Μη καταφεύγεις σε περιπτωσιολογία. Δεν ξέρεις τι έκαναν μεταξύ τους αυτοί οι εκδρομείς.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 21:28Έλα ρε συ τωραLeporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 20:53Γιά την αποτροπή τής μετάδοσης, δεν μπόρεσα να έχω τα ίδια αποτελέσματα όπως με την αποτροπή θανάτων. Και πάλι οι λιγότερο εμβολιασμένες χώρες έχουν τα περισσότερα κρούσματα, αλλά η συσχέτιση είναι ασθενής. Εκεί που το R2 γιά τους νεκρούς είναι 50%, γιά τα κρούσματα είναι μόλις 13%. Υποπτεύομαι ότι βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι τα κρούσματα εξαρτώνται από τα τεστ. Και δεν κάνουν όλες οι χώρες τεστ με τον ίδιο ρυθμό. Δεν μπορώ όμως να το αποδείξω.
Πήγαν μια εκδρομή 24 εμβολιασμενοι και οι 23 βρέθηκαν θετικοι
Το έγκλημα της κυβέρνησης ήταν που είπε στους εμβολιασμενους, πάτε όπου γουστάρετε, χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις χωρίς καμία προφύλαξη, επιστροφή στην προ κοβιντ εποχή
Ε αυτό πληρώνουμε τωρα
Το έχουν πάρει πατριωτικά και κάνουν εγκληματα, οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι
Η επίδραση των εμβολίων στην επιδημική εικόνα στην Ευρώπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Η επίδραση των εμβολίων στην επιδημική εικόνα στην Ευρώπη
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Δεν έχουν θετική συσχέτιση, έχουν αρνητική. Αν συγκρίνεις την αναφερόμενη θνησιμότητα κορωνοϊού Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου σε σχέση με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα 2020, θα δεις αρνητική συσχέτιση, απλά όχι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς. Εδώ όμως παίζουν ρόλο άλλα δύο σημαντικά πράγματα: η ποιότητα και ετοιμότητα των συστημάτων υγείας και ο χρονισμός των κυμάτων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι μπορεί να έκαναν; Έφτυναν ο ένας μέσα στο στόμα του άλλου;Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 22:41Μη καταφεύγεις σε περιπτωσιολογία. Δεν ξέρεις τι έκαναν μεταξύ τους αυτοί οι εκδρομείς.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 21:28Πήγαν μια εκδρομή 24 εμβολιασμενοι και οι 23 βρέθηκαν θετικοι
Το έγκλημα της κυβέρνησης ήταν που είπε στους εμβολιασμενους, πάτε όπου γουστάρετε, χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις χωρίς καμία προφύλαξη, επιστροφή στην προ κοβιντ εποχή
Ε αυτό πληρώνουμε τωρα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δεν ηταν 23 ηταν ολο το λεωφορειο και ηταν ολοι αρρωστοι(εκτος μιαςπου φορουσε συνεχεια μασκα) απλα οι 19 προλαβαν και εφυγαν με το αεροπλανο.Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 22:41Μη καταφεύγεις σε περιπτωσιολογία. Δεν ξέρεις τι έκαναν μεταξύ τους αυτοί οι εκδρομείς.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 21:28Έλα ρε συ τωραLeporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 20:53Γιά την αποτροπή τής μετάδοσης, δεν μπόρεσα να έχω τα ίδια αποτελέσματα όπως με την αποτροπή θανάτων. Και πάλι οι λιγότερο εμβολιασμένες χώρες έχουν τα περισσότερα κρούσματα, αλλά η συσχέτιση είναι ασθενής. Εκεί που το R2 γιά τους νεκρούς είναι 50%, γιά τα κρούσματα είναι μόλις 13%. Υποπτεύομαι ότι βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι τα κρούσματα εξαρτώνται από τα τεστ. Και δεν κάνουν όλες οι χώρες τεστ με τον ίδιο ρυθμό. Δεν μπορώ όμως να το αποδείξω.
Πήγαν μια εκδρομή 24 εμβολιασμενοι και οι 23 βρέθηκαν θετικοι
Ε αυτό πληρώνουμε τωρα
- hellegennes
Δείκτης θετικότητας. Παίζει να το είπα 40 φορές ως τώρα.Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 22:40Τον Οκτώβριο του 2020 στο ΗΒ είχαν 558.396 κρούσματα. Φέτος την ίδια περίοδο είχαν 1.250.198 κρούσματα. Ομως πέρσυ έκαναν 9.273.163 τεστ τον Οκτώβριο και φέτος 30.061.583. Η θετικότητα ήταν 6,02% πέρσυ και 4,16% φέτος. Ο hellegennes έχει μία μαγική μέθοδο να φέρνει και τους δύο μήνες στην ίδια βάση, αλλά δυστυχώς δεν μας λέει την μέθοδό του.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 21:23Οι θάνατοι μειώθηκανhellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 21:13Μα μειώνονται. Στις χώρες που όντως ασθένησε η πλειονότητα. Εσύ δεν έβαλες λίστα με 4 χώρες που πέρυσι είχαν περισσότερους θανάτους;
Ισχύει το ίδιο και για τα κρούσματα;
Ας πούμε σήμερα στην Βρετανία είχαν 40.000+ κρούσματα, πέρυσι την ίδια μέρα πόσα ειχαν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλό και αυτό. Εχουν θετική συσχέτιση με τους ανακοινωθέντες νεκρούς του 2020 αλλά αρνητική με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα; Με συγχωρείς, αυτό θέλω να το δώ. Φέρε τις πηγές.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 22:48Δεν έχουν θετική συσχέτιση, έχουν αρνητική. Αν συγκρίνεις την αναφερόμενη θνησιμότητα κορωνοϊού Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου σε σχέση με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα 2020, θα δεις αρνητική συσχέτιση, απλά όχι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς. Εδώ όμως παίζουν ρόλο άλλα δύο σημαντικά πράγματα: η ποιότητα και ετοιμότητα των συστημάτων υγείας και ο χρονισμός των κυμάτων.
Και αυτό πάλι τι είναι; Εδώ όμως παίζουν ρόλο άλλα δύο σημαντικά πράγματα: η ποιότητα και ετοιμότητα των συστημάτων υγείας και ο χρονισμός των κυμάτων
Γιά τα εμβόλια γιατί δεν παίζουν τον ίδιο ρόλο;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Το είπες, αλλά δεν τόλμησες να δείξεις τους υπολογισμούς. Κάνε το τώρα με αυτά τα νούμερα του ΗΒ.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:00Δείκτης θετικότητας. Παίζει να το είπα 40 φορές ως τώρα.Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 22:40Τον Οκτώβριο του 2020 στο ΗΒ είχαν 558.396 κρούσματα. Φέτος την ίδια περίοδο είχαν 1.250.198 κρούσματα. Ομως πέρσυ έκαναν 9.273.163 τεστ τον Οκτώβριο και φέτος 30.061.583. Η θετικότητα ήταν 6,02% πέρσυ και 4,16% φέτος. Ο hellegennes έχει μία μαγική μέθοδο να φέρνει και τους δύο μήνες στην ίδια βάση, αλλά δυστυχώς δεν μας λέει την μέθοδό του.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 21:23Οι θάνατοι μειώθηκαν
Ισχύει το ίδιο και για τα κρούσματα;
Ας πούμε σήμερα στην Βρετανία είχαν 40.000+ κρούσματα, πέρυσι την ίδια μέρα πόσα ειχαν;
1.
- hellegennes
Δεν ισχυρίστηκα ότι δεν παίζουν ρόλο στα εμβόλια. Δεν έχω πει ποτέ ότι τα εμβόλια δεν έχουν επίδραση. Σταμάτα να κάνεις πως το αγνοείς.Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:01Καλό και αυτό. Εχουν θετική συσχέτιση με τους ανακοινωθέντες νεκρούς του 2020 αλλά αρνητική με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα; Με συγχωρείς, αυτό θέλω να το δώ. Φέρε τις πηγές.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 22:48Δεν έχουν θετική συσχέτιση, έχουν αρνητική. Αν συγκρίνεις την αναφερόμενη θνησιμότητα κορωνοϊού Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου σε σχέση με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα 2020, θα δεις αρνητική συσχέτιση, απλά όχι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς. Εδώ όμως παίζουν ρόλο άλλα δύο σημαντικά πράγματα: η ποιότητα και ετοιμότητα των συστημάτων υγείας και ο χρονισμός των κυμάτων.
Και αυτό πάλι τι είναι; Εδώ όμως παίζουν ρόλο άλλα δύο σημαντικά πράγματα: η ποιότητα και ετοιμότητα των συστημάτων υγείας και ο χρονισμός των κυμάτων
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πρόσεξε τι λέω. Δεν είπα ότι ισχυρίστηκες ότι τα εμβόλια δεν έχουν επίδραση. Είπα ότι οι παράγοντες που λες ότι μειώνουν την επίδραση τής φυσικής ανοσίας δεν δέχεσαι ότι παίζουν τον ίδιο ρόλο στην μείωση τής επίδρασης των εμβολίων. Και το είπα γιατί είπες ότι και καλά η επίδραση των εμβολίων είναι μέτρια. Και αυτό ενώ η επίδρση των εμβολίων μετριέται να είναι πολλαπλάσια εκείνης τής φυσικής ανοσίας. Μάλιστα, συμφωνώ κι'εγώ ότι η φυσική ανοσία παρέχει πιό ισχυρή προστασία από τα εμβόλια. Αρα, η μόνη λογική εξήγηση γιά το φαινόμενο είναι ότι όσοι έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία, είναι πολύ λιγότεροι από τους εμβολιασμένους.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:28Δεν ισχυρίστηκα ότι δεν παίζουν ρόλο στα εμβόλια. Δεν έχω πει ποτέ ότι τα εμβόλια δεν έχουν επίδραση. Σταμάτα να κάνεις πως το αγνοείς.Leporello έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 23:01Καλό και αυτό. Εχουν θετική συσχέτιση με τους ανακοινωθέντες νεκρούς του 2020 αλλά αρνητική με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα; Με συγχωρείς, αυτό θέλω να το δώ. Φέρε τις πηγές.hellegennes έγραψε: ↑03 Νοέμ 2021, 22:48Δεν έχουν θετική συσχέτιση, έχουν αρνητική. Αν συγκρίνεις την αναφερόμενη θνησιμότητα κορωνοϊού Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου σε σχέση με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα 2020, θα δεις αρνητική συσχέτιση, απλά όχι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς. Εδώ όμως παίζουν ρόλο άλλα δύο σημαντικά πράγματα: η ποιότητα και ετοιμότητα των συστημάτων υγείας και ο χρονισμός των κυμάτων.
1.
- hellegennes
Σε κάποιες χώρες είναι σίγουρα λιγότερο το υποσύνολο όσων έχουν νοσήσει, γιατί κάποιες χώρες έχουν πολύ υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων. Αλλά δεν είναι αυτή η μόνη εξήγηση για την διαφορά που συζητάμε.
Ας πούμε, το πόσο καλά λειτουργεί ένα σύστημα υγείας θα επηρεάσει το cap των θανάτων ή αλλιώς την θνητότητα (IFR). Δηλαδή η μικρότερη συσχέτιση της ανοσίας από νόσηση με την σημερινή κατάσταση άνετα μπορεί να έχει να κάνει με υψηλότερο IFR σε κάποιες χώρες γιατί η υγεία των πολιτών είναι κακή και τα συστήματα υγείας για τον πούτσο. Μπορείς να το δεις και σε outliers των γραφημάτων σου, όπως η Λετονία και η Λιθουανία.
Ας πούμε, το πόσο καλά λειτουργεί ένα σύστημα υγείας θα επηρεάσει το cap των θανάτων ή αλλιώς την θνητότητα (IFR). Δηλαδή η μικρότερη συσχέτιση της ανοσίας από νόσηση με την σημερινή κατάσταση άνετα μπορεί να έχει να κάνει με υψηλότερο IFR σε κάποιες χώρες γιατί η υγεία των πολιτών είναι κακή και τα συστήματα υγείας για τον πούτσο. Μπορείς να το δεις και σε outliers των γραφημάτων σου, όπως η Λετονία και η Λιθουανία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Προφανώς ο αριθμός των νεκρών κάθε κράτους εξαρτάται από πλήθος παραγόντων. Εκείνο όμως που λέει το διάγραμμα είναι πώς το 50% εξηγείται από το εμβόλιο και μόνο. Δεδομένου δε του πολυπαραγοντικού χαρακτήρα του φαινομένου, ένα τέτοιο ποσοστό είναι τεράστιο (μάλιστα είναι 60% μόνο και μόνο αν εξαιρέσουμε την Λευκορωσία).hellegennes έγραψε: ↑04 Νοέμ 2021, 00:33Σε κάποιες χώρες είναι σίγουρα λιγότερο το υποσύνολο όσων έχουν νοσήσει, γιατί κάποιες χώρες έχουν πολύ υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων. Αλλά δεν είναι αυτή η μόνη εξήγηση για την διαφορά που συζητάμε.
Είδαμε ότι το ποσοστό ήδη νοσησάντων ελάχιστα επιδρά. Παρακολουθώντας πώς εξελίσσονται τα διαγράμματα (στο τέλος του μηνός θα ανεβάσω νέες εκδόσεις) διαισθάνομαι ότι ο δεύτερος πιό σημαντικός παράγοντας είναι το σημείο τής επιδημίας που βρίσκεται κάθε χώρα (ύφεση ή έξαρση). Η κατάσταση του συστήματος υγείας, δεν μπορεί, κάποιο ρόλο θα παίζει, αλλά όχι τόσο προφανή όπως φαντάζεσαι. Το ότι έβγαλες κι'όλας το συμπέρασμά σου γιά Λετονία και Λιθουανία με πλήρη άγνοια των παραγόντων που ισχύουν εκεί, δείχνει και την σοβαρότητά σου.
Η μόνη κριτική που θα μπορούσε κάποιος να ασκήσει, είναι ότι οι χώρες που έχουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, έχουν επίσης υψηλές επιδόσεις και σε άλλους τομείς (τήρηση των μέτρων, σύστημα υγείας κ.λ.π.) άρα η επίδραση των εμβολίων μεγεθύνεται. Αυτό βέβαια θα το έλεγε κάποιος που έχει εμπειρία σε τέτοια θέματα, όχι εσύ που είσαι εντελώς άσχετος. Και πάλι όμως θα ήταν μιά αναπόδεικτη εικασία.
1.
Να και τα νούμερα γιά τον Νοέμβριο γιά τους φαιδρούς φορουμίτες:Αρίστος έγραψε: ↑01 Νοέμ 2021, 18:19Τσιρκο ειναι αυτος που θεωρει το παρακατω σοβαρη ερευνα.
Δηλαδη να διαλεξει τρεις χωρες απο το σωρο που τον βολευαν.
θα δουμε αν ακομη και αυτες που εβαλε θα κρατησουν το Νοεμβριο-Δεκεμβριο.Leporello έγραψε: ↑01 Νοέμ 2021, 14:29Ευχαριστώ. Νομίζω ότι πρέπει να πείσει τους σοβαρούς χρήστες. Ομως δεν θα απαγοητεύσω ούτε τους φαιδρούς, όπως τον hellegennes και τον Αρίστος. Να μερικές συγκρίσεις νεκρών τον Οκτώβριο πέρσυ και φέτος, μιά μέθοδος προσφιλής σε αυτούς:
Ιταλία: 2.724 --> 1.179 Ποσοστό εμβολιασμού 74,8%
Ισπανία: 4.213 --> 953 Ποσοστό εμβολιασμού 79,8%
Γαλλία: 4.832 --> 970 Ποσοστό εμβολιασμού 76,4%
Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις:
Ρωσία: 7.268 --> 31.283 Ποσοστό εμβολιασμού 31,4%
Ιταλία: 16.958 --> 1.728 Ποσοστό εμβολιασμού 76,7%
Ισπανία: 9.065 --> 657 Ποσοστό εμβολιασμού 80,9%
Γαλλία: 15.943 --> 1.448 Ποσοστό εμβολιασμού 79,1%
Βέλγιο: 5.095 --> 955 Ποσοστό εμβολιασμού 75,8%
Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις:
Ρωσία: 11.905 --> 36.655 Ποσοστό εμβολιασμού 38,4%
1.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ας βάλουμε και ολίγη Αμερική.
Να και τα νούμερα γιά τους σοβαρούς φορουμίτες:

Παρόμοια εικόνα με εκείνη του Οκτωβρίου, με άλλες χώρες όμως να εχουν τους περισσότερους νεκρούς. Η Ελλάδα άρχισε να ξεφεύγει από την γραμμή τάσης και να έχει περισσότερους νεκρούς, απ'όσους θα δικαιολογούσε το ποσοστό εμβολιασμένων που έχει.

Παρόμοια εικόνα με εκείνη του Οκτωβρίου, με άλλες χώρες όμως να εχουν τους περισσότερους νεκρούς. Η Ελλάδα άρχισε να ξεφεύγει από την γραμμή τάσης και να έχει περισσότερους νεκρούς, απ'όσους θα δικαιολογούσε το ποσοστό εμβολιασμένων που έχει.
1.
Η συσσωρευτική εικόνα από 01/09-30/11/2021 είναι όπως παρακάτω:

Σημαντικά μεγαλύτερος συντελεστής R2, καθώς μειώνονται οι τυχαίες διακυμάνσεις. Μάλιστα, αν εξαιρεθει η Λευκορωσία, ο συντελεστής ανεβαίνει στο 64,89.

Σημαντικά μεγαλύτερος συντελεστής R2, καθώς μειώνονται οι τυχαίες διακυμάνσεις. Μάλιστα, αν εξαιρεθει η Λευκορωσία, ο συντελεστής ανεβαίνει στο 64,89.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βαριά χρήση κάνναβης κ σχιζοφρένεια. Επιδραση της χρήσης στην εκδήλωση της νόσου.
από Maspoli » 09 Ιούλ 2023, 07:00 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 630 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
01 Αύγ 2023, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταίοι στους μισθούς στην Ευρώπη οι Έλληνες, πρώτοι στην κατάθλιψη.
από Frappezitis » 29 Δεκ 2024, 17:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
04 Φεβ 2025, 05:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Κρήτη το μεγαλύτερο υβριδικό ενεργειακό έργο στην Ευρώπη
από Ίακχος » 29 Οκτ 2024, 14:36 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-