Ξέρεις έστω έναν ή μία που δεν σιχαίνεται τα σκατά, τους εμετούς κλπ;
Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;
Re: Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δυσάρεστα πράγματα.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ε ναι, στα δύσκολα φαίνεται η αξία των ανθρώπων. Γιατί σ´ αυτά παλεύεις με τον εαυτό σου. Και δεν το θέτω ποιητικά, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα δύσκολα με τα οποία εγώ καταπιάνομαι από εργασιακής πλευράς αξιοποιούν τη δική μου αναλωσιμότητα και ταπείνωση (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες). Αλλά το να διαχειρίζομαι έστω και επικουρικά το μαρτύριο των άλλων, είναι κάτι που προσπαθώ να το αποφεύγω, γιατί δεν το αντέχω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Θυμάμαι τη γιαγιά μου όταν είχε παραλύσει, ήταν στα τελευταία της και τη φρόντιζε η μάνα μου. Δεν μπορούσε να μιλήσει, ωστόσο όταν με είχε δει, μου έκανε ένα νόημα με τα χέρια το οποίο υποδήλωνε ένα χόμπι με το οποίο καταπιανόμουν και με γέμιζε. Ουσιαστικά με ρωτούσε αν το εξασκούσα ακόμη. Οχι για τα εργασιακά μου, για τα οικονομικά μου, ή για τα αισθηματικά μου, αλλά για μία ευχάριστη ενασχόληση που είχα.
Ηταν ένα ερώτημα που με ισοπέδωσε από άποψη συγκίνησης και μέχρι σήμερα με έχει στιγματίσει.
Ηταν ένα ερώτημα που με ισοπέδωσε από άποψη συγκίνησης και μέχρι σήμερα με έχει στιγματίσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Έλα τώρα, το να μεταθέτεις την εγγενή σε όλους απώθηση για τη διαχείριση κάποιων εκκρίσεων, στο ψυχολογικό σου πρόβλημα για το μαρτύριο του ...άλλου, είναι συνειδητή ή ασυνείδητη υπεκφυγή.AlienWay έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 13:53Τα δύσκολα με τα οποία εγώ καταπιάνομαι από εργασιακής πλευράς αξιοποιούν τη δική μου αναλωσιμότητα και ταπείνωση (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες). Αλλά το να διαχειρίζομαι έστω και επικουρικά το μαρτύριο των άλλων, είναι κάτι που προσπαθώ να το αποφεύγω, γιατί δεν το αντέχω.
Μαρτύριο για τον άλλον είναι και να είναι πασαλειμένος με τα σκατά του. Και σ´ αυτό ακριβώς αποδεικνύεται το πραγματικό ενδιαφέρον. Αν θέλεις να τον κάνεις να νοιώσει πιο αξιοπρεπής, τον διατηρείς καθαρό. Όπως ένα μωρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, αυτό δεν μπορώ να το κάνω γιατί 1ον σιχαίνομαι τα σκατα και 2ον, στεναχωριέμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:04Έλα τώρα, το να μεταθέτεις την εγγενή σε όλους απώθηση για τη διαχείριση κάποιων εκκρίσεων, στο ψυχολογικό σου πρόβλημα για το μαρτύριο του ...άλλου, είναι συνειδητή ή ασυνείδητη υπεκφυγή.AlienWay έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 13:53Τα δύσκολα με τα οποία εγώ καταπιάνομαι από εργασιακής πλευράς αξιοποιούν τη δική μου αναλωσιμότητα και ταπείνωση (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες). Αλλά το να διαχειρίζομαι έστω και επικουρικά το μαρτύριο των άλλων, είναι κάτι που προσπαθώ να το αποφεύγω, γιατί δεν το αντέχω.
Μαρτύριο για τον άλλον είναι και να είναι πασαλειμένος με τα σκατά του. Και σ´ αυτό ακριβώς αποδεικνύεται το πραγματικό ενδιαφέρον. Αν θέλεις να τον κάνεις να νοιώσει πιο αξιοπρεπής, τον διατηρείς καθαρό. Όπως ένα μωρό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ε, αν σου τύχει και είσαι ο μόνος του κοντινός άνθρωπος, ασ´ τον με τα σκατά, ρίξε λίγη κολώνια σε μια μάσκα και διάβαζε του ποίηση, για να μη στενοχωριέσαι.AlienWay έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:05Ε, αυτό δεν μπορώ να το κάνω γιατί 1ον σιχαίνομαι τα σκατα και 2ον, στεναχωριέμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:04Έλα τώρα, το να μεταθέτεις την εγγενή σε όλους απώθηση για τη διαχείριση κάποιων εκκρίσεων, στο ψυχολογικό σου πρόβλημα για το μαρτύριο του ...άλλου, είναι συνειδητή ή ασυνείδητη υπεκφυγή.AlienWay έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 13:53
Τα δύσκολα με τα οποία εγώ καταπιάνομαι από εργασιακής πλευράς αξιοποιούν τη δική μου αναλωσιμότητα και ταπείνωση (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες). Αλλά το να διαχειρίζομαι έστω και επικουρικά το μαρτύριο των άλλων, είναι κάτι που προσπαθώ να το αποφεύγω, γιατί δεν το αντέχω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενιγουέι, είσαι ο μόνος άξιος που απάντησε, οπότε στο δίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Έχει να κάνει και με τις επιλογές που σου δίνονται, στα επαγγελματικά. Λίγοι και λίγες είναι αυτές που τη βρίσκουν να ξεσκατιζουν γέρους ή να μπαίνουν σε βόθρους. Στη φροντίδα ηλικιωμένων αμισθί δεν ξέρω γιατί περιμένουν όλοι από μια συγγενή γυναίκα να το κάνει. Ίσως γιατί οι άντρες κρύβουν το δε θέλω τους πίσω από το δεν μπορώ
Εγώ ας πούμε πως δεν είχα άλλη επιλογή. Δύσκολη εποχή που δεν γουστάρω να θυμάμαι, από πολλές απόψεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι ίσως, σίγουρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:10Έχει να κάνει και με τις επιλογές που σου δίνονται, στα επαγγελματικά. Λίγοι και λίγες είναι αυτές που τη βρίσκουν να ξεσκατιζουν γέρους ή να μπαίνουν σε βόθρους. Στη φροντίδα ηλικιωμένων αμισθί δεν ξέρω γιατί περιμένουν όλοι από μια συγγενή γυναίκα να το κάνει. Ίσως γιατί οι άντρες κρύβουν το δε θέλω τους πίσω από το δεν μπορώ
Και το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι γυναίκες.
Άλλο το "δεν θέλω γιατί με ξεβολεύει" και άλλο το "δεν μπορώ", γενικώς.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αμα είναι κοντινός άνθρωπος, εννοείται ότι θα το κάνω, βρε Γαλή, δεν συζητάμε για μια τέτοια περίπτωση!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:09Ε, αν σου τύχει και είσαι ο μόνος του κοντινός άνθρωπος, ασ´ τον με τα σκατά, ρίξε λίγη κολώνια σε μια μάσκα και διάβαζε του ποίηση, για να μη στενοχωριέσαι.AlienWay έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:05Ε, αυτό δεν μπορώ να το κάνω γιατί 1ον σιχαίνομαι τα σκατα και 2ον, στεναχωριέμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:04
Έλα τώρα, το να μεταθέτεις την εγγενή σε όλους απώθηση για τη διαχείριση κάποιων εκκρίσεων, στο ψυχολογικό σου πρόβλημα για το μαρτύριο του ...άλλου, είναι συνειδητή ή ασυνείδητη υπεκφυγή.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- EKPLIKTIKOS
Αφού σιχαίνεσαι τα σκατά. Θα τα ''αγαπήσεις'' ξαφνικά'' ,ή θα βάλεις άλλον να κάνει τη βρώμικη δουλειά;AlienWay έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:19Αμα είναι κοντινός άνθρωπος, εννοείται ότι θα το κάνω, βρε Γαλή, δεν συζητάμε για μια τέτοια περίπτωση!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλες οι νεαρές γυναίκες στα Social Media είναι προκλητικές;
από AsimakisLazarou » 29 Μάιος 2023, 09:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 3711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AsimakisLazarou
05 Ιουν 2023, 17:23
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1070 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
06 Μαρ 2025, 09:14
-
-
Νέα δημοσίευση Εικόνες γυναικών που κάνουν έρωτα με άλλες γυναίκες
από Ζενίθεδρος » 15 Αύγ 2024, 13:09 » σε Eικαστικές τέχνες - 2 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
15 Αύγ 2024, 13:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μη Δυτικές μη δημοκρατικές αξίες...
από GoBzi » 07 Νοέμ 2023, 10:23 » σε Διεθνής πολιτική - 142 Απαντήσεις
- 3846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Νοέμ 2024, 12:57
-