ελπίζω να εισαι πάνω από 36.Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:56Δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα αυτό, μάλλον ναι, αφού γράφτηκε στο καπάκι, αλλά σε ενημερώνω ότι έχω δεσμό με 18 χρόνια μικρότερη, και όμορφη.
Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ναι ρε. Γυναίκες κάτω των 20-21 μου είναι ερωτικά αόρατες. Για την ακρίβεια 46.mao mao έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 00:08ελπίζω να εισαι πάνω από 36.Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:56Δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα αυτό, μάλλον ναι, αφού γράφτηκε στο καπάκι, αλλά σε ενημερώνω ότι έχω δεσμό με 18 χρόνια μικρότερη, και όμορφη.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχουν και οι ανέραστες. Λίγες, πολλές δεν ξέρω αλλά υπάρχουν κι αυτές. Γνωρίζω 2 στο κοντινό μου περιβάλλον που δεν τα ανοίγουν για κανέναν.foscilis έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:06ναι, αυτές που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 22:05Δε μπορώ να το γνωρίζω αυτό.
Αν συμβαίνει και το μάθει ο άντρας της, τότε και το ξύλο που θα της δώσει, που δεν πρόκειται αλλά λέμε τώρα, θα το δικαιολογήσω.
Αλλά, όπως υπάρχουν γυναίκες που θέλουν πολύ σεξ, έτσι υπάρχουν κι εκείνες που δεν θέλουν.
Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν γυναίκες που να μη θέλουν πολύ σεξ. Υπάρχουν μόνο γυναίκες που να μη θέλουν πολύ σεξ με αυτόν.
Στις γυναίκες το κέρατο λειτουργεί (συνήθως) σε βάρος της όρεξης για σεξ στην πρωτεύουσα σχέση, ενώ στους άντρες (συνήθως) λειτουργεί ενισχυτικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εκτός από τον νικητή του τζόκερ.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 00:18Υπάρχουν και οι ανέραστες. Λίγες, πολλές δεν ξέρω αλλά υπάρχουν κι αυτές. Γνωρίζω 2 στο κοντινό μου περιβάλλον που δεν τα ανοίγουν για κανέναν.foscilis έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:06ναι, αυτές που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 22:05
Δε μπορώ να το γνωρίζω αυτό.
Αν συμβαίνει και το μάθει ο άντρας της, τότε και το ξύλο που θα της δώσει, που δεν πρόκειται αλλά λέμε τώρα, θα το δικαιολογήσω.
Αλλά, όπως υπάρχουν γυναίκες που θέλουν πολύ σεξ, έτσι υπάρχουν κι εκείνες που δεν θέλουν.
Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν γυναίκες που να μη θέλουν πολύ σεξ. Υπάρχουν μόνο γυναίκες που να μη θέλουν πολύ σεξ με αυτόν.
Στις γυναίκες το κέρατο λειτουργεί (συνήθως) σε βάρος της όρεξης για σεξ στην πρωτεύουσα σχέση, ενώ στους άντρες (συνήθως) λειτουργεί ενισχυτικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ωραιος τυπας φαινεται,πως θα γινει να τον φερουμε στο πχορουμ;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Τον Μπάτμαν;AlienWay έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 00:22Εκτός από τον νικητή του τζόκερ.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 00:18Υπάρχουν και οι ανέραστες. Λίγες, πολλές δεν ξέρω αλλά υπάρχουν κι αυτές. Γνωρίζω 2 στο κοντινό μου περιβάλλον που δεν τα ανοίγουν για κανέναν.foscilis έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 23:06
ναι, αυτές που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

- Eθνικοκοινωνιστης
εδω γραφει

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα

Και καμια γαιδουρα δεν προσφερθηκε για σεξ;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
Τα πράγματα δεν είναι άσπρο μαύρο, όντως δεν έχουν όλοι το ίδιο sex drive, αλλά παίζουν 2 σενάρια
1. η τύπισσα ποτέ δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για σεξ, απλά έκανε παιδι κ τέλος
2. δεδομενων όσων άλλων γράφει ο έτσι η γυναίκα εχει ξενερώσει με την πάρτη του, δεν τον θεωρεί αξιόλογο ή ενδιαφέροντα, οπότε δεν τρελαίνεται να κάνει σεξ μαζί του, μια στο τόσο διεκπεραιωτικα.
Το πιο πιθανό είναι το 2ο. Αυτό δε σημαίνει ότι πηδιεται με άλλον απαραίτητα. Μπορεί και να το κάνει, αλλά μπορεί και όχι. Ανάλογα τις ευκαιρίες της, το ποσό sex drive έχει, το ποσο σκέφτεται ότι αν μαθευτεί θα χαλάσει ο γάμος της κ πόσο την ενδιαφέρει αυτό. Αργά ή γρήγορα ίσως φτασει κ εκεί αλλά δεν είναι σίγουρο. Προσωπικά είχα ευκαιρίες να κερατώσω και δεν είναι ότι δεν ήθελα να γαμησω, αλλά δε θέλω να διαλύσω την οικογένειά μου για ένα πηδημα
1. η τύπισσα ποτέ δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για σεξ, απλά έκανε παιδι κ τέλος
2. δεδομενων όσων άλλων γράφει ο έτσι η γυναίκα εχει ξενερώσει με την πάρτη του, δεν τον θεωρεί αξιόλογο ή ενδιαφέροντα, οπότε δεν τρελαίνεται να κάνει σεξ μαζί του, μια στο τόσο διεκπεραιωτικα.
Το πιο πιθανό είναι το 2ο. Αυτό δε σημαίνει ότι πηδιεται με άλλον απαραίτητα. Μπορεί και να το κάνει, αλλά μπορεί και όχι. Ανάλογα τις ευκαιρίες της, το ποσό sex drive έχει, το ποσο σκέφτεται ότι αν μαθευτεί θα χαλάσει ο γάμος της κ πόσο την ενδιαφέρει αυτό. Αργά ή γρήγορα ίσως φτασει κ εκεί αλλά δεν είναι σίγουρο. Προσωπικά είχα ευκαιρίες να κερατώσω και δεν είναι ότι δεν ήθελα να γαμησω, αλλά δε θέλω να διαλύσω την οικογένειά μου για ένα πηδημα

- Eθνικοκοινωνιστης
μια που η Γκερ εχει φιλες με περιπου αντιστοιχα προβληματα ας μου στειλει πμ να του μεταβιβασω το ενδιαφερον,3 σε 1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 03 Νοέμ 2021, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οργανωθειτε
σωστο.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 21:42Όταν 2 παντρεμένοι έχουν διαφορετικό sex drive, είναι πρόβλημα.
Εφόσον η σύζυγος δεν θέλει, ας βρει ο άντρας μία που να θέλει.
πως να αλλαξει, αμα ο ανθρωπος ειναι μαλακας;Όσο για τα έξοδα, άσχημο αυτό που συμβαίνει, πρέπει να αλλάξει.
βγαινει και κλαιγεται στο νετ, αντι απλως να παψει να πληρωνει.

δεν υπαρχει κατι ευκολοτερο. οταν ερθει ο λογαριασμος της δεη, απλως λεει στη γυναικα να τον πληρωσει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αν η ιστορια ηταν αληθινη, φυσικα και τον κερατωνει. οπως επισης φυσικα την κερατωνει κι αυτος.plouf έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 21:55Εγω παλι γιατι νομιζω οτι απλα τον κερατωνει;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 21:42Όταν 2 παντρεμένοι έχουν διαφορετικό sex drive, είναι πρόβλημα.
Εφόσον η σύζυγος δεν θέλει, ας βρει ο άντρας μία που να θέλει.
Όσο για τα έξοδα, άσχημο αυτό που συμβαίνει, πρέπει να αλλάξει.
αλλα εδω παιζουμε με τα δεδομενα που μας δινει, οτι δεν.

γιατι;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Νοέμ 2021, 22:05
Λέει πως είναι μια δεκαετία μαζί, δεν είναι εύκολο να κρατάς ενδιαφέρον στο σεξουαλικό μετά από 10 χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα
από marabou » 23 Φεβ 2025, 09:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria