Αυτή βγάζει 450 τον μήνα γιατί δουλεύει με μειωμένο ωράριο. ΑυτοCecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 13:28Μισό να το συζητήσουμε. Αν έκαναν τρία παιδιά στα καπάκια και δουλεύουν και οι 2 και αυτή συγκεκριμένα για 450, ε δε συμφέρει, η νταντά ζητάει πιο πολλά, για να τα κρατάει. Έχει νόημα άπειρο να κάτσει σπίτι μέχρι να πάνε όλα σχολείο. Βασικά με 450 και με ένα παιδί συμφέρει να κάτσει σπίτι, μέχρι να αρχίσει το σχολείο.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 13:21Όχι αγάπη, εν έτει 2021, αυτό που άκουσα είναι το, "μωρό μου κάτσε σπίτι, 3 παιδιά έχουμε, κάνω 3 δουλειές, βασίλισσα θα σε έχω, τι θες και παιδεύεσαι για 450 ευρώ τον μήνα;"
Μιλάμε για γύφτο που πριν από λίγο καιρό αγόρασε το 3ο του σπίτι αλλά αν τον δεις θα πεις πως είναι ρακοσυλλέκτης και δεν έχει ούτε για τα βασικά. Κάποτε μου παραπονιόταν πως η κυβέρνηση έπρεπε να δίνει στην γυναίκα του ένα χιλιάρικο τον μήνα για επιβράβευση γιατί 3 παιδιά είναι αυτά αλλά δεν συμβαίνει. Μέσα στο σπίτι του δεν υπάρχει, δεν κάνει τίποτα, πηγαίνει για να φάει, να κοιμηθεί και να κάνει μπάνιο και μετά γειά σας. Βοήθεια στην γυναίκα του καμία. Επίσης επειδή το σπίτι είναι μπουρδέλο γιατί μιλάμε για εργαζόμενη με 3 παιδιά, της παραπονιέται συνέχεια που δεν είναι το σπίτι σαν από εντιτόριαλ περιοδικού. Βέβαια όταν θα πάρει ροδάκινο ξέρω γω να φάει, το κουκούτσι μπορεί να το αφήσει στο κομοδίνο γιατί έτσι. Αν μείνει μόνος του με τα παιδιά, τα βαριέται τόσο πολύ που τα αφήνει να "παίζουν" με πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να έχουν στο οπτικό τους πεδίο.
Τώρα που μιλάμε, τα λεφτά που βγάζει δεν του φτάνουν, όχι γιατί δεν είναι πολλά αλλά γιατί για αυτόν δεν είναι ποτέ αρκετά. Η άλλη δεν είναι ηλίθια να μην καταλαβαίνει τι γίνεται. Απελπισμένη είναι γιατί ενώ του μιλάει, την γράφει στα τέτοια του γιατί έχει δουλειά. Έχει πάντα δουλειά. Μια φορά δούλευε και τον δεκαπενταύγουστο. Κατά τα άλλα όμως θέλει να την έχει στο σπίτι 24/7 και να την πρήζει για τα οικονομικά που δεν τους φτάνουν γιατί αν η άλλη μείνει σπίτι θα της το πετάξει σε κάποια φάση πως το εισόδημά τους μειώθηκε κατά 450 ευρώ, οπότε γύρνα και συ αγάπη μου σα να είσαι λέσι όπως εγώ. Εύκολο είναι.
Άσε το γίνεται στον κόσμο και τι γίνεται εν έτει 2021 λοιπόν.
Λίγοι έχουν την ικανότητα να μεγαλώνουν πολλά παιδιά, να περνάνε χρόνο μαζί τους, να σέβονται την επιθυμία της γυναίκας τους που θέλει να συνεχίσει να φαίνεται νέα και περιποιημένη άσχετα αν έκανε 7 παιδιά και είναι πλέον γιαγιά.
Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ποσες ώρες δουλεύει την μέρα;Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:25
Αυτή βγάζει 450 τον μήνα γιατί δουλεύει με μειωμένο ωράριο. Αυτο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν συζητάμε το να αλλάξεις γνώμη. Συζητάμε ο ένας τις θέσεις του άλλου.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:23Ναι βλεπεις δεν αλλάζω γνώμη, τί συζητάμε ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτή βγάζει 450 τον μήνα γιατί δουλεύει με μειωμένο ωράριο. Αυτός καθαρίζει πάνω από 5χίλιαρο τον μήνα. Τα φανερά του μόνο είναι 3+. Δεν είναι πως δεν έχουν λεφτά. Δεν γίνεται να έχεις αγοράσει 3 σπίτια και να μην σου φτάνουν για baby siter. Δεν γίνεται να είσαι τόσο γύφτος που παρατάς την οικογένειά σου για 400 ευρώ τον δεκαπενταύγουστο. Δεν γίνεται να έχεις το πρώτο σου παιδί 13 μηνών και να περνάει το καλοκαίρι κλεισμένο σε μια τρώγλη χωρίς κουζίνα γιατί αρνείσαι να κάνεις διακοπές σαν άνθρωπος και περνάς έναν μήνα το καλοκαίρι δουλεύοντας σε μπιτσόμπαρο γιατί είσαι επιχειρηματικό μυαλό κι αντί να δώσεις λεφτά για να κάνει διακοπές η οικογένεια, εσύ βγάζεις λεφτά την ώρα που η οικογένεια κάνει και καλά διακοπές μέσα σε ένα βρώμικο αχούρι. Πήγε ο πεθερός του και είδε πού είχαν το μωρό κι απελπίστηκε. Κι επειδή μίλησε, γιατί ετοίμαζαν το φαγητό του παιδιού στο γκαζάκι, αν έχεις τον Θεό σου, στο γκαζάκι, κατσαρόλα 2 λίτρων για να βράσει επί 3 ώρες το μοσχάρι του μωρού, θίχτηκαν τα βλαμμένα.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 13:28Μισό να το συζητήσουμε. Αν έκαναν τρία παιδιά στα καπάκια και δουλεύουν και οι 2 και αυτή συγκεκριμένα για 450, ε δε συμφέρει, η νταντά ζητάει πιο πολλά, για να τα κρατάει. Έχει νόημα άπειρο να κάτσει σπίτι μέχρι να πάνε όλα σχολείο. Βασικά με 450 και με ένα παιδί συμφέρει να κάτσει σπίτι, μέχρι να αρχίσει το σχολείο.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 13:21Όχι αγάπη, εν έτει 2021, αυτό που άκουσα είναι το, "μωρό μου κάτσε σπίτι, 3 παιδιά έχουμε, κάνω 3 δουλειές, βασίλισσα θα σε έχω, τι θες και παιδεύεσαι για 450 ευρώ τον μήνα;"
Μιλάμε για γύφτο που πριν από λίγο καιρό αγόρασε το 3ο του σπίτι αλλά αν τον δεις θα πεις πως είναι ρακοσυλλέκτης και δεν έχει ούτε για τα βασικά. Κάποτε μου παραπονιόταν πως η κυβέρνηση έπρεπε να δίνει στην γυναίκα του ένα χιλιάρικο τον μήνα για επιβράβευση γιατί 3 παιδιά είναι αυτά αλλά δεν συμβαίνει. Μέσα στο σπίτι του δεν υπάρχει, δεν κάνει τίποτα, πηγαίνει για να φάει, να κοιμηθεί και να κάνει μπάνιο και μετά γειά σας. Βοήθεια στην γυναίκα του καμία. Επίσης επειδή το σπίτι είναι μπουρδέλο γιατί μιλάμε για εργαζόμενη με 3 παιδιά, της παραπονιέται συνέχεια που δεν είναι το σπίτι σαν από εντιτόριαλ περιοδικού. Βέβαια όταν θα πάρει ροδάκινο ξέρω γω να φάει, το κουκούτσι μπορεί να το αφήσει στο κομοδίνο γιατί έτσι. Αν μείνει μόνος του με τα παιδιά, τα βαριέται τόσο πολύ που τα αφήνει να "παίζουν" με πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να έχουν στο οπτικό τους πεδίο.
Τώρα που μιλάμε, τα λεφτά που βγάζει δεν του φτάνουν, όχι γιατί δεν είναι πολλά αλλά γιατί για αυτόν δεν είναι ποτέ αρκετά. Η άλλη δεν είναι ηλίθια να μην καταλαβαίνει τι γίνεται. Απελπισμένη είναι γιατί ενώ του μιλάει, την γράφει στα τέτοια του γιατί έχει δουλειά. Έχει πάντα δουλειά. Μια φορά δούλευε και τον δεκαπενταύγουστο. Κατά τα άλλα όμως θέλει να την έχει στο σπίτι 24/7 και να την πρήζει για τα οικονομικά που δεν τους φτάνουν γιατί αν η άλλη μείνει σπίτι θα της το πετάξει σε κάποια φάση πως το εισόδημά τους μειώθηκε κατά 450 ευρώ, οπότε γύρνα και συ αγάπη μου σα να είσαι λέσι όπως εγώ. Εύκολο είναι.
Λίγοι έχουν την ικανότητα να μεγαλώνουν πολλά παιδιά, να περνάνε χρόνο μαζί τους, να σέβονται την επιθυμία της γυναίκας τους που θέλει να συνεχίσει να φαίνεται νέα και περιποιημένη άσχετα αν έκανε 7 παιδιά και είναι πλέον γιαγιά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γύρω στο 5ωρο κανονικά αλλά μένει παραπάνω. Τα παιδιά τα κρατάνε και τα πηγαινοφέρνουν οι γονείς της οι οποίοι κάνουν 30 χιλιόμετρα την ημέρα πήγαινε - έλα. 7:30 κάθε πρωί είναι στο σπίτι της και φεύγουν γύρω στις 3. Το ένα παιδικό, το άλλο δημοτικό, το διαβάζουν κιόλας, το μικρό στο σπίτι γιατί υπάρχουν ο παππούς και η γιαγιά. Υπάρχουν κι άλλοι παππούδες αλλά είναι μακριά και έρχονται σπάνια.Naida έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:28Ποσες ώρες δουλεύει την μέρα;Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:25
Αυτή βγάζει 450 τον μήνα γιατί δουλεύει με μειωμένο ωράριο. Αυτο
Και γκόμενα θα παίζει.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:40Αυτή βγάζει 450 τον μήνα γιατί δουλεύει με μειωμένο ωράριο. Αυτός καθαρίζει πάνω από 5χίλιαρο τον μήνα. Τα φανερά του μόνο είναι 3+. Δεν είναι πως δεν έχουν λεφτά. Δεν γίνεται να έχεις αγοράσει 3 σπίτια και να μην σου φτάνουν για baby siter. Δεν γίνεται να είσαι τόσο γύφτος που παρατάς την οικογένειά σου για 400 ευρώ τον δεκαπενταύγουστο. Δεν γίνεται να έχεις το πρώτο σου παιδί 13 μηνών και να περνάει το καλοκαίρι κλεισμένο σε μια τρώγλη χωρίς κουζίνα γιατί αρνείσαι να κάνεις διακοπές σαν άνθρωπος και περνάς έναν μήνα το καλοκαίρι δουλεύοντας σε μπιτσόμπαρο γιατί είσαι επιχειρηματικό μυαλό κι αντί να δώσεις λεφτά για να κάνει διακοπές η οικογένεια, εσύ βγάζεις λεφτά την ώρα που η οικογένεια κάνει και καλά διακοπές μέσα σε ένα βρώμικο αχούρι. Πήγε ο πεθερός του και είδε πού είχαν το μωρό κι απελπίστηκε. Κι επειδή μίλησε, γιατί ετοίμαζαν το φαγητό του παιδιού στο γκαζάκι, αν έχεις τον Θεό σου, στο γκαζάκι, κατσαρόλα 2 λίτρων για να βράσει επί 3 ώρες το μοσχάρι του μωρού, θίχτηκαν τα βλαμμένα.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 13:28Μισό να το συζητήσουμε. Αν έκαναν τρία παιδιά στα καπάκια και δουλεύουν και οι 2 και αυτή συγκεκριμένα για 450, ε δε συμφέρει, η νταντά ζητάει πιο πολλά, για να τα κρατάει. Έχει νόημα άπειρο να κάτσει σπίτι μέχρι να πάνε όλα σχολείο. Βασικά με 450 και με ένα παιδί συμφέρει να κάτσει σπίτι, μέχρι να αρχίσει το σχολείο.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 13:21
Όχι αγάπη, εν έτει 2021, αυτό που άκουσα είναι το, "μωρό μου κάτσε σπίτι, 3 παιδιά έχουμε, κάνω 3 δουλειές, βασίλισσα θα σε έχω, τι θες και παιδεύεσαι για 450 ευρώ τον μήνα;"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να τον χωρίσει να ησυχάσει αν παίζει γκόμενα.Naida έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:47Και γκόμενα θα παίζει.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:40Αυτή βγάζει 450 τον μήνα γιατί δουλεύει με μειωμένο ωράριο. Αυτός καθαρίζει πάνω από 5χίλιαρο τον μήνα. Τα φανερά του μόνο είναι 3+. Δεν είναι πως δεν έχουν λεφτά. Δεν γίνεται να έχεις αγοράσει 3 σπίτια και να μην σου φτάνουν για baby siter. Δεν γίνεται να είσαι τόσο γύφτος που παρατάς την οικογένειά σου για 400 ευρώ τον δεκαπενταύγουστο. Δεν γίνεται να έχεις το πρώτο σου παιδί 13 μηνών και να περνάει το καλοκαίρι κλεισμένο σε μια τρώγλη χωρίς κουζίνα γιατί αρνείσαι να κάνεις διακοπές σαν άνθρωπος και περνάς έναν μήνα το καλοκαίρι δουλεύοντας σε μπιτσόμπαρο γιατί είσαι επιχειρηματικό μυαλό κι αντί να δώσεις λεφτά για να κάνει διακοπές η οικογένεια, εσύ βγάζεις λεφτά την ώρα που η οικογένεια κάνει και καλά διακοπές μέσα σε ένα βρώμικο αχούρι. Πήγε ο πεθερός του και είδε πού είχαν το μωρό κι απελπίστηκε. Κι επειδή μίλησε, γιατί ετοίμαζαν το φαγητό του παιδιού στο γκαζάκι, αν έχεις τον Θεό σου, στο γκαζάκι, κατσαρόλα 2 λίτρων για να βράσει επί 3 ώρες το μοσχάρι του μωρού, θίχτηκαν τα βλαμμένα.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 13:28
Μισό να το συζητήσουμε. Αν έκαναν τρία παιδιά στα καπάκια και δουλεύουν και οι 2 και αυτή συγκεκριμένα για 450, ε δε συμφέρει, η νταντά ζητάει πιο πολλά, για να τα κρατάει. Έχει νόημα άπειρο να κάτσει σπίτι μέχρι να πάνε όλα σχολείο. Βασικά με 450 και με ένα παιδί συμφέρει να κάτσει σπίτι, μέχρι να αρχίσει το σχολείο.
Δεν έχω γνωρίσει μεγαλύτερο ξεφτίλα στη ζωή μου.
Εντάξει δεν είναι τόσο απλό. Αλλά αν δεν υπάρχει κάτι να τους ενώνει και δημιουργούνται άσχημες καταστάσεις που βιώνουν τα παιδιά ίσως ένας χωρισμός να είναι καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:49
Να τον χωρίσει να ησυχάσει αν παίζει γκόμενα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ναι εντάξει, μιλάμε για μαλακα, αλλά αντικειμενικά θα προτιμούσα να κάτσω με το παιδί στο σπίτι από το να δουλεύω για 450, αν δεν υπήρχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα παιδιά είναι μικρά και δεν νοιώθουν ακόμη. Αλλά βλέπουν και μαθαίνουν. 3 χρονών το ένα, άκουγε τον πατέρα του να βρίζει, έβριζε κι αυτό στον παιδικό. Καριόλα η μία, πουτάνα η άλλη, μαλάκας ο τρίτος, άκουγαν και τα άλλα και έλεγαν σπίτι τους. Διαμαρτυρήθηκαν γονείς. Εν τω μεταξύ, μικρό είναι, παίζει να είναι και λίγο βλαμμένο, όταν το ρώτησαν ποιος σε έμαθε να λες τέτοια, τους είπε "ο παππούθ μου".Naida έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:52Εντάξει δεν είναι τόσο απλό. Αλλά αν δεν υπάρχει κάτι να τους ενώνει και δημιουργούνται άσχημες καταστάσεις που βιώνουν τα παιδιά ίσως ένας χωρισμός να είναι καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:49
Να τον χωρίσει να ησυχάσει αν παίζει γκόμενα.
Σε κατάστημα ρούχων να φωνάζει στην πωλήτρια ΠΟΥΤΑΝΑ με την γιαγιά μπροστά να δαγκώνεται.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτός είναι το πρόβλημα. Δεν τολμάει να μείνει η άλλη σπίτι, ήδη την στραγγαλίζει οικονομικά. Θέλει να μπορεί να ξοδεύει κάποια χρήματα χωρίς να είναι αναγκασμένη να παρακαλάει.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:57Ναι εντάξει, μιλάμε για μαλακα, αλλά αντικειμενικά θα προτιμούσα να κάτσω με το παιδί στο σπίτι από το να δουλεύω για 450, αν δεν υπήρχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
- Cecily Anne
Βεβαια για να κάνω κ το δικηγόρο του διαβόλου, τα τρία παιδιά τι θα 'θέλε μαζί του ;Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 15:01Αυτός είναι το πρόβλημα. Δεν τολμάει να μείνει η άλλη σπίτι, ήδη την στραγγαλίζει οικονομικά. Θέλει να μπορεί να ξοδεύει κάποια χρήματα χωρίς να είναι αναγκασμένη να παρακαλάει.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:57Ναι εντάξει, μιλάμε για μαλακα, αλλά αντικειμενικά θα προτιμούσα να κάτσω με το παιδί στο σπίτι από το να δουλεύω για 450, αν δεν υπήρχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η μονη φωνη της λογικης - ως συνηθως - η Σεσιλυ
οι καρακοταρες τις γνωστες δικηγοριστικες μαλακιες τους αλλα στραβομανουρα
οι καρακοταρες τις γνωστες δικηγοριστικες μαλακιες τους αλλα στραβομανουρα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ειλικρινά απορώ κι εγώ.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 15:03Βεβαια για να κάνω κ το δικηγόρο του διαβόλου, τα τρία παιδιά τι θα 'θέλε μαζί του ;Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 15:01Αυτός είναι το πρόβλημα. Δεν τολμάει να μείνει η άλλη σπίτι, ήδη την στραγγαλίζει οικονομικά. Θέλει να μπορεί να ξοδεύει κάποια χρήματα χωρίς να είναι αναγκασμένη να παρακαλάει.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:57Ναι εντάξει, μιλάμε για μαλακα, αλλά αντικειμενικά θα προτιμούσα να κάτσω με το παιδί στο σπίτι από το να δουλεύω για 450, αν δεν υπήρχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
Μέχρι να κάνουν το τρίτο, δεν παραπονιόταν σε κανέναν, τώρα τελευταία είναι που δεν αντέχει τα ζόρια και με παίρνει τηλέφωνο να μιλήσουμε.
Α και για το τρίτο, τους είπε ένας wonnabe ιερομένος που και καλά γνωρίζει τα μελλούμενα το φύλο του και μετά το κάνανε. Μιλάμε για ανθρώπους μορφωμένους που κατά διαστήματα πετάνε κάτι μεταφυσικά που αναρωτιέσαι πως στο δγιάλο συνδυάζουν τα πτυχία με τέτοια πηχτή μλκια.
Δηλαδή έχουν τσακωμούς, την βρίζει, εντάσεις κτλ δεν είναι καλή κατάσταση να βιώνουν τα παιδιά. Αν δεν μπορεί να αποφύγει την οποία κατάσταση καλό θα ήταν να συμβουλευτεί έναν παιδοψυχολόγο και ίσως τον καλέσει να του πει δύο λόγια. Εγώ προσωπικά θα του μάζευα βαλιτσουλα και θα την έστελνα πακέτο στη δουλίτσα του.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 15:00
Τα παιδιά είναι μικρά και δεν νοιώθουν ακόμη. Αλλά βλέπουν και μαθαίνουν. 3 χρονών το ένα, άκουγε τον πατέρα του να βρίζει, έβριζε κι αυτό στον παιδικό. Καριόλα η μία, πουτάνα η άλλη, μαλάκας ο τρίτος, άκουγαν και τα άλλα και έλεγαν σπίτι τους. Διαμαρτυρήθηκαν γονείς. Εν τω μεταξύ, μικρό είναι, παίζει να είναι και λίγο βλαμμένο, όταν το ρώτησαν ποιος σε έμαθε να λες τέτοια, τους είπε "ο παππούθ μου".
Σε κατάστημα ρούχων να φωνάζει στην πωλήτρια ΠΟΥΤΑΝΑ με την γιαγιά μπροστά να δαγκώνεται.
Ένα ερώτημα εγείρεται η αλήθεια είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 15:03Βεβαια για να κάνω κ το δικηγόρο του διαβόλου, τα τρία παιδιά τι θα 'θέλε μαζί του ;Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 15:01Αυτός είναι το πρόβλημα. Δεν τολμάει να μείνει η άλλη σπίτι, ήδη την στραγγαλίζει οικονομικά. Θέλει να μπορεί να ξοδεύει κάποια χρήματα χωρίς να είναι αναγκασμένη να παρακαλάει.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 14:57Ναι εντάξει, μιλάμε για μαλακα, αλλά αντικειμενικά θα προτιμούσα να κάτσω με το παιδί στο σπίτι από το να δουλεύω για 450, αν δεν υπήρχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα
από marabou » 23 Φεβ 2025, 09:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-