Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 07 Νοέμ 2021, 22:09

Ζενίθεδρος έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 21:48
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 21:27
Ζενίθεδρος έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 21:23

3 έχω, αλλά κάνουν μαθήματα πιάνου και είναι σε ομάδα κολύμβησης. Υπάρχει σωματική και ψυχολογική ανικανότητα...
Τι ανικανότητα υπαρχει ; Στα παιδιά σου; :smt017

Σε καθε περιπτωση , να τα χαίρεσαι και να είναι ευτυχισμένα τα παιδάκια.
Εδώ μιλάμε αν κατάλαβα καλά για τελείως προβληματικές καταστάσεις. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο ας πούμε , σε γάμους που είναι σκατα η σχέση των συζύγων να γίνονται παιδιά ξανά και ξανά μηπως και στρωσει το πράγμα .Φυσικά την πληρώνουν τα παιδια και όχι οι ανεύθυνοι ανισορροποι που τα φέρνουν στον κόσμο.

Η ανικανότητα η ψυχολογική να κάνει κάποιος παιδιά έγκειται στο ότι έχει τοποθετήσει τον πούτσο ή το μουνί του στο ζενίθ του ορατού σύμπαντος, και μετά δικαιολογεί αυτήν του την κοσμοθεώρηση με το να σκαλίζει κατι περιπτώσεις σαν την παραπάνω, με το να το παίζει κοινωνικός λειτουργός-παιδοψυχολόγος-παιδαγωγός ...της πούτσας. Σαν να βλέπεις σακάτηδες να κρίνουν ποδοσφαιριστές για το πως παίζουν μπάλα ή παρθένες να κρίνουν τις πορνοσταρ για το πως τον παίρνουν.
Φίλε επειδή έχυσες ακάποτα τη γυναίκα σου μην περιμένεις τον Μεγαλόσταυρο του Σωτήρος.

Δηλαδή, άδικα τον περιμένεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 08 Νοέμ 2021, 01:08

07 Νοέμ 2021, 22:09
Ζενίθεδρος έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 21:27

Τι ανικανότητα υπαρχει ; Στα παιδιά σου; :smt017

Σε καθε περιπτωση , να τα χαίρεσαι και να είναι ευτυχισμένα τα παιδάκια.
Εδώ μιλάμε αν κατάλαβα καλά για τελείως προβληματικές καταστάσεις. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο ας πούμε , σε γάμους που είναι σκατα η σχέση των συζύγων να γίνονται παιδιά ξανά και ξανά μηπως και στρωσει το πράγμα .Φυσικά την πληρώνουν τα παιδια και όχι οι ανεύθυνοι ανισορροποι που τα φέρνουν στον κόσμο.

Η ανικανότητα η ψυχολογική να κάνει κάποιος παιδιά έγκειται στο ότι έχει τοποθετήσει τον πούτσο ή το μουνί του στο ζενίθ του ορατού σύμπαντος, και μετά δικαιολογεί αυτήν του την κοσμοθεώρηση με το να σκαλίζει κατι περιπτώσεις σαν την παραπάνω, με το να το παίζει κοινωνικός λειτουργός-παιδοψυχολόγος-παιδαγωγός ...της πούτσας. Σαν να βλέπεις σακάτηδες να κρίνουν ποδοσφαιριστές για το πως παίζουν μπάλα ή παρθένες να κρίνουν τις πορνοσταρ για το πως τον παίρνουν.
Φίλε επειδή έχυσες ακάποτα τη γυναίκα σου μην περιμένεις τον Μεγαλόσταυρο του Σωτήρος.

Έχω κάτι καλύτερο. Γυρνάω από τη δουλειά, βλέπω τα παιδιά μου και τα ξεχνάω όλα, είμαι στον παράδεισο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για έναν άνθρωπο από το να βλέπει πως διαιωνίζεται το αίμα του. Και αντίθετα απ ό,τι νομίζετε κάποιοι από πλήρη άγνοια, τα παιδιά δεν είναι γάτες και σκυλιά.. Εκτός του ότι εχουν τεράστιες πιθανότητες να ζήσουν περισσότερο από εσένα, εκτιμούν και ζυγίζουν τα πάντα, ακόμα και όσα δεν μπορείς να φανταστείς, ακριβοδίκαια, από το πόσα λεπτά θα αφιερώσεις μέχρι και το πόσα αδέλφια έχουν ή δεν έχουν, επειδή δεν ήθελες να έχεις σκοτούρες, ή επειδή το πήρες απόφαση να κάνεις οικογένεια όταν είχες πλέον σιτέψει και δεν περνούσε άλλο η μπογιά σου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 08 Νοέμ 2021, 01:10

Ζενίθεδρος έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 01:08
Ζενίθεδρος έγραψε:

Έχω κάτι καλύτερο. Γυρνάω από τη δουλειά, βλέπω τα παιδιά μου και τα ξεχνάω όλα, είμαι στον παράδεισο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για έναν άνθρωπο από το να βλέπει πως διαιωνίζεται το αίμα του. Και αντίθετα απ ό,τι νομίζετε κάποιοι από πλήρη άγνοια, τα παιδιά δεν είναι γάτες και σκυλιά.. Εκτός του ότι εχουν τεράστιες πιθανότητες να ζήσουν περισσότερο από εσένα, εκτιμούν και ζυγίζουν τα πάντα, ακόμα και όσα δεν μπορείς να φανταστείς, ακριβοδίκαια, από το πόσα λεπτά θα αφιερώσεις μέχρι και το πόσα αδέλφια έχουν ή δεν έχουν, επειδή δεν ήθελες να έχεις σκοτούρες, ή επειδή το πήρες απόφαση να κάνεις οικογένεια όταν είχες πλέον σιτέψει και δεν περνούσε άλλο η μπογιά σου.
Μαλάκα πετάς! Δεν νιώθω συχνά τέτοια κάλυψη και συναισθηματική και στις απόψεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 08 Νοέμ 2021, 06:56

Ζενίθεδρος έγραψε:
Ζενίθεδρος έγραψε:

Καλά δεν υπάρχει λόγος να γραψεις την απολογία του Σωκράτη.
Το σχόλιο - απορία που εκφράστηκε από τις συμπχορουμιτισσες ήταν για τα 3 παιδιά μιας πολύ προβληματικής οικογένειας.
Σα να λέμε ο Δουρης είχε 5 παιδιά , να γράφει καποια "τι τα κάνουν τόσα παιδιά αφού έχουν θεμα" και να πεταγετε ένας καμμένος και να απαντάει ως άλλη ταμιλα κουλιεβα-Η ζωή που δε έζησα "περναω καλυτερα απο σας, αν είστε παρθένες μη σχολιαζετε τις πορνοστάρ και τον Μανώλη Δουρη".
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 08 Νοέμ 2021, 08:26

08 Νοέμ 2021, 06:56
Ζενίθεδρος έγραψε:

Καλά δεν υπάρχει λόγος να γραψεις την απολογία του Σωκράτη.
Το σχόλιο - απορία που εκφράστηκε από τις συμπχορουμιτισσες ήταν για τα 3 παιδιά μιας πολύ προβληματικής οικογένειας.
Σα να λέμε ο Δουρης είχε 5 παιδιά , να γράφει καποια "τι τα κάνουν τόσα παιδιά αφού έχουν θεμα" και να πεταγετε ένας καμμένος και να απαντάει ως άλλη ταμιλα κουλιεβα-Η ζωή που δε έζησα "περναω καλυτερα απο σας, αν είστε παρθένες μη σχολιαζετε τις πορνοστάρ και τον Μανώλη Δουρη".
Η σκατόμυγα και το παραγινομένο αχλάδι σαν πτώμα σε προχωρημένη σήψη το εκλαμβάνει, για να παει και να εναποθέσει εκει ευλαβικά την μαυρισμένη της κουράδα, μιας και συγκαταλέγει στις πολύ προβληματικές οικογένειες όσες δεν στέλνουν τα ν>2 τους παιδιά στο Ήτον.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2021, 08:59

Gherschaagk έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 18:06

Σε αποκλειστικά ζευγάρια προσπαθούν και οι δύο. Δεν είναι υπόθεση μόνο του ενός το σεξ. Ποτέ όμως. Κι επειδή δεν ξέρεις τι έχει συμβεί, μην κρίνεις.

Το καλό σεξ είναι αμοιβαίο και αμφίδρομο.
:+1:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2021, 09:02

Gherschaagk έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 20:56

Μανάρι μου, η μαντάμ θέλει ταρακούνημα γερό. Πρέπει να τον δει να την αποκλείει από τις χαρές του με βάση το χρηματικό, ακριβώς όπως κάνει κι εκείνη. Το παιδί όσο εύκολα στρέφεται εναντίον του πατέρα του με αφορμή το ξόδεμα, τόσο εύκολα θα στραφεί εναντίον της μάνας του όταν δει πως με τον μπαμπά περνάει καλύτερα. Μόνο έτσι θα καταλάβει η μάνα πως η συμπεριφορά της είναι μαλακιστήρικη. Δεύτερο ταρακούνημα, δεν έχω καμία όρεξη να σε συντηρώ, δεν μπορώ άλλωστε γιατί βγάζω λιγότερα από σένα, θέλω διαζύγιο αλλά αφού βγάζω λιγότερα θα ζητήσω διατροφή γιατί έχουμε παιδί. Και εφόσον δεν πλήρωσες ποτέ κανέναν λογαριασμό στο σπίτι, άδειασέ μου τη γωνιά γιατί είναι ξεκάθαρο πως δεν σε νοιάζει το σπίτι. Δεν σε θέλω πια, θέλω κάποια που θα γουστάρει να πηδιέται μαζί μου και δεν θα με ροκανίζει οικονομικά.

Κι ανάλογα πως θα κινηθεί η μαντάμ, πράττει και ο άλλος. Αυτά.
:+1::goodpost::bravo:

με γλυτωνεις απο κοπο να γραφω ακριβως τα ιδια.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2021, 09:08

Naida έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 21:17

Κάτσε ρε συ γκερ. Η γυναίκα εργάζεται και βγάζει χρήματα. Και μάλιστα περισσότερα. Τι να της αποκόψει; οικογένεια έχουν με παιδί όχι συνεταιρισμό. Αν είναι να το διαλύουν γιατί δεν πηδιουνται όσες φορές επιθυμεί αυτός, τι χρωστάει εκείνο το έρμο το παιδάκι; δεν ήταν για οικογένεια εξαρχής ο άνθρωπος. Αντί να κάτσει να συζητήσουν, να την ακούσει τι έχει να πει κι αυτή, να βρουν μια λύση σκέφτεται ότι είναι δύσκολο να βρει γκόμενα και εσύ το πας ένα βήμα παραπέρα να το διαλύσουν να πάρει το παιδί να πάει ντισνευλαντ και να γυρίσει να την χωρίσει. Να στερηθεί τους γονείς του το παιδί και να μπει σε άλλες διαδικασίες ψυχολογικά επειδή ο πατέρας έχει πολλές καβλες και δεν του τις ικανοποιεί η μητέρα. Τι να σου πω, τραγικά ανεύθυνο μου μοιάζει.
παραβλεπεις το οικονομικο.

οπου αυτος δινει καθε δεκαρα που βγαζει στην οικγενεια, και αυτη καθε δεκαρα που βγαζει σε νυχια, ποταρες, και γουστα δικα της και του παιδιου.

για μενα απο κει πρεπει να αρχισει. πηρα πλειστεισο του παιδιου, και δεν εχω για το ρευμα. πλερω.

:003::003: το τελευταιο βημα ειναι "ξοδεψα 100 ευρω στις πουτανες, γιατι εχω αναγκες, πλερω εσυ το νερο" :003::003:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2021, 09:12

AlienWay έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 23:51
Gherschaagk έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 23:45
Dwarven Blacksmith έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 23:13
Το σεξ είναι σύμπτωμα. Η τύπισσα δεν τη βρίσκει πια μαζί του. Ούτε ισχύει ότι τον ξεζουμίζει, δε λέει αυτό ο τύπος. Πιθανόν όλα οφείλονται στο ότι τον θεωρεί τεμπέλη, ότι δε σηκώνει αρκετό βάρος. Πολλές ξενερώνουν με αυτό.

Η λύση είναι είτε βρίσκει καλύτερη δουλειά, είτε χωρίζει. Στο παιδί δεν δίνουν καλά πρότυπα έτσι κι αλλιώς.
Γιατί πρέπει να βγάζει περισσότερα χρήματα ο άντρας από την γυναίκα;
Γιατί μόνο έτσι μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα κάνει σεξ για περισσότερο από μια φορά τη βδομάδα και ότι δεν θα φάει κέρατο.
ε;

δεν εχεις δει αεργους ρεμεπεσκεδες να τους ζουν και να τους λατρευουν γυναικες;

νομιζεις οτι οι κονομημενοι με τις trophy wifes δεν τρωνε κερατα;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2021, 13:14

Gherschaagk έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:10

Ειλικρινά απορώ κι εγώ.

Μέχρι να κάνουν το τρίτο, δεν παραπονιόταν σε κανέναν, τώρα τελευταία είναι που δεν αντέχει τα ζόρια και με παίρνει τηλέφωνο να μιλήσουμε.

Α και για το τρίτο, τους είπε ένας wonnabe ιερομένος που και καλά γνωρίζει τα μελλούμενα το φύλο του και μετά το κάνανε. Μιλάμε για ανθρώπους μορφωμένους που κατά διαστήματα πετάνε κάτι μεταφυσικά που αναρωτιέσαι πως στο δγιάλο συνδυάζουν τα πτυχία με τέτοια πηχτή μλκια.
α, καλα. :fp:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2021, 13:18

Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 21:07
Είναι δυνατόν να λέτε γιατι έχει παιδιά κάποιος ή κάποια; Και γιατί τα έκανε;
ναι φυσικα.

ειδικα αν ειναι παραπανω απο ενα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Νοέμ 2021, 13:23

Ασέβαστος έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 13:18
Χαοτικός έγραψε:
ναι φυσικα.

Δηλαδή θεωρείς ότι είναι πάντα θέμα υπευθυνότητας το ένα παιδί;

Αν ναι, κάνεις λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2021, 13:31

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 13:23
Ασέβαστος έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 13:18
Χαοτικός έγραψε:
ναι φυσικα.

Δηλαδή θεωρείς ότι είναι πάντα θέμα υπευθυνότητας το ένα παιδί;

Αν ναι, κάνεις λάθος.
θεωρω οτι κανοντας το πρωτο παιδι, καταλαβαινεις αμεσα αν εκανες καλα η αν εκανες λαθος. και αναλογα προχωρας σε επομενο.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 08 Νοέμ 2021, 13:33

Όσα παιδιά πει το Κόμμα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 08 Νοέμ 2021, 13:57

Ασέβαστος έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 13:14
Gherschaagk έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 15:10

Ειλικρινά απορώ κι εγώ.

Μέχρι να κάνουν το τρίτο, δεν παραπονιόταν σε κανέναν, τώρα τελευταία είναι που δεν αντέχει τα ζόρια και με παίρνει τηλέφωνο να μιλήσουμε.

Α και για το τρίτο, τους είπε ένας wonnabe ιερομένος που και καλά γνωρίζει τα μελλούμενα το φύλο του και μετά το κάνανε. Μιλάμε για ανθρώπους μορφωμένους που κατά διαστήματα πετάνε κάτι μεταφυσικά που αναρωτιέσαι πως στο δγιάλο συνδυάζουν τα πτυχία με τέτοια πηχτή μλκια.
α, καλα. :fp:
Δεν λέω ψέματα. Πρώτα έμαθαν το φύλο του ανύπαρκτου μωρού από τον "ιερομένο" και μετά το έβαλαν μπροστά.

Αν γράψω τον λόγο για τον οποίο ψαχνόντουσαν για το φύλο θα πεις δεν υπάρχει ελπίδα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών