Ἔνοχος ἔνοχον οὐ ποιεῖ.
Σε απλά ελληνικά, νομικά η μαρτυρία του κατηγορουμένου προς άλλο κατηγορούμενο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.
Ἔνοχος ἔνοχον οὐ ποιεῖ.
Κατσε γιατι εχω χάσει επεισόδια και μονο τις τελευταιες 2 σελιδες του νηματος εχω διαβασει. Τι ακριβώς ειπώθηκε και απο ποιον για "ορμονες"? Από τον Κούγια? Και σε τι αναφέρεται, σε στεροειδή και εφεδρίνες που μπορει να έπαιρναν οι καγκουροτσαίοι και τους έκαναν ευέξαπτους?
Αυτό ακριβώς. Όταν σου δίνει σαν αστυνομικό όπλο το κράτος, οφείλεις να το χρησιμοποιείς σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο χρήση του.stavmanr έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 13:03Μπορείς να δηλώσεις παραίτηση και να κοιμάσαι ελεύθερα κάτω από μία ελιά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:25εγώ αν ήμουν αστυνομικός θα έκανα ότι κοιμάμαι από 'δω και πέρα
Ο αστυνομικός οφείλει να κάνει τη δουλειά του σύμφωνα με τους νόμους του κράτους και τις υπηρεσιακές διαταγές.
Ούτε να κοιμάται, ούτε να εκτελεί πολίτες.
Αν σου φαίνεται περίπλοκη εργασία, γίνεσαι λογιστής, μηχανικός, δικηγόρος, γιατρός, ηλεκτρολόγος ή ό,τι άλλο.
https://thepressproject.gr/anekdiigites ... tynomikon/vantono έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 13:06Κατσε γιατι εχω χάσει επεισόδια και μονο τις τελευταιες 2 σελιδες του νηματος εχω διαβασει. Τι ακριβώς ειπώθηκε και απο ποιον για "ορμονες"? Από τον Κούγια? Και σε τι αναφέρεται, σε στεροειδή και εφεδρίνες που μπορει να έπαιρναν οι καγκουροτσαίοι και τους έκαναν ευέξαπτους?
Αυτό για το Κέντρο το εμπεδώσαμε. Θα μου απαντήσεις επιτέλους αν πρέπει να είσαι ο Πητ Παπαδάκος για να υποπτευθείς πως τρεις τύποι που οδηγούν όχημα που δεν σταματάει σε υποδείξεις της αστυνομίας ενδεχομένως και να εμπλέκονται σε παράνομη δραστηριότητα, π.χ. να οδηγούν κλεμμένο όχημα;aljawn έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:52Μα ειδικά για το θέμα του αυτοκινήτου το έγραψα: ρώτησαν το κέντρο και τους απάντησε ότι δεν έχει δηλωθεί κλεμμένο.
Ακόμα και αν αμφέβαλλαν για την απάντηση του κέντρου, δεν προκύπτει από πουθενά ότι την αμφισβήτησαν (δεν είπαν πχ. κέντρο, βλέπουμε σπασμένο τζάμι). Όλα αυτά τα επχιειρήματα τα εξέφρασαν μετά τους πυροβολισμούς και αφού ακολουθούσαν το αμάξι σε όλη την Δυτική Αττική.
Λάδι θα τη βγάλει ο 15χρονος (;) ευπαθης Ρομαριο, θα μπορέσει έτσι έτσι συνεχίσει το θεάρεστο έργο του (ληστείες, κακοποίηση και δολοφονία ηλικιωμένων, κ τα σχετικά)Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 13:06
Ἔνοχος ἔνοχον οὐ ποιεῖ.
Σε απλά ελληνικά, νομικά η μαρτυρία του κατηγορουμένου προς άλλο κατηγορούμενο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.
Να υποθέσω ότι θα ήταν επαρκώς επιτυχημένη η επιχείρηση αν πετύχαιναν αντί για αμάξια, μπαλκόνια κλπ και τους τρείς με τρεις σφαίρες;vantono έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:10Τι εγινε τελικά? Η απολύτως πετυχημένη επιχείρηση των 38 σφαιρών στο αμάξι (και ας σφηνώθηκαν και ολες αποκλειστικα και μονο στο αμαξι, και οχι σε μπαλκόνι ή κανεναν ραντομ περαστικο) δεν ηταν και τόσο απολύτως πετυχημένη όσο φαινοταν?aljawn έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 11:54https://www.enikos.gr/society/katadioxi ... a/1696835/«Οι αστυνομικοί αντιμετωπίστηκαν με ιδιαίτερη αυστηρότητα από τους συναδέλφους τους και μάλιστα κινήθηκε, λανθασμένα κατά την γνώμη μου, πειθαρχική διαδικασία σε βάρος τους, με το ερώτημα της απόταξης», είπε ακόμη ο συνήγορος των 7 αστυνομικών.
Δηλαδή μέχρι και οι συνάδελφοι τους, τους φτύνουν και έχουν και πειθαρχικό μπροστά τους.
Φυσικά. Και με αποζημίωση για ψυχική οδύνη.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 13:09Λάδι θα τη βγάλει ο 15χρονος (;) ευπαθης Ρομαριο, θα μπορέσει έτσι έτσι συνεχίσει το θεάρεστο έργο του (ληστείες, κακοποίηση και δολοφονία ηλικιωμένων, κ τα σχετικά)Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 13:06
Ἔνοχος ἔνοχον οὐ ποιεῖ.
και μεχρι να το δηλωσει ο ιδιοκτητης, δεν ειναι κλεμμενο. για σιγουρια μπορεις να εκτελεσεις τον ιδιοκτητη, δεν θα το δηλωσει ποτε, οποτε ειναι δικο σου.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:05Ούτε έχει νόημα να σταματάς σε φανάρι. Επίσης, μπορείς να κλέψεις αυτοκίνητο χαλαρουίτα.hades έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:04Kαι να μην σταματάω σε σήμα της αστυνομίας. Γιατί εγώ κατάλαβα με αυτά που λέγοντα από του φορομικούς δικηγόρους και δικαστές ότι αν εγώ με το ΙΧ δενσταματήσω σε σήμα για έλεγχο και την κάνω δεν τρέχει τπτΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 11:41
Από τι μάρκα και αξία και κάτω δικαιολογούμαι να σου κλέψω το όχημα ή να παραβιάζω στοπ και φανάρια;
Καθόλου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 13:10Να υποθέσω ότι θα ήταν επαρκώς επιτυχημένη η επιχείρηση αν πετύχαιναν αντί για αμάξια, μπαλκόνια κλπ και τους τρείς με τρεις σφαίρες;vantono έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:10Τι εγινε τελικά? Η απολύτως πετυχημένη επιχείρηση των 38 σφαιρών στο αμάξι (και ας σφηνώθηκαν και ολες αποκλειστικα και μονο στο αμαξι, και οχι σε μπαλκόνι ή κανεναν ραντομ περαστικο) δεν ηταν και τόσο απολύτως πετυχημένη όσο φαινοταν?aljawn έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 11:54
https://www.enikos.gr/society/katadioxi ... a/1696835/
Δηλαδή μέχρι και οι συνάδελφοι τους, τους φτύνουν και έχουν και πειθαρχικό μπροστά τους.
Θεόςaljawn έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 13:08https://thepressproject.gr/anekdiigites ... tynomikon/vantono έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 13:06Κατσε γιατι εχω χάσει επεισόδια και μονο τις τελευταιες 2 σελιδες του νηματος εχω διαβασει. Τι ακριβώς ειπώθηκε και απο ποιον για "ορμονες"? Από τον Κούγια? Και σε τι αναφέρεται, σε στεροειδή και εφεδρίνες που μπορει να έπαιρναν οι καγκουροτσαίοι και τους έκαναν ευέξαπτους?
Μπορείς να υποπτευθείς ό,τι θέλεις.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 13:09Αυτό για το Κέντρο το εμπεδώσαμε. Θα μου απαντήσεις επιτέλους αν πρέπει να είσαι ο Πητ Παπαδάκος για να υποπτευθείς πως τρεις τύποι που οδηγούν όχημα που δεν σταματάει σε υποδείξεις της αστυνομίας ενδεχομένως και να εμπλέκονται σε παράνομη δραστηριότητα, π.χ. να οδηγούν κλεμμένο όχημα;aljawn έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:52Μα ειδικά για το θέμα του αυτοκινήτου το έγραψα: ρώτησαν το κέντρο και τους απάντησε ότι δεν έχει δηλωθεί κλεμμένο.
Ακόμα και αν αμφέβαλλαν για την απάντηση του κέντρου, δεν προκύπτει από πουθενά ότι την αμφισβήτησαν (δεν είπαν πχ. κέντρο, βλέπουμε σπασμένο τζάμι). Όλα αυτά τα επχιειρήματα τα εξέφρασαν μετά τους πυροβολισμούς και αφού ακολουθούσαν το αμάξι σε όλη την Δυτική Αττική.
Επιτυχημένη εκτέλεση θα ήταν αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 13:10Να υποθέσω ότι θα ήταν επαρκώς επιτυχημένη η επιχείρηση αν πετύχαιναν αντί για αμάξια, μπαλκόνια κλπ και τους τρείς με τρεις σφαίρες;vantono έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 12:10Τι εγινε τελικά? Η απολύτως πετυχημένη επιχείρηση των 38 σφαιρών στο αμάξι (και ας σφηνώθηκαν και ολες αποκλειστικα και μονο στο αμαξι, και οχι σε μπαλκόνι ή κανεναν ραντομ περαστικο) δεν ηταν και τόσο απολύτως πετυχημένη όσο φαινοταν?aljawn έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 11:54
https://www.enikos.gr/society/katadioxi ... a/1696835/