Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
-
Dwarven Blacksmith
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Dwarven Blacksmith » 14 Νοέμ 2021, 15:26
AlienWay έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 15:22
Αναφέρομαι σε όλες τις υπόλοιπες που βγαίνουν και τις βλέπουν ελάχιστοι. Οταν έχεις μαζική παραγωγή, λογικό είναι να έχεις πολλές πετυχημένες ταινίες. Το 80% της μαζικής παραγωγής όμως είναι κοπριά.
Επίσης απευθύνονται στους πιτσιρικάδες και την Κίνα. Σε όλους τους υπόλοιπους (που δεν είμαστε πιτσιρικάδες ή Κινέζοι) δεν πρόκειται να μας λείψουν οι σύγχρονες ταινίες έτσι και χαθούν οι μπομπίνες τους.
It's settled then, τους έχει φάει η μαυρίλα.

Vladimir, STOP!

-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 14 Νοέμ 2021, 15:30
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 15:26
AlienWay έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 15:22
Αναφέρομαι σε όλες τις υπόλοιπες που βγαίνουν και τις βλέπουν ελάχιστοι. Οταν έχεις μαζική παραγωγή, λογικό είναι να έχεις πολλές πετυχημένες ταινίες. Το 80% της μαζικής παραγωγής όμως είναι κοπριά.
Επίσης απευθύνονται στους πιτσιρικάδες και την Κίνα. Σε όλους τους υπόλοιπους (που δεν είμαστε πιτσιρικάδες ή Κινέζοι) δεν πρόκειται να μας λείψουν οι σύγχρονες ταινίες έτσι και χαθούν οι μπομπίνες τους.
It's settled then, τους έχει φάει η μαυρίλα.

Και η μπίχλα.

Εντωμεταξύ δεν θα πάθουν κάτι αν λούζονται 2 φορές τη βδομάδα. Αν όχι, δεν είναι ανάγκη να πουλάνε ως "μαγκιά" το γεγονός ότι είναι άλουστοι, ούτε όμως και να υιοθετεί αυτή την βλακώδη στάση τους το προβατοποιημένο κοινό των ηλιθίων.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Maspoli
από Maspoli » 14 Νοέμ 2021, 15:44
Για να μιλήσουμε σοβαρά, το καθημερινό μπάνιο είναι μάλλον υπερβολή για την περισσότερη διάρκεια του έτους και δεν προσφέρει περισσότερα στην υγεία, μάλλον λιγότερα. Καλύτερο είναι επίσης το μπάνιο να γίνεται με χλιαρό προς δροσερό νερό.
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 14 Νοέμ 2021, 15:46
...αλλά ίσως δεν θα πρέπει να είμεθα αυστηροί με την ποπ κουλτούρα. Υπάρχει μία γενικότερη καταβαράθρωση των αξιών και παρασύρει την αγορά του θεάματος. Είναι τα μυαλά που νοσούν και όχι το σύνολο της ποπ (κουλτούρα).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 14 Νοέμ 2021, 15:48
BigChiefWahoo έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 13:11
Οι μανιακοί με την καθαριότητα και την αποστείρωση είναι ψυχασθενείς.
Οι ράστα δεν λούζουν τα μαλλιά τους ΠΟΤΕ.
Κυκλοφορούν άπειρα βιντεάκια με κόσμο που έχει μούχλα στα μαλλιά του από μόνιμα πλεξουδάκια τύπου ράστα ή ότι άλλο.
Έλεος.
Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 14:52
Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω σε ποιο σταύλο ζείτε, αλλά γυναίκα που δεν πλένει καθημερινά το αιδοίο ειδικά στην περίοδο μόνιμα κινδυνεύει με μολύνσεις. Η περιοχή πρέπει να καθαρίζεται με νερό πολύ συχνά. Έλεος δηλαδή.
Και περίοδο να μην έχεις το πλύσιμο της περιοχής επιβάλλεται να είναι καθημερινό.
Maspoli έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 15:44
Για να μιλήσουμε σοβαρά, το καθημερινό μπάνιο είναι μάλλον υπερβολή για την περισσότερη διάρκεια του έτους και δεν προσφέρει περισσότερα στην υγεία, μάλλον λιγότερα. Καλύτερο είναι επίσης το μπάνιο να γίνεται με χλιαρό προς δροσερό νερό.
Εξαρτάται την εποχή για την θερμοκρασία του νερού.
Δλδ την μπόχα της μασχάλης τι την κάνετε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Maspoli
από Maspoli » 14 Νοέμ 2021, 15:54
Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 15:48
Δεν είναι το θέμα τι κάνει ο καθένας. Το θέμα είναι τι είναι πράγματι καλύτερο. Για να πλύνεις πάντως κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ολόκληρος ή ολόκληρη μπάνιο.
Ξαναρωτώ αν υπάρχει σύγχρονη έγκυρη παραπομπή που να λέει ότι το καθημερινό μπάνιο είναι πραγματικά καλύτερο και ωφελιμότερο για την υγεία.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 14 Νοέμ 2021, 16:05
Μην έρθει αυτή η μόδα εδώ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 14 Νοέμ 2021, 16:06
Για ποιο λόγο είναι υπερβολή;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 14 Νοέμ 2021, 16:06
Maspoli έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 15:54
Δεν είναι το θέμα τι κάνει ο καθένας. Το θέμα είναι τι είναι πράγματι καλύτερο. Για να πλύνεις πάντως κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ολόκληρος ή ολόκληρη μπάνιο.
Ξαναρωτώ αν υπάρχει σύγχρονη έγκυρη παραπομπή που να λέει ότι το καθημερινό μπάνιο είναι πραγματικά καλύτερο και ωφελιμότερο για την υγεία.
Εμένα η δερματολόγος τις κρέμες που μου έχει δώσει, ευαίσθητο δέρμα με συγκεκριμένα προβλήματα, μου είπε να τις χρησιμοποιώ κάθε μέρα μετά το ντους.
Επίσης ξέρω γιαγιά, 94 χρονών η οποία κάθε μέρα πλένει ευαίσθητη περιοχή. Λέει πως το δικαιούται. Αν εκείνη μπορεί να το κάνει μπορώ κι εγώ να ρίξω νερό σε όλο το σώμα.
Παραπομπή δεν έχω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
από Αλιόσα » 14 Νοέμ 2021, 16:11
Α οι Αγγλοσάξονες θα μιμηθούνε τους προγόνους τους που πλένονταν μια φορά το χρονο και αν.
εν τω μεταξύ αν θυμάμαι το 98% του νερού χρησιμοποιείται στην άρδευση γεωργικών εκτάσεων και στην βιομηχανία, δηλαδη τα νοικοκυριά συγκριτικά ξοδεύουνε ελάχιστο νερό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Αλιόσα την 14 Νοέμ 2021, 16:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Maspoli
από Maspoli » 14 Νοέμ 2021, 16:11
Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 16:06
Maspoli έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 15:54
Εμένα η δερματολόγος τις κρέμες που μου έχει δώσει, ευαίσθητο δέρμα με συγκεκριμένα προβλήματα, μου είπε να τις χρησιμοποιώ κάθε μέρα μετά το ντους.
Επίσης ξέρω γιαγιά, 94 χρονών η οποία κάθε μέρα πλένει ευαίσθητη περιοχή. Λέει πως το δικαιούται. Αν εκείνη μπορεί να το κάνει μπορώ κι εγώ να ρίξω νερό σε όλο το σώμα.
Παραπομπή δεν έχω.
Κατανοείς φαντάζομαι ότι με αναφορά σε κρέμες, δερματολόγο και ευαίσθητο δέρμα είμαστε μπροστά σε κάποια ειδική περίπτωση και όχι στον γενικό κανόνα.
Φαντάζομαι επίσης ότι το τι κάνει μια 94χρονη και το αν το δικαιούται εκφευγει της συζήτησης του αν πράγματι είναι ωφέλιμο ή όχι. Θέλω να πω ότι κάποιος μπορεί να κάνει μπάνιο απλά και μόνο γιατί έτσι γουστάρει. Το αν πράγματι όμως αυτό είναι ωφέλιμο για την υγεία ή το δέρμα του είναι άλλη συζήτηση.
-
Maspoli
από Maspoli » 14 Νοέμ 2021, 16:14
Naida έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 16:06
Για ποιο λόγο είναι υπερβολή;
Υπερβολή από την άποψη ότι από πλευράς υγείας δεν προσφέρει κάτι (ειδικά με το σημερινό λάιφ στάιλ των περισσοτερων), ίσως μάλιστα και να βλάπτει την υγεία. Από εκεί και πέρα προφανώς η συζήτηση έχει να κάνει και με την χρησιμοποίηση των φυσικών πόρων (του νερού).
-
Maspoli
από Maspoli » 14 Νοέμ 2021, 16:16
Αλιόσα έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 16:11
Α οι Αγγλοσάξονες θα μιμηθούνε τους προγόνους τους που πλένονταν μια χώρα το χώρο και αν.
εν τω μεταξύ αν θυμάμαι το 98% του νερού χρησιμοποιείται στην άρδευση γεωργικών εκτάσεων και στην βιομηχανία, δηλαδη τα νοικοκυριά συγκριτικά ξοδεύουνε ελάχιστο νερό.
Ισχύουν και τα δύο. Ως προς το δεύτερο όμως, το νερό στην γεωργία χρησιμοποιείται στην παραγωγή τροφίμων, ρούχων κτλ.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.