Εϊναι οι άντρες άχρηστοι;
- hellegennes
Re: Εϊναι οι άντρες άχρηστοι;
Αφού το λέει το Conversation, έτσι θα 'ναι. Το «Λοιπόν» τι λέει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:29Παρεμπιμπτόντως, το χρωμόσωμα Υ είναι ένα εξελικτικό αδιέξοδο και μάλιστα πλησιάζουμε την εποχή που θα σταματήσει να λειτουργεί.https://theconversation.com/the-y-chrom ... -men-90125The Y chromosome may be a symbol of masculinity, but it is becoming increasingly clear that it is anything but strong and enduring. Although it carries the “master switch” gene, SRY, that determines whether an embryo will develop as male (XY) or female (XX), it contains very few other genes and is the only chromosome not necessary for life. Women, after all, manage just fine without one.
What’s more, the Y chromosome has degenerated rapidly, leaving females with two perfectly normal X chromosomes, but males with an X and a shrivelled Y. If the same rate of degeneration continues, the Y chromosome has just 4.6m years left before it disappears completely. This may sound like a long time, but it isn’t when you consider that life has existed on Earth for 3.5 billion years.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Δεν υπάρχει άλλο περιοδικο επιστημονικής εκλαϊκευσης με τα στάνταρντς του Conservation.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:35Αφού το λέει το Conversation, έτσι θα 'ναι. Το «Λοιπόν» τι λέει;
To be published by The Conversation you must be currently employed as a researcher or academic with a university or research institution. PhD candidates under supervision by an academic can write for us, but we don’t currently publish articles from Masters students.
Z
- hellegennes
Δημοσιεύει άρθρα γνώμης, πολλές φορές σε αηδιαστικά cringe βαθμό, με εξωφρενικές απόψεις για γέλια.Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:38Δεν υπάρχει άλλο περιοδικο επιστημονικής εκλαϊκευσης με τα στάνταρντς του Conservation.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:35Αφού το λέει το Conversation, έτσι θα 'ναι. Το «Λοιπόν» τι λέει;To be published by The Conversation you must be currently employed as a researcher or academic with a university or research institution. PhD candidates under supervision by an academic can write for us, but we don’t currently publish articles from Masters students.
Η συγκεκριμένη βασίζεται σε ένα πραγματικό γεγονός, όμως ο ρυθμός μείωσης του χρωμοσώματος Υ δεν είναι ομοιόμορφος. Στα πρωτεύοντα δεν έχει χαθεί μέχρι στιγμής ούτε μισό γονίδιο και δεν υπάρχει κάτι που να προβλέπει ότι μπορεί να χαθεί στο μέλλον. Μιλάμε τώρα για πάνω από 6 εκατομμύρια χρόνια. Για την ακρίβεια, αν συνεχιστεί ο ίδιος ρυθμός μείωσης από την τελευταία φορά που χάθηκε γονίδιο από το χρωμόσωμα Υ, θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να εξατμιστούν οι ωκεανοί της Γης, δηλαδή κάνα δισεκατομμύριο χρόνια αφού θα έχει εξαφανιστεί το ζωικό βασίλειο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παραπάνω έβαλα βίντεο που λέει ότι το y έχει ήδη εξαφανιστεί σε 2 είδη αρουραίων και αυτοί εξακολουθούν να αναπαράγονται, επομένως άνθρακες ο θησαυρός.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:52Δημοσιεύει άρθρα γνώμης, πολλές φορές σε αηδιαστικά cringe βαθμό, με εξωφρενικές απόψεις για γέλια.Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:38Δεν υπάρχει άλλο περιοδικο επιστημονικής εκλαϊκευσης με τα στάνταρντς του Conservation.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:35Αφού το λέει το Conversation, έτσι θα 'ναι. Το «Λοιπόν» τι λέει;To be published by The Conversation you must be currently employed as a researcher or academic with a university or research institution. PhD candidates under supervision by an academic can write for us, but we don’t currently publish articles from Masters students.
Η συγκεκριμένη βασίζεται σε ένα πραγματικό γεγονός, όμως ο ρυθμός μείωσης του χρωμοσώματος Υ δεν είναι ομοιόμορφος. Στα πρωτεύοντα δεν έχει χαθεί μέχρι στιγμής ούτε μισό γονίδιο και δεν υπάρχει κάτι που να προβλέπει ότι μπορεί να χαθεί στο μέλλον. Μιλάμε τώρα για πάνω από 6 εκατομμύρια χρόνια. Για την ακρίβεια, αν συνεχιστεί ο ίδιος ρυθμός μείωσης από την τελευταία φορά που χάθηκε γονίδιο από το χρωμόσωμα Υ, θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να εξατμιστούν οι ωκεανοί της Γης, δηλαδή κάνα δισεκατομμύριο χρόνια αφού θα έχει εξαφανιστεί το ζωικό βασίλειο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Και αυτό, αλλά ήθελα να μιλήσω για την ρίζα της βλακείας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Καραμελίτσα
Κριντζ είναι η άρνησή σου να δεχτείς την πραγματικότητα ότι είσαι εξελικτικό αδιέξοδο.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:52Δημοσιεύει άρθρα γνώμης, πολλές φορές σε αηδιαστικά cringe βαθμό, με εξωφρενικές απόψεις για γέλια.Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:38Δεν υπάρχει άλλο περιοδικο επιστημονικής εκλαϊκευσης με τα στάνταρντς του Conservation.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:35Αφού το λέει το Conversation, έτσι θα 'ναι. Το «Λοιπόν» τι λέει;To be published by The Conversation you must be currently employed as a researcher or academic with a university or research institution. PhD candidates under supervision by an academic can write for us, but we don’t currently publish articles from Masters students.
Z
Περίεργος προβληματισμός. Αυτό που ξέρω είναι πως αν το σύμπαν δεν μας είχε φτιάξει με γενετικά όργανα και αυτό το μηχανισμό χαλάρωσης και ανακούφισης αργά ή γρήγορα θα μετατρεπόμασταν σε hate machines ή θα τρελαινόμασταν. Είναι η επίδραση του κόσμου τέτοια που όσο πάει γίνεται όλο και πιο βίαιος και αφιλόξενος ως περιβάλλον.
Κάτι που λειτουργεί σωστά η φύση το κρατάει σταθερό, παρόλες τις μεταλλάξεις που γίνονται επιβιώνει το πιο δυνατό.Καραμελίτσα έγραψε: ↑25 Σεπ 2021, 14:41Δεν είναι εμένα που πρέπει να πείσεις για τη χρησιμότητα των αντρών, αλλά την Επιστήμη.
- taxalata xalasa
οι άντρες είναι τόσο άχρηστοι όσο χρήσιμο είναι αυτό το θέμα ή/και όσο άχρηστες είναι και οι γυναίκες.
ισότητα και στην αχρηστία.
ισότητα και στην αχρηστία.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Οπότε αρκεί να περιμένεις 4.6 εκατομμύρια χρόνια για να κάνει manifest το συγκεκριμένο αδιέξοδο ε.Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 16:43Κριντζ είναι η άρνησή σου να δεχτείς την πραγματικότητα ότι είσαι εξελικτικό αδιέξοδο.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:52Δημοσιεύει άρθρα γνώμης, πολλές φορές σε αηδιαστικά cringe βαθμό, με εξωφρενικές απόψεις για γέλια.Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:38
Δεν υπάρχει άλλο περιοδικο επιστημονικής εκλαϊκευσης με τα στάνταρντς του Conservation.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Καραμελίτσα
Όχι γιατί σε λιγότερο από 100 χρόνια θα αντιμετωπίσουν ένα άλλο αδιέξοδο, όταν γίνει εφικτή και εύκολη η δημιουργία εμβρίου με σύντηξη ωαρίων. Ποιος θα θέλει μετά την παραδοσιακή διαδικασία με το χαμηλής ποιότητας αντρικό γονιδίωμα;klg έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 10:05Οπότε αρκεί να περιμένεις 4.6 εκατομμύρια χρόνια για να κάνει manifest το συγκεκριμένο αδιέξοδο ε.Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 16:43Κριντζ είναι η άρνησή σου να δεχτείς την πραγματικότητα ότι είσαι εξελικτικό αδιέξοδο.hellegennes έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 14:52
Δημοσιεύει άρθρα γνώμης, πολλές φορές σε αηδιαστικά cringe βαθμό, με εξωφρενικές απόψεις για γέλια.
Z
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μα σε όλα τα παραδοσιακά κρύβεται η νοστιμιά...Καραμελίτσα έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 12:05Όχι γιατί σε λιγότερο από 100 χρόνια θα αντιμετωπίσουν ένα άλλο αδιέξοδο, όταν γίνει εφικτή και εύκολη η δημιουργία εμβρίου με σύντηξη ωαρίων. Ποιος θα θέλει μετά την παραδοσιακή διαδικασία με το χαμηλής ποιότητας αντρικό γονιδίωμα;klg έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 10:05Οπότε αρκεί να περιμένεις 4.6 εκατομμύρια χρόνια για να κάνει manifest το συγκεκριμένο αδιέξοδο ε.Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 16:43
Κριντζ είναι η άρνησή σου να δεχτείς την πραγματικότητα ότι είσαι εξελικτικό αδιέξοδο.

Παρατηρητής...
- Καραμελίτσα
Καλά, δεν λέει κανείς να μην διατηρήσουμε μερικά δείγματα, κάτι σαν τα χειροποίητα είδη λαϊκής τέχνης. Αλλά θα είναι για τουρίστριες αποκλειστικά.ksk έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 22:37Μα σε όλα τα παραδοσιακά κρύβεται η νοστιμιά...Καραμελίτσα έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 12:05Όχι γιατί σε λιγότερο από 100 χρόνια θα αντιμετωπίσουν ένα άλλο αδιέξοδο, όταν γίνει εφικτή και εύκολη η δημιουργία εμβρίου με σύντηξη ωαρίων. Ποιος θα θέλει μετά την παραδοσιακή διαδικασία με το χαμηλής ποιότητας αντρικό γονιδίωμα;
Z
- ksk
- Phorum.gr user: ksk

Καραμελίτσα έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 22:42Καλά, δεν λέει κανείς να μην διατηρήσουμε μερικά δείγματα, κάτι σαν τα χειροποίητα είδη λαϊκής τέχνης. Αλλά θα είναι για τουρίστριες αποκλειστικά.ksk έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 22:37Μα σε όλα τα παραδοσιακά κρύβεται η νοστιμιά...Καραμελίτσα έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 12:05
Όχι γιατί σε λιγότερο από 100 χρόνια θα αντιμετωπίσουν ένα άλλο αδιέξοδο, όταν γίνει εφικτή και εύκολη η δημιουργία εμβρίου με σύντηξη ωαρίων. Ποιος θα θέλει μετά την παραδοσιακή διαδικασία με το χαμηλής ποιότητας αντρικό γονιδίωμα;

Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στυτική δυσλειτουργία. Ας μιλήσουμε σαν άντρες.
από Γενιά της Αμαρτίας » 30 Δεκ 2023, 19:52 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
30 Δεκ 2023, 19:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιοι και πόσοι είναι όλοι οι παιδαγωγοί και ποιες και πόσες είναι οι παιδαγωγικές τους μέθοδοι;
από Ourania-Rania » 24 Μαρ 2024, 14:44 » σε Φιλοσοφία - 9 Απαντήσεις
- 1069 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
26 Μαρ 2024, 10:19
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
22 Ιουν 2024, 19:18