δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι νεοφιλελεδες και τραμπικοι ειστε διαφορετικες οψεις του ιδιου νομισματοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:22Ποιο ακριβώς είναι το φασιστικό στοιχείο στην ισότητα αναφορικά με τις εισφορές και τις συντάξεις;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:15και απο διπλα τα γνωστα μισανδρα να στηριζουν εκλογικα τον φασιστα μακρον
Υπάρχουν πολλοί συνταξιούχοι που δεν θα είναι ψηφοφόροι το 2022 , γιατι θα εχουν πεθάνει!
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Υπάρχουν πολλοί συνταξιούχοι που δεν θα είναι ψηφοφόροι το 2022 , γιατι θα εχουν πεθάνει!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Re: Υπάρχουν πολλοί συνταξιούχοι που δεν θα είναι ψηφοφόροι το 2022 , γιατι θα εχουν πεθάνει!
Δεν μου απάντησες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:23δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι νεοφιλελεδες και τραμπικοι ειστε στο ιδιο καραβιΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:22Ποιο ακριβώς είναι το φασιστικό στοιχείο στην ισότητα αναφορικά με τις εισφορές και τις συντάξεις;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:15και απο διπλα τα γνωστα μισανδρα να στηριζουν εκλογικα τον φασιστα μακρον
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
στηριζεις το μισανθρωπικο καθεστως που αναπαραγει το φτωχοποιητικο φασιστικο καθεστως
δεν εχουμε να συζητησουμε τιποτα περαιτερω,εχεις κανει τις επιλογες σου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε, εντάξει δεν περίμενα κάποιον λογικό διάλογο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:25στηριζεις το μισανθρωπικο καθεστως που αναπαραγει το φτωχοποιητικο φασιστικο καθεστως
Αν θεωρείς την ισονομία μισανθρωπικό καθεστώς, είναι δικό σου πρόβλημα κι όχι δικό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν υπαρχει καμια ισονομια που να εκπορευεται απο εκπροσωπους της νεοφεουδαρχιαςΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:27Ε, εντάξει δεν περίμενα κάποιον λογικό διάλογο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:25στηριζεις το μισανθρωπικο καθεστως που αναπαραγει το φτωχοποιητικο φασιστικο καθεστως
Αν θεωρείς την ισονομία μισανθρωπικό καθεστώς, είναι δικό σου πρόβλημα κι όχι δικό μου.
εσυ επιλεξες τους κανιβαλους θα υποστεις και τις συνεπειες αν συνεχισεις να συντασσεσαι μαζι τους
αλλα να μην κλαιγεστε μετα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η ισονομία είναι ισονομία. Το αν εκπορεύεται από τους χ ή τους ψ είναι άλλο θέμα. Σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι σαφέστατα υπέρ των ίσων υποχρεώσεων και δικαιωμάτων. Αν αυτό είναι θέση των προφιτερόλ θα είμαι με τους προφιτερόλ. Τα υπόλοιπα, τα θεωρώ αδιάφορες γενικολογίες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:29δεν υπαρχει καμια ισονομια που να εκπορευεται απο εκπροσωπους της νεοφεουδαρχιαςΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:27Ε, εντάξει δεν περίμενα κάποιον λογικό διάλογο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 15:25στηριζεις το μισανθρωπικο καθεστως που αναπαραγει το φτωχοποιητικο φασιστικο καθεστως
εσυ επιλεξες τους κανιβαλους θα υποστεις και τις συνεπειες αν συνεχισεις να συντασσεσαι μαζι τους
αλλα να μην κλαιγεστε μετα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ο ίδιος όμως δεν έδωσε το καλό παράδειγμα πεθαίνοντας νωρίτερα, κόντεψε να τα εκατοστήσει.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- hellegennes
Ναι, αλλά θεωρούσε πρόβλημα ότι ζει. 

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Η ζωή είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Ο θάνατος λύνει ένα σωρό προβλήματα. Σοφά λόγια..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Ωχ, να πάρουμε την ΔΗΕ;
- Σαρακατσανος
Και δεν έπαιρνε και μία σύνταξη ο φαταούλας , όπως τότε με τα συσσίτια στην Κατοχή.Νταρνάκας έγραψε: ↑03 Σεπ 2018, 16:52Ο ίδιος όμως δεν έδωσε το καλό παράδειγμα πεθαίνοντας νωρίτερα, κόντεψε να τα εκατοστήσει.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση:Στο 28-32% η ΝΔ, γιατί εγκαταλείπουν το κόμμα οι Δεξιοί ψηφοφόροι
από Mitharadir » 16 Απρ 2024, 10:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1046 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
17 Απρ 2024, 15:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έλα τσωπα τσωπα έχουν πεθάνει κ άλλοι, κουράγιο.
από Μαδουραίος » 27 Ιαν 2025, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
27 Ιαν 2025, 19:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπαρχουν εξωγηινοι τοτε τι γνωμη εχουν για μας?
από George_V » 20 Απρ 2024, 14:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 29 Απαντήσεις
- 2731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
05 Μάιος 2024, 23:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φόροι αξίας 58,8 δισ. ευρώ έχουν χαριστεί στους servicers το διάστημα 2016 - 2022
από Kauldron » 02 Απρ 2025, 00:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
03 Απρ 2025, 07:26
-