Όλοι έχουν μεταξύ τους διαφορές. Γι' αυτό κι όταν προχωράς στο δρόμο ξέρεις ποιος είναι ο Τάκης και ποιος ο Μήτσος. Πολλώ δεν μάλλον ποια είναι η Μαρία.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 10:25Τύπε , νομίζω ότι διαφορετικό πράγμα να πεις ότι οι μαύροι είναι κατώτεροι με το να πεις οι μαύροι με τους λευκούς έχουν χ φ ψ εμφανισιακές και ανατομικές διάφορες .stavmanr έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 00:01Με την προσθήκη του "παρόλα αυτά" δίπλα σε αυτή την πρόταση το νήμα γειώθηκε.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:41Δεν θεωρώ ότι κάποια φυλή είναι ανώτερη από κάποια άλλη . Παρόλα αυτά (...)
Κατά τα λοιπά, μπορεί να είχε ενδιαφέρον.
Ανθρώπινες φυλές
Re: Ανθρώπινες φυλές
- John Brown Gun Club
Υπαρχουν επισης περισσοτερες και μεγαλυτερες γεννετικες διαφορες αναμεσα στα μελη της ιδιας πληθυσμιακης ομαδας απ οτι μεταξυ των μελων της μιας ομαδας και αυτων μιας αλλης.stavmanr έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 16:08Όλοι έχουν μεταξύ τους διαφορές. Γι' αυτό κι όταν προχωράς στο δρόμο ξέρεις ποιος είναι ο Τάκης και ποιος ο Μήτσος. Πολλώ δεν μάλλον ποια είναι η Μαρία.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 10:25Τύπε , νομίζω ότι διαφορετικό πράγμα να πεις ότι οι μαύροι είναι κατώτεροι με το να πεις οι μαύροι με τους λευκούς έχουν χ φ ψ εμφανισιακές και ανατομικές διάφορες .
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Από την στιγμή που Variance within groups > Variance among groups, δεν υπάρχει η έννοια τής φυλής. Αυτό δεν είναι πιά και τόσο επαναστατική ανακάλυψη, γιατί ήδη από το 1993 το υποστήριξε ο Cavalli - Sforza και οριστικώς απεδείχθη κατά την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου DNA από την Cellera το 2000. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρχουν ομάδες που έχουν κοινό ένα επί μέρους χαρακτηριστικό, όπως χρώμα επιδερμίδας ή μαλλιών.John Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 16:10Υπαρχουν επισης περισσοτερες και μεγαλυτερες γεννετικες διαφορες αναμεσα στα μελη της ιδιας πληθυσμιακης ομαδας απ οτι μεταξυ των μελων της μιας ομαδας και αυτων μιας αλλης.stavmanr έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 16:08Όλοι έχουν μεταξύ τους διαφορές. Γι' αυτό κι όταν προχωράς στο δρόμο ξέρεις ποιος είναι ο Τάκης και ποιος ο Μήτσος. Πολλώ δεν μάλλον ποια είναι η Μαρία.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 10:25
Τύπε , νομίζω ότι διαφορετικό πράγμα να πεις ότι οι μαύροι είναι κατώτεροι με το να πεις οι μαύροι με τους λευκούς έχουν χ φ ψ εμφανισιακές και ανατομικές διάφορες .
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μπα;;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:46Γιατί με την ανακάλυψη της γενετικής μάθαμε ότι δεν έχει επιστημονική βάση.
Λέει η γενητική οτι μπορεις να πάρεις δυο μαύρους γονείς και να κάνεις Κινέζο; Ή να πάρεις δυο Κινέζους και να παραγεις λευκό;
Τι επιστημονική βάση δεν έχει λοιπόν;
Ήμαρτον δηλαδή με την επίκληση της ψευτοεπιστημονικής μπούρδας με κάθε ευκαιρία.
Α, δεν μπορώ να πω δλδ οτι υπάρχουν μαύροι ανεξάρτητα από το μαυρο δέρμα....Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 13:04
Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ορίσεις υποσύνολα που βγάζουν νόημα σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αλλά δεν μπορείς να πας ανάποδα και να πεις ότι το υποσύνολο υπάρχει ανεξαρτήτως του χαρακτηριστικού που εξετάζεται.

Για φαντάσου!
Μεγάλο πράγμα τελικά αυτή η... γιεπιστήμη.
- Dwarven Blacksmith
Μπράβο, υπέθεσες μια μαλακία και την κατέρριψες. Δεν έχει σχέση με αυτό που γράφω εγώ. Δες και τι γράφει ο Λεπο πιο πάνω.Imperium έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 17:22Μπα;;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:46Γιατί με την ανακάλυψη της γενετικής μάθαμε ότι δεν έχει επιστημονική βάση.
Λέει η γενητική οτι μπορεις να πάρεις δυο μαύρους γονείς και να κάνεις Κινέζο; Ή να πάρεις δυο Κινέζους και να παραγεις λευκό;
Τι επιστημονική βάση δεν έχει λοιπόν;
Ήμαρτον δηλαδή με την επίκληση της ψευτοεπιστημονικής μπούρδας με κάθε ευκαιρία.

- John Brown Gun Club
Εχει συμβει. Οριστε δυο διδυμες αδερφες, παιδια ενος λευκου πατερα και μιας mixed race μητεραςImperium έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 17:22Μπα;;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:46Γιατί με την ανακάλυψη της γενετικής μάθαμε ότι δεν έχει επιστημονική βάση.

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
το άλλαξες δυο φορές και πάλι μέσα έπεσεςJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 17:38Εχει συμβει. Οριστε δυο διδυμες αδερφες, παιδια ενος λευκου πατερα και μιας mixed race μητεραςImperium έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 17:22Μπα;;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 22:46Γιατί με την ανακάλυψη της γενετικής μάθαμε ότι δεν έχει επιστημονική βάση.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
αυτο που δεν γραφετε ειναι οτι μπορει να υπαρχουν εμφανισιακες διαφορες αλλα υπαρχουν και εσωτερικες διαφορες που εχουν να κανουν με τον ψυχισμό του ατομου ή της φυλης
Πολύ σωστό. Σπάνια βλέπουμε παιδόφιλους που να είναι μαύροι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- John Brown Gun Club
Μια φορα το αλλαξα, επειδη δεν θυμομουν πως η μητερα ηταν μιση τζαμαικανη. Ωστοσο δεν ειναι το μοναδικο παραδειγμα. Υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις. Συμβαινει να υπαρχει καποιος αρχαιος προγονος με τα χ η ψ χαρακτηριστικα και τα σχετικα γονιδια να βγουν στην επιφανεια πολλες γεννιες μετα.
- John Brown Gun Club
τι εννοεις οταν γραφεις ψυχισμο της φυλης;
Καλά λες, αυτό που έβαλα εγώ είναι άλλη περίπτωση. Εδώ στην χώρα μας είχαμε την περίπτωση του κοριτσιού Ρομά που γεννηθηκε άσπρο και νομίζανε οι δικοί μας ότι το κλέψανεJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 17:50Μια φορα το αλλαξα, επειδη δεν θυμομουν πως η μητερα ηταν μιση τζαμαικανη. Ωστοσο δεν ειναι το μοναδικο παραδειγμα. Υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις. Συμβαινει να υπαρχει καποιος αρχαιος προγονος με τα χ η ψ χαρακτηριστικα και τα σχετικα γονιδια να βγουν στην επιφανεια πολλες γεννιες μετα.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
εξηγησε μου γιατι ενιωσες την αναγκη να παταχτείς με ενα ασχετο ; ενω υπαρχουν πολλα χαρακτηριστικα σε μη λευκους που υπερισχύουν
γιατι εγω δεν μιλησα για ανωτεροτητα των λευκων ξαναδιαβασε τι γραφω και μετα αφου το καταλαβεις απαντησε μου
Χεσμένη την έχω τη δήθεν ανωτερότητα ως συνάρτηση της φυλής. Εγώ απλά παρατήρησα ότι οι περισσότεροι παιδόφιλοι, είναι λευκοί.nemo έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 17:56εξηγησε μου γιατι ενιωσες την αναγκη να παταχτείς με ενα ασχετο ; ενω υπαρχουν πολλα χαρακτηριστικα σε μη λευκους που υπερισχύουν
γιατι εγω δεν μιλησα για ανωτεροτητα των λευκων ξαναδιαβασε τι γραφω και μετα αφου το καταλαβεις απαντησε μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 16 Νοέμ 2021, 18:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.