Εμένα στην Αγγλία, που πρακτικά είναι το ίδιο πράγμα ρε δικέ μου
Χοντρικά μιλάμε για κάτι στο μέγεθος της Ευρώπης
Τώρα αν εγώ σου έλεγα οι Ευρωπαίες είναι όμορφες ή άσχημες δεν θα σκεφτόσουν ότι μια τέτοια γενίκευση είναι υπερβολική;
Έχει πολλές φυλές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Από τις συνήθεις μικροκαμωμένες που βλέπεις και στην Ελλάδα έως πανύψηλες και σωματώδεις (σε μια περιοχή με μητριαρχία που εργάζονταν οι γυναίκες και οι άντρες μέναν σπίτι). Θυμάμαι και μία φυλή ερυθρόδερμων που αν δεν τους έβλεπα εκεί θα υπέθετα ότι είναι Ινδιάνοι. Δεν είναι ένα ομοιόμορφο πράγμα οι Κινέζοι και δεν θα ήταν λογικό να είναι σε μια τόσο αχανή περιοχή.
Τώρα αν εγώ σου έλεγα οι Ευρωπαίες είναι όμορφες ή άσχημες δεν θα σκεφτόσουν ότι μια τέτοια γενίκευση είναι υπερβολική;
Αν το έλεγες στους Κινέζους θα συμφωνουσαν. Οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να κάνουν σχέση με έναν λευκό, παρά με έναν Ασιάτη. Και πριν μιλήσεις για εξωτικοτητα, δεν ισχύει το ίδιο για τους μαύρους
Αν το έλεγες στους Κινέζους θα συμφωνουσαν. Οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να κάνουν σχέση με έναν λευκό, παρά με έναν Ασιάτη.
Αυτό δεν είναι ψέμα. Στο δίνω. Τουλάχιστον παλιότερα πριν βγουν από τη φτώχεια. Για τώρα δεν ξέρω. Γιατί δεν υπήρχε μόνο το στοιχείο της ομορφιάς σε μια τέτοια προτίμηση αλλά και του να μπορέσουν να φύγουν από τη χώρα, και άλλων πραγμάτων. Σα να λέγαμε εμείς τη δεκαετία του 70 ότι κάποιος θα έκανε σχέση με Αμερικάνα στο περίπου.
Τρεις έπρεπε να είναι οι πυλώνες της εκπαίδευσης από το δημοτικό μέχρι εκεί που θα πάει ο καθένας. Φυσικές επιστήμες, Μαθηματικά και Φιλολογικά (κυρίως γλώσσα και ιστορία και όχι εκθέσεις, λατινικά κτλ., άλλωστε δε θα γίνουμε όλοι συγγραφείς). Άμα ξεκινήσουμε σε αυτή τη βάση όλα τα άλλα θα έρθουν. Α, ξέχασα και γυμναστική ουσιαστική και όχι το τσίρκο που γίνεται στα σχολεία. Γιατί έχουμε καταντήσει σαπιοκοιλιάδες και μπαλότσες.
Τα μαθηματικά δεν βολεύουν στη χώρα του αριστερισμού και του γκρικντριμ του δημοσίου. Η μόνη τους χρησιμότητα είναι ίσως για να διορίζονται μαθηματικοί
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Εμένα στην Αγγλία, που πρακτικά είναι το ίδιο πράγμα ρε δικέ μου
Χοντρικά μιλάμε για κάτι στο μέγεθος της Ευρώπης
Έχει πολλές φυλές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Από τις συνήθεις μικροκαμωμένες που βλέπεις και στην Ελλάδα έως πανύψηλες και σωματώδεις (σε μια περιοχή με μητριαρχία που εργάζονταν οι γυναίκες και οι άντρες μέναν σπίτι). Θυμάμαι και μία φυλή ερυθρόδερμων που αν δεν τους έβλεπα εκεί θα υπέθετα ότι είναι Ινδιάνοι. Δεν είναι ένα ομοιόμορφο πράγμα οι Κινέζοι και δεν θα ήταν λογικό να είναι σε μια τόσο αχανή περιοχή.
Καλά, δεν έχουν και την ποικιλομορφία που συναντά κανείς στην Ευρώπη, αλλά όντως είναι κρετινισμός να λες ότι ένας πληθυσμός 700 εκατομμυρίων αποτελείται από άσχημες γυναίκες. Ακόμα και το 1% να είναι θεογκόμενες και οι υπόλοιπες μπάζα, αυτό είναι περισσότερο από τον γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Νομίζω ότι οι βρωμυλοι δυτικοί όμως δεν τις ερωτεύονται τόσο για την εμφάνιση τους αλλά επειδή στο μυαλό τους θεωρούνται και καλα υποτακτικες σε αντίθεση με τις ατίθασες κ πουτανες δυτικές. Γενικά οι ασιατισσες είναι η χαρά του δυτικού μπάζου.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.