πατησιωτης έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:12
George_V έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:05
nemo έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 11:58
το μονο που πρεπει να κανουν οι αστυνομικοι ειναι μια εβδομαδα ή δυο με καθολικη απεργια οταν λοιπον σφιξουν οι γκωλοι
οι ιδιοι κατηγοροι του σημερα θα τους παρακαλανε να επιβαλουν την ταξη ... τιποτα αλλο για να δουμε λοιπον αν θα το εφαρμοσουν
αν οχι τοτε δεν πρεπει να τους λυπηθει κανεις
Απαγορεύεται η απεργία στα σώματα ασφαλείας.
Yπάρχει η απεργία τύπου Α100.

Σταματήστε τις καταδιώξεις και γυρίστε όλοι στα γραφεία σας.Ο μισθός έτσι κι αλλιώς θα πέφτει και δεν θα έχετε μπελάδες.
Να την κανουν αν θέλουν, μαζί τους, αλλά το να μην υπάρχει τριμάλακας που να δινει εντολη "όχι καταδιωξη εντος κατοικημενης περιοχης", μαλάκες που αγνοούν την όποια εντολη ανωτέρου και κανουν του κεφαλιού τους*, συν ότι επιχειρησιακά τα κάνουν και ολα πουτάνα με 40 σφαιρες (που πολλες εξ αυτων θα μπορουσαν να φυγουν και αδέσποτες τριγυρω και να θρηνουσαμε παράπλευρες απώλειες), δεν παίζει σαν ενδεχόμενο δηλαδη? Να δοθεί εντολή για καταδίωξη κανονικά, αλλά αυτή να γινει οσο το δυνατόν πιο επαγγελματικά και συνετα, ειναι τοσο εξωπραγματικο?
Μια ολική σκούπα στο συστημα αστυνόμευσης και καταστολής του εγκληματος πρέπει να γινει, οι ανικανοι να απομακρυνθούν και όλοι τους να εκπαιδεύονται καταλλήλως.
*Μπορεί κι εγω αν ημουν στη θεση τους, η συνείδησή μου να μη μου επέτρεπε να υπακούσω σε αντιδεοντολογικές εντολές, αλλά στρατό έχουμε παει οι περισσοτεροι θελω να πιστευω, και ολοι ξέρουμε πως ειναι να μην υπακους εντολή ανωτέρου. Καμπανιάζεσαι στυγνά αν ειναι εστω και μια μαλακίτσα, και περνάς εως και στρατοδικείο αν ειναι κατι πολυ πιο σοβαρό. Απο αυτο και μονο (περαν των όποιων επιχειρησιακών αστοχιών), οι εν λόγω αστυνομικοί δικαίως διώκονται.