Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Νοέμ 2021, 13:31

Gherschaagk έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 13:21
Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 12:51
Gherschaagk έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 12:46

Τι λες;

Εδώ ο παππούς μου κι η γιαγιά μου δεν επέτρεψαν στη θειά μου να σπουδάσει γιατί θα έκανε μια ζωή που δεν θα ενέκριναν. Μιλάμε για κορίτσαρο σαν τα κρύα τα νερά που είχε τέτοια τρέλα και αγάπη για την γεωμετρία που οι καθηγητές της την είχαν σίγουρη πως θα μπει πανεπιστήμιο και της είπαν ξέχνα το.
Ναι κορίτσι μου το καταλαβαίνω αυτό που λες. Είναι δυνατόν όμως έτος 2021 σε ευρωπαϊκή χώρα όπως υποτίθεται είναι η Ελλάδα μας. να υπάρχει η φράση "θέλω αλλά δεν με αφήνει ο άντρας μου να δουλέψω";
Όχι αγάπη, εν έτει 2021, αυτό που άκουσα είναι το, "μωρό μου κάτσε σπίτι, 3 παιδιά έχουμε, κάνω 3 δουλειές, βασίλισσα θα σε έχω, τι θες και παιδεύεσαι για 450 ευρώ τον μήνα;"

Μιλάμε για γύφτο που πριν από λίγο καιρό αγόρασε το 3ο του σπίτι αλλά αν τον δεις θα πεις πως είναι ρακοσυλλέκτης και δεν έχει ούτε για τα βασικά. Κάποτε μου παραπονιόταν πως η κυβέρνηση έπρεπε να δίνει στην γυναίκα του ένα χιλιάρικο τον μήνα για επιβράβευση γιατί 3 παιδιά είναι αυτά αλλά δεν συμβαίνει. Μέσα στο σπίτι του δεν υπάρχει, δεν κάνει τίποτα, πηγαίνει για να φάει, να κοιμηθεί και να κάνει μπάνιο και μετά γειά σας. Βοήθεια στην γυναίκα του καμία. Επίσης επειδή το σπίτι είναι μπουρδέλο γιατί μιλάμε για εργαζόμενη με 3 παιδιά, της παραπονιέται συνέχεια που δεν είναι το σπίτι σαν από εντιτόριαλ περιοδικού. Βέβαια όταν θα πάρει ροδάκινο ξέρω γω να φάει, το κουκούτσι μπορεί να το αφήσει στο κομοδίνο γιατί έτσι. Αν μείνει μόνος του με τα παιδιά, τα βαριέται τόσο πολύ που τα αφήνει να "παίζουν" με πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να έχουν στο οπτικό τους πεδίο.

Τώρα που μιλάμε, τα λεφτά που βγάζει δεν του φτάνουν, όχι γιατί δεν είναι πολλά αλλά γιατί για αυτόν δεν είναι ποτέ αρκετά. Η άλλη δεν είναι ηλίθια να μην καταλαβαίνει τι γίνεται. Απελπισμένη είναι γιατί ενώ του μιλάει, την γράφει στα τέτοια του γιατί έχει δουλειά. Έχει πάντα δουλειά. Μια φορά δούλευε και τον δεκαπενταύγουστο. Κατά τα άλλα όμως θέλει να την έχει στο σπίτι 24/7 και να την πρήζει για τα οικονομικά που δεν τους φτάνουν γιατί αν η άλλη μείνει σπίτι θα της το πετάξει σε κάποια φάση πως το εισόδημά τους μειώθηκε κατά 450 ευρώ, οπότε γύρνα και συ αγάπη μου σα να είσαι λέσι όπως εγώ. Εύκολο είναι.

Άσε το γίνεται στον κόσμο και τι γίνεται εν έτει 2021 λοιπόν.

Λίγοι έχουν την ικανότητα να μεγαλώνουν πολλά παιδιά, να περνάνε χρόνο μαζί τους, να σέβονται την επιθυμία της γυναίκας τους που θέλει να συνεχίσει να φαίνεται νέα και περιποιημένη άσχετα αν έκανε 7 παιδιά και είναι πλέον γιαγιά.
Τράβηξε λαχείο προφανώς η κοπέλα. Φυσικά και θα είναι χαζή αν σταματήσει να δουλεύει έστω και αυτά τα 450€, είναι το ένσημο και η ασφάλεια που μετράει. Αυτός αφού δεν έχει ουσιαστική επαφή με την οικογένεια αύριο, μεθαύριο μπορεί να πει γειά σας.
Το να φαίνεται νέα και περιποιημένη δεν μου λέει κάτι. Το να έχει ασφάλεια και σύνταξη να μπορεί ζήσει όταν δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια της από το γήρας αντίθετα μου λέει πολλά περισσότερα. Οπότε work, work, work η μόνη πραγματική εξασφάλιση στη ζωή. Α και τα παιδιά εννοείται με ρέγουλα. Ως εκεί που μπορείς και πρέπει. Δεν αμολάμε παιδιά για να λέμε έχουμε μεγάλη οικογένεια και τα μεγαλώνουμε στην δυστυχία και την απαξίωση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 07 Νοέμ 2021, 13:42

Να σημειωθεί ότι η περίπτωση που συζητάμε εδώ στο νήμα, δεν αφορά ένα ζευγάρι χτυπημένο από τη κρίση, το οποίο αγωνίζεται σαν μια γροθια και παλεύει για να νικήσει τις δυσκολίες.

Εδώ εχουμε να κάνουμε με καλοζωισμένους τύπους. Και ο τύπος καλοζωισμένος είναι και η τύπισσα το ίδιο.

Δεν σκέφτονται οι μπουρζουάδες με τον ίδιο τρόπο που σκέφτονται οι βιοπαλαιστές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Νοέμ 2021, 13:45

Dwarven Blacksmith έγραψε:
Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 13:13
AlienWay έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 13:08

Ετσι είναι, γιατί έτσι πάει.
Έτσι το έχεις στο μυαλό σου εσύ. Ζούμε σε μια κοινωνία που τα περισσότερα ζευγάρια τα φέρνουν βόλτα με το ζορι και αντε η μισθολογική τους διαφορά να είναι 100-200€. Και θες να μας πεις ότι αυτές οι γυναίκες θα κερατωνουν ή θα κόψουν το σεξ στον σύντροφό τους επειδή θα πάρουν παραπάνω χρήματα πχ 100€. Όχι ότι θα χαρούν που θα ξαλαφρύνουν λίγο οικογενειακώς.Καταλαβαίνεις πόσο ότι να 'ναι είναι το σκεπτικό σου και από που πηγάζει;
Δεν μιλάμε για όλα τα ζευγάρια.
Λες να είναι δυο εντελώς ανεξάρτητα τυχαία γεγονότα ότι τον θεωρεί μπατίρη και το ότι δεν έχει όρεξη να κάνει σεξ μαζί του;
Παίζουν πολλά. Μπορεί να είναι όντως αυτό το σκεπτικό της.
Μπορεί επίσης να νιώθει ο άλλος άχρηστος λόγω μπατιριασης και να το βγάζει προς τα έξω πράγμα που την ξενερώνει. Να μην είναι δηλαδή το μηδέν εισόδημα το πρόβλημα αλλά αυτό που εκπέμπει ο άλλος όταν είναι μηδέν το εισόδημα.
Ο φίλος μου ήταν συνηθισμένος να δουλεύει όλο τον χρόνο εξωτερικό και έπαιρνε καλά λεφτά. Όταν λόγω λοκνταουν έκατσε Ελλάδα και μετά αποφάσισε να δουλέψει Ελλάδα άλλη δουλειά ώσπου να ανοίξει η καλοκαιρινή σεζόν και ενώ πάλι έπαιρνε καλά λεφτά του κακοφαίνονταν και ήταν μες στα νεύρα. Εμένα αυτό με ενοχλούσε και με ξενερωνε και τσακωνομασταν και με απομάκρυνε. Κάποιος απέξω θα σκεφτόταν να τώρα που δεν παίρνει όσα έπαιρνε, αυτή του κάνει νερά και τσακώνονται κτλ κτλ Ενώ στην πραγματικότητα αυτός ήταν που είχε το πρόβλημα και το μετέφερε στη σχέση.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Νοέμ 2021, 13:54

AlienWay έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 13:42
Να σημειωθεί ότι η περίπτωση που συζητάμε εδώ στο νήμα, δεν αφορά ένα ζευγάρι χτυπημένο από τη κρίση, το οποίο αγωνίζεται σαν μια γροθια και παλεύει για να νικήσει τις δυσκολίες.

Εδώ εχουμε να κάνουμε με καλοζωισμένους τύπους. Και ο τύπος καλοζωισμένος είναι και η τύπισσα το ίδιο.

Δεν σκέφτονται οι μπουρζουάδες με τον ίδιο τρόπο που σκέφτονται οι βιοπαλαιστές.
Γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ χρόνο έχεις να σκέφτεσαι , τόσο πιο πολλά προβλήματα δημιουργείς. Άμα δεν είχαν χρόνο ούτε να κλάσουν, σιγά μην ασχολιοντουσαν με μαλακίες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 07 Νοέμ 2021, 13:55

Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 13:45
Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 13:13

Έτσι το έχεις στο μυαλό σου εσύ. Ζούμε σε μια κοινωνία που τα περισσότερα ζευγάρια τα φέρνουν βόλτα με το ζορι και αντε η μισθολογική τους διαφορά να είναι 100-200€. Και θες να μας πεις ότι αυτές οι γυναίκες θα κερατωνουν ή θα κόψουν το σεξ στον σύντροφό τους επειδή θα πάρουν παραπάνω χρήματα πχ 100€. Όχι ότι θα χαρούν που θα ξαλαφρύνουν λίγο οικογενειακώς.Καταλαβαίνεις πόσο ότι να 'ναι είναι το σκεπτικό σου και από που πηγάζει;
Λες να είναι δυο εντελώς ανεξάρτητα τυχαία γεγονότα ότι τον θεωρεί μπατίρη και το ότι δεν έχει όρεξη να κάνει σεξ μαζί του;
Μπορεί επίσης να νιώθει ο άλλος άχρηστος λόγω μπατιριασης και να το βγάζει προς τα έξω πράγμα που την ξενερώνει. Να μην είναι δηλαδή το μηδέν εισόδημα το πρόβλημα αλλά αυτό που εκπέμπει ο άλλος όταν είναι μηδέν το εισόδημα.
Ο φίλος μου ήταν συνηθισμένος να δουλεύει όλο τον χρόνο εξωτερικό και έπαιρνε καλά λεφτά. Όταν λόγω λοκνταουν έκατσε Ελλάδα και μετά αποφάσισε να δουλέψει Ελλάδα άλλη δουλειά ώσπου να ανοίξει η καλοκαιρινή σεζόν και ενώ πάλι έπαιρνε καλά λεφτά του κακοφαίνονταν και ήταν μες στα νεύρα. Εμένα αυτό με ενοχλούσε και με ξενερωνε και τσακωνομασταν και με απομάκρυνε. Κάποιος απέξω θα σκεφτόταν να τώρα που δεν παίρνει όσα έπαιρνε, αυτή του κάνει νερά και τσακώνονται κτλ κτλ Ενώ στην πραγματικότητα αυτός ήταν που είχε το πρόβλημα και το μετέφερε στη σχέση.
Περχαπς, περχαπς.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 07 Νοέμ 2021, 13:57

Cecily Anne έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 13:54
AlienWay έγραψε:

Γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ χρόνο έχεις να σκέφτεσαι , τόσο πιο πολλά προβλήματα δημιουργείς. Άμα δεν είχαν χρόνο ούτε να κλάσουν, σιγά μην ασχολιοντουσαν με μαλακίες.
Ναι πιστεύω ότι αν ζοριζόταν πραγματικά ο τύπος, δεν θα είχε και ο ίδιος διάθεση για σέξ. Απλώς θα αγκάλιαζε τη γυναίκα του τα βράδια στο κρεβάτι για να τη ζεστάνει.

:e040:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Νοέμ 2021, 14:00

AlienWay έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 13:57
Cecily Anne έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Ναι πιστεύω ότι αν ζοριζόταν πραγματικά ο τύπος, δεν θα είχε και ο ίδιος διάθεση για σέξ. Απλώς θα αγκάλιαζε τη γυναίκα του τα βράδια στο κρεβάτι για να τη ζεστάνει.

Ε και κάπου εκεί στο αγκάλιασμα έρχεται και η όρεξη για σεξακι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 07 Νοέμ 2021, 14:02

Cecily Anne έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 14:00
AlienWay έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Άμα βγάλω ένα μάτσο κατοστάρικα και τα μετράω μπροστά σου, δεν σου έρχεται όρεξη για σεξάκι; :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Νοέμ 2021, 14:06

07 Νοέμ 2021, 13:55
Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 13:45

Περχαπς, περχαπς.
Εκζακτλι. Μια περίπτωση μας είπε ο αλιεν και την έκανε κανόνα. Όσο να πεις, είναι λίγο λάθος.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 07 Νοέμ 2021, 14:16

μόνο εγώ βρίσκω λάθος τη μεταφορά ενός τόπικ εδώ, από άλλο φόρουμ;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Νοέμ 2021, 14:16

Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 14:02
Cecily Anne έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Άμα βγάλω ένα μάτσο κατοστάρικα και τα μετράω μπροστά σου, δεν σου έρχεται όρεξη για σεξάκι; :102:
Όχι, δεν κάθομαι σε άσχημους.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 07 Νοέμ 2021, 14:19

Cecily Anne έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 14:16
Χαοτικός έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Τα κατοστάρικα έχουν ωραίο χρώμα, είσαι άσχετη με αισθητική.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Νοέμ 2021, 14:20

Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 14:19
Cecily Anne έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Εμένα ρωτησες, εγώ απάντησα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 07 Νοέμ 2021, 14:22

Cecily Anne έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 14:20
Χαοτικός έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Μα σε σένα το λέω ακριβώς γι αυτό που απάντησες.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Νοέμ 2021, 14:23

Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 14:22
Cecily Anne έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 14:20
Χαοτικός έγραψε:

Μα σε σένα το λέω ακριβώς γι αυτό που απάντησες.
Ναι βλεπεις δεν αλλάζω γνώμη, τί συζητάμε ;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών