Ε ναι αυτό λέω.AlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 17:49Αυτό που λες γίνεται ήδη, μέσω του κανονικού φέησμπουκ.klg έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 17:24Είναι δυστοπικό με την έννοια ότι είναι δυστοπικό πχ το να κανεις flip τις εκλογές του πιο ισχυρού κράτους στον πλανήτη μέσω μόνο πλατφόρμων ελεγχόμενων από διαφημιστικές. Το ότι εσύ και εγώ δεν χρησιμοποιούμε social media είναι αδιάφορο, μιλάμε για πλατφόρμες που έχουν δισεκατομμύρια χρήστες, το πιο διαδομενό messaging app του πλανήτη etc. Όλα αυτά με μηδενικό oversight και regulation.AlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 11:41Δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι το εξαιρετικά δυστοπικό και δεν μπορώ να καταλάβω τις ενστάσεις κάποιων που προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς.
Πρόκειται για ένα προιόν που υπόκειται στους κανόνες της αγοράς. Οποιος δεν του αρέσει, ΔΕΝ το αγοράζει (εγώ δεν μπορώ εκ των πραγμάτων, γιατί δεν έχω κάμερα και μικρόφωνο).
Είναι σαν να λέμε ότι τις δυστοπικές μπούρδες τύπου ίνστα, τικ τοκ, τουίτερ κλπ, είναι αδύνατον να μη τις χρησιμοποιεί κανείς. Ε, δεν είναι. Εγώ προσωπικά έχω μόνο φέησμπουκ και αυτό ακόμη, από υποχρέωση.
Υπάρχει ωστόσο κάτι που μπορεί να πιάσει στην αγορά και που ευχαρίστως θα το έβαζα: Μια πλατφόρμα αντίστοιχη με το φέησμπουκ, όπου όμως θα υπάρχει χρήση άβαταρς και ψευδωνύμων αντί για κανονικούς λογαριασμούς. Υπήρξε κάποτε ελληνικό φόρουμ, το οποίο διέθετε μια τέτοια πλατφόρμα και είναι ό,τι καλύτερο έχω δει. Κρίμα που έκλεισε.
Προφανώς και δεν θα καταφέρουν να φτιάξουν κανένα multiverse οι μόγγολοι, τέτοια πράγματα χτίζονται οργανικά από πολλά προϊόντα (δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο πράγμα που προσέγγισε το concept του multiverse ήταν το fortnite).
Facebook Metaverse
Re: Facebook Metaverse
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει ξεφύγει εντελώς. Ειδικά με τικ τοκ και ίνστα. Δεν είδες εκείνη που πόζαρε μπροστά στο φέρετρο... του νεκρου πατέρα της;klg έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 19:40Ε ναι αυτό λέω.AlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 17:49Αυτό που λες γίνεται ήδη, μέσω του κανονικού φέησμπουκ.klg έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 17:24
Είναι δυστοπικό με την έννοια ότι είναι δυστοπικό πχ το να κανεις flip τις εκλογές του πιο ισχυρού κράτους στον πλανήτη μέσω μόνο πλατφόρμων ελεγχόμενων από διαφημιστικές. Το ότι εσύ και εγώ δεν χρησιμοποιούμε social media είναι αδιάφορο, μιλάμε για πλατφόρμες που έχουν δισεκατομμύρια χρήστες, το πιο διαδομενό messaging app του πλανήτη etc. Όλα αυτά με μηδενικό oversight και regulation.
Προφανώς και δεν θα καταφέρουν να φτιάξουν κανένα multiverse οι μόγγολοι, τέτοια πράγματα χτίζονται οργανικά από πολλά προϊόντα (δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο πράγμα που προσέγγισε το concept του multiverse ήταν το fortnite).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μεσα στην ιδια προταση γραφεις οτι δεν ειναι καποιος υποχρεωμενος να εχει λογαριασμο σε καποιο social media και οτι εσυ εχεις μονο facebook απο υποχρεωσηAlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 11:41Δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι το εξαιρετικά δυστοπικό και δεν μπορώ να καταλάβω τις ενστάσεις κάποιων που προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς.
Πρόκειται για ένα προιόν που υπόκειται στους κανόνες της αγοράς. Οποιος δεν του αρέσει, ΔΕΝ το αγοράζει (εγώ δεν μπορώ εκ των πραγμάτων, γιατί δεν έχω κάμερα και μικρόφωνο).
Είναι σαν να λέμε ότι τις δυστοπικές μπούρδες τύπου ίνστα, τικ τοκ, τουίτερ κλπ, είναι αδύνατον να μη τις χρησιμοποιεί κανείς. Ε, δεν είναι. Εγώ προσωπικά έχω μόνο φέησμπουκ και αυτό ακόμη, από υποχρέωση.
Υπάρχει ωστόσο κάτι που μπορεί να πιάσει στην αγορά και που ευχαρίστως θα το έβαζα: Μια πλατφόρμα αντίστοιχη με το φέησμπουκ, όπου όμως θα υπάρχει χρήση άβαταρς και ψευδωνύμων αντί για κανονικούς λογαριασμούς. Υπήρξε κάποτε ελληνικό φόρουμ, το οποίο διέθετε μια τέτοια πλατφόρμα και είναι ό,τι καλύτερο έχω δει. Κρίμα που έκλεισε.

Είναι για επαγγελματικούς λόγους και αν δεν είχα την υποχρέωση δεν θα έβαζα ούτε αυτό. Οπως είπα, το να μη χρησιμοποιεί κάποιος τα σόσιαλ, δεν είναι κάτι αδύνατον (αυτή ήταν η ακριβής διατύπωση). Οι περισσότεροι τα χρησιμοποιούν για χαβαλέ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 19:50Μεσα στην ιδια προταση γραφεις οτι δεν ειναι καποιος υποχρεωμενος να εχει λογαριασμο σε καποιο social media και οτι εσυ εχεις μονο facebook απο υποχρεωσηAlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 11:41Δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι το εξαιρετικά δυστοπικό και δεν μπορώ να καταλάβω τις ενστάσεις κάποιων που προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ξερω τι λες. Και 'γω δυστυχως εχω και φβ και instagram για επαγγελματικους λογους. Οποτε αυτοματως ειναι υποχρεωτικο κατα μια εννοια.AlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 19:56Είναι για επαγγελματικούς λόγους και αν δεν είχα την υποχρέωση δεν θα έβαζα ούτε αυτό. Οπως είπα, το να μη χρησιμοποιεί κάποιος τα σόσιαλ, δεν είναι κάτι αδύνατον (αυτή ήταν η ακριβής διατύπωση). Οι περισσότεροι τα χρησιμοποιούν για χαβαλέ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 19:50Μεσα στην ιδια προταση γραφεις οτι δεν ειναι καποιος υποχρεωμενος να εχει λογαριασμο σε καποιο social media και οτι εσυ εχεις μονο facebook απο υποχρεωσηAlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 11:41Δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι το εξαιρετικά δυστοπικό και δεν μπορώ να καταλάβω τις ενστάσεις κάποιων που προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς.
Το προβλημα δεν ειναι εγω, εσυ και οι γιαγιαδες μας. Το προβλημα ειναι τα παιδια μας και τα εγγονια μας.
Κάθε προϊόν, όταν σταματήσει να πουλά, αλλάζει όνομα κι εμφάνιση.
Είναι διαφημιστικό τρικ. Όχι ουσιαστική αλλαγή.
Δεν άλλαξε το όνομα κάποιου προϊοντος, ουσιαστικά έκανε ότι έκανε η Google με την Alphabet.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Dwarven Blacksmith
Πραγματικά δεν ξέρω πως αυτή τη φορά τα iSheep θα διαψεύσουν κάθε προσδοκία και θα το εξαφανίσουν απ' τα ράφια. Μοιάζει ακριβό ακόμα και γι αυτά.

If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πάντως ψήθηκα να τα σκάσω για το Vision.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 98 Απαντήσεις
- 4634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios