Μήπως δεν πάμε και τόσο καλά; Υπόθεση Energa
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μήπως δεν πάμε και τόσο καλά; Υπόθεση Energa
Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό είναι τόσο καταφανώς στημένο για να βγει ο Σύριζα άτεγκτος απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς;
Δίνω clues:
-Ο τυπος είναι επιτομικός κακός (γιάπης, λαμόγιο, καταχραστής και προκλητικός)
-Η αποφυλάκιση είναι εμφανώς προϊόν συναλλαγής
-Τα ιατρικά στοιχεία είναι έωλα
Πάσα στα 3 μέτρα για τους ζαίους
Δίνω clues:
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Επειδή ο τύπος είναι και σκατόφατσα βασικά εμένα με πιάνει 4 στα 4 και αγγίζει το κουμπί μου. Δυστυχώς θα τους ξαναψηφίσω τελικά και ήθελα να πάω στη Ζωάρα γαμώτο!Beria έγραψε: ↑31 Αύγ 2018, 15:03Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό είναι τόσο καταφανώς στημένο για να βγει ο Σύριζα άτεγκτος απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς;
Δίνω clues:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
το είδατε;
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ggelismou/
«Πλαστή η υπογραφή μου, ουδέποτε συνάντησα τον Φλώρο» καταγγέλλει στο protothema.gr η γιατρός του Ευαγγελισμού
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ggelismou/
«Πλαστή η υπογραφή μου, ουδέποτε συνάντησα τον Φλώρο» καταγγέλλει στο protothema.gr η γιατρός του Ευαγγελισμού
«Σας γράφω από το εξωτερικό όπου έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα. Κατά την τριετή μου παραμονή ως πανεπιστημιακή υπότροφος στο Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου. Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλαστή και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο τον οποίο και δεν γνωρίζω. Έχει θιγεί η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Με εκτίμηση,
Καλλιρρόη Λάμπρου».
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
To είδαμε.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να γυριστεί ταινία η υπόθεση.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να γυριστεί ταινία η υπόθεση.

Η μεγάλη επιστροφή του Πολάκη στο Facebook: Με μπάναραν... «τα τσιράκια του Φλώρου», και από κάτω σχόλια (στο πρώτο θέμα)
Σοβαρέψου επιτέλους
29/08/2018, 23:52
Δεν ντρέπεσαι κοτζάμ άντρας θες και facebook, τι είσαι, 18χρονη χαζογκομενίτσα?
Δεν ισχυει
30/08/2018, 05:01
Αφου εχει ο πλανητάρχης, δικαιούται να έχει κι ο υπουργός.
Γιατί
30/08/2018, 19:06
Πιο σοβαρός είναι ο πλανητάρχης νομίζεις; Τα ίδια σκ...α είναι ανεξάρτητα τις ιδεολογικές διαφορές
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
νομίζω έξω είναι ακόμα, αλλά όχι για πολύ
πριν ώρες:
Παραγγελία για να μελετηθεί το ενδεχόμενο έφεσης σε βάρος του βουλεύματος, με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.
Ας σημειωθεί ότι η έφεση ασκείται κατά του βουλεύματος που άνοιξε την πόρτα των φυλακών στον 39χρονο Αριστείδη Φλώρο
«Το ιατρικό πιστοποιητικό αναπηρίας, στο οποίο στηρίχθηκε η θετική κρίση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, είναι προδήλως αόριστο, ασαφές και ως εκ τούτου ατεκμηρίωτο ως προς τη συνδρομή του διαλαμβανόμενου ποσοστού αναπηρίας 70%. Και αυτό γιατί δεν προσδιορίζονται οι συγκεκριμένες παθήσεις και το σχετικό ποσοστό αναπηρίας, αλλά σημειώνεται απλώς ότι το 35% οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση».
H άσκηση της Έφεσης δεν σηματοδοτεί αλλαγές στην ποινική μεταχείριση του Αριστείδη φλώρου όσον αφορά στην εκτέλεση της ποινής του, με δύο λόγια δεν επιστρέφει αυτομάτως στις φυλακές, γεγονός που θα γίνει μόνο εάν η έφεση γίνει δεκτή από το Συμβούλιο Εφετών Χαλκίδας.
Πηγή: Ανατροπή: Εφεση κατά της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου | iefimerida.gr
και τρέχει και ΕΔΕ από το υπουργείο εργασίας για τα ΚΕΠΑ και τα ποσοστά που δόθηκαν
- Ελβετός Τραπεζίτης
Κανονικότατο.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Καλα μαλακας ειναι?Τοσες μερες γιατι δεν την εκανε απο Ελλαδα????Samira έγραψε: ↑31 Αύγ 2018, 22:20Tον συνέλαβαν πάλι στη Γλυφάδα
http://www.documentonews.gr/article/syn ... th-glyfada
ετσι μοιάζει, μένει να δούμε αν πάσαραν νδκράτες, είναι τόσο άχρηστοι που μπορεί και να ειναι απλό αυτογκόλ, τα αυτονόητα.Beria έγραψε: ↑31 Αύγ 2018, 15:03Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό είναι τόσο καταφανώς στημένο για να βγει ο Σύριζα άτεγκτος απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς;
Δίνω clues:

Και δεύτερος γιατρός που εμπλέκεται στην υπόθεση Φλώρου δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση και πως η υπογραφή του στα έγγραφα είναι πλαστή. Πρόκειται για τον Σπύρο Ζακυνθινό, διευθυντή Α' Κλινικής Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει τη σπιρομέτρηση.
«Τόσο η εξέταση, όσο και η υπογραφή μου σε αυτήν είναι πλασματικές. Ουδέποτε είδα τον κ. Φλώρο ή κάποια από τις εξετάσεις του. Εχω στείλει έγγραφη αναφορά στη διοικήτρια του νοσοκομείου και στον ΕΦΚΑ»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ton-floro/
Ας δεχτούμε ότι όντως είχαν πλαστογραφηθεί οι υπογραφές των 2 γιατρών και δεν υπαναχωρούν υπό το βάρος της δημοσιοποίησης της υπόθεσης. Μένει το ερώτημα. Τι θα είχε γίνει αν ο Φλώρος ήταν ένας λιγότερο γνωστός κατηγορούμενος; Θα είχε περάσει στα ψιλά και θα είχε αποφυλακισθεί; Τόσο εύκολα γίνονται πλαστογραφίες σε αποφυλακίσεις κρατουμένων;
«Τόσο η εξέταση, όσο και η υπογραφή μου σε αυτήν είναι πλασματικές. Ουδέποτε είδα τον κ. Φλώρο ή κάποια από τις εξετάσεις του. Εχω στείλει έγγραφη αναφορά στη διοικήτρια του νοσοκομείου και στον ΕΦΚΑ»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ton-floro/
Ας δεχτούμε ότι όντως είχαν πλαστογραφηθεί οι υπογραφές των 2 γιατρών και δεν υπαναχωρούν υπό το βάρος της δημοσιοποίησης της υπόθεσης. Μένει το ερώτημα. Τι θα είχε γίνει αν ο Φλώρος ήταν ένας λιγότερο γνωστός κατηγορούμενος; Θα είχε περάσει στα ψιλά και θα είχε αποφυλακισθεί; Τόσο εύκολα γίνονται πλαστογραφίες σε αποφυλακίσεις κρατουμένων;
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο Φλώρος τελικά είναι πνευματικά ανάπηρος.
Τους ειχα για ποιο εξυπνους τους εντρεπρενερ.
Έμεινε Ελλάδα τόσο καιρό ενώ ήξερε τι παίζει αντι να φύγει κάπου εξωτικά.
Τους ειχα για ποιο εξυπνους τους εντρεπρενερ.
Έμεινε Ελλάδα τόσο καιρό ενώ ήξερε τι παίζει αντι να φύγει κάπου εξωτικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Από το τουιτερ :
-Συνέλαβαν τον Φλωρο στη Γλυφάδα
-Ποιον από όλους;
-Συνέλαβαν τον Φλωρο στη Γλυφάδα
-Ποιον από όλους;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
05 Απρ 2024, 20:12
-
- 18 Απαντήσεις
- 1353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
28 Μάιος 2023, 07:40
-
- 71 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
26 Φεβ 2025, 11:08
-
-
Νέα δημοσίευση μήπως είμαι φλώρος?
από jackie Daniels » 30 Ιαν 2025, 23:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
31 Ιαν 2025, 22:32
-