Naida έγραψε: ↑06 Νοέμ 2021, 18:10
Gherschaagk έγραψε: ↑06 Νοέμ 2021, 18:06
Σε αποκλειστικά ζευγάρια προσπαθούν και οι δύο. Δεν είναι υπόθεση μόνο του ενός το σεξ. Ποτέ όμως. Κι επειδή δεν ξέρεις τι έχει συμβεί, μην κρίνεις.
Το καλό σεξ είναι αμοιβαίο και αμφίδρομο.
Εγώ βλέπω έναν τύπο που κλαίει. Δεν βλέπω έναν τύπο που λέει ότι προσπάθησε έτσι, συζήτησε αλλιώς, έψαξε από δω από κει να δει τι παίζει γιατί άλλαξε το σκηνικό. Αυτό που στην ουσία ζητάει είναι "συμπόνια" για να βρει γκόμενα απενεχοποιημένα.
Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που δεν τολμάει να καλυτερεύσει τη ζωή του γιατί έχει παγιωθεί μια κατάσταση και γιατί κάποιοι μλκες ανακατεύονται στο σπίτι του. Το έχω δει σε δύο περιπτώσεις. Παρεμβατικοί μέχρι αηδίας γονείς παντρεύουν τα παιδιά τους. Παρεμβαίνουν με κάφρικο τρόπο και στα δύο ζευγάρια. Το ένα ζευγάρι περνάει τη φάση στωικά και δεν μιλάει γιατί οφείλουν να σεβαστούν τους μεγαλύτερους και καταλήγουν κώλος μεταξύ τους. Το άλλο ζευγάρι εκφράζει δυσαρέσκεια με άσχημο τρόπο, και τους υποδεικνύουν ποια είναι η θέση τους. Μάντεψε ποιο ζευγάρι περνάει καλύτερα. Τρου στορι btw.
Εγώ στη θέση του θα πουλούσα το εξοχικό, θα έβαζα στην άκρη τα λεφτά και θα έπαιρνα το παιδί και θα το πήγαινα ταξίδι στην eurodisney χωρίς τύψεις. Θα γυρνούσα πίσω και θα της έλεγα χωρίζουμε. Με δεδομένο ότι τα οικονομικά της είναι καλύτερα από τα δικά του θα ζητούσα και διατροφή. Το σπίτι είναι δικό του. Με τα μυαλά που έχει η γυναίκα του, θα ήταν αυτή που θα έφευγε από το σπίτι με την μία.
Αλλά ντάξει τώρα, εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς. Κι επειδή το ζω, απ' έξω, με ζευγάρι που δεν συνεννοείται και γίνεται της Πόπης στα μεταξύ τους και βλέπω την γυναίκα πόσο προσπαθεί να κρατήσει τον γάμο και τον άντρα τι κάνει από την μεριά του για να της κάνει τη ζωή πατίνι και πως δικαιολογεί τον εαυτό του, έχω να πω, δύσκολα. Πάρα πολύ δύσκολα γιατί υπάρχουν και παιδιά τα οποία δεν θα περάσουν καλά αν τελικά οι γονείς τους πάρουν διαζύγιο.
Επίσης καταλήγω στο συμπέρασμα πως άντρας που προτιμάει να πληρώνεται με μαύρα το κάνει πάντα εκ του πονηρού. Δλδ να του δικάσουν διατροφή και να της δίνει ξέρωγώ κανένα 300αρι τον μήνα με 3 παιδιά γιατί σύμφωνα με τα εισοδήματά του αυτά μπορεί να δώσει.
Άντε γαμήσου μλκα.