Ουτε περυσι ειχαμε lockdown τετοια εποχη.
Αν τωρα τη Δελτα δεν την πιανουν τα εμβολια και ειναι η απολυτως επικρατουσα τοτε γιατι αυτος ο εκβιασμος να τα κανουμε ολοι;
Μηπως εχουν πεσει προμηθειες στις κυβερνησεις απο τις φαρμακευτικες;
.
Δεδομένο 4: οι ανεμβολιαστοι είναι κυρίως ηλίθιοι ή θρησκόληπτοι. Εσύ όμως είσαι καθίκι.Αρίστος έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 10:38Δεδομενο πρωτο: οσοι εχουν εμβολιαστει + οσοι εχουν νοσησει ειναι γυρω στο 70%.
Δεδομενο δευτερο: την βδομαδα που μας περασε ειχαμε μεσο ορο θανατων γυρω στους 40 ενω περυσι την αντιστοιχη εβδομαδα του Οκτωβριου μολις 15.
Δεδομενο τριτο: δηλαδη με 70% καλυψη απο εμβολια κυριως εχουμε μακραν μεγαλυτερη θνησιμοτητα απο περυσι.
Τα εμβόλια πιάνουν όλες τις μεταλλάξεις λεμε
foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 11:03Δεδομένο 4: οι ανεμβολιαστοι είναι κυρίως ηλίθιοι ή θρησκόληπτοι. Εσύ όμως είσαι καθίκι.Αρίστος έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 10:38Δεδομενο πρωτο: οσοι εχουν εμβολιαστει + οσοι εχουν νοσησει ειναι γυρω στο 70%.
Δεδομενο δευτερο: την βδομαδα που μας περασε ειχαμε μεσο ορο θανατων γυρω στους 40 ενω περυσι την αντιστοιχη εβδομαδα του Οκτωβριου μολις 15.
Δεδομενο τριτο: δηλαδη με 70% καλυψη απο εμβολια κυριως εχουμε μακραν μεγαλυτερη θνησιμοτητα απο περυσι.
Τα λοκντάουν έχουν επίδραση και μετά την άρση τους. Φέτος, όσον αφορά τα λοκντάουν, έχουμε αυτό που ήθελες εξαρχής.
Υπάρχει μια χαώδης διαφορά ανάμεσα στο "κάνουν λιγότερο καλή δουλειά με τη Δέλτα" από το "δεν πιάνουν τη Δέλτα".
Ντρές έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 11:21Καμία σχέση πέρσι με φέτος, ειναι σαν να συγκρίνεις μηλα με πορτοκάλια
Μπορει να μην υπήρχαν εμβόλια αλλα ο κόσμός ηταν και πιο μαζεμένος γενικά. Τωρα επικρατει η λογική ειμαι εμβολιασμένος , δεν κολλάω τιποτα και yolo
Το ιδιο και με την κρατική μηχανη, απο το να κλεινουν τμηματα στα σχολεια με την εμφάνιση κρουσμάτων, φτασαμε να κλεινουν οταν θα ειναι θετικα 50+1 των μαθητων , (κοινως οταν πλεον γαμηθει η φαση)
Εγω αυτο που αποκομίζω ειναι οτι επικρατει απο τους απο πάνω η λογική σας εμβολιάσαμε , κολλήστε και οι υπόλοιποι να σώνουμε να πάμε παρακάτω, οπότε λογικο να εχεις και περισσότερα κρουσματα και αντιστοιχα θανάτους
Κάποια στιγμή, πρέπει να μάθουμε σε αυτή την χώρα, να θέτουμε ερωτήματα, χωρίς να έχουμε υπόψη κάποια απάντηση.Αρίστος έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 11:13Θυμιζω και οσα ειπε ο Βενιζελος.
Κατι δεν παει καλα με τοσους θανατους.
Δεν ειπε ομως τι ειναι αυτο το κατι.
Αν ηταν κατι τοσο απλο οπως οι ανεμβολιαστοι θα το τονιζε.
Εγω πιστευω πως αυτο το κατι που δεν παει καλα ειναι πως εχουμε εγκληματικα ανευθυνες κυβερνησεις που δεν εκσυγχρονιζουν τις ΜΕΘ εδω και πολλα χρονια και τις αφηνουν με πρωτοφανεις ελλειψεις.
Συν βεβαια το γεγονος οτι πλεον οι ΜΕΘ εχουν μειωθει κατα πολυ επειδη η κυβερνηση εστειλε στην ανεργια πληθος νοσοκομειακων οπως καταγγελει η ΠΟΕΔΗΝ.
Ειδικα στη Βορεια Ελλαδα λειτουργουν οι μισες ΜΕΘ σε σχεση με την ανοιξη.
.
Δεν δικαιολογουν την επικοινωνιακη διαχείρηση που έκανε η κυβέρνηση (μέσω και της επιτροπής ειδικών) και όχι το εαν προστατευει ο εμβολιασμός. Οπώς και πέρσι που πέρναγε ότι κουλο μετρο για την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας (απο το να απαγορευεται να ψαρευεις μόνος σου καταμεσης στη θάλασσα - μεχρι την απαγορευση συνάθρισης ανω των 3 ατόμων ,όπου το παρουσιάσανε ως και καλά υποδειξη της επιτροπής , που δεν ισχυε ), ετσι και στο τέλος του χειμώνα μπροστα στις 100αριές των θανάτων και για να ξεφυγουν απο την σκατοκατάσταση που επικρατει στα νοσοκομεία το εριξαν στο κάντε λίγη υπομονη και απο τις αρχες του 21 θα εμβολιαστειτε και θα τρέχετε ανέμελοι στα λιβάδιαΑρίστος έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 11:26
Ολα αυτα που λες εχουν βαση αλλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογουν τους ειδικους που υποστηριζαν πως με 70% καλυψη θα ειμαστε ασφαλεις. Γιατι με το ασφαλεις ενοοουσαν να βγαινουμε να χορευουμε.
Και οχι μονο δεν ειμαστε ασφαλεις αλλα εχουμε υπερδιπλασια θνησιμοτητα απο οτι περυσι.
Συνεπως τα εμβολια εχουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ αποτελεσματικοτητα εως ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Το αρνητικη γιατι καθησυχαζουν οσους τα εχουν κανει.
.
Την πιάνουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν βλέπει τα μισά, βλέπει το 10% .Chainis έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 11:55Την πιάνουν.
Αν δεν την έπιαναν θα είχαμε πάνω από 100 θανάτους την ημέρα και πάνω από 800 στις ΜΕΘ, όπως είχαμε τον Φεβρουάριο που είχαμε πάλι περί τις 3.000 κρούσματα ημερησίως όπως τώρα.
Την πιάνουν γιατί οι ανεμβολίαστοι είναι πάνω από 95% όσων πεθαίνουν απ τον ιό.
Την πιάνουν γιατί στις ΜΕΘ περίπου το 90% είναι ανεμβολίαστοι.
Πιάνουν κάθε γνωστή μετάλλαξη κατά ποσοστό πάνω από 90% όπως από την αρχή είχαν πει οι κατασκευαστές τους και η στατιστική τώρα τους δικαιώνει.
Σταμάτα να βλέπεις τα μισά που σε βολεύουν.