αυτές τις μαλακίες λέγατε και το 2015 και παραλίγο να πάμε σε άτακτη χρεοκοπία
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- Otto Weininger
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο λόγος για τον οποίο τονίζεται ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται αυτά τα νούμερα για την αποδοτικότητα του εμβολίου είναι ακριβώς επειδή αφορούν τυχαία δείγματα του πληθυσμού σε μία ζώσα κατάσταση. Εξαρτώνται από τόσους πολλούς παράγοντες που δεν δίνουν ασφαλή στοιχεία γενικά για την θετικότητα, και φυσικά για την πραγματική αναλογία των κρουσμάτων.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 01:05Στα πινακάκια αυτά φαίνεται καθαρά ότι οι εμβολιασμένοι έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα σε αναλογία του πληθυσμού τους, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. Δίνεται disclaimer στην έκθεση ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα rates για εκτίμηση της αποδοτικότητας του εμβολίου όσον αφορά την μετάδοση, γιατί χωρίς να υπολογιστεί η διαφορά όσον αφορά τα μέτρα μεταξύ εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, το συμπέρασμα που προκύπτει από σύγκριση των αριθμών είναι ότι το εμβόλιο διευκολύνει την μετάδοση, ενώ αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει διαφορά στην μετάδοση, το εμβόλιο δεν παίζει ούτε θετικό ούτε αρνητικό ρόλο στην μετάδοση. Η διαφορά υπάρχει γιατί οι εμβολιασμένοι συνωστίζονται δίχως αύριο.
Πρέπει να σε έχω πονέσει πολύ στη ζωή σου...Τώρα και μετά τα παραθέματα είναι σαφές ή να σε βάλω στην κατηγορία stavmanr;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Παρε χαπι.Βασικα ακυρο,ωρα για αλλαγη.Κανε δοση.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Είναι τόσο μεγάλοι οι αριθμοί που δεν περιμένει κανείς να υπάρχει συστηματική απόκλιση και μάλιστα σε τέτοιον τρομακτικό βαθμό που να αντικατοπτρίζουν την ανάποδη εικόνα απ' αυτήν που περιμένεις.stavmanr έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 21:59Ο λόγος για τον οποίο τονίζεται ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται αυτά τα νούμερα για την αποδοτικότητα του εμβολίου είναι ακριβώς επειδή αφορούν τυχαία δείγματα του πληθυσμού σε μία ζώσα κατάσταση. Εξαρτώνται από τόσους πολλούς παράγοντες που δεν δίνουν ασφαλή στοιχεία γενικά για την θετικότητα, και φυσικά για την πραγματική αναλογία των κρουσμάτων.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 01:05Στα πινακάκια αυτά φαίνεται καθαρά ότι οι εμβολιασμένοι έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα σε αναλογία του πληθυσμού τους, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. Δίνεται disclaimer στην έκθεση ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα rates για εκτίμηση της αποδοτικότητας του εμβολίου όσον αφορά την μετάδοση, γιατί χωρίς να υπολογιστεί η διαφορά όσον αφορά τα μέτρα μεταξύ εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, το συμπέρασμα που προκύπτει από σύγκριση των αριθμών είναι ότι το εμβόλιο διευκολύνει την μετάδοση, ενώ αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει διαφορά στην μετάδοση, το εμβόλιο δεν παίζει ούτε θετικό ούτε αρνητικό ρόλο στην μετάδοση. Η διαφορά υπάρχει γιατί οι εμβολιασμένοι συνωστίζονται δίχως αύριο.
Αντί δηλαδή να δεις 70-100 αναλογία κρουσμάτων εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, βλέπεις 250-100. Για να διατηρηθεί η αναλογία 70-100 που υποθέτεις ότι είναι ο βαθμός προστασίας (κι αυτός είναι πολύ μέτριος βαθμός), θα πρέπει τα πραγματικά κρούσματα στους ανεμβολίαστους να είναι 350 αντί 100, πράγμα που δεν στέκει. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις ότι τα κρούσματα στους ανεμβολίαστους είναι 3,5Χ των καταγεγραμμένων. Δεν υπάρχει τρόπος να συμβαίνει αυτό.
Τα μάτια μου όντως πονάνε, όταν ξεκινάς τα μαθηματικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό ακριβώς σου γράφουν οι άνθρωποι που κάνουν τις μελέτες:hellegennes έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:35Είναι τόσο μεγάλοι οι αριθμοί που δεν περιμένει κανείς να υπάρχει συστηματική απόκλιση και μάλιστα σε τέτοιον τρομακτικό βαθμό που να αντικατοπτρίζουν την ανάποδη εικόνα απ' αυτήν που περιμένεις.stavmanr έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 21:59Ο λόγος για τον οποίο τονίζεται ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται αυτά τα νούμερα για την αποδοτικότητα του εμβολίου είναι ακριβώς επειδή αφορούν τυχαία δείγματα του πληθυσμού σε μία ζώσα κατάσταση. Εξαρτώνται από τόσους πολλούς παράγοντες που δεν δίνουν ασφαλή στοιχεία γενικά για την θετικότητα, και φυσικά για την πραγματική αναλογία των κρουσμάτων.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 01:05Στα πινακάκια αυτά φαίνεται καθαρά ότι οι εμβολιασμένοι έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα σε αναλογία του πληθυσμού τους, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. Δίνεται disclaimer στην έκθεση ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα rates για εκτίμηση της αποδοτικότητας του εμβολίου όσον αφορά την μετάδοση, γιατί χωρίς να υπολογιστεί η διαφορά όσον αφορά τα μέτρα μεταξύ εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, το συμπέρασμα που προκύπτει από σύγκριση των αριθμών είναι ότι το εμβόλιο διευκολύνει την μετάδοση, ενώ αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει διαφορά στην μετάδοση, το εμβόλιο δεν παίζει ούτε θετικό ούτε αρνητικό ρόλο στην μετάδοση. Η διαφορά υπάρχει γιατί οι εμβολιασμένοι συνωστίζονται δίχως αύριο.
Αντί δηλαδή να δεις 70-100 αναλογία κρουσμάτων εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, βλέπεις 250-100. Για να διατηρηθεί η αναλογία 70-100 που υποθέτεις ότι είναι ο βαθμός προστασίας (κι αυτός είναι πολύ μέτριος βαθμός), θα πρέπει τα πραγματικά κρούσματα στους ανεμβολίαστους να είναι 350 αντί 100, πράγμα που δεν στέκει. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις ότι τα κρούσματα στους ανεμβολίαστους είναι 3,5Χ των καταγεγραμμένων. Δεν υπάρχει τρόπος να συμβαίνει αυτό.
η αναλογία κρουσμάτων στους τυχαίους ελέγχους δεν αποδίδουν καμία τέτοια εικόνα.
Εσύ από την άλλη, κάνεις δικές σου αναγωγές, δικές σου παραδοχές, δικούς σου δογματισμούς και βγάζεις και συμπέρασμα!
Μας κάνεις και τη χάρη να μην δεχτείς την αναλογία των κρουσμάτων, αλλά από την άλλη να δεχτείς μία αναλογία 1:1 επειδή ...έτσι! Και με τη δικαιολογία ότι "ε να μην σας βάλω και χειρότερα, ας το κόψουμε στα ίσα για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι".
Πιο μπακάλικη υγειονομική μελέτη ...πεθαίνεις!
Και το αστείο είναι ότι ακόμη κι αν δεχτούμε (θεωρητικά) αυτό που γράφεις τότε σίγουρα η μεταδοτικότητα των εμβολιασμένων είναι σαφώς μικρότερη, δεδομένου ότι οι εμβολιασμένοι κινούνται ελεύθερα στην κοινωνία, ενώ οι ανεμβολίαστοι όχι. Δηλαδή, ακόμη κι αν ήταν 1:1 η αναλογία, πάλι θα έδειχνε ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο.

Καλή η πλακίτσα αλλά ρε συ έχεις πέσει έξω σε ό,τι κι αν έχεις γράψει που να αφορά στατιστικές...
- Οργισμένος
ρουφα κι ερχεται το φασουλι με τις κορωνες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μα τον Αλλαχ, εχει κοψεις καπιστρι...hellegennes έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:35Είναι τόσο μεγάλοι οι αριθμοί που δεν περιμένει κανείς να υπάρχει συστηματική απόκλιση και μάλιστα σε τέτοιον τρομακτικό βαθμό που να αντικατοπτρίζουν την ανάποδη εικόνα απ' αυτήν που περιμένεις.stavmanr έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 21:59Ο λόγος για τον οποίο τονίζεται ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται αυτά τα νούμερα για την αποδοτικότητα του εμβολίου είναι ακριβώς επειδή αφορούν τυχαία δείγματα του πληθυσμού σε μία ζώσα κατάσταση. Εξαρτώνται από τόσους πολλούς παράγοντες που δεν δίνουν ασφαλή στοιχεία γενικά για την θετικότητα, και φυσικά για την πραγματική αναλογία των κρουσμάτων.hellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 01:05Στα πινακάκια αυτά φαίνεται καθαρά ότι οι εμβολιασμένοι έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα σε αναλογία του πληθυσμού τους, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. Δίνεται disclaimer στην έκθεση ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα rates για εκτίμηση της αποδοτικότητας του εμβολίου όσον αφορά την μετάδοση, γιατί χωρίς να υπολογιστεί η διαφορά όσον αφορά τα μέτρα μεταξύ εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, το συμπέρασμα που προκύπτει από σύγκριση των αριθμών είναι ότι το εμβόλιο διευκολύνει την μετάδοση, ενώ αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει διαφορά στην μετάδοση, το εμβόλιο δεν παίζει ούτε θετικό ούτε αρνητικό ρόλο στην μετάδοση. Η διαφορά υπάρχει γιατί οι εμβολιασμένοι συνωστίζονται δίχως αύριο.
Αντί δηλαδή να δεις 70-100 αναλογία κρουσμάτων εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, βλέπεις 250-100. Για να διατηρηθεί η αναλογία 70-100 που υποθέτεις ότι είναι ο βαθμός προστασίας (κι αυτός είναι πολύ μέτριος βαθμός), θα πρέπει τα πραγματικά κρούσματα στους ανεμβολίαστους να είναι 350 αντί 100, πράγμα που δεν στέκει. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις ότι τα κρούσματα στους ανεμβολίαστους είναι 3,5Χ των καταγεγραμμένων. Δεν υπάρχει τρόπος να συμβαίνει αυτό.Τα μάτια μου όντως πονάνε, όταν ξεκινάς τα μαθηματικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εκνευρισμός στους ψεκασμένους!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- hellegennes
Ευτυχώς που ήρθε η ΝΔ και είδαμε ανάπτυξη. Τόση ανάπτυξη πρέπει να έχουμε να δούμε από το 1941.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 21:56αυτές τις μαλακίες λέγατε και το 2015 και παραλίγο να πάμε σε άτακτη χρεοκοπία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι 1:1 η αναλογία, όμως, γλυκιά μου χοροεσπερίδα. Είναι 2-3:1, που οφείλεται ακριβώς στο ότι οι εμβολιασμένοι κάνουν πάρτι και μεταδίδουν τον ιό με τριπλάσιο ρυθμό.stavmanr έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:42Και το αστείο είναι ότι ακόμη κι αν δεχτούμε (θεωρητικά) αυτό που γράφεις τότε σίγουρα η μεταδοτικότητα των εμβολιασμένων είναι σαφώς μικρότερη, δεδομένου ότι οι εμβολιασμένοι κινούνται ελεύθερα στην κοινωνία, ενώ οι ανεμβολίαστοι όχι. Δηλαδή, ακόμη κι αν ήταν 1:1 η αναλογία, πάλι θα έδειχνε ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δυστυχώς όχι!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Τη μία γράφεις ότι είναι 3:1.hellegennes έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:57Δεν είναι 1:1 η αναλογία, όμως, γλυκιά μου χοροεσπερίδα. Είναι 2-3:1, που οφείλεται ακριβώς στο ότι οι εμβολιασμένοι κάνουν πάρτι και μεταδίδουν τον ιό με τριπλάσιο ρυθμό.stavmanr έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:42Και το αστείο είναι ότι ακόμη κι αν δεχτούμε (θεωρητικά) αυτό που γράφεις τότε σίγουρα η μεταδοτικότητα των εμβολιασμένων είναι σαφώς μικρότερη, δεδομένου ότι οι εμβολιασμένοι κινούνται ελεύθερα στην κοινωνία, ενώ οι ανεμβολίαστοι όχι. Δηλαδή, ακόμη κι αν ήταν 1:1 η αναλογία, πάλι θα έδειχνε ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο.
Στην επόμενη πρόταση δέχεσαι ότι σωστά οι μελέτες αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν συμπεράσματα από τη συγκεκριμένη τυχαία δειγματοληψία.
Μετά επανέρχεσαι και λες ότι είναι 1:1. Σου λεν ότι αν είναι 1:1 τότε και πάλι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο δεδομένου ότι δεν κυκλοφορούν ελεύθερα, δηλαδή έχουν μεγαλύτερη κοινωνική απόσταση. Κι επανέρχεσαι στο 3:1.
Δεν ξέρω τι πίνεις, Χελετζέ, αλλά είναι δυνατό.
Πέσε για ύπνο και σήκω νηφάλιος να συζητήσουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΕΚΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Οκτ 2023, 10:40 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 23 Απαντήσεις
- 1252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
22 Οκτ 2023, 10:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαυρουδής Βορίδης κάνει καλά ψέκες ψηφοφόρους της ΝΔ
από έργο_μακέτο » 27 Αύγ 2023, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
27 Αύγ 2023, 22:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώσσοι, Τούρκοι, ψέκες, ομοφοβικοί ηττήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ
από Οργισμένος » 25 Σεπ 2023, 00:08 » σε Τεχνολογία - 9 Απαντήσεις
- 842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
30 Σεπ 2023, 04:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Αυστριακό φιλορωσικό κόμμα κέρδισε τις εκλογές. Ψέκες ρωσοφοβικοί, πονάτε? Τσούζετε?
από Kauldron » 30 Σεπ 2024, 11:26 » σε Διεθνής πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Οκτ 2024, 13:54
-