Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;
-
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;
ΑΥΤΟ το νήμα σκεφτόμουν να ανοίξω πριν μπω. Οι γυναίκες είναι άχρηστες. Έχουν εξασφαλίσει την προστασία τους από δουλειές σκληρές και παραγωγικές.
Αισθητική σου λέει η άλλη. Είναι αυτό δουλειά; Προσφέρει στην πραγματική οικονομία. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ και να είσαι ειλικρινής.
Αισθητική σου λέει η άλλη. Είναι αυτό δουλειά; Προσφέρει στην πραγματική οικονομία. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ και να είσαι ειλικρινής.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
ποιος παπάρας επέτρεψε να έχει ίντερνετ το κελί 9
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν έχεις νεύρο. Είσαι απλώς γλοιώδης.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
χάσμα γενεών τύπε
- Γενιά της Αμαρτίας
Σκιάχτρο! @ΦΛΑΙΦΛΟΥΝΓΚ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ενώ η δική σου δουλειά τι προσφέρει στην πραγματική οικονομία μαν;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 18:50ΑΥΤΟ το νήμα σκεφτόμουν να ανοίξω πριν μπω. Οι γυναίκες είναι άχρηστες. Έχουν εξασφαλίσει την προστασία τους από δουλειές σκληρές και παραγωγικές.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Και να ηθελα, θα ηταν αηδια το τακουνι σε 45 νουμερο.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 12:33Μας ζηλεύετε γιατί δεν μπορείτε να φορέσετε τακούνια.
Λέγεται heel envy syndrome.
Μικρά καημένα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ζηλιάρηpanos291 έγραψε: ↑05 Νοέμ 2021, 10:36Και να ηθελα, θα ηταν αηδια το τακουνι σε 45 νουμερο.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 12:33Μας ζηλεύετε γιατί δεν μπορείτε να φορέσετε τακούνια.
Μικρά καημένα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Sid Vicious έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 12:39Ψηφισα, "Ναι, όλες", γιατί με συμφέρει επειδή είμαι τεμπέλης

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καπου διαβασα πως πριν 2-3 χρονια μια δικηγορικη εταιρεια στην Νεα Υορκη επεβαλλε στο dress code της καθε Δευτέρα οι αντρες εργαζομενοι στη φιρμα να προσέρχονται στην εργασια τους φορώντας γοβες.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Νοέμ 2021, 10:41Ζηλιάρηpanos291 έγραψε: ↑05 Νοέμ 2021, 10:36Και να ηθελα, θα ηταν αηδια το τακουνι σε 45 νουμερο.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 12:33Μας ζηλεύετε γιατί δεν μπορείτε να φορέσετε τακούνια.
Μικρά καημένα.
Και οταν ρωτησαν το αφεντικο γιατι το κανει αυτο, τους ειπε "για να καταλαβουν και οι αντρες πως νιωθουν οι γυναικες που πρεπει να τις φοράνε ολη τη βδομαδα"
Παντως εγω αν πηγαινα σε δικηγορικο γραφειο και εβλεπα αντρες δικηγορους με γοβες θα εκανα μεταβολη και θα πηγαινα σε αλλη φιρμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το να μπορείς να ισορροπήσεις πάνω σε 10-12 πόντους, με κρύο, βροχή, αέρα, γλιτσερό πεζοδρόμιο/οδόστρωμα, χορτάρι στο οποίο το τακούνι χώνεται ολόκληρο μέσα και μετά μοιάζει σαν σκατωμένο, δεν είναι εύκολο και κάποιες φορές είναι και επώδυνο. Έχω πάει παντού με γόβες και έχω κάνει αποστάσεις πάνω τους και έχω πονέσει αλλά μετά από λίγες μέρες, αφού ο πόνος πέρασε, τις ξαναφόρεσα. Και φτου και πάλι από την αρχή. Και είμαι άνθρωπος που έχει λεπτό πέλμα, που σημαίνει πως με ενοχλούν τα 8 από τα 10 παπούτσια που θα φορέσω. Δεν έχω τα φυσικά μαξιλαράκια από κρέας που έχουν κάποιες γυναίκες οι οποίες λένε πως δεν ενοχλούνται από τις γόβες. Για να μου κάτσει καλά γόβα είναι σπάνιο. Εννοείται πως δεν είναι πατούμενο για βολτάρισμα και δεν είναι για πολύωρη ορθοστασία και είναι φυσικό πως από την στιγμή που ο μικρός περπάτησε να τις χρησιμοποιώ λιγότερο αλλά συνεχίζω να τις απολαμβάνω.George_V έγραψε: ↑05 Νοέμ 2021, 10:59Καπου διαβασα πως πριν 2-3 χρονια μια δικηγορικη εταιρεια στην Νεα Υορκη επεβαλλε στο dress code της καθε Δευτέρα οι αντρες εργαζομενοι στη φιρμα να προσέρχονται στην εργασια τους φορώντας γοβες.
Και οταν ρωτησαν το αφεντικο γιατι το κανει αυτο, τους ειπε "για να καταλαβουν και οι αντρες πως νιωθουν οι γυναικες που πρεπει να τις φοράνε ολη τη βδομαδα"
Παντως εγω αν πηγαινα σε δικηγορικο γραφειο και εβλεπα αντρες δικηγορους με γοβες θα εκανα μεταβολη και θα πηγαινα σε αλλη φιρμα.
Δεν τις απολαμβάνω όμως μόνο εγώ.
Προσωπικά αυτό το αφεντικό το συμπάθησα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν ξερω αν τον συμπαθησαν οι πελατες του γραφειου ομως.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Νοέμ 2021, 11:17Το να μπορείς να ισορροπήσεις πάνω σε 10-12 πόντους, με κρύο, βροχή, αέρα, γλιτσερό πεζοδρόμιο/οδόστρωμα, χορτάρι στο οποίο το τακούνι χώνεται ολόκληρο μέσα και μετά μοιάζει σαν σκατωμένο, δεν είναι εύκολο και κάποιες φορές είναι και επώδυνο. Έχω πάει παντού με γόβες και έχω κάνει αποστάσεις πάνω τους και έχω πονέσει αλλά μετά από λίγες μέρες, αφού ο πόνος πέρασε, τις ξαναφόρεσα. Και φτου και πάλι από την αρχή. Και είμαι άνθρωπος που έχει λεπτό πέλμα, που σημαίνει πως με ενοχλούν τα 8 από τα 10 παπούτσια που θα φορέσω. Δεν έχω τα φυσικά μαξιλαράκια από κρέας που έχουν κάποιες γυναίκες οι οποίες λένε πως δεν ενοχλούνται από τις γόβες. Για να μου κάτσει καλά γόβα είναι σπάνιο. Εννοείται πως δεν είναι πατούμενο για βολτάρισμα και δεν είναι για πολύωρη ορθοστασία και είναι φυσικό πως από την στιγμή που ο μικρός περπάτησε να τις χρησιμοποιώ λιγότερο αλλά συνεχίζω να τις απολαμβάνω.George_V έγραψε: ↑05 Νοέμ 2021, 10:59Καπου διαβασα πως πριν 2-3 χρονια μια δικηγορικη εταιρεια στην Νεα Υορκη επεβαλλε στο dress code της καθε Δευτέρα οι αντρες εργαζομενοι στη φιρμα να προσέρχονται στην εργασια τους φορώντας γοβες.
Δεν τις απολαμβάνω όμως μόνο εγώ.
Προσωπικά αυτό το αφεντικό το συμπάθησα.
Ειχε 10% πτωση τζιρου λογω του οτι ο κοσμος εβλεπε μαντραχαλαδες δικηγορους με γοβες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλες οι νεαρές γυναίκες στα Social Media είναι προκλητικές;
από AsimakisLazarou » 29 Μάιος 2023, 09:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 3713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AsimakisLazarou
05 Ιουν 2023, 17:23
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1070 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
06 Μαρ 2025, 09:14
-
-
Νέα δημοσίευση Εικόνες γυναικών που κάνουν έρωτα με άλλες γυναίκες
από Ζενίθεδρος » 15 Αύγ 2024, 13:09 » σε Eικαστικές τέχνες - 2 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
15 Αύγ 2024, 13:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μη Δυτικές μη δημοκρατικές αξίες...
από GoBzi » 07 Νοέμ 2023, 10:23 » σε Διεθνής πολιτική - 142 Απαντήσεις
- 3850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Νοέμ 2024, 12:57
-