Εσύ έχεις κοινά. Και με αυτόν και με τη ΓΑΛΗ και με πολλούς άλλους. Εγώ είμαι πιο σπάνιος.
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι ναι, ο ξεχωριστός κύριος Χαοτικός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι. Ακριβώς. Μοναδικός. Υπέροχος. Αληθινός.
Θλίψη είναι να θεωρείς ιδιαίτερη στοχαστική ενασχόληση τα πολιτικά θέματα. Μου γίνατε όλοι Humes εδώ μέσα κατσικογάμηδες, που θα σνομπάρετε την επαναστατική γυμναστική του οποιουδήποτε._ευθε_ έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 22:46αργά ή γρήγορα, οι γυναίκες (πλην λιγοστών εξαιρέσεων) παρατάνε την επαναστατική γυμναστική στα πολιτικά θέματα (και νήματα) όπου η αριστερούλικη γλοιώδης παρουσία τους είχε καθαρά σκοπό το να περνάει ο θλιβερός μικροαστικός ελεύθερος χρόνος τους
[αλίμονο αν βέβαια τα κοινωνικά φαινόμενα για τα οποία δίνανε τρολίστικο συγχωροχάρτι στους θύτες/αιώνια κλαψοθύματα γινόντουσαν στην δική τους πόρτα, ας είναι παραέξω... και στα παπάρια μας]
και - μια και έπιασε ο θλιβερός χειμώνας και η επικαιρότητα των δελτίων πόσο να βοηθήσει και αυτή να το παίξεις γυφτολάγνος; πρέπει να είσαι σταβραμαν και άνω, επαγγελματική διαστροφή δηλαδή, όχι ευκαιριακό βίτσιο - ξαναβυθίζονται στα γυναικουλίστικα και τα "μου είπε, αλλά του είπα & απαντάει & του κάνω και γω"
θλίψη (αισθητική, την κοινωνιολογική ποιος την γαμάει εξάλλου)...αλλά δεν βαριέσαι
γαμείς δεν γαμείς, ο καιρός περνάει
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Δεν έχω λόγο να στο αμφισβητήσω, ούτε και να το αποδεχθώ. Είσαι ότι θες

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ πάντως γυμναστική δνε κάνω ούτε επαναστατική ούτε κανονική. Να μην παρεξηγουμαιklg έγραψε: ↑31 Οκτ 2021, 19:23Θλίψη είναι να θεωρείς ιδιαίτερη στοχαστική ενασχόληση τα πολιτικά θέματα. Μου γίνατε όλοι Humes εδώ μέσα κατσικογάμηδες, που θα σνομπάρετε την επαναστατική γυμναστική του οποιουδήποτε._ευθε_ έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 22:46αργά ή γρήγορα, οι γυναίκες (πλην λιγοστών εξαιρέσεων) παρατάνε την επαναστατική γυμναστική στα πολιτικά θέματα (και νήματα) όπου η αριστερούλικη γλοιώδης παρουσία τους είχε καθαρά σκοπό το να περνάει ο θλιβερός μικροαστικός ελεύθερος χρόνος τους
[αλίμονο αν βέβαια τα κοινωνικά φαινόμενα για τα οποία δίνανε τρολίστικο συγχωροχάρτι στους θύτες/αιώνια κλαψοθύματα γινόντουσαν στην δική τους πόρτα, ας είναι παραέξω... και στα παπάρια μας]
και - μια και έπιασε ο θλιβερός χειμώνας και η επικαιρότητα των δελτίων πόσο να βοηθήσει και αυτή να το παίξεις γυφτολάγνος; πρέπει να είσαι σταβραμαν και άνω, επαγγελματική διαστροφή δηλαδή, όχι ευκαιριακό βίτσιο - ξαναβυθίζονται στα γυναικουλίστικα και τα "μου είπε, αλλά του είπα & απαντάει & του κάνω και γω"
θλίψη (αισθητική, την κοινωνιολογική ποιος την γαμάει εξάλλου)...αλλά δεν βαριέσαι

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έχεις λόγο για τίποτα που αφορά εμένα. Να το ξέρεις αυτό.
Σωστός!klg έγραψε: ↑31 Οκτ 2021, 19:23Θλίψη είναι να θεωρείς ιδιαίτερη στοχαστική ενασχόληση τα πολιτικά θέματα. Μου γίνατε όλοι Humes εδώ μέσα κατσικογάμηδες, που θα σνομπάρετε την επαναστατική γυμναστική του οποιουδήποτε._ευθε_ έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 22:46αργά ή γρήγορα, οι γυναίκες (πλην λιγοστών εξαιρέσεων) παρατάνε την επαναστατική γυμναστική στα πολιτικά θέματα (και νήματα) όπου η αριστερούλικη γλοιώδης παρουσία τους είχε καθαρά σκοπό το να περνάει ο θλιβερός μικροαστικός ελεύθερος χρόνος τους
Αυτό είπα κι εγώ αν δεν το κατάλαβες. Από την άλλη βέβαια εσύ συχνά πυκνά έχεις λόγο για μένα, αλλά ξέρεις πόση σημασία έχει ο λόγος για μένα σε μένα, ακριβώς όσο έχει και του βαρετού. Καταλαβαίνεις πιστεύω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μεγαλοκουφαλα ειναι
παραμυθιαζει τις αριστεριζουσες κ συγκινει τις χαζοδεξιες
καλογαμαει κ τον εχουν αρχοντα
φλεβα εχει χτυπησει στο παραμυθιασμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι θα γίνει ρε μλκες;
Πάλι έφαγαν την γκόμενα του Άγι;
Πάλι έφαγαν την γκόμενα του Άγι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι δεν καταλαβαίνω. Από που κι ως που έχω συχνά λόγο για σένα; και τι με νοιάζει το πόση σημασία έχει για σένα το οτιδήποτε πιστεύω εγώ. Ό,τι πιστεύω και μου έρχεται θα το γράφω και θα αφορά οτιδήποτε. Δεν κατάλαβα.
Γνήσιος επαναστάτης ρε μαλάκα!
klg έγραψε: ↑31 Οκτ 2021, 19:23Θλίψη είναι να θεωρείς ιδιαίτερη στοχαστική ενασχόληση τα πολιτικά θέματα. Μου γίνατε όλοι Humes εδώ μέσα κατσικογάμηδες, που θα σνομπάρετε την επαναστατική γυμναστική του οποιουδήποτε._ευθε_ έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 22:46αργά ή γρήγορα, οι γυναίκες (πλην λιγοστών εξαιρέσεων) παρατάνε την επαναστατική γυμναστική στα πολιτικά θέματα (και νήματα) όπου η αριστερούλικη γλοιώδης παρουσία τους είχε καθαρά σκοπό το να περνάει ο θλιβερός μικροαστικός ελεύθερος χρόνος τους
όχι του οποιοδήποτε, του γυφτολάγνου
πουθενά δεν έγραψα ότι είναι ιδιαίτερη στοχαστική ενασχόληση τα πολιτικά θέματα, έγραψα ότι ακόμα και η καφενειακή ενασχόληση σε αυτά δεν τραβάει πια από αριστερούληδες
άμα θες να γράψεις την παπαριά σου, δεν χρειάζεται να με κουοτάρεις χωρίς αφορμή

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian