Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.

Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;

Ναι, όλες
11
14%
Όχι βέβαια
34
44%
Τις περισσότερες, ναι
17
22%
Μπορούν να κάνουν κάποιες δουλειές σχεδόν εξίσου καλά
12
15%
Μπορούν όλες τις αντρικές αλλά και δουλειές που δεν μπορούν να κάνουν οι άντρες
4
5%

Σύνολο ψήφων: 78

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Re: Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 09 Νοέμ 2021, 10:18

Feindflug έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 08:12
foscilis έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 00:27
Feindflug έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 17:50

Ο ήχος του κινητήρα και της εξατμίσεως είναι ο ήχος ενός αρσενικού που δηλώνει τρανταχτά την παρουσία του, που δαμάζει το μεταλλικό θηρίο και κατευθύνονται μαζί προς νέες περιπέτειες, γεμάτες αδρεναλίνη, κατακτήσεις και δόξα!
Επίσης σημαίνει μικρό πουλί.
Αυτές τις ανοησίες, τύπε, τις λένε κάτι τύποι που και καλά είναι εξελιγμένοι, εξευγενισμένοι, x-men και οτιδήποτε άλλο τους κάνει να αρνούνται την αλήθεια της φύσεως και να καταπιέζουν τα ένστικτά τους, για να μην παρεξηγηθεί κανείς στον περίγυρό τους.

Φυσικά και όλα αυτά με τα αυτοκίνητα, οι μεγάλοι μύες, η δύναμη, η περιουσία, η ομορφιά, οι διάφορες αγέλες αρσενικών π.χ. σύνδεσμος οπαδών, οι εκφράσεις βίας συνόλων εναντίον συνόλων ανάγονται ΚΑΙ στο σεξουαλικό κομμάτι του αρσενικού που προσπαθεί να επιβληθεί στα άλλα αρσενικά της κοινωνίας και να ζευγαρώσει με την πιο όμορφη θηλυκιά, για την απόκτηση υγιών απογόνων.

Το αντίστοιχο συμβαίνει με το προκλητικό ντύσιμο μιας γυναίκας, το βάψιμό της, το κούνημα, τον χορό, το μέγεθος του στήθους και την συνολική εμφάνιση και συμπεριφορά της.

Άσχετα αν λέμε, άνδρες και γυναίκες, ότι τα κάνουμε όλα αυτά γιατί αρέσουν σε εμάς πρώτα και όχι για να αρέσουμε στο αντίθετο φύλο, ενδόμυχα ξέρουμε ότι αυτές οι τάσεις ανάγονται και στο αναπαραγωγικό ένστικτο, είτε ως πηγή για αυτές, είτε ως επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέλος, είναι καλύτερο να έχεις μικρό πουλί και να ζεις σαν γνήσιο αρσενικό, παρά να έχεις μια μάνικα και να ζεις σκυφτός, καρπαζοεισπράκτορας, yesman, αντίθετος στα ένστικτά σου, παραπονούμενος και περιμένοντας να σου χαριστεί ο κόσμος εξαιτίας του μεγέθους του πέους σου.
Δεν είναι ζήτημα γνησιότητας, αλλά αξιοπρέπειας. Αυτές οι συμπεριφορές που ανέφερες υποβιβάζουν πρώτα από όλα το υποκείμενο στον ίδιο του τον εαυτό, κι έπειτα στους άλλους. Το να είσαι κάγκουρας μετά από μια ηλικία δείχνει ελλείματα. Νοημοσύνης, αυτοεκτίμησης, και αισθητικής φυσικά.

Επίσης, νομίζω πως ο παραλληλισμός με τις γυναίκες που καλωπίζονται είναι ατυχής.

υ.γ σόρρύ για τα δύο προηγούμενα post, έγινε ένα λάθος
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 09 Νοέμ 2021, 10:29

έργο_μακέτο έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 10:18
Feindflug έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 08:12
foscilis έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 00:27

Επίσης σημαίνει μικρό πουλί.
Αυτές τις ανοησίες, τύπε, τις λένε κάτι τύποι που και καλά είναι εξελιγμένοι, εξευγενισμένοι, x-men και οτιδήποτε άλλο τους κάνει να αρνούνται την αλήθεια της φύσεως και να καταπιέζουν τα ένστικτά τους, για να μην παρεξηγηθεί κανείς στον περίγυρό τους.

Φυσικά και όλα αυτά με τα αυτοκίνητα, οι μεγάλοι μύες, η δύναμη, η περιουσία, η ομορφιά, οι διάφορες αγέλες αρσενικών π.χ. σύνδεσμος οπαδών, οι εκφράσεις βίας συνόλων εναντίον συνόλων ανάγονται ΚΑΙ στο σεξουαλικό κομμάτι του αρσενικού που προσπαθεί να επιβληθεί στα άλλα αρσενικά της κοινωνίας και να ζευγαρώσει με την πιο όμορφη θηλυκιά, για την απόκτηση υγιών απογόνων.

Το αντίστοιχο συμβαίνει με το προκλητικό ντύσιμο μιας γυναίκας, το βάψιμό της, το κούνημα, τον χορό, το μέγεθος του στήθους και την συνολική εμφάνιση και συμπεριφορά της.

Άσχετα αν λέμε, άνδρες και γυναίκες, ότι τα κάνουμε όλα αυτά γιατί αρέσουν σε εμάς πρώτα και όχι για να αρέσουμε στο αντίθετο φύλο, ενδόμυχα ξέρουμε ότι αυτές οι τάσεις ανάγονται και στο αναπαραγωγικό ένστικτο, είτε ως πηγή για αυτές, είτε ως επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέλος, είναι καλύτερο να έχεις μικρό πουλί και να ζεις σαν γνήσιο αρσενικό, παρά να έχεις μια μάνικα και να ζεις σκυφτός, καρπαζοεισπράκτορας, yesman, αντίθετος στα ένστικτά σου, παραπονούμενος και περιμένοντας να σου χαριστεί ο κόσμος εξαιτίας του μεγέθους του πέους σου.
Δεν είναι ζήτημα γνησιότητας, αλλά αξιοπρέπειας. Αυτές οι συμπεριφορές που ανέφερες υποβιβάζουν πρώτα από όλα το υποκείμενο στον ίδιο του τον εαυτό, κι έπειτα στους άλλους. Το να είσαι κάγκουρας μετά από μια ηλικία δείχνει ελλείματα. Νοημοσύνης, αυτοεκτίμησης, και αισθητικής φυσικά.

Επίσης, νομίζω πως ο παραλληλισμός με τις γυναίκες που καλωπίζονται είναι ατυχής.

υ.γ σόρρύ για τα δύο προηγούμενα post, έγινε ένα λάθος
Εννοείται ρε δικέ μου, μετά από κάποια ηλικία το glx με την sebring, είναι μαλακία, αλλά το να έχεις μια KTM 990 adventure, με ή χωρίς acrapovic, δηλώνει περιπετειώδη τύπο που ψάχνει αδρεναλίνη, σε ένα μεγάλο ποσοστό.

Άλλος δηλώνει το στάτους του έτσι, άλλος είναι τραγουδιστής μικρού ή μεγάλου βεληνεκούς, άλλος έχει bmw i8 και δεν κάνει θόρυβο, αλλά πάλι είναι ένα γαμάτο αυτοκίνητο.

Δεν είναι μοναδικό δείγμα αρσενικότητος οι εξατμίσεις και τα τσουλούφια. Πιάσε το νόημα, μην κολλάς στα παραδείγματα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Νοέμ 2021, 11:03

Ασέβαστος έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 09:07
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 00:22
Κατά τα άλλα παίδες, παίζει και το εξης ερώτημα:

Είναι όλοι οι σημερινοί άντρες ικανοί να ανταπεξέλθουν σε όλες τις "αντρικές" δουλειές;

Σας πάω ό,τι στοίχημα θέτε, ότι σαφέστατα όχι. :wink
βαρια το 20%.

το ιδιο και για τις γυναικες. ουτε 20% δεν θα την παλευε με τις βαριες γυναικειες δουλειες, νοσηλευτικη ξερογω.
Και γιατί θεωρείς την περποίηση των κατάκοιτων βαριά γυναικεία δουλειά, Ασέβαστε;

Θα έλεγα ότι επειδη ακριβώς χρειάζεται και σωματική δύναμη, αν ο κατάκοιτος δεν είναι πούπουλο, είναι από τις δουλειές που θα έπρεπε οι βασταγεροί αρσενικοί να διαπρέπουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Νοέμ 2021, 11:24

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 11:03
Ασέβαστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 00:22
Κατά τα άλλα παίδες, παίζει και το εξης ερώτημα:

Είναι όλοι οι σημερινοί άντρες ικανοί να ανταπεξέλθουν σε όλες τις "αντρικές" δουλειές;

Σας πάω ό,τι στοίχημα θέτε, ότι σαφέστατα όχι. :wink
βαρια το 20%.

το ιδιο και για τις γυναικες. ουτε 20% δεν θα την παλευε με τις βαριες γυναικειες δουλειες, νοσηλευτικη ξερογω.
Και γιατί θεωρείς την περποίηση των κατάκοιτων βαριά γυναικεία δουλειά, Ασέβαστε;

Θα έλεγα ότι επειδη ακριβώς χρειάζεται και σωματική δύναμη, αν ο κατάκοιτος δεν είναι πούπουλο, είναι από τις δουλειές που θα έπρεπε οι βασταγεροί αρσενικοί να διαπρέπουν.
τη θεωρω βαρια γυναικεια δουλεια, επειδη βλεπω κατα 90% να την κανουν γυναικες.

για ποιο λογο συμβαινει αυτο, δεν εχω απαντηση. ισως επειδη λιγοι αντρες την επιλεγουν, και πολλες γυναικες.

γουστο τους, καπελο τους. :102: δεν ειμαι εγω που θα επιβαλω ποσοστωσεις, σωνει και καλα, σε οποιαδηποτε δουλεια η θεση να υπαρχει ορισμενο ποσοστο απο οποιοδηποτε φυλο.
οποιος.οποια θελει, και μπορει, ας παει. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Νοέμ 2021, 11:29

Η ΓΑΛΗ δεν το ρωτάει ουδέτερα και αψύχως τεχνικά. Η ερώτησή της έχει πολύ περισσότερη ουσία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Νοέμ 2021, 11:32

Ασέβαστος έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 11:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 11:03
Ασέβαστος έγραψε:

βαρια το 20%.

τη θεωρω βαρια γυναικεια δουλεια, επειδη βλεπω κατα 90% να την κανουν γυναικες.

για ποιο λογο συμβαινει αυτο, δεν εχω απαντηση. ισως επειδη λιγοι αντρες την επιλεγουν, και πολλες γυναικες.

γουστο τους, καπελο τους. :102: δεν ειμαι εγω που θα επιβαλω ποσοστωσεις, σωνει και καλα, σε οποιαδηποτε δουλεια η θεση να υπαρχει ορισμενο ποσοστο απο οποιοδηποτε φυλο.
οποιος.οποια θελει, και μπορει, ας παει. :102:
Μήπως, λέμε τώρα, είναι από τις βαριές και βρώμικες δουλειές που οι άντρες δεν (κατα)δέχονται να κάνουν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Νοέμ 2021, 11:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 11:32

Μήπως, λέμε τώρα, είναι από τις βαριές και βρώμικες δουλειές που οι άντρες δεν (κατα)δέχονται να κάνουν;
ναι, μπορει. :102: αλλα κατεληξε καπου, τι θες να πεις;
υπαρχουν δυσκολοτερες δουλειες, που καταδεχονται να τις κανουν. τι εχει η νοσηλευτικη, που ειναι διαφορετικο και την κανει "γυναικεια"

γω φανταζομαι οτι λογω πολεμων, δεν περισσευαν αντρες να περιθαλψουν τους αλλους, οποτε τη δουλεια την εκαναν γυναικες, και ετσι εμεινε ως γυναικεια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Νοέμ 2021, 11:43

Ασέβαστος έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 11:39
ΓΑΛΗ έγραψε:

υπαρχουν δυσκολοτερες δουλειες, που καταδεχονται να τις κανουν. τι εχει η νοσηλευτικη, που ειναι διαφορετικο και την κανει "γυναικεια"

γω φανταζομαι οτι λογω πολεμων, δεν περισσευαν αντρες να περιθαλψουν τους αλλους, οποτε τη δουλεια την εκαναν γυναικες, και ετσι εμεινε ως γυναικεια.
Η περιποίηση των κατάκοιτων, δεν είναι μόνον πληρωμένο επάγγελμα αλλά ΚΑΙ οικογενειακή αμισθί υποχρέωση σε ειρηνικές περιόδους... ή κάνω λάθος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Νοέμ 2021, 11:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 11:43
Ασέβαστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Η περιποίηση των κατάκοιτων, δεν είναι μόνον πληρωμένο επάγγελμα αλλά ΚΑΙ οικογενειακή αμισθί υποχρέωση... ή κάνω λάθος;
δεν κανεις λαθος.

δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις ομως.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Νοέμ 2021, 11:56

Ασέβαστος έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 11:51
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 11:43
Ασέβαστος έγραψε:

Η περιποίηση των κατάκοιτων, δεν είναι μόνον πληρωμένο επάγγελμα αλλά ΚΑΙ οικογενειακή αμισθί υποχρέωση... ή κάνω λάθος;
δεν κανεις λαθος.

δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις ομως.
Σ´ αυτό που κατέληξες κι εσύ. Ότι πέραν του ποσοστού 15-20% οι υπόλοιποι/ες είναι πριγκιπισούλες και πριγκιπόπουλα, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και σωματοδομής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Νοέμ 2021, 12:36

Ασέβαστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

ναι, μπορει. :102:αλλα κατεληξε καπου, τι θες να πεις;

Γιατί;

Για κάποια πράγματα αρκεί να μας μένει ένας προβληματισμός. Τι είμαστε ρε να τα ταξινομούμε και να τα καλύπτουμε πλήρως όλα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 09 Νοέμ 2021, 13:01

Συνήθως περιστατικά με κατάκοιτους ανθρώπους, τα αναλαμβάνουν γυναίκες. Δεν έχω δει άντρα να μπαίνει στη διαδικασία. Το έκαμα για 3 χρόνια και είδα πράγματα και καταστάσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Νοέμ 2021, 13:28

Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 10:07
hellegennes έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 23:58
Ο Γιαννόπουλος ζητούσε συνέχεια πηγές. Εγώ όταν λέω κάτι είναι από πηγή που έχω ελέγξει. Ποτέ μα ποτέ δεν έχω γράψει ράντομ νούμερα.
Έχεις ένα δίκιο. Αντί να έχω την απορία και την πίστη ότι ίσως και να έχεις ένα δίκιο, ακόμη και αν τα στατιστικά που γνωρίζω λένε το αντίθετο, έπρεπε να γράψω ένα απλό, μλκ Χελλιγεννή πάλι βλακείες από τον κώλο σου βγάζεις. Και να μη σε ρωτήσω ή ο ίδιος σου παραθέσω στοιχεία που σε διαψεύδουν.

Αν μόνο έτσι καταλαβαίνεις, μου το κάνεις και πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο. Θα το έχω υπόψιν μου την επόμενη φορά. Αλλά μην γκρινιάξεις και τώρα...
Σου έδειξα και τα στοιχεία από όπου προκύπτει και σου εξήγησα ότι είναι σταθμισμένα ανά μίλι οδήγησης. Αλλά άμα θέλεις να συνεχίσεις να είσαι ηλίθιος, πρόβλημά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 09 Νοέμ 2021, 13:39

hellegennes έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 13:28
Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 10:07
hellegennes έγραψε:
08 Νοέμ 2021, 23:58
Ο Γιαννόπουλος ζητούσε συνέχεια πηγές. Εγώ όταν λέω κάτι είναι από πηγή που έχω ελέγξει. Ποτέ μα ποτέ δεν έχω γράψει ράντομ νούμερα.
Έχεις ένα δίκιο. Αντί να έχω την απορία και την πίστη ότι ίσως και να έχεις ένα δίκιο, ακόμη και αν τα στατιστικά που γνωρίζω λένε το αντίθετο, έπρεπε να γράψω ένα απλό, μλκ Χελλιγεννή πάλι βλακείες από τον κώλο σου βγάζεις. Και να μη σε ρωτήσω ή ο ίδιος σου παραθέσω στοιχεία που σε διαψεύδουν.

Αν μόνο έτσι καταλαβαίνεις, μου το κάνεις και πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο. Θα το έχω υπόψιν μου την επόμενη φορά. Αλλά μην γκρινιάξεις και τώρα...
Σου έδειξα και τα στοιχεία από όπου προκύπτει και σου εξήγησα ότι είναι σταθμισμένα ανά μίλι οδήγησης. Αλλά άμα θέλεις να συνεχίσεις να είσαι ηλίθιος, πρόβλημά σου.
Τα στοιχεία που έδειξες και προφανώς δεν διάβασες δείχνουν το αντίθετο. :102:
Το πρόβλημα με τον ηλίθιο είναι ότι δεν καταλαβαίνει ότι είναι ηλίθιος και νομίζει ότι οι γύρω του είναι οι πραγματικοί ηλίθιοι. Φιλικά πάντα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 09 Νοέμ 2021, 13:43

Πασιφάη έγραψε:
09 Νοέμ 2021, 13:01
Συνήθως περιστατικά με κατάκοιτους ανθρώπους, τα αναλαμβάνουν γυναίκες. Δεν έχω δει άντρα να μπαίνει στη διαδικασία. Το έκαμα για 3 χρόνια και είδα πράγματα και καταστάσεις.
Εγώ ας πούμε δεν θα ήθελα να το κάνω γιατί σιχαίνομαι τα σκατά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών