Οποιος εχει κολλησει κορωνοιο δεν διακιουται να ομιλει.Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:04Και ο hellegennes το ίδιο λέει με τον Περσέα στην ουσία. Απλώς έχει πιό σοφιστικέ ύφος. Εξ ίσου σαχλαμάρες είναι και οι δύο.nik_killthemall έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:03Πως καταφερες να κανεις τοσα λαθη σε 10 λέξεις ?
- Η πορτογαλια εχει πληθυσμο 10,3 εκ. κι η ελλαδα 10,5 εκ. η διαφορα των 2 χωρων ειναι 200 χιλιαδες οχι 2 εκ.
- Στη πορτογαλια εχουν πεθανει 1800 ανα εκ. ενω στην ελλαδα 1550 αν εκ. ΔΕΝ πεθαναν όσοι ήταν να πεθανουν ειδικα αν κοιταξουμε Σουηδια 1500 νεκροι αν εκ., Βελγιο 2200 αν εκ. Ρουμανια 2600 αν εκ. Βουλγαρια 3500 νεκροι ανα εκ. κλπ Το όσοι ηταν να πεθανουν ειναι μια παπαρια της στιγμης.
Αν μεσα στον Νοε - Δεκ η Πορτογαλια με εμβολιασμο στους > 50 ετων σχεδον 100%, μείνει τοσο χαμηλα σε νεκρους, οντως αυτο θα ειναι τεκμηριο για τα εμβολια, απο τη στιγμη που περυσι το Νοε ειχε τεραστια εξαρση.
Η επίδραση των εμβολίων στην επιδημική εικόνα στην Ευρώπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Η επίδραση των εμβολίων στην επιδημική εικόνα στην Ευρώπη
- hellegennes
Και να το κάνω, που ψήνομαι, θα το αρνηθείς, όπως έχεις αρνηθεί όλα τα άλλα που δεν σε βολεύουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσύ το κάνεις αυτό, όχι εγώ.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:08Και να το κάνω, που ψήνομαι, θα το αρνηθείς, όπως έχεις αρνηθεί όλα τα άλλα που δεν σε βολεύουν.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Yes, sure.Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:11Εσύ το κάνεις αυτό, όχι εγώ.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:08Και να το κάνω, που ψήνομαι, θα το αρνηθείς, όπως έχεις αρνηθεί όλα τα άλλα που δεν σε βολεύουν.
Αλήθεια, τώρα που πιστεύεις στον Θεό, πες μου, γιατί πιστεύεις ότι ο Θεός τιμώρησε εσένα με κορωνοϊό κι όχι εμένα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
δεν τον τιμωρησε απλα δεν προσεχε (να τα πλενουμε τα χερακια μια φορα την εβδομαδα)hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:14Yes, sure.Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:11Εσύ το κάνεις αυτό, όχι εγώ.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:08Και να το κάνω, που ψήνομαι, θα το αρνηθείς, όπως έχεις αρνηθεί όλα τα άλλα που δεν σε βολεύουν.
Αλήθεια, τώρα που πιστεύεις στον Θεό, πες μου, γιατί πιστεύεις ότι ο Θεός τιμώρησε εσένα με κορωνοϊό κι όχι εμένα;
Νομίζω ότι πιό σχετικό με την συζήτηση είναι να σχολιάσεις εσύ αυτό:hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:14Yes, sure.Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:11Εσύ το κάνεις αυτό, όχι εγώ.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:08Και να το κάνω, που ψήνομαι, θα το αρνηθείς, όπως έχεις αρνηθεί όλα τα άλλα που δεν σε βολεύουν.
Τελικά είναι καλές οι συγκρίσεις με πέρσυ, ή όχι;Leporello έγραψε: ↑01 Νοέμ 2021, 14:29Ευχαριστώ. Νομίζω ότι πρέπει να πείσει τους σοβαρούς χρήστες. Ομως δεν θα απαγοητεύσω ούτε τους φαιδρούς, όπως τον hellegennes και τον Αρίστος. Να μερικές συγκρίσεις νεκρών τον Οκτώβριο πέρσυ και φέτος, μιά μέθοδος προσφιλής σε αυτούς:
Ιταλία: 2.724 --> 1.179 Ποσοστό εμβολιασμού 74,8%
Ισπανία: 4.213 --> 953 Ποσοστό εμβολιασμού 79,8%
Γαλλία: 4.832 --> 970 Ποσοστό εμβολιασμού 76,4%
Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις:
Ρωσία: 7.268 --> 31.283 Ποσοστό εμβολιασμού 31,4%
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- perseus
τι ασυναρτησιες ποσταρεις παλι?Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:19Νομίζω ότι πιό σχετικό με την συζήτηση είναι να σχολιάσεις εσύ αυτό:hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:14Yes, sure.
Αλήθεια, τώρα που πιστεύεις στον Θεό, πες μου, γιατί πιστεύεις ότι ο Θεός τιμώρησε εσένα με κορωνοϊό κι όχι εμένα;Τελικά είναι καλές οι συγκρίσεις με πέρσυ, ή όχι;Leporello έγραψε: ↑01 Νοέμ 2021, 14:29Ευχαριστώ. Νομίζω ότι πρέπει να πείσει τους σοβαρούς χρήστες. Ομως δεν θα απαγοητεύσω ούτε τους φαιδρούς, όπως τον hellegennes και τον Αρίστος. Να μερικές συγκρίσεις νεκρών τον Οκτώβριο πέρσυ και φέτος, μιά μέθοδος προσφιλής σε αυτούς:
Ο,τι κατάλαβες, κατάλαβες. Να πάς στην δασκάλα σου να σου εξηγήσει.perseus έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:22τι ασυναρτησιες ποσταρεις παλι?Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:19Νομίζω ότι πιό σχετικό με την συζήτηση είναι να σχολιάσεις εσύ αυτό:hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:14Yes, sure.
Αλήθεια, τώρα που πιστεύεις στον Θεό, πες μου, γιατί πιστεύεις ότι ο Θεός τιμώρησε εσένα με κορωνοϊό κι όχι εμένα;Τελικά είναι καλές οι συγκρίσεις με πέρσυ, ή όχι;Leporello έγραψε: ↑01 Νοέμ 2021, 14:29Ευχαριστώ. Νομίζω ότι πρέπει να πείσει τους σοβαρούς χρήστες. Ομως δεν θα απαγοητεύσω ούτε τους φαιδρούς, όπως τον hellegennes και τον Αρίστος. Να μερικές συγκρίσεις νεκρών τον Οκτώβριο πέρσυ και φέτος, μιά μέθοδος προσφιλής σε αυτούς:
1.
- perseus
-
Μόλις είδα το γράφημα και με έπιασε πονοκέφαλος.
- hellegennes
Δεν θα το έλεγα περισσότερο σχετικό. Μπορούμε να το συζητήσουμε αλλού όμως. Δεν βλέπω να απαντάς στην ερώτησή μου.Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:19Νομίζω ότι πιό σχετικό με την συζήτηση είναι να σχολιάσεις εσύ αυτό:hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 19:14Yes, sure.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή;
Ετοιμάσου να δείς άλλα τρία.
1.
-
- Phorum.gr user: Gouerino
Κόλλησε ο λεπο κοβιντ και έγινε πιστός;
- hellegennes
Πρέπει να είναι η πιο αλλόκοτη συνέπεια του κορωνοϊού, αλλά ναι. Βασικά όταν το πρωτοείπε σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να εμβολιαστώ για να μην την πατήσω κι εγώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πώς θα δούμε αν η υπάρχουσα φυσική ανοσία είναι καθοριστικός παράγοντας γιά το πόσους νεκρούς έχει κάθε χώρα τώρα;
1. Βάζουμε στον άξονα των χ τους νεκρούς ανά εκατομμύριο κάθε χώρας από την αρχή τής επιδημίας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και στον άξονα των ψ τους νεκρούς ανά εκατομμύριο στην διάρκεια του Οκτωβρίου. Μπορεί να περιμένει κάποιος ότι όσοι είχαν ήδη πολλούς νεκρούς μέχρι και τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο θα είχαν λίγους, γιατί μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα έχει φυσική ανοσία. Το σχετικό διάγραμμα δεν το δείχνει αυτό:

Αντίθετα, η συσχέτιση μεταξύ νεκρών μέχρι τον Σεπτέμβριο και νεκρών τον Οκτώβριο είναι ΘΕΤΙΚΗ. Οσο περισσότεροι νεκροί υπήρχαν μέχρι τον Σεπτέμβριο, τόσο περισσότεροι ήταν οι νεκροί και τον Οκτώβριο. Φυσικά, correlation does not imply causation. Η εξήγηση γιά το παράδοξο είναι πως οι παράγοντες που οδήγησαν σε πολλούς νεκρούς μέχρι τον Σεπτέμβριο, εν πολλοίς ισχύουν και τον Οκτώβριο. Και ο βασικότερος τέτοιος παράγοντας είναι το ποσοστό εμβολιασμού.
2. Γιά να μειώσουμε την επίδραση των εμβολίων, αντί γιά τους νεκρούς μέχρι τον Σεπτέμβριο βάζουμε τους νεκρούς μέχρι μία ημερομηνία που δεν υπήρχαν εμβόλια, π.χ. 31/12/2020. Και πάλι όμως η συσχέτιση είναι θετική, αν και ελάχιστη:

Φαίνεται ότι οι νεκροί του 2020 ήταν σχετικά λίγοι και δεν κάνουν μεγάλη διαφορά στην φυσική ανοσία.
3. Αφού αυτό δεν δούλεψε, πάμε να κάνουμε κάτι άλλο: διαλέγουμε μία ημερομηνία που υπήρχαν μεν εμβόλια, αλλά όσοι είχαν κάνει δύο δόσεις ήταν σχετικά λίγοι, π.χ. 31/05/2021. Βάζουμε στον άξονα των χ τους νεκρούς ανά εκατομμύριο κάθε χώρας από την αρχή τής επιδημίας μέχρι το τέλος Μαΐου και στον άξονα των ψ τους νεκρούς από τότε και μετά.

Ούτε κι'εδώ προκύπτει αρνητική συσχέτιση.
Ομολογώ ότι με εξέπληξε αυτό το γεγονός, αφού λογικό είναι να περιμένει κανείς οι χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο θα έχουν αναπτύξει υψηλό βαθμό φυσικής ανοσίας. Η εξήγηση που δίνω είναι ότι ναι μεν αυτοί που ασθενούν αποκτούν ισχυρή φυσική ανοσία, αλλά τελικά αυτοί δεν είναι και τόσο μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Τα περί 60%-70% ασθενησάντων είναι σίγουρα μυθεύματα. Ετσι, οι άλλοι παράγοντες που οδηγούν σε πολλούς νεκρούς (έλλειψη εμβολιασμού, πυκνότητα πληθυσμού, σύσταση πληθυσμού, ελλειπής τήρηση μέτρων κ.λ.π.) συνεχίζουν να δρούν.
Κάποιες χώρες βέβαια, όπως π.χ. η Τσεχία, δείχνουν όντως να έχουν αναπτύξει υψηλό βαθμό ανοσίας. Τα συμπεράσματα όμως ανατρέπονται εύκολα. Φερ'ειπείν, μιά χώρα με υψηλότατη θνησιμότητα μέχρι και τον Σεπτέμβριο, η Ουγγαρία, πήγε αρκετά καλά τον Οκτώβριο και θα έλεγε κανείς ΄τι και αυτή έχει κάποιο βαθμό ανοσίας αγέλης. Ομως αίφνης τον Νοέμβριο και μέχρι στιγμής εμφανίζει σχεδόν διπλάσιους νεκρούς από την Ελλάδα, αναλογικά.
Τα ίδια διαγράμματα που έκανα γιά την συσχέτιση παλαιών νεκρών με νεκρούς Οκτωβρίου, τα έκανα και με παλαιά κρούσματα σε σχέση με νεκρούς Οκτωβρίου. Θα τα ανεβάσω κάποια άλλη στιγμή.
1. Βάζουμε στον άξονα των χ τους νεκρούς ανά εκατομμύριο κάθε χώρας από την αρχή τής επιδημίας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και στον άξονα των ψ τους νεκρούς ανά εκατομμύριο στην διάρκεια του Οκτωβρίου. Μπορεί να περιμένει κάποιος ότι όσοι είχαν ήδη πολλούς νεκρούς μέχρι και τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο θα είχαν λίγους, γιατί μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα έχει φυσική ανοσία. Το σχετικό διάγραμμα δεν το δείχνει αυτό:

Αντίθετα, η συσχέτιση μεταξύ νεκρών μέχρι τον Σεπτέμβριο και νεκρών τον Οκτώβριο είναι ΘΕΤΙΚΗ. Οσο περισσότεροι νεκροί υπήρχαν μέχρι τον Σεπτέμβριο, τόσο περισσότεροι ήταν οι νεκροί και τον Οκτώβριο. Φυσικά, correlation does not imply causation. Η εξήγηση γιά το παράδοξο είναι πως οι παράγοντες που οδήγησαν σε πολλούς νεκρούς μέχρι τον Σεπτέμβριο, εν πολλοίς ισχύουν και τον Οκτώβριο. Και ο βασικότερος τέτοιος παράγοντας είναι το ποσοστό εμβολιασμού.
2. Γιά να μειώσουμε την επίδραση των εμβολίων, αντί γιά τους νεκρούς μέχρι τον Σεπτέμβριο βάζουμε τους νεκρούς μέχρι μία ημερομηνία που δεν υπήρχαν εμβόλια, π.χ. 31/12/2020. Και πάλι όμως η συσχέτιση είναι θετική, αν και ελάχιστη:

Φαίνεται ότι οι νεκροί του 2020 ήταν σχετικά λίγοι και δεν κάνουν μεγάλη διαφορά στην φυσική ανοσία.
3. Αφού αυτό δεν δούλεψε, πάμε να κάνουμε κάτι άλλο: διαλέγουμε μία ημερομηνία που υπήρχαν μεν εμβόλια, αλλά όσοι είχαν κάνει δύο δόσεις ήταν σχετικά λίγοι, π.χ. 31/05/2021. Βάζουμε στον άξονα των χ τους νεκρούς ανά εκατομμύριο κάθε χώρας από την αρχή τής επιδημίας μέχρι το τέλος Μαΐου και στον άξονα των ψ τους νεκρούς από τότε και μετά.

Ούτε κι'εδώ προκύπτει αρνητική συσχέτιση.
Ομολογώ ότι με εξέπληξε αυτό το γεγονός, αφού λογικό είναι να περιμένει κανείς οι χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο θα έχουν αναπτύξει υψηλό βαθμό φυσικής ανοσίας. Η εξήγηση που δίνω είναι ότι ναι μεν αυτοί που ασθενούν αποκτούν ισχυρή φυσική ανοσία, αλλά τελικά αυτοί δεν είναι και τόσο μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Τα περί 60%-70% ασθενησάντων είναι σίγουρα μυθεύματα. Ετσι, οι άλλοι παράγοντες που οδηγούν σε πολλούς νεκρούς (έλλειψη εμβολιασμού, πυκνότητα πληθυσμού, σύσταση πληθυσμού, ελλειπής τήρηση μέτρων κ.λ.π.) συνεχίζουν να δρούν.
Κάποιες χώρες βέβαια, όπως π.χ. η Τσεχία, δείχνουν όντως να έχουν αναπτύξει υψηλό βαθμό ανοσίας. Τα συμπεράσματα όμως ανατρέπονται εύκολα. Φερ'ειπείν, μιά χώρα με υψηλότατη θνησιμότητα μέχρι και τον Σεπτέμβριο, η Ουγγαρία, πήγε αρκετά καλά τον Οκτώβριο και θα έλεγε κανείς ΄τι και αυτή έχει κάποιο βαθμό ανοσίας αγέλης. Ομως αίφνης τον Νοέμβριο και μέχρι στιγμής εμφανίζει σχεδόν διπλάσιους νεκρούς από την Ελλάδα, αναλογικά.
Τα ίδια διαγράμματα που έκανα γιά την συσχέτιση παλαιών νεκρών με νεκρούς Οκτωβρίου, τα έκανα και με παλαιά κρούσματα σε σχέση με νεκρούς Οκτωβρίου. Θα τα ανεβάσω κάποια άλλη στιγμή.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βαριά χρήση κάνναβης κ σχιζοφρένεια. Επιδραση της χρήσης στην εκδήλωση της νόσου.
από Maspoli » 09 Ιούλ 2023, 07:00 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 630 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
01 Αύγ 2023, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταίοι στους μισθούς στην Ευρώπη οι Έλληνες, πρώτοι στην κατάθλιψη.
από Frappezitis » 29 Δεκ 2024, 17:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
04 Φεβ 2025, 05:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Κρήτη το μεγαλύτερο υβριδικό ενεργειακό έργο στην Ευρώπη
από Ίακχος » 29 Οκτ 2024, 14:36 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-