, γιατί το κράτος θα την κάνει. Δε νομίζω να πέφτουν θύματα του οι... Αστυνομικοί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 18:13
άλλο να γίνει έρευνα και άλλο να συλλαμβάνεις τους αστυνομικούς πριν γίνει το οτιδήποτε
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
δηλαδη οι ζιγκ ζαγκ είναι έγκληματιες; που ήταν τα παιδιά φτωχά και βγήκαν να εντυπωσιάσουν την κοπέλα της; κάποιος να μιλήσει υπεύθυνα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ναι γιατί ως γνωστόν αστυνομικοί και πολιτικοί στην Ελλάδα δεν κάνουν ποτέ λάθος. Καλά λένε να μπουν κάμερες πάνω τους να βλέπουμε τι γίνεταιLord Brum έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 15:23όταν βρεθείς στη θέση των αστυνομικών εσύ να μην πυροβολήσειςnyxtovios έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 14:56Αντικειμενικά να πούμε όμως ότι δεν πρέπει να συγχέουμε την περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου με εισβολή ληστεία σε σπίτι, που εκεί ο νόμος δεν σε αφήνει να προστατευτείς όντως. Το να έκλεψαν απλά ένα αυτοκίνητο και να τους χτύπησαν κατά τη διάρκεια της όπισθεν εμένα προσωπικά δεν μου είναι αρκετό για να τον σκοτώσουν. Νομίζω κακώς πυροβόλησαν.
Ε, όταν ακόμη και οι ένοπλοι σοσιαλμπαχαλάκηδες ερμηνεύουν με τόσο σεβασμό τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, το στόρυ πάει για όσκαρ σεναρίου καλύτερης κωμωδίας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 15:43Ε όλο βγαίνουν στοιχεία πως πάλι δεν είναι όπως τα έλεγε εξαρχής η αστυνομία. Αυτό με τους τραυματίες ειδικά που δεν υπήρξαν. Για να γίνει η δικαιοσύνη αυστηρή με μπάτσους, προφανώς υπάρχουν στοιχεία επιβαρυντικα. Εκτός αν γενικά δε σε νοιάζει η δικαιοσύνη και ο κάθε μπάτσος μπορεί να κάνει ότι του κατέβει.Lugozzi έγραψε: ↑24 Οκτ 2021, 11:28Κρατούνται στη ΓΑΔΑ μαθαίνωΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 18:17
έτσι είναι το τυπικό από ότι κατανοώ. Δε νομίζω να τους προφυλακισουν κιόλας. Μέχρι στιγμής ελεύθεροι είναι. Το θέμα είναι να γίνει σοβαρή έρευνα, γιατί το κράτος θα την κάνει. Δε νομίζω να πέφτουν θύματα του οι... Αστυνομικοί.
Είναι σχεδόν συγκινητικό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά ύστερα από καταδίωξη στη Λάρισα
από southern » 08 Ιούλ 2023, 16:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 331 Απαντήσεις
- 8831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
13 Ιούλ 2023, 14:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη 20χρονος Γερμανός τουρίστας για εμπρησμο στην Ρόδο.
από Frappezitis » 22 Αύγ 2023, 06:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Αύγ 2023, 15:36
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 1338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
18 Οκτ 2024, 16:59