Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.

Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;

Ναι, όλες
11
14%
Όχι βέβαια
34
44%
Τις περισσότερες, ναι
17
22%
Μπορούν να κάνουν κάποιες δουλειές σχεδόν εξίσου καλά
12
15%
Μπορούν όλες τις αντρικές αλλά και δουλειές που δεν μπορούν να κάνουν οι άντρες
4
5%

Σύνολο ψήφων: 78

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Νοέμ 2021, 00:19

Naida έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:04
Και εγώ μια φορά πάρκαρε ένας και μου φάνηκε ζοριζοταν και του είπα να τον βοηθήσω στυλ να του κάνω κουμάντο και μου είπε κάτι σεξιστικό στυλ να μου δείξει πως πηδανε. Κάτι τέτοιο. Μαλάκας,.αρχιδάκι. Του 'ριξα κλωτσιά στο αμάξι να εκτονώσω τον θυμό μου και έφυγα.
Αυτό λέγεται βανδαλισμός και διώκεται από τον νόμο.
Naida έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 23:56
Φυσικά και τα καταφέρνουν επειδή όμως έχουν βολευτεί στο ρολάκι τους "από την φύση η γυναίκα ορίζεται για το μεγάλωμα των παιδιών" τους είναι δύσκολο να τα χειριστούν όλα. Αλλά μπορούν να προσαρμοστούν ανετότατα.
Δεν τους είναι δύσκολο να χειριστούν τίποτα. Δεν ξέρω μονογονεϊκές οικογένειες με άντρες να δυσκολεύονται περισσότερο από γυναίκες. Μάλλον το αντίθετο βλέπω. Οι γυναίκες σε μονογονεϊκές οικογένειες τα βρίσκουν πολύ περισσότερο μπαστούνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Νοέμ 2021, 00:20

stavmanr έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:17
AlienWay έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:07
stavmanr έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 23:52

Ακόμα και το γεγονός ότι παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υφίστανται συστηματικές διακρίσεις, καταγεγραμμένες σε κάθε συμβούλιο της ΕΕ και της Ελλάδας.
Άλλωστε, σε κάθε γκρουπ που υφίσταται διάκριση αναπτύσσεται καί επιπλέον εσωτερικός ανταγωνισμός, που πολλές φορές παράγει ελάχιστους υπερευνοημένους και πολλούς αδικημένους.
Οι παράμετροι που θέτουν προκειμένου να εντοπίσουν τη διάκριση, οδηγούν στο να καταγράψουν το μέγεθός της. Αν έθεταν άλλες παραμέτρους, θα εκτιμούσαν άλλου τύπου διακρίσεις.

Για παράδειγμα η αναλωσιμότητα των αντρών είναι μια παράμετρος διάκρισης, που όμως καμία έκθεση δεν πρόκειται να καταγράψει ποτέ, γιατί δεν την εξετάζει.

Οι αντρικές αυτοκτονίες. Οι άντρες άστεγοι. Οι άντρες που υφίστανται βία.

Υπάρχουν πολλές παράμετροι που δεν λαμβάνονται υπόψη, διότι εφόσον τα φύλα είναι διαφορετικά, υφίστανται και διαφορετικές διακρίσεις.
Το αντίθετο. Δεδομένου ότι οι διακρίσεις αφορούν σχετικοποίηση των παραμέτρων, όλες αυτές οι παράμετροι συνυπολογίζονται.
Δεν μπορείς πχ. να βρεις αν αδικήθηκε κάποια ομάδα στην εύρεση εργασίας, αν δεν τη συγκρίνεις με τις υπόλοιπες που βρίσκουν εργασία.
εξαρταται
αν μια ομαδα δειξει μπουτι (τυχαιο παραδειγμα :003: ) - ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 08 Νοέμ 2021, 00:23

stavmanr έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:19
nyxtovios έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:02
stavmanr έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:01

Δεν ισχύει.
Σε κανένα γκρουπ που υφίσταται συστηματικές διακρίσεις οι ευνοημένοι δεν είναι σημαντικό κομμάτι.
Με αποτέλεσμα τις εθνικές και διεθνείς εκθέσεις που δείχνουν το πρόβλημα της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία.
Στα γκρουπ που υφίστανται συστηματικές διακρίσεις υπέρ τους ισχύει. Τι να κάνουμε;
Δεν κατάλαβα, από τη σύνταξη της πρότασης. Τί εννοείς;
Εννοω ότι οι διακρίσεις που υφίστανται οι γυναίκες είναι μόνο υπέρ τους. Και πλιζ μη μου πεις για εκθέσεις της ΕΕ και μπούρδες. Βγες έξω και μέτρα τα "ζητείται κοπέλα για εργασία" για αρχή και ρώτα τις φίλες σου που υπηρέτησαν στο στρατό.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 08 Νοέμ 2021, 00:26

Naida έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 23:57
Δούλευα κάποτε σε ένα ίδρυμα Στην Κηφησιά (σε έναν μαλάκα όπως όλοι με τις ιδιωτικές κλινικές). Σταματάω με τη μηχανή σε ένα βενζινάδικο (ένα προβιράγκο είχαμε τιμόνι γαμάτο). Βλέπω ένα νακιμού να βγαίνει από μία μερσεντε του γέρου μπαμπά της (ήταν από τις παλιές μερσεντές στυλ 70) και ήθελε να βάλει αέρα. πάω κοντά για να της δείξω και να μάθει γιατί την έβλεπα περίμενε κάποιον. Νόμιζε ότι είμαι του μαγαζιού. Της έλεγα "Να εδώ στο 30 κλπ κλπ" και τη δίνω το καυλιτσέκι να συνεχίσει. Ξίνισε τη μούρη της το μαλακισμένο γιατί νόμιζε ότι θα βάλω σε όλες τις ρόδες. γύρισε το κεφάλι της με βλέμμα πάλι που έψαχνε να βρει κάποιον να τη βάλει. Δεν θεώρησε ότι πρόκειται να το κάνει ποτέ. Ούτε φχαριστώ δεν είπε.

Άντε μαλακισμένα. Καριόλες. μια χαρά σας βολεύουν οι ρόλοι σας, ούφα.

Καπάκι όταν έφτασα Αθήνα πήγα ρδελομπού να ρίξω έναν να στανιάρω και να εκτιμήσω και πάλι τις γυναίκες που μου είχε τσαλακωθεί η εικόνα τους!
Και εγώ μια φορά πάρκαρε ένας και μου φάνηκε ζοριζοταν και του είπα να τον βοηθήσω στυλ να του κάνω κουμάντο και μου είπε κάτι σεξιστικό στυλ να μου δείξει πως πηδανε. Κάτι τέτοιο. Μαλάκας,.αρχιδάκι. Του 'ριξα κλωτσιά στο αμάξι να εκτονώσω τον θυμό μου και έφυγα.
Καλά έκανες. Αυτός ήταν αρχίδι. Δεύτερη φορά σήμερα που βλέπω αυτήν την κατηγορία μαλακίας.

...κάτσε λίγο να το βρω ...

α να!

Thor @ Ότι μαλακία μας έρθει.

Δες νοοτροπία. Το σχολίασε αρνητικά κιόλας ο παπαράντζας ο Θώρ. Ότι είναι ξεφτίλα να μπορείς εσύ και να μη μπορώ εγώ.

Τέτοια σκατά όμως δεν τα έχουν μόνο οι άντρες όπως είπα πριν. Τα έχουν και οι γυναίκες και μια χαρά βολεύονται στη μιζερη και πανάθλια νοοτροπία τους.

Ένα δεύτερο που θυμήθηκα,
θα καθόμασταν περιφρούρηση γραφεία όταν ήμουν κνίτης. Λέω "Πάλι ρε σεις;". λένε "Αφού δεν έχουμε άτομα ποιος θα κάτσει;" Λέω "Για δεν κάθεται η Μαρία; και η Νάνσυ και η τέτοια. Τόσες είναι εδώ!". Μου λέει "Έλα μωρέ μαλάκα που θα κάτσει η συντρόφισσα περιφρούρηση!"

Δηλαδή ρε μαλάκες άμα την πέσουν οι οχτροί φασίστες οι γυναίκες θα φάνε ξύλο και δεν θα σώσουν την πολύτιμη περιουσία των γραφείων μας ενώ εγώ θα τους νικήσω όλους που θα έρθουν να την πέσουνε. Τότε είναι που περνάμε στο δεύτερο επίπεδο επιχειρημάτων ότι άμα χτυπηθεί ο άντρας είναι εντάξει η φάση ενώ η γυναίκα θα πάθει ιστορική ζημιά που θα σημαδέψει το κίνημα ανεπανόρθωτα.

Χάρηκα όταν μετά από χρόνια βρέθηκα με πιο αριστεριστές (το πρώην ΣΕΚ) όπου καθόντουσαν και οι συντρόφισσες περιφρούρηση. με τη λογική ότι η παρουσία είναι συμβολική και το καθήκον είναι απλά να ενημερώσει να ρίξει σύρμα όχι να είναι ο σουπεράνθρωπος!

Θα πω και το άλλο που θυμήθηκα (γιατί μου ήρθε διάθεση τώρα).
καθόμασταν πριν τις πανελλαδικές...

αλλά όχι δεν το λέω. Πάω για τσιγάρο έξω συγχίστηκα :011:
(Δεν έχω και σταφ να γουστάρω λίγο. :e040: Θα φάω πρώτα μια τάρτα θα πιω κόκα κόλα και θα καπνίσω κανονικό μετά!)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Νοέμ 2021, 00:30

Χαοτικός έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:26
Naida έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 23:57
Δούλευα κάποτε σε ένα ίδρυμα Στην Κηφησιά (σε έναν μαλάκα όπως όλοι με τις ιδιωτικές κλινικές). Σταματάω με τη μηχανή σε ένα βενζινάδικο (ένα προβιράγκο είχαμε τιμόνι γαμάτο). Βλέπω ένα νακιμού να βγαίνει από μία μερσεντε του γέρου μπαμπά της (ήταν από τις παλιές μερσεντές στυλ 70) και ήθελε να βάλει αέρα. πάω κοντά για να της δείξω και να μάθει γιατί την έβλεπα περίμενε κάποιον. Νόμιζε ότι είμαι του μαγαζιού. Της έλεγα "Να εδώ στο 30 κλπ κλπ" και τη δίνω το καυλιτσέκι να συνεχίσει. Ξίνισε τη μούρη της το μαλακισμένο γιατί νόμιζε ότι θα βάλω σε όλες τις ρόδες. γύρισε το κεφάλι της με βλέμμα πάλι που έψαχνε να βρει κάποιον να τη βάλει. Δεν θεώρησε ότι πρόκειται να το κάνει ποτέ. Ούτε φχαριστώ δεν είπε.

Άντε μαλακισμένα. Καριόλες. μια χαρά σας βολεύουν οι ρόλοι σας, ούφα.

Καπάκι όταν έφτασα Αθήνα πήγα ρδελομπού να ρίξω έναν να στανιάρω και να εκτιμήσω και πάλι τις γυναίκες που μου είχε τσαλακωθεί η εικόνα τους!
Καλά έκανες. Αυτός ήταν αρχίδι. Δεύτερη φορά σήμερα που βλέπω αυτήν την κατηγορία μαλακίας.

α να!

Δες νοοτροπία. Το σχολίασε αρνητικά κιόλας ο παπαράντζας ο Θώρ. Ότι είναι ξεφτίλα να μπορείς εσύ και να μη μπορώ εγώ.

Τέτοια σκατά όμως δεν τα έχουν μόνο οι άντρες όπως είπα πριν. Τα έχουν και οι γυναίκες και μια χαρά βολεύονται στη μιζερη και πανάθλια νοοτροπία τους.

θα καθόμασταν περιφρούρηση γραφεία όταν ήμουν κνίτης. Λέω "Πάλι ρε σεις;". λένε "Αφού δεν έχουμε άτομα ποιος θα κάτσει;" Λέω "Για δεν κάθεται η Μαρία; και η Νάνσυ και η τέτοια. Τόσες είναι εδώ!". Μου λέει "Έλα μωρέ μαλάκα που θα κάτσει η συντρόφισσα περιφρούρηση!"

Δηλαδή ρε μαλάκες άμα την πέσουν οι οχτροί φασίστες οι γυναίκες θα φάνε ξύλο και δεν θα σώσουν την πολύτιμη περιουσία των γραφείων μας ενώ εγώ θα τους νικήσω όλους που θα έρθουν να την πέσουνε. Τότε είναι που περνάμε στο δεύτερο επίπεδο επιχειρημάτων ότι άμα χτυπηθεί ο άντρας είναι εντάξει η φάση ενώ η γυναίκα θα πάθει ιστορική ζημιά που θα σημαδέψει το κίνημα ανεπανόρθωτα.

Χάρηκα όταν μετά από χρόνια βρέθηκα με πιο αριστεριστές (το πρώην ΣΕΚ) όπου καθόντουσαν και οι συντρόφισσες περιφρούρηση. με τη λογική ότι η παρουσία είναι συμβολική και το καθήκον είναι απλά να ενημερώσει να ρίξει σύρμα όχι να είναι ο σουπεράνθρωπος!

(Δεν έχω και σταφ να γουστάρω λίγο. :e040: Θα φάω πρώτα μια τάρτα θα πιω κόκα κόλα και θα καπνίσω κανονικό μετά!)
α μπραβο
εξω να πηγαινεις μην σου βαλει χερι η γυναικα κυρπαντελο :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 08 Νοέμ 2021, 00:31

- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 08 Νοέμ 2021, 00:38

Αγις έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:30
Χαοτικός έγραψε:
Naida έγραψε:

α να!

α μπραβο
Τώρα πάω. Από τότε που γεννήθηκε η μεγάλη δεν μπαίνει καπνός εδώ μέσα ρε παπάρα. Όταν ήμασταν μόνοι μας το ξεσκίζαμε. Σιγά μη βάλει χέρι το αγαπημένο μου, εταίρο μου ήμισυ.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Νοέμ 2021, 00:41

Χαοτικός έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:38
Αγις έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:30
Χαοτικός έγραψε:

α να!

α μπραβο
Τώρα πάω. Από τότε που γεννήθηκε η μεγάλη δεν μπαίνει καπνός εδώ μέσα ρε παπάρα. Όταν ήμασταν μόνοι μας το ξεσκίζαμε. Σιγά μη βάλει χέρι το αγαπημένο μου, εταίρο μου ήμισυ.
ηρεμησε
δεν χρειαζεται να αναστατωνεσαι
μια αποδοχη πως εισαι κυρπαντελος κ θα ησυχασεις

κ εμεις θα μπορουμε να διαβασουμε τις ασυναρτησιες σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 08 Νοέμ 2021, 00:43

stavmanr έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 20:07
OANNHSEA έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 20:03
νύχτα έγραψε:
11 Σεπ 2019, 12:22
ποιες είναι οι ανδρικές δουλειές;
Έλα σε ένα ναυπηγείο να σου τις δείξω...

.
Ποιο ναυπηγείο ρε oannhsea;
Οι γυναίκες που σε γέννησαν και σε μεγάλωσαν, δούλευαν όλη μέρα στο χωράφι. Όχι με τρακτέρ και μηχανήματα. Με τα χέρια. Γεννούσαν κι έτρεχαν αυθημερίς να ανεβάσουν 5 τόνους σιτάρι στα μουλάρια, ή να οργώσουν 40 στρέμματα με το βόδι ή να τσαπίσουν 40 στρέμματα με τα χέρια τους.
Τώρα θα συζητήσουμε αν μπορούν να κάνουν σκληρές εργασίες; Πραγματικά;

Οι περισσότερες σκληρές εργασίες του μεσοπολέμου γίνονταν από γυναίκες. Και γίνονταν μία χαρά.

Οι γυναίκες διαθέτουν ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό: αντοχή και υπομονή. Γι' αυτό και τα βγάζουν πέρα στην πιο δύσκολη δουλειά που λίγοι άντρες μπορούν να ανταποκριθούν χωρίς να τρελαθούν: το μεγάλωμα των παιδιών, το τάισμα, την φροντίδα του σπιτιού. Στα πολλά μικρά, καθημερινά, που συσσωρεύονται και καταλήγουν βουνό για έναν μέσο άντρα.

Οι περισσότερες γυναίκες, όχι μόνο κάνουν τη δυσκολότερη εργασία (οικιακά, παιδιά κλπ), αλλά τις υπόλοιπες ώρες τρέχουν να βγάλουν και μεροκάματο.
:blm:
ειλικρινές εύγε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 08 Νοέμ 2021, 00:52

Δεν μπορούν να κάνουν όόόόλες τις δουλειές που μπορούν να κάνουν οι άνδρες, αλλά δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε αυτό ως δικαιολογία για να τους αμφισβητούμε την ικανότητα για την παραμικρή δουλειά. Πχ εννοείται πως δεν θα προσλάμβανα ποτέ γυναίκα οικοδόμο ή ραβδίστρια, αλλά τις ηγετικές και τις οδηγικές τους ικανότητες δεν υπάρχει λόγος να τις αμφισβητούμε.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 08 Νοέμ 2021, 00:53

stavmanr έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:17
AlienWay έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:07
stavmanr έγραψε:
07 Νοέμ 2021, 23:52

Ακόμα και το γεγονός ότι παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υφίστανται συστηματικές διακρίσεις, καταγεγραμμένες σε κάθε συμβούλιο της ΕΕ και της Ελλάδας.
Άλλωστε, σε κάθε γκρουπ που υφίσταται διάκριση αναπτύσσεται καί επιπλέον εσωτερικός ανταγωνισμός, που πολλές φορές παράγει ελάχιστους υπερευνοημένους και πολλούς αδικημένους.
Οι παράμετροι που θέτουν προκειμένου να εντοπίσουν τη διάκριση, οδηγούν στο να καταγράψουν το μέγεθός της. Αν έθεταν άλλες παραμέτρους, θα εκτιμούσαν άλλου τύπου διακρίσεις.

Για παράδειγμα η αναλωσιμότητα των αντρών είναι μια παράμετρος διάκρισης, που όμως καμία έκθεση δεν πρόκειται να καταγράψει ποτέ, γιατί δεν την εξετάζει.

Οι αντρικές αυτοκτονίες. Οι άντρες άστεγοι. Οι άντρες που υφίστανται βία.

Υπάρχουν πολλές παράμετροι που δεν λαμβάνονται υπόψη, διότι εφόσον τα φύλα είναι διαφορετικά, υφίστανται και διαφορετικές διακρίσεις.
Το αντίθετο. Δεδομένου ότι οι διακρίσεις αφορούν σχετικοποίηση των παραμέτρων, όλες αυτές οι παράμετροι συνυπολογίζονται.
Δεν μπορείς πχ. να βρεις αν αδικήθηκε κάποια ομάδα στην εύρεση εργασίας, αν δεν τη συγκρίνεις με τις υπόλοιπες που βρίσκουν εργασία.
Γιατί εξετάζουν παραμέτρους όπως η εύρεση εργασίας. Αυτό σου λέω. Δεν εξετάζουν ότι οι άντρες σκοτώνονται στους πολέμους, δεν εξετάζουν τις αυτοκτονίες, δεν εξετάζουν το φύλο των αστέγων. Αυτές οι παράμετροι υπολογίζονται σε άλλες στατιστικές μελέτες. Στις μελέτες που εξετάζουν το ποιο φύλο δέχεται συστημικές διακρίσεις, δεν τις εξετάζουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 08 Νοέμ 2021, 00:54

έργο_μακέτο έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:31
:lol:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 08 Νοέμ 2021, 00:55

Έχω την αίσθηση, χωρίς να μπορώ να τεκμηριώσω, ότι οι γυναίκες έχουν λιγότερη τάση προς την διαφθορά απ' ότι εμείς.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 08 Νοέμ 2021, 00:55

Αγις έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:41
ηρεμησε
δεν χρειαζεται να αναστατωνεσαι
μια αποδοχη πως εισαι κυρπαντελος κ θα ησυχασεις

κ εμεις θα μπορουμε να διαβασουμε τις ασυναρτησιες σου
Ίσα μωρή τσικίτα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Νοέμ 2021, 00:56

Βλήμα έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 00:52
Δεν μπορούν να κάνουν όόόόλες τις δουλειές που μπορούν να κάνουν οι άνδρες, αλλά δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε αυτό ως δικαιολογία για να τους αμφισβητούμε την ικανότητα για την παραμικρή δουλειά. Πχ εννοείται πως δεν θα προσλάμβανα ποτέ γυναίκα οικοδόμο ή ραβδίστρια, αλλά τις ηγετικές και τις οδηγικές τους ικανότητες δεν υπάρχει λόγος να τις αμφισβητούμε.
:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών