Naida έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 00:04
Χαοτικός έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 23:57
Δούλευα κάποτε σε ένα ίδρυμα Στην Κηφησιά (σε έναν μαλάκα όπως όλοι με τις ιδιωτικές κλινικές). Σταματάω με τη μηχανή σε ένα βενζινάδικο (ένα προβιράγκο είχαμε τιμόνι γαμάτο). Βλέπω ένα νακιμού να βγαίνει από μία μερσεντε του γέρου μπαμπά της (ήταν από τις παλιές μερσεντές στυλ 70) και ήθελε να βάλει αέρα. πάω κοντά για να της δείξω και να μάθει γιατί την έβλεπα περίμενε κάποιον. Νόμιζε ότι είμαι του μαγαζιού. Της έλεγα "Να εδώ στο 30 κλπ κλπ" και τη δίνω το καυλιτσέκι να συνεχίσει. Ξίνισε τη μούρη της το μαλακισμένο γιατί νόμιζε ότι θα βάλω σε όλες τις ρόδες. γύρισε το κεφάλι της με βλέμμα πάλι που έψαχνε να βρει κάποιον να τη βάλει. Δεν θεώρησε ότι πρόκειται να το κάνει ποτέ. Ούτε φχαριστώ δεν είπε.
Άντε μαλακισμένα. Καριόλες. μια χαρά σας βολεύουν οι ρόλοι σας, ούφα.
Καπάκι όταν έφτασα Αθήνα πήγα ρδελομπού να ρίξω έναν να στανιάρω και να εκτιμήσω και πάλι τις γυναίκες που μου είχε τσαλακωθεί η εικόνα τους!
Και εγώ μια φορά πάρκαρε ένας και μου φάνηκε ζοριζοταν και του είπα να τον βοηθήσω στυλ να του κάνω κουμάντο και μου είπε κάτι σεξιστικό στυλ να μου δείξει πως πηδανε. Κάτι τέτοιο. Μαλάκας,.αρχιδάκι. Του 'ριξα κλωτσιά στο αμάξι να εκτονώσω τον θυμό μου και έφυγα.
Καλά έκανες. Αυτός ήταν αρχίδι. Δεύτερη φορά σήμερα που βλέπω αυτήν την κατηγορία μαλακίας.
...κάτσε λίγο να το βρω ...
α να!
Thor @ Ότι μαλακία μας έρθει.
Δες νοοτροπία. Το σχολίασε αρνητικά κιόλας ο παπαράντζας ο Θώρ. Ότι είναι ξεφτίλα να μπορείς εσύ και να μη μπορώ εγώ.
Τέτοια σκατά όμως δεν τα έχουν μόνο οι άντρες όπως είπα πριν. Τα έχουν και οι γυναίκες και μια χαρά βολεύονται στη μιζερη και πανάθλια νοοτροπία τους.
Ένα δεύτερο που θυμήθηκα,
θα καθόμασταν περιφρούρηση γραφεία όταν ήμουν κνίτης. Λέω "Πάλι ρε σεις;". λένε "Αφού δεν έχουμε άτομα ποιος θα κάτσει;" Λέω "Για δεν κάθεται η Μαρία; και η Νάνσυ και η τέτοια. Τόσες είναι εδώ!". Μου λέει "Έλα μωρέ μαλάκα που θα κάτσει η συντρόφισσα περιφρούρηση!"
Δηλαδή ρε μαλάκες άμα την πέσουν οι οχτροί φασίστες οι γυναίκες θα φάνε ξύλο και δεν θα σώσουν την πολύτιμη περιουσία των γραφείων μας ενώ εγώ θα τους νικήσω όλους που θα έρθουν να την πέσουνε. Τότε είναι που περνάμε στο δεύτερο επίπεδο επιχειρημάτων ότι άμα χτυπηθεί ο άντρας είναι εντάξει η φάση ενώ η γυναίκα θα πάθει ιστορική ζημιά που θα σημαδέψει το κίνημα ανεπανόρθωτα.
Χάρηκα όταν μετά από χρόνια βρέθηκα με πιο αριστεριστές (το πρώην ΣΕΚ) όπου καθόντουσαν και οι συντρόφισσες περιφρούρηση. με τη λογική ότι η παρουσία είναι συμβολική και το καθήκον είναι απλά να ενημερώσει να ρίξει σύρμα όχι να είναι ο σουπεράνθρωπος!
Θα πω και το άλλο που θυμήθηκα (γιατί μου ήρθε διάθεση τώρα).
καθόμασταν πριν τις πανελλαδικές...
αλλά όχι δεν το λέω. Πάω για τσιγάρο έξω συγχίστηκα

(Δεν έχω και σταφ να γουστάρω λίγο.

Θα φάω πρώτα μια τάρτα θα πιω κόκα κόλα και θα καπνίσω κανονικό μετά!)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.