Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !
αν ήταν φίλος μου θα τον συμβούλευα να κάνει και ένα τεστ dna, γιατι το παιδί χλωμό να είναι δικό του.
Άμα γυμνάζεται και τρέφεται σωστά και στα 50+ μπορεί να πηδάειΠτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 22:1345+ και να του αυξάνει το sex drive, δεν θέλει άλλη γυναίκα.
Στείρωση θέλει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε δεν είπα να μην πηδαει ο άνθρωπος. Απλά αν "αυξάνεται" η επιθυμία με το πέρασμα των χρόνων δεν είναι για καλό. Κάτι τέτοιοι καταλήγουν πορνογεροι. Όταν ακούς για λιγναδηδες και για μπαρμπαδες που ασελγουν σε 12χρονα κάτι τέτοιοι τύποι είναι. Όταν ακούς από ανθρώπους 60+ ότι "ζούνε για το πάθος, για τον ερωτα"στριβε σε απόσταση μιας αστρονομικής μονάδας.Null έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:10Άμα γυμνάζεται και τρέφεται σωστά και στα 50+ μπορεί να πηδάειΠτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 22:1345+ και να του αυξάνει το sex drive, δεν θέλει άλλη γυναίκα.
Στείρωση θέλει.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Eθνικοκοινωνιστης
αγαμισταν 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τι λες ρε ψοφίμι; Κι εμένα μου αυξάνεται η επιθυμία.Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:36Ρε δεν είπα να μην πηδαει ο άνθρωπος. Απλά αν "αυξάνεται" η επιθυμία με το πέρασμα των χρόνων δεν είναι για καλό. Κάτι τέτοιοι καταλήγουν πορνογεροι. Όταν ακούς για λιγναδηδες και για μπαρμπαδες που ασελγουν σε 12χρονα κάτι τέτοιοι τύποι είναι. Όταν ακούς από ανθρώπους 60+ ότι "ζούνε για το πάθος, για τον ερωτα"στριβε σε απόσταση μιας αστρονομικής μονάδας.Null έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:10Άμα γυμνάζεται και τρέφεται σωστά και στα 50+ μπορεί να πηδάειΠτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 22:1345+ και να του αυξάνει το sex drive, δεν θέλει άλλη γυναίκα.
Στείρωση θέλει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πτολεμαίος
Καλός πορνογερος κι εσύ.Χαοτικός έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:44Τι λες ρε ψοφίμι; Κι εμένα μου αυξάνεται η επιθυμία.Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:36Ρε δεν είπα να μην πηδαει ο άνθρωπος. Απλά αν "αυξάνεται" η επιθυμία με το πέρασμα των χρόνων δεν είναι για καλό. Κάτι τέτοιοι καταλήγουν πορνογεροι. Όταν ακούς για λιγναδηδες και για μπαρμπαδες που ασελγουν σε 12χρονα κάτι τέτοιοι τύποι είναι. Όταν ακούς από ανθρώπους 60+ ότι "ζούνε για το πάθος, για τον ερωτα"στριβε σε απόσταση μιας αστρονομικής μονάδας.
Μακριά από παιδιά ρε λιγναδοφατσα.
Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:53Καλός πορνογερος κι εσύ.Χαοτικός έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:44Τι λες ρε ψοφίμι; Κι εμένα μου αυξάνεται η επιθυμία.Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:36
Ρε δεν είπα να μην πηδαει ο άνθρωπος. Απλά αν "αυξάνεται" η επιθυμία με το πέρασμα των χρόνων δεν είναι για καλό. Κάτι τέτοιοι καταλήγουν πορνογεροι. Όταν ακούς για λιγναδηδες και για μπαρμπαδες που ασελγουν σε 12χρονα κάτι τέτοιοι τύποι είναι. Όταν ακούς από ανθρώπους 60+ ότι "ζούνε για το πάθος, για τον ερωτα"στριβε σε απόσταση μιας αστρονομικής μονάδας.
Μακριά από παιδιά ρε λιγναδοφατσα.

- Πτολεμαίος
Δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα αυτό, μάλλον ναι, αφού γράφτηκε στο καπάκι, αλλά σε ενημερώνω ότι έχω δεσμό με 18 χρόνια μικρότερη, και όμορφη.
Α μουνάκιιιιι!Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:56Δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα αυτό, μάλλον ναι, αφού γράφτηκε στο καπάκι, αλλά σε ενημερώνω ότι έχω δεσμό με 18 χρόνια μικρότερη, και όμορφη.
- Πτολεμαίος
Χαοτικός έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:59Α μουνάκιιιιι!Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:56Δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα αυτό, μάλλον ναι, αφού γράφτηκε στο καπάκι, αλλά σε ενημερώνω ότι έχω δεσμό με 18 χρόνια μικρότερη, και όμορφη.

Και να φανταστείς ότι δεν είναι κάποιος δεσμός της πουτσας. Ο μόνος τρόπος να απαλλαγώ από την κοριτσαρα μου είναι είτε να πεθάνω, είτε να τη σκοτώσω. Για τόσο determined γυναίκα μιλάμε.
Και όχι, δεν είμαι πλούσιος. Αυτή είναι που έχει την περιουσία.
Οπότε σχόλια μερικών για αγαμιες/ασηκωσίες κλπ they're just getting lost like a fart in the wind.
Ανωφελο να καθεται να συζητα ποσο σεξ θα κανει και ποτε λες και κουβεντιαζει με το μαναβη για τη φετα στον παγκο "250 γρ. ειναι να τ'αφησω;"
Δεν μπορεις να "πεισεις" καποια για κατι τετοιο με λογικα επιχειρήματα, διαπραγματευσεις και συμβιβασμους
Αν θελει να το κανει θα βρει τροπο... biology 101
Εκτος να παιζει θεμα υγειας
Δεν μπορεις να "πεισεις" καποια για κατι τετοιο με λογικα επιχειρήματα, διαπραγματευσεις και συμβιβασμους
Αν θελει να το κανει θα βρει τροπο... biology 101
Εκτος να παιζει θεμα υγειας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 03 Νοέμ 2021, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα
από marabou » 23 Φεβ 2025, 09:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-