Για να καταδικαστούν, πρέπει να δικαστούν. Οι νεκροί δεν δικάζονται.Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:15για να καταδικαστουν, πρεπει να συλληφθουν. το ποση βια θα ασκηθει στην προσπαθεια συλληψης τους εξαρταται απο τους ιδιους.stavmanr έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:05Ορθώς θα καταδικαστεί ο βιαστής. Βίασε.Sid Vicious έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:00
Σε το κοσμο ζουμε ρε φιλε πωπω, δικιο εχεις, φαντασου εδω ο αλλος βιαστης ειναι και τον βαζουν μεχρι και φυλακη, ζουγκλα εχουμε γινει
Ορθώς θα καταδικαστεί κι ο κλέφτης. Έκλεψε.
Ορθώς θα καταδικαστεί κι ο φονιάς. Σκότωσε.
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
- EKPLIKTIKOS
Το σπίτι μου είναι το κάστρο μου και τελείωσε. Όποιος μπαίνει απρόσκλητος του αξίζει ψοφος. Εσύ δωστους κ τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου να τους βγάλεις από τον κόπο.
Η stand your ground νομοθεσία δεν είναι Χόλιγουντ. Πήγαινε εσύ στην πολιτεία του Μισισιπη να μπεις σε κάνα σπίτι να δούμε τι θα γίνει

Το όχημα, btw, συμπεριλαμβανεται σε πολλά νομικά συστήματα στην εν λόγω νομοθεσία. Σύντομα θα τα φέρουμε αυτά κ στην Ελλάδα. Θα πηξετε
Γράφεις σε λάθος νήμα. Δεν αφορά το σπίτι σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:16Το σπίτι μου είναι το κάστρο μου και τελείωσε. Όποιος μπαίνει (...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 26 Οκτ 2021, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Philip Mortimer
Ο Μισισιπής και το Τέξας δεν είναι παραδείγματα προς μίμηση, παραδείγματα προς αποφυγή είναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:16Το σπίτι μου είναι το κάστρο μου και τελείωσε. Όποιος μπαίνει απρόσκλητος του αξίζει ψοφος. Εσύ δωστους κ τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου να τους βγάλεις από τον κόπο.
Η stand your ground νομοθεσία δεν είναι Χόλιγουντ. Πήγαινε εσύ στην πολιτεία του Μισισιπη να μπεις σε κάνα σπίτι να δούμε τι θα γίνει
Το όχημα, btw, συμπεριλαμβανεται σε πολλά νομικά συστήματα στην εν λόγω νομοθεσία. Σύντομα θα τα φέρουμε αυτά κ στην Ελλάδα. Θα πηξετε
για να δικαστουν, πρεπει να συλληφθουν.
αν προτιμουν να ρισκαρουν να πεθανουν για να μη συλληφθουν, προβλημα τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Sid Vicious
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:16Το σπίτι μου είναι το κάστρο μου και τελείωσε. Όποιος μπαίνει απρόσκλητος του αξίζει ψοφος. Εσύ δωστους κ τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου να τους βγάλεις από τον κόπο.

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
αν και σωστα μιλας, εχεις μπερδεψει το stand your ground με το castle doctrine.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:16Το σπίτι μου είναι το κάστρο μου και τελείωσε. Όποιος μπαίνει απρόσκλητος του αξίζει ψοφος. Εσύ δωστους κ τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου να τους βγάλεις από τον κόπο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Εδω δικαιολογείτε την αφαίρεση ζωής ανθρώπου που συμμετέχει σε πλημμέλημα, το ότι σκοτώθηκε ένας άνθρωπος γιατί ενας μπατσος παραβιασε τον ΚΟΚ δε θα δικαιολογούσατε;Sid Vicious έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:08Η παρομοίωση ληστείας με παραβίαση του ΚΟΚ είναι ηλιθιότητα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Oύτε και το δικό σου σπίτι αφορά.stavmanr έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:18Γράφεις σε λάθος νήμα. Δεν αφορά το σπίτι σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:16Το σπίτι μου είναι το κάστρο μου και τελείωσε. Όποιος μπαίνει (...)
Αλλά είσαι τόσο βλαξ που θεωρείς ότι έχεις δικαίωμα να κρίνεις μόνον εσύ και το παρανοϊκό συνάφι σου, το πότε έχουν και πότε δεν έχουν σημασία τόσο οι άνθρωποι όσο και τα σπίτια.
Ηλίθιοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Ε ναι τι να μας πει εμάς το University of Texas/Austin, έχουμε ολόκληρο ΠαΠει, να πούμεPhilip Mortimer έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:19
Ο Μισισιπής και το Τέξας δεν είναι παραδείγματα προς μίμηση, παραδείγματα προς αποφυγή είναι.

- Sid Vicious
Πας μια βολτα στο ζεφυρι να αφησεις το αυτοκινητο σου που θελω να δω κατι;3f3k έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:22Εδω δικαιολογείτε την αφαίρεση ζωής ανθρώπου που συμμετέχει σε πλημμέλημα, το ότι σκοτώθηκε ένας άνθρωπος γιατί ενας μπατσος παραβιασε τον ΚΟΚ δε θα δικαιολογούσατε;Sid Vicious έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:08Η παρομοίωση ληστείας με παραβίαση του ΚΟΚ είναι ηλιθιότητα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Philip Mortimer
Το Τέξας το 2020 είχε 2000 δολοφονίες ενώ η Ελλάδα γύρω στις 70.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:25Ε ναι τι να μας πει εμάς το University of Texas/Austin, έχουμε ολόκληρο ΠαΠει, να πούμεPhilip Mortimer έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 12:19
Ο Μισισιπής και το Τέξας δεν είναι παραδείγματα προς μίμηση, παραδείγματα προς αποφυγή είναι.
Όσο για τον Μισισιπή έχει το χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ, παρόμοιο με της Μαλαισίας, του Μπαγκλαντές και της Βενεζουέλας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά ύστερα από καταδίωξη στη Λάρισα
από southern » 08 Ιούλ 2023, 16:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 331 Απαντήσεις
- 8831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
13 Ιούλ 2023, 14:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη 20χρονος Γερμανός τουρίστας για εμπρησμο στην Ρόδο.
από Frappezitis » 22 Αύγ 2023, 06:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Αύγ 2023, 15:36
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 1338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
18 Οκτ 2024, 16:59