Δεν κρίνω.
Στοματικό σεξ
Re: Στοματικό σεξ

αν δεν ανοίξω ενα νήμα τουλάχιστον στην ΕΠ ή ΠΑκΥ δεν μπορώ να κοιμηθώ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οι γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για στοματικό σεξ είναι αυτές που δεν έχουν κλειτορίδα. Όλες οι άλλες, ανεξάρτητα από ηλικίες μας αρέσει να ολοκληρώνουμε στο στόμα σας.Volk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:19Τι εννοεις σας νοιαζει τυπε; Δεν μπορεις να ξερεις τι συμβαινει με ολες τις γυναικες του πλανητη. Σε πληροφορω οτι δεν ισχυει αυτο που λες, εγκεφαλικα μετραει σε αυτες τις ηλικιες το τι παιχνιδι εχει συμβει, το σεξ μπαινει σε δευτερο ρολο. Δεν ερωτευεται μια κοπελα στα 20-25 της επειδη την εγλειψες καλα αλλα επειδη επαιξες δυνατη μπαλα μεσα στο μυαλο της.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:10Δεν ξέρεις τι λες.
Μια χαρά μας νοιάζει. Και σε μικρότερες ηλικίες από τα 20.
Γιατί ως γνωστό όσο περισσότερο χρησιμοποιείται στο παιχνίδι τόσο πιο ευαίσθητη γίνεται.
Win -win situation.
Το mindfuck είναι το πιο έντονο παιχνίδι στην προετοιμασία. Στο σεξ καθεαυτό πρέπει να κατέβεις και να αποτίσεις φόρο τιμής στην κλειτορίδα και στις νευρικές της.απολήξεις.
Ο λόγος είναι απλός, η εμπειρία γίνεται 300% καλύτερη και λίγο λέω.
Αν κάποια δεν έχει εμπειρίες μπορεί και να μην ενδιαφέρεται για στοματικό. Αλλά πολύ αμφιβάλλω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κατσικίσιο κεφάλι.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:14Στοματικό σεξ είναι μόνο το πρόβειο παϊδάκι!
Όλα τα άλλα είναι πίπες!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Eθνικοκοινωνιστης
ρε την Γκερ 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα

Καθένας τον καημό του βγάζει.
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:29Οι γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για στοματικό σεξ είναι αυτές που δεν έχουν κλειτορίδα. Όλες οι άλλες, ανεξάρτητα από ηλικίες μας αρέσει να ολοκληρώνουμε στο στόμα σας.Volk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:19Τι εννοεις σας νοιαζει τυπε; Δεν μπορεις να ξερεις τι συμβαινει με ολες τις γυναικες του πλανητη. Σε πληροφορω οτι δεν ισχυει αυτο που λες, εγκεφαλικα μετραει σε αυτες τις ηλικιες το τι παιχνιδι εχει συμβει, το σεξ μπαινει σε δευτερο ρολο. Δεν ερωτευεται μια κοπελα στα 20-25 της επειδη την εγλειψες καλα αλλα επειδη επαιξες δυνατη μπαλα μεσα στο μυαλο της.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:10
Δεν ξέρεις τι λες.
Γιατί ως γνωστό όσο περισσότερο χρησιμοποιείται στο παιχνίδι τόσο πιο ευαίσθητη γίνεται.
Win -win situation.
Το mindfuck είναι το πιο έντονο παιχνίδι στην προετοιμασία. Στο σεξ καθεαυτό πρέπει να κατέβεις και να αποτίσεις φόρο τιμής στην κλειτορίδα και στις νευρικές της.απολήξεις.
Αν κάποια δεν έχει εμπειρίες μπορεί και να μην ενδιαφέρεται για στοματικό. Αλλά πολύ αμφιβάλλω.
Δεν αντιπροσωπευεις το συνολο των γυναικων, ουτε γνωριζεις το τι παιζει στην ερωτικη ζωη της καθε κοπελας 20 με 25 καθημερινα. Τα οσα λες, πηγαζουν μεσα απο δικες σου εμπειριες και ειναι η δικη σου γνωμη και οτι εχεις συζητησει με τις φιλες σου.
Αν ησουν αντρας και επαιζες μπαλα με κοπελες 20-25 επι σειρα ετων, θα ειχες παραπανω βιωματικη γνωση πανω στο θεμα. Τωρα, η βιωματικη σου γνωση περιοριζεται στα οσα εχεις ζησει. Τα υπολοιπα, ειναι θεωρητικη γνωση, τα οσα υποθετεις και τα οσα εχεις ακουσει να λενε.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
foscilis έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:45Κι εμένα μου έδωσε συγχαρητήρια η γκομενάρα. "Κάτι κάνατε εσείς διαφορετικά" "ε, φορώντας μάσκα άρχισα να μυρίζω τη βοθρίλα και φρίκαρα, δεν είχα ιδέα ότι βρώμαγε έτσι το χνώτο μου" (ξενερώνει, σκέφτομαι ρε μαλάκα τι με πιάνει και τα λέω αυτά) "γι' αυτό και άρχισα να τα βουρτσίζω πολύ διεξοδικά και να βάζω οδοντόνημα καθώς και Λίστεριν" (υψώνει τα πράσινα μάτια της και με κοιτά πληγμένα) "ΟΧΙ ΛΙΣΤΕΡΙΝ!" "άντε; (ξεχνάω για λίγο τους τρόπους μου) Κάνει κακό;" "ναι κάνει πολύ κακό" "ξέρετε συμπτωματικά έβλεπα προχθές ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε ότι ξεκίνησε σαν καθαριστικό πατωμάτων στην Αγγλία του 1890" "Α και βλέποντάς το αυτό είπατε ας το βάλω στο στόμα μου" "As a matter of fact αυτό ακριβώς είπα, αν μπορεί να καθαρίσει πάτωμα λονδρέζικου σπιτιού του 1890 σίγουρα η βοθρίλα στο στόμα μου δεν έχει καμία ελπίδα" "σας πληροφορώ είναι σαν εμείς οι γυναίκες να βάζουμε ένα ποτήρι οινόπνευμα στον κόλπο μας κάθε πρωί και βράδυ για ένα λεπτό, δε θα καταστραφεί η βλεννογόνος;" "τι να σας πω... φαντάζομαι πως ναι;" (αμήχανο κενό) (περισσότερο αμήχανο κενό) "λοιπόν πάρτε αυτό το δείγμα, κάνει πολύ καλύτερη δουλειά αλλά δεν καίει τα ούλα και αυτό εδώ, είναι λίγο πιο δυνατό αλλά επίσης ακίνδυνο".

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι 20 λεπτά και μια ώρα διαβάζω; συνεχόμενα; και δεν βαριούνται οι γυναίκες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Λοιπόν Γκερ. Έχεις απόλυτο δίκιο.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:29Οι γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για στοματικό σεξ είναι αυτές που δεν έχουν κλειτορίδα. Όλες οι άλλες, ανεξάρτητα από ηλικίες μας αρέσει να ολοκληρώνουμε στο στόμα σας.Volk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:19Τι εννοεις σας νοιαζει τυπε; Δεν μπορεις να ξερεις τι συμβαινει με ολες τις γυναικες του πλανητη. Σε πληροφορω οτι δεν ισχυει αυτο που λες, εγκεφαλικα μετραει σε αυτες τις ηλικιες το τι παιχνιδι εχει συμβει, το σεξ μπαινει σε δευτερο ρολο. Δεν ερωτευεται μια κοπελα στα 20-25 της επειδη την εγλειψες καλα αλλα επειδη επαιξες δυνατη μπαλα μεσα στο μυαλο της.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:10
Δεν ξέρεις τι λες.
Win -win situation.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Volk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:51Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:29Οι γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για στοματικό σεξ είναι αυτές που δεν έχουν κλειτορίδα. Όλες οι άλλες, ανεξάρτητα από ηλικίες μας αρέσει να ολοκληρώνουμε στο στόμα σας.Volk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:19
Τι εννοεις σας νοιαζει τυπε; Δεν μπορεις να ξερεις τι συμβαινει με ολες τις γυναικες του πλανητη. Σε πληροφορω οτι δεν ισχυει αυτο που λες, εγκεφαλικα μετραει σε αυτες τις ηλικιες το τι παιχνιδι εχει συμβει, το σεξ μπαινει σε δευτερο ρολο. Δεν ερωτευεται μια κοπελα στα 20-25 της επειδη την εγλειψες καλα αλλα επειδη επαιξες δυνατη μπαλα μεσα στο μυαλο της.
Δεν αντιπροσωπευεις το συνολο των γυναικων, ουτε γνωριζεις το τι παιζει στην ερωτικη ζωη της καθε κοπελας 20 με 25 καθημερινα. Τα οσα λες, πηγαζουν μεσα απο δικες σου εμπειριες και ειναι η δικη σου γνωμη και οτι εχεις συζητησει με τις φιλες σου.
Αν ησουν αντρας και επαιζες μπαλα με κοπελες 20-25 επι σειρα ετων, θα ειχες παραπανω βιωματικη γνωση πανω στο θεμα. Τωρα, η βιωματικη σου γνωση περιοριζεται στα οσα εχεις ζησει. Τα υπολοιπα, ειναι θεωρητικη γνωση, τα οσα υποθετεις και τα οσα εχεις ακουσει να λενε.

Μπορείς να πεις ότι δικαιολογία θες για να το μαζέψεις, επί σειρά ετών είσαι π*στης*.
*Δες πρώτη τοποθέτησή μου στο νήμα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 06:58Λοιπόν Γκερ. Έχεις απόλυτο δίκιο.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:29Οι γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για στοματικό σεξ είναι αυτές που δεν έχουν κλειτορίδα. Όλες οι άλλες, ανεξάρτητα από ηλικίες μας αρέσει να ολοκληρώνουμε στο στόμα σας.Volk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 01:19
Τι εννοεις σας νοιαζει τυπε; Δεν μπορεις να ξερεις τι συμβαινει με ολες τις γυναικες του πλανητη. Σε πληροφορω οτι δεν ισχυει αυτο που λες, εγκεφαλικα μετραει σε αυτες τις ηλικιες το τι παιχνιδι εχει συμβει, το σεξ μπαινει σε δευτερο ρολο. Δεν ερωτευεται μια κοπελα στα 20-25 της επειδη την εγλειψες καλα αλλα επειδη επαιξες δυνατη μπαλα μεσα στο μυαλο της.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Βάσει της όποιας προσωπικής εμπειρίας μου, θα συμφωνήσω με την Γκερ.
Στη ζωή μου σχετίστηκα σεξουαλικά με ηλικίες από 18 έως 50. Όλες το γλένταγαν τρελά.
Και το γλειφοκώλι επίσης
Στη ζωή μου σχετίστηκα σεξουαλικά με ηλικίες από 18 έως 50. Όλες το γλένταγαν τρελά.
Και το γλειφοκώλι επίσης

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ από 18 και μία μέρα μέχρι 42. Κι εδώ είναι το όριο μου. Όχι πάνω από 42.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 08:26Βάσει της όποιας προσωπικής εμπειρίας μου, θα συμφωνήσω με την Γκερ.
Και το γλειφοκώλι επίσης
Αυτα τα πραγματα δεν γινονται με το ζορι κυριοι. Η σου αρεσει, ή δεν σου αρεσει. Εμενα μου αρεσει.
Απαραιτητο βέβαια η γυναίκα να ειναι καθαρη, αμα θελω να φαω ροκφορ θα το παρω απο το ΑΒ.
Απο κει και περα, μου αρεσει και η πραξη και η γευση και ολα. Δεν θα πω αλλα γιατί θα με περασουν για άρρωστο.
Απαραιτητο βέβαια η γυναίκα να ειναι καθαρη, αμα θελω να φαω ροκφορ θα το παρω απο το ΑΒ.
Απο κει και περα, μου αρεσει και η πραξη και η γευση και ολα. Δεν θα πω αλλα γιατί θα με περασουν για άρρωστο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-