Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Προσοχή! Ακολουθεί τοποθέτηση η οποία ενδέχεται να προκαλεί την κοινή γνώμη:
Οι εγκληματίες ηλικίας 18 - 22 θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από τον νόμο σαν έφηβοι κι όχι σαν ενήλικες, ανεξάρτητα από το βαθμό κοινωνικής απαξίας του εγκλήματός τους.
Οι εγκληματίες ηλικίας 18 - 22 θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από τον νόμο σαν έφηβοι κι όχι σαν ενήλικες, ανεξάρτητα από το βαθμό κοινωνικής απαξίας του εγκλήματός τους.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
την κοινή λογική θες να πεις
- Λίνο Βεντούρα
έργο_μακέτο έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:34Προσοχή! Ακολουθεί τοποθέτηση η οποία ενδέχεται να προκαλεί την κοινή γνώμη:

ημιανήλικοιέργο_μακέτο έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:34Προσοχή! Ακολουθεί τοποθέτηση η οποία ενδέχεται να προκαλεί την κοινή γνώμη:
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Το ξέρουμε βρε. Από τέτοια παραθυράκια στα άρθρα, άλλο τίποτα. Όσο περισσότερα υπάρχουν, τόσο πιο εύκολα ξεμπερδεύουν με τα γραφειοκρατικά διαδικαστικά, οι ανακριτές. Προσαγωγή και αυτομάτως έξω από την πόρτα λόγω μετεφηβικής ηλικίας, ανεξαρτήτως της κοινωνικής απαξίας του εγκλήματος.έργο_μακέτο έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:34Προσοχή! Ακολουθεί τοποθέτηση η οποία ενδέχεται να προκαλεί την κοινή γνώμη:
Έχει σαφέστατο νομικό υπόβαθρο ό όρος "παιδγιά".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Πράγματι δόλος σημαίνει πρόθεση αλλά υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δολου. Ο ενδεχομενος δόλος σημαινει πχ έρχεσαι καταπάνω μου και αμυνομαι με όπλο για να σε σταματήσω χωρίς να σημαίνει ότι έχω όντως την πρόθεση να σε σκοτώσω, μπορεί να το απεύχομαι κιόλας, αλλά ξέρω ότι μπορεί να συμβεί, παρ όλα αυτά ο σκοπός μου είναι βασικά να σε σταματήσω.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:21
Δόλος σημαίνει ΠΡΟΘΕΣΗ. Η άμυνα δεν είναι ΠΡΟΘΕΣΗ είναι ΑΜΥΝΑ. Ο τύπος πάτησε 5 στις 7 μηχανές κι αυτοί βάρεσαν ΚΑΙ ΟΙ 7 για να σωθούν. Δεν παλάβωσαν ξαφνικά 7 νοματαίοι και άρχισαν να βαράνε.
Σιγά το επαναστατικό που δεν είχε σκεφτεί κανείς πριν από σένα. Υπάρχει το ελαφρυντικό της μετεφηβικης ηλικίας για τους 18-21.έργο_μακέτο έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:34Προσοχή! Ακολουθεί τοποθέτηση η οποία ενδέχεται να προκαλεί την κοινή γνώμη:
Είναι απομονωμένη η Αμαλιάδα, Λίτσα;Καραμελίτσα έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:32Αυτό το φόρουμ δε θα ξεφύγει ποτέ από τη ρητορική μίσους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν διαφωνώ με τα υπόλοιπα,αλλά αυτό δεν ισχύει.
Απλά για να μην εκτεθείς αλλού το λέω.
- Cecily Anne
Γιατί δεν ισχύει, αφού έτσι ειπώθηκε; Εγώ γιατί να εκτεθώ, δεν έχω ιδέα από όπλα, το διάβασα και το είπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
και σχεδον ετσι αντιμετωπιζονται απο το νομο ... οταν φυσικα τα οργανα του νομου γνωριζουνε την ηλικια των εγκληματιωνέργο_μακέτο έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:34Προσοχή! Ακολουθεί τοποθέτηση η οποία ενδέχεται να προκαλεί την κοινή γνώμη:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Κι εγώ το διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που για να βρω το λινκ.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:44Γιατί δεν ισχύει, αφού έτσι ειπώθηκε; Εγώ γιατί να εκτεθώ, δεν έχω ιδέα από όπλα, το διάβασα και το είπα.
Και αν δεν κάνω λάθος, είναι ισχυρισμός του Κούγια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- Cecily Anne
Δηλαδή θες να μας πείς ότι κάθε μπάτσος που αμύνεται και χρησιμοποιεί όπλο είναι λογικό να πηγαίνει κατηγορούμενος για "ενδεχόμενο δόλο";EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:41Πράγματι δόλος σημαίνει πρόθεση αλλά υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δολου. Ο ενδεχομενος δόλος σημαινει πχ έρχεσαι καταπάνω μου και αμυνομαι με όπλο για να σε σταματήσω χωρίς να σημαίνει ότι έχω όντως την πρόθεση να σε σκοτώσω, μπορεί να το απεύχομαι κιόλας, αλλά ξέρω ότι μπορεί να συμβεί, παρ όλα αυτά ο σκοπός μου είναι βασικά να σε σταματήσω.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:21
Δόλος σημαίνει ΠΡΟΘΕΣΗ. Η άμυνα δεν είναι ΠΡΟΘΕΣΗ είναι ΑΜΥΝΑ. Ο τύπος πάτησε 5 στις 7 μηχανές κι αυτοί βάρεσαν ΚΑΙ ΟΙ 7 για να σωθούν. Δεν παλάβωσαν ξαφνικά 7 νοματαίοι και άρχισαν να βαράνε.Σιγά το επαναστατικό που δεν είχε σκεφτεί κανείς πριν από σένα. Υπάρχει το ελαφρυντικό της μετεφηβικης ηλικίας για τους 18-21.έργο_μακέτο έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:34Προσοχή! Ακολουθεί τοποθέτηση η οποία ενδέχεται να προκαλεί την κοινή γνώμη:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 25 Οκτ 2021, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ακριβώς γι`αυτό μπορεί να εκτεθείς.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:44...
Εγώ γιατί να εκτεθώ, δεν έχω ιδέα από όπλα, το διάβασα και το είπα.
- Cecily Anne
Μα γιατί να εκτεθώ εφόσον έτσι λένε ότι λειτουργούν τα ημιαυτόματα;waldorf έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:48Ακριβώς γι`αυτό μπορεί να εκτεθείς.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2021, 17:44...
Εγώ γιατί να εκτεθώ, δεν έχω ιδέα από όπλα, το διάβασα και το είπα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά ύστερα από καταδίωξη στη Λάρισα
από southern » 08 Ιούλ 2023, 16:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 331 Απαντήσεις
- 8831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
13 Ιούλ 2023, 14:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη 20χρονος Γερμανός τουρίστας για εμπρησμο στην Ρόδο.
από Frappezitis » 22 Αύγ 2023, 06:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Αύγ 2023, 15:36
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 1338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
18 Οκτ 2024, 16:59