Ως που θα φτανατε?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ως που θα φτανατε?
Η δεξιά κάτι φαίνεται να κάνει στο σκύλο πάντως
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν

MGTOW κι ΕΣΥ τυπε?Volk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 22:16Δεν ειναι μουναρες τυπε, πιθανολογω οτι ειναι και ανω των 25.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑08 Οκτ 2021, 14:05Το ερωτημα απευθυνεται κυριως στον Daje(αλλα οχι μονο) που μας λεει συνεχεια για ΜΟΥΝΑΡΕΣ αλλα εδω ειναι το τσαλεντζ.Θα παλευε με τα πιτ μπουλια για να τις απολαυσει?

Εθνικοκοινωνιστης σου πήραν την δουλειά.

Οχι τυπε, απλα δεν ασχολουμαι με γυναικες που δεν ειναι απο 20 εως 25 ετων.plouf έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 22:22MGTOW κι ΕΣΥ τυπε?Volk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 22:16Δεν ειναι μουναρες τυπε, πιθανολογω οτι ειναι και ανω των 25.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑08 Οκτ 2021, 14:05Το ερωτημα απευθυνεται κυριως στον Daje(αλλα οχι μονο) που μας λεει συνεχεια για ΜΟΥΝΑΡΕΣ αλλα εδω ειναι το τσαλεντζ.Θα παλευε με τα πιτ μπουλια για να τις απολαυσει?
Εθνικοκοινωνιστης σου πήραν την δουλειά.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν είσαι φορτόγκας με μπαγιόκο πάω πάσο.Volk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 22:23Οχι τυπε, απλα δεν ασχολουμαι με γυναικες που δεν ειναι απο 20 εως 25 ετων.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πηγαδίσιε εσύ;Volk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 22:16Δεν ειναι μουναρες τυπε, πιθανολογω οτι ειναι και ανω των 25.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑08 Οκτ 2021, 14:05Το ερωτημα απευθυνεται κυριως στον Daje(αλλα οχι μονο) που μας λεει συνεχεια για ΜΟΥΝΑΡΕΣ αλλα εδω ειναι το τσαλεντζ.Θα παλευε με τα πιτ μπουλια για να τις απολαυσει?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν ζητανε οι γυναικες λεφτα για να καυλωσουν και να περασουν καλα τυπε. Οτι θελουν να εχουν, το εχουν απο τους προσκυνητες.
Το σεξ που θα κανει με τον χ πλουσιο που εχει επιλεξει για το συμφερον της, δεν εχει καμια σχεση με το σεξ που θα κανει με καποιον που γουσταρει μεσα στο μυαλο της τυπε.
Στο μυαλό της δεν ξέρω τι θα κάνει. Τα στατιστικά μου λένε πάντως πως αν έχεις φράγκα πρέπει να είσαι πολύ φελλός για να μένεις αγαμητος.
Τυπε αν θα σου κατσει επειδη εχεις λεφτα, εχεις ηδη αποτυχει σαν αντρας και σαν υπαρξη γενικοτερα. Το σεξ, ειναι κατι το φυσιολογικο και συμβαινει αναμεσα σε δυο ανθρωπους που ελκονται ο ενας απο τον αλλον. Αν δεν συμβαινει κατι τετοιο, ειναι εκτος φυσιολογικοτητας και δεν λεγεται σεξ αλλα συναλλαγη. Δηλαδη, αν δεν υπαρχει μια γυναικα που σε γουσταρει για αυτο που εισαι και σου καθεται απλα και μονο για το συμφερον, το ολο θεμα ειναι τραγωδια.
Εγώ δεν έχω λεφτά οπότε υποθέτω ότι όσες μου έχουν κάτσει δεν το έχουν κάνει για αυτό. Δεν ξέρω τι αντιλαμβάνεται ο καθένας σαν συμφέρον, τα στατιστικά όμως είναι αμείλικτα. Όσους αυνάνες ξέρω είναι όλοι φτωχομπινεδες, αντίθετα δεν ξέρω κανέναν φραγκατο που να έχει μείνει αγαμητος. Επίσης βοηθάει πολύ να είσαι σε δουλειά ή θέση που να έχεις αρκετές επαφές με γυναίκες. Αυτά ισχύουν για όλο το ηλικιακό φάσμα. Αν ψάξεις στον κοινωνικό σου κύκλο θα δεις ότι είναι αλήθεια.Volk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 22:41Τυπε αν θα σου κατσει επειδη εχεις λεφτα, εχεις ηδη αποτυχει σαν αντρας και σαν υπαρξη γενικοτερα. Το σεξ, ειναι κατι το φυσιολογικο και συμβαινει αναμεσα σε δυο ανθρωπους που ελκονται ο ενας απο τον αλλον. Αν δεν συμβαινει κατι τετοιο, ειναι εκτος φυσιολογικοτητας και δεν λεγεται σεξ αλλα συναλλαγη. Δηλαδη, αν δεν υπαρχει μια γυναικα που σε γουσταρει για αυτο που εισαι και σου καθεται απλα και μονο για το συμφερον, το ολο θεμα ειναι τραγωδια.
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Υδράργυρος
Ευκολάκι. Πιο εύκολα πιάνεις φίλους τα πιτμπουλ παρά τις αφεντικίνες τουςObi Wan Iakobi έγραψε: ↑08 Οκτ 2021, 14:05Το ερωτημα απευθυνεται κυριως στον Daje(αλλα οχι μονο) που μας λεει συνεχεια για ΜΟΥΝΑΡΕΣ αλλα εδω ειναι το τσαλεντζ.Θα παλευε με τα πιτ μπουλια για να τις απολαυσει?