Θα κάνατε ερωτική σχέση με Ρομά;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα κάνατε ερωτική σχέση με Ρομά;
Σχέση δεν θα κανα
Αλλά 5 ευρώ για πιπα της έχω πει ναι
Άθλια πιπα
Αλλά 5 ευρώ για πιπα της έχω πει ναι
Άθλια πιπα
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ξημερώματα
Πάλι κονδυλώματα
Πάλι κονδυλώματα
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Εννοείται πάντως ότι θα πήγαινα. Μερικές ζητάνε μόνο ένα τάλιρο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
GoBack έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 16:13Μπορει αλλα ειναι κατι σαν τη σχεση μαζας βαρυτηταςΧαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 16:11Γιατί με την ομορφιά μόνο καυλώνεις; Ένας άσχημος δεν μπορεί να γαμάει καλά;Cecily Anne έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 14:20Αν εννοούμε γύφτο σαν αυτούς που συναντάμε στην πραγματικότητα ούτε κατά διάνοια. Αν εννοούμε κάποιον που η οικογένειά του έχει ξεφύγει και έχει ενταχθεί στον πολιτισμό, απλά έχει καταγωγή, όχι γιατί δεν μ'αρέσουν τα σοκολατί δέρματα, οπότε βγάζω από την εξίσωση ένα κάρο φυλές λόγω προσωπικού γούστου, εκτός αν ήταν η καραεξαίρεση του θεόκουκλου ξέρω'γω, αλλά δεν έχω δει κάποιον μέχρι τώρα.

Δεν αποκλείεται ρε. Τι έδειξες ότι δεν είσαι ευαίσθητος;
Κ γω μάλλον, αλλά δεν θυμάμαι τπτ.

Ξύπνησα μέσα (ή διπλά) σε ένα τραχτέρ και την είδα να φεύγει, με ακολουθούσε όπου κι αν πήγαινα θυμάμαι μόνον πριν γίνω κουρούμπελο από τα ξύδια. Πάντως είχε "καθαρίσει" καλά πριν φύγει, δεν μείνανε πολλοί "λεκέδες".

Ήτανε πολύ όμορφη πάντως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ξέρω γω ρε φίλε, σε ένα στενάκι απέναντι απ το grand hotel με πηγε εκεί κοντά στα λιντλ έκλεισα τα μάτια και περιμενα στωικα το μαχαίρι στον λαιμό
Εγω θα εκανα. Αυτη δεν θα εκανε.
Θα της ημουν ανυποφορος.
.
Θα της ημουν ανυποφορος.
.
Έψαχνα διάφορα στο γιουτού για γύφτισες μουνάρες και κάπου πέτυχα αυτό. Δεν είναι γύφτισες αλλά ωραίες δεν είναι ρε;
Είναι μικρή στα 13. Ας μείνουν ένα χρόνο αρραβωνιασμένοι και μετά!
- tanipteros
Naida σε μελετάνε.... αγάπη μου μην τους δίνεις σημασία...!!!stergiosbik έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 15:23Δεν είπα τίποτα.
Απλά χαμογέλασα και τώρα περιμένω την απαντηση της "θεάς".
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση θα κανατε σχεση με βαισεξουαλ?
από jackie Daniels » 24 Ιαν 2025, 16:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
24 Ιαν 2025, 21:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2023, 11:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 2222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
21 Σεπ 2023, 16:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Greek Love... μια ερωτική ιστορία του κώλου...
από taxalata xalasa » 20 Ιαν 2024, 09:37 » σε Ιστορία - 12 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
21 Ιαν 2024, 00:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάνατε τίποτα για το Χάλλοουιν;
από Εκτωρ » 31 Οκτ 2023, 23:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 33 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-