Πωπω αυτόν όποτε τον βλέπω σκέφτομαι το Σαντικάι να μου λέει τα κάλαντα. Ωραίος με σοκολατί δέρμα μου φαίνεται ο Ζέιν που ήταν στους one direction.GoBack έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 15:04Cecily Anne έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 14:20Αν εννοούμε γύφτο σαν αυτούς που συναντάμε στην πραγματικότητα ούτε κατά διάνοια. Αν εννοούμε κάποιον που η οικογένειά του έχει ξεφύγει και έχει ενταχθεί στον πολιτισμό, απλά έχει καταγωγή, όχι γιατί δεν μ'αρέσουν τα σοκολατί δέρματα, οπότε βγάζω από την εξίσωση ένα κάρο φυλές λόγω προσωπικού γούστου, εκτός αν ήταν η καραεξαίρεση του θεόκουκλου ξέρω'γω, αλλά δεν έχω δει κάποιον μέχρι τώρα.
Θα κάνατε ερωτική σχέση με Ρομά;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Θα κάνατε ερωτική σχέση με Ρομά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 30 Οκτ 2021, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τωρα ξερομιασε.Βαλε βαθμοCecily Anne έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 15:07Πωπω αυτόν όποτε τον βλέπω σκέφτομαι το Σαντικάι να μου λέει τα κάλαντα.GoBack έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 15:04Cecily Anne έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 14:20Αν εννοούμε γύφτο σαν αυτούς που συναντάμε στην πραγματικότητα ούτε κατά διάνοια. Αν εννοούμε κάποιον που η οικογένειά του έχει ξεφύγει και έχει ενταχθεί στον πολιτισμό, απλά έχει καταγωγή, όχι γιατί δεν μ'αρέσουν τα σοκολατί δέρματα, οπότε βγάζω από την εξίσωση ένα κάρο φυλές λόγω προσωπικού γούστου, εκτός αν ήταν η καραεξαίρεση του θεόκουκλου ξέρω'γω, αλλά δεν έχω δει κάποιον μέχρι τώρα.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Δες το έντιτ.
Γι'αυτόν είναι μεγάλο ερωτηματικό το μούσι, πρέπει να ξέρω τι παίζει δίχως, έχεις χωρίς; (το βγαλμένο έντονα φρύδι είναι μεγάλο αρνητικό)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ο Σαρμπέλ είναι κυπριολιβανεζος.Cecily Anne έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 15:07Πωπω αυτόν όποτε τον βλέπω σκέφτομαι το Σαντικάι να μου λέει τα κάλαντα. Ωραίος με σοκολατί δέρμα μου φαίνεται ο Ζέιν που ήταν στους one direction.GoBack έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 15:04Cecily Anne έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 14:20Αν εννοούμε γύφτο σαν αυτούς που συναντάμε στην πραγματικότητα ούτε κατά διάνοια. Αν εννοούμε κάποιον που η οικογένειά του έχει ξεφύγει και έχει ενταχθεί στον πολιτισμό, απλά έχει καταγωγή, όχι γιατί δεν μ'αρέσουν τα σοκολατί δέρματα, οπότε βγάζω από την εξίσωση ένα κάρο φυλές λόγω προσωπικού γούστου, εκτός αν ήταν η καραεξαίρεση του θεόκουκλου ξέρω'γω, αλλά δεν έχω δει κάποιον μέχρι τώρα.
Ο Σαντικάι έχει γκόμενα τη Λάουρα Ναργες.
- tanipteros
Λίγα λόγια για την Θεά !!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Τωρα που τους κοιταω ιδιοι ηταν σχεδον στα νιατα τους ο Ζειν με τον ΣαρμπελCecily Anne έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 15:10Δες το έντιτ.
Γι'αυτόν είναι μεγάλο ερωτηματικό το μούσι, πρέπει να ξέρω τι παίζει δίχως, έχεις χωρίς; (το βγαλμένο έντονα φρύδι είναι μεγάλο αρνητικό)
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Obi Wan Iakobi
Τον κοροιδευαν που ελεγε γκοσπελς.Who's your daddy now?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Πράγματι.
- Cecily Anne
Ο Ζέυν έχει ματάρες.GoBack έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 15:15Τωρα που τους κοιταω ιδιοι ηταν σχεδον στα νιατα τους ο Ζειν με τον ΣαρμπελCecily Anne έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 15:10Δες το έντιτ.

τι πηγε στραβα και καταντησες gossipwiki;
-
Δεν είπα τίποτα.tanipteros έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 15:15Λίγα λόγια για την Θεά !!!
Απλά χαμογέλασα και τώρα περιμένω την απαντηση της "θεάς".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση θα κανατε σχεση με βαισεξουαλ?
από jackie Daniels » 24 Ιαν 2025, 16:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
24 Ιαν 2025, 21:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2023, 11:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 2222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
21 Σεπ 2023, 16:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Greek Love... μια ερωτική ιστορία του κώλου...
από taxalata xalasa » 20 Ιαν 2024, 09:37 » σε Ιστορία - 12 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
21 Ιαν 2024, 00:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάνατε τίποτα για το Χάλλοουιν;
από Εκτωρ » 31 Οκτ 2023, 23:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 33 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-