Θα το κάνω εγώ, από αγάπη για τον άνθρωπό μου. Οχι για τα λεφτά.
Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;
Re: Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν είναι έτσι, γιατί δεν βοήθαγες τη μάνα σου;AlienWay έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:19Αμα είναι κοντινός άνθρωπος, εννοείται ότι θα το κάνω, βρε Γαλή, δεν συζητάμε για μια τέτοια περίπτωση!
Δεν είχες χρόνο, υποθέτω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ήταν στην ίδια πολη οι παπούδες και είχα δουλειές εδώ.
Εχω πάει όμως να σηκώσω τον εδώ παππού, όταν είχε πέσει από το κρεβάτι, όντας κι αυτός κατάκοιτος. Μου τηλεφώνησε η γιαγιά και είπε ότι δεν μπορούσε να τον σηκώσει. Πήγα εγώ και τον σήκωσα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το έχω κάνει κι εγώ για τον ίδιο λόγο. Όμως όταν είχα θέμα επιβίωσης για λόγους που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, πάλι το έκαμα με αγάπη και νοιάξιμο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Και η πλάκα είναι, ότι αυτό το πρότζεκτ δεν έπαιζε μόνον για τους γονείς αλλά ΚΑΙ τα πεθερικά.
Οι γιοι είχαν να ασχοληθούν με πολύ πιο σημαντικά.
Οι γιοι είχαν να ασχοληθούν με πολύ πιο σημαντικά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
...
Άθλος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι ότι οι γυναίκες έχουν εκ φύσεως πιο ανεπτυγμένες τις τάσεις για φροντίδα, για ανατροφή για περιποίηση, όχι ότι η πλειοψηφία των νοσοκόμων είναι θηλυκού γένους... Είναι το ότι οι γυναίκες γουστάρουν ξεσκάτισμα και καθάρισμα ανήμπορων ατόμων.
Ρε τύπισσες και τύποι, τι ψάχνετε τώρα; Συγχαρητήρια που κάνετε αυτό που πρέπει και αυτό που σας ταιριάζει;
Ρε τύπισσες και τύποι, τι ψάχνετε τώρα; Συγχαρητήρια που κάνετε αυτό που πρέπει και αυτό που σας ταιριάζει;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:30...
Άθλος.

Είχα πει ότι αν ξαναπέσει, να μου τηλεφωνήσουν για να κάνω το ίδιο. Ε, δεν ξαναέπεσε, τι να κάνουμε τώρα;
Δεν ξέρω αν μετρήσει υπέρ μου, αλλά έχω αλλάξει πάνα στον ανηψιό μου όταν χρειάστηκε να τον κρατήσω για ένα βράδυ γιατί ήταν βρέφος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Το κατά πόσον μπορεί ο καθένας ή καθεμία να είναι αυτάρκης, στο πλαίσιο ζωής που επιθυμεί.Feindflug έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:30Όχι ότι οι γυναίκες έχουν εκ φύσεως πιο ανεπτυγμένες τις τάσεις για φροντίδα, για ανατροφή για περιποίηση, όχι ότι η πλειοψηφία των νοσοκόμων είναι θηλυκού γένους... Είναι το ότι οι γυναίκες γουστάρουν ξεσκάτισμα και καθάρισμα ανήμπορων ατόμων.
Είτε είναι ρακοσυλλέκτης είτε πυρηνικός φυσικός.
Αν δεν, δεν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπάρχει γενικότερα μια αποστροφή, ( ίσως και να χρησιμοποιώ λάθος ορολογία, αλλά στην ουσία αυτό είναι..), στην φροντίδα ηλικιωμένων από τα περισσότερα αρσενικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δεν μπορούν να διαχειριστούν. Μάλλον δεν επιθυμούν συνήθως να μπουν στη διαδικασία.Feindflug έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:30Όχι ότι οι γυναίκες έχουν εκ φύσεως πιο ανεπτυγμένες τις τάσεις για φροντίδα, για ανατροφή για περιποίηση, όχι ότι η πλειοψηφία των νοσοκόμων είναι θηλυκού γένους... Είναι το ότι οι γυναίκες γουστάρουν ξεσκάτισμα και καθάρισμα ανήμπορων ατόμων.
Επειδή γινόμαστε μάνες και η έγνοια της φροντίδας, μας ακολουθεί εσαεί, σημαίνει πως είμαστε ιδανικές για την συγκεκριμένη συνθήκη, που καθόλου δεν υποτιμώ; Λανθασμένη άποψις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ρε δικιά μου, αν είναι να στείλω κάποιον στον πόλεμο, θα στείλω έναν άνδρα και αν είναι να φροντίσει κάποιος ένα άτομο που είναι ανήμπορο για Χ λόγους, θα προτιμήσω γυναίκα.Πασιφάη έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:47Υπάρχει γενικότερα μια αποστροφή, ( ίσως και να χρησιμοποιώ λάθος ορολογία, αλλά στην ουσία αυτό είναι..), στην φροντίδα ηλικιωμένων από τα περισσότερα αρσενικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δεν μπορούν να διαχειριστούν. Μάλλον δεν επιθυμούν συνήθως να μπουν στη διαδικασία.Feindflug έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:30Όχι ότι οι γυναίκες έχουν εκ φύσεως πιο ανεπτυγμένες τις τάσεις για φροντίδα, για ανατροφή για περιποίηση, όχι ότι η πλειοψηφία των νοσοκόμων είναι θηλυκού γένους... Είναι το ότι οι γυναίκες γουστάρουν ξεσκάτισμα και καθάρισμα ανήμπορων ατόμων.
Επειδή γινόμαστε μάνες και η έγνοια της φροντίδας, μας ακολουθεί εσαεί, σημαίνει πως είμαστε ιδανικές για την συγκεκριμένη συνθήκη, που καθόλου δεν υποτιμώ; Λανθασμένη άποψις.
Αν θέλεις να πεις 100 παραδείγματα με ξεσκατίσματα με άνδρες, γυναίκες και γκέι, πες τα, εγώ δεν πρόκειται όμως να σου πω ότι γεννηθήκατε για να ξεσκατίζετε γέρους.
Πιάσε το συνολικό νόημα και μην σκαλώνεις σε περιστατικά και εμπειρίες.
Dein Herz, meine Gier
Εγώ νομίζω ότι είναι σαφή αυτά που δεν μπορούν να διαχειρισθούν, τόσο στο πρακτικό όσο και στο ψυχολογικό επίπεδο, που ούτως ή άλλως συσχετίζονται.Πασιφάη έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:47Υπάρχει γενικότερα μια αποστροφή, ( ίσως και να χρησιμοποιώ λάθος ορολογία, αλλά στην ουσία αυτό είναι..), στην φροντίδα ηλικιωμένων από τα περισσότερα αρσενικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δεν μπορούν να διαχειριστούν. Μάλλον δεν επιθυμούν συνήθως να μπουν στη διαδικασία.Feindflug έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 14:30Όχι ότι οι γυναίκες έχουν εκ φύσεως πιο ανεπτυγμένες τις τάσεις για φροντίδα, για ανατροφή για περιποίηση, όχι ότι η πλειοψηφία των νοσοκόμων είναι θηλυκού γένους... Είναι το ότι οι γυναίκες γουστάρουν ξεσκάτισμα και καθάρισμα ανήμπορων ατόμων.
Πάνε στο γραφείο, διατηρώντας ακόμη το ένστικτο του κυνηγού, που θα γυρίσει με τον λαγό, το ελάφι ή την πίτσα στη σπηλιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Το πόιντ τελικά πιο είναι; Πέρα από το ότι κάλλιο πλούσιος και υγιής, παρά φτωχός και ασθενής.

Από τι ύψος και πάνω δηλαδή;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλες οι νεαρές γυναίκες στα Social Media είναι προκλητικές;
από AsimakisLazarou » 29 Μάιος 2023, 09:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 3709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AsimakisLazarou
05 Ιουν 2023, 17:23
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1070 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
06 Μαρ 2025, 09:14
-
-
Νέα δημοσίευση Εικόνες γυναικών που κάνουν έρωτα με άλλες γυναίκες
από Ζενίθεδρος » 15 Αύγ 2024, 13:09 » σε Eικαστικές τέχνες - 2 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
15 Αύγ 2024, 13:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μη Δυτικές μη δημοκρατικές αξίες...
από GoBzi » 07 Νοέμ 2023, 10:23 » σε Διεθνής πολιτική - 142 Απαντήσεις
- 3840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Νοέμ 2024, 12:57
-