Η Sophia Urista τον κατούρησε στην μάπα τον άνδρα φαν, στη σκηνή, κατά την διάρκεια της συναυλίας [NSFM]

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Η Sophia Urista τον κατούρησε στην μάπα τον άνδρα φαν, στη σκηνή, κατά την διάρκεια της συναυλίας [NSFM]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Νοέμ 2021, 18:53

Χαοτικός έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 17:51
nostromos έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 15:24
έργο_μακέτο έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 15:20

Σε "καποιες αλλες κοινωνιες θα εκμεταλευθουνε αυτη τη συγχηση και θα επικρατησουνε ως πιο στερεες".
φυσικα και ειναι πιο στερεες ... εκει δεν εχει μαγκιες ... σκιτσα κανανε τον προφητη τους και ακομη κρυβονται οι δημιουργοι ... ειδες κανενα αριστερο να καιει κορανι ...? που θα πατησει μαυρο χιονι τρεχοντας ... μαγκιες μονο σε κατι παπα Τσακαλους πουλανε
Τα χαρακτηριστικά αυτά.
ασυνέπεια σε αρχές, παραλογισμός, ηλίθιες συνδέσεις. ηλίθιες προτεραιοτητες, καμενιές, όλα αυτά που σε κάνουν να λες για υποκρισία, βλακεία, λαμογιά, και ότι άλλο, βάλε εσύ τι θες.

είναι τρόπος που μεγαλώσανε όλοι. μιλάμε για δεξιά. Μιλάμε για δεξιούς γονείς ή τουλάχιστον δεξιά εποχή. Στη λογική, στη νοοτροπία και όλα.
Όταν μίλαγες με δεξιό το 93 σου έλεγε "ρθαν εδώ κι έχουν πάρει όλες τις δουλειές!". Το έλεγε με πάθος και πολύ αρνητισμό έβγαζε. τρία λεπτά αργότερα που η κουβέντα πήγαινε στο γιατί πήρε Αλβανούς, έλεγε "Ε βέβαια! ταν ο άλλος σου ζητάει 15 και 20 χιλιάδες!"
Αυτός ο παραλογισμός, ή ασυνέχεια και εν τέλει η καθόλου διαλεκτική και δημιουργική σκέψη υπάρχει και σήμερα σε σας. Ε λογικό είναι να υπάρχει και λίγο και σε μας. Όμως έχουμε τέτοιν προσανατολισμό που θέλουμε δεν θέλουμε θα εξελίξουμε τη σκέψη μας και τα ιδεολογήματά μας.
Νομίζεις ότι ο Στάβραμαν θα ανοίξει την πορτα του στο γύφτο ή γουστάρει τέτοια πολιτισμικκή αλοίωση; Απλά είναι δύσκαμπτος και πελαγώνει λίγο στις αντιθέσεις της πραγματικότητας. Τον πιέζει η πίστη του στις αρχές και μπράβο του σε αυτό και εμμένει μπλεγμένος σε πράγματα που δεν λύνονται με τις αρχές που νόμιζε.
Οι κουκουέδες πάλι και λόγω ηλικίας αλλά και της φάσης που ζουν - νοοτροπία - φοιτητή νέου που μόνο η καύλα του τον νοιάζει και να φτιάχνεται με το πνεύμα του που το θεωρεί ιδανικό και στηρίζει την προσωπικότητα του και το ΕΓΩ του σε αυτά - το ίδιο πράγμα κάνουν. Ποιος γαμεί τους κατοίκους που πονάνε με την καθημερινότητα που τους γαμήθηκε (και δεν γαμήθηκε από τους μετανάστες επειδή γουστάρανε. Αλλά από τους δυτικούς που προκαλέσανε αυτές τις καταστάσεις. Οι μετανάστες είναι απλά αμόρφωτοι κάφροι και σε συνδυασμό με την κουλτούρα τους από κει που ήρθαν λογικό είναι να γαμήσουν τις περιοχές. Που όμως αντικειμενικά τις έχουν γαμήσει και κάτι πρέπει να γίνει. Το πιο λογικό είναι τον πούλο.)
Ε οι κνίτες που λέμε , δεν είναι η περίπτωση του Σταβρμαν. Είναι ότι έχουν τέτοιον αυτισμό - χαρακτηριστικό των κουκουέδων - που στ 'αρχίδια τους τα βάσανα των κατοίκων των νησιών και αλλού.
Όταν μεγαλώσουν θα καταλήξουν με κάποιο μαγαζί που μόνο το συμφέρον τους θα κοιτάνε. Σήμερα παλιοί κνίτες που είναι αφεντικά, δεν τους ξεχωρίζεις από νεοδημοκράτες.
Κάτι άλλοι τύπου ανάρχες που έχουν τριφτεί τα άκρα και καλά και τολμήσανε μακροβούτια ηθικής, είναι ικανοί να υποστηρίξουν και συνειδητά, κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων. Δεν έχουμε εδω ευτυχώς.

Ωστόσο η ιδεολογία είναι ξεκάθαρη. Κι αν δεν την έχει εμπεδώσει κάποιος αρκεί να οδηγείται ηθικά από αρχές ανθρωπιάς τις οποίες ούτως ή άλλως η ιδεολογία πρεσβεύει. Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. και επειδή σέβομαι το μυαλό μου, αλλά κι εσένα που μένεις Άγιο Παντελεήμονα και νησιά,
προσαρμόζω τα ιδεολογήματά μου ώστε να είμαι χρήσιμος ως κοινωνικά ενεργός άνθρωπος.

Εσύ με τη δεξιά εμμονή δεν έχεις να πας μακριά. Μόνο δυστυχία δείχνει ο ορίζοντάς σου. Γιατί το μόνο που πρεσβεύει ο χώρος από κει (και νδ αλλά και βελόπουλοι και χρυσή αυγή και όλα αυτά, δεν τα κάνουμε τυχαία ένα στη συνείδησή μας) είναι το ατομικό συμφέρον και ποιος θα προλάβει ή θα είναι τυχερός να το ικανοποιήσει. με μία λογική ότι αν πατήσεις πάνω στον άλλον που βρίσκετε στη θάλασσα μαζί σου, εσύ θα επιπλεύσεις και θα σωθείς. Αλλά για πόσο; Μια λογική ότι κάποιος θεός θα μας σώσει. Γι αυτό μια ζωή μιλάτε για αρχηγούς, που είναι ικανοί κλπ κλπ.
Εγώ έχω την άποψη ότι από τα κάτω μπορούμε να κινούμε τα πράγματα. γι αυτό και είμαστε με λογικές κινημάτων και όχι ηγετών. Νομίζεις ότι ο Τσίπρας είναι ότι ονειρευόμασταν; η ο Βαρουφάκης;. Ή μήπως ότι αν ψηφίζαμε ΟΧΙ περιμέναμε να δούμε το αν θα είμαστε τυχεροί και θα το εφαρμόσει ο αρχηγός. Παπάρια περιμέναμε.Για την ανάδειξη των διαθέσεων μόνο το κάναμε και για να ενώνεται ο κόσμος.
Είδες λοιπόν; Μιλάμε για άλλες λογικές.
Είσαι και ο πρώτος νοικοκυρέος τελικά. :lol:

Όλα στο βολικό κουτάκι τους, ξεσκονισμένα και το ιδεολογικό σεμεδάκι πάνω στην οθόνη για να δίνει το στίγμα σουήτ χόμ, μπράβο βρε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Η Sophia Urista τον κατούρησε στην μάπα τον άνδρα φαν, στη σκηνή, κατά την διάρκεια της συναυλίας [NSFM]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 16 Νοέμ 2021, 18:55

AlienWay έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 18:46
Χαοτικός έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 18:14

Οπότε όλες οι μαλακίες για ισλάμ και μετανάστες δεν είναι παρά συμφέροντα καπιταλιστών που έχουν λόγο να γαμούν εθνότητες και πολιτισμούς. Κι ακολουθούν τα τούβλα.
Για κάθε υπερκαπιταλιστή που έχει αυτά τα συμφέροντα, υπάρχουν υπερκαπιταλιστές που έχουν τα αντίθετα. Προς το παρόν φαίνεται να υπερισχύει η μία πλευρά, αλλά στο μέλλον αυτό μπορεί να αλλάξει.
Το έχεις ξαναπεί αυτό. Υπάρχουν κατά την άποψη αντικρουόμενα. Αλλά υπάρχει και κέντρο που κινεί γενικά τα νήματα.
Έχεις δει κινήσεις που να μας κάνουν να υποπτευόμαστε ότι κάποια συμφέροντα θέλουν να προστατευθεί η Ελλάδα κι ο ελληνισμός; Εγώ βλέπω ότι το ντόπιο κεφάλαιο χρόνια τώρα κινείται στην κατεύθυνση του να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά μας.
Καμία ανησυχία για το μέλλον, απαξία για ο δημογραφικό, ρουφιανιά. Εσύ είσαι αισιόδοξος;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 16 Νοέμ 2021, 18:59

Μιλάμε για κομπλεξάρα να ακυρώνει τους πάντες προφανώς γιατί μικρή ένιωθε τελευταία σε όλα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Νοέμ 2021, 19:01

Χαοτικός έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 18:55
AlienWay έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Οπότε όλες οι μαλακίες για ισλάμ και μετανάστες δεν είναι παρά συμφέροντα καπιταλιστών που έχουν λόγο να γαμούν εθνότητες και πολιτισμούς. Κι ακολουθούν τα τούβλα.
Για κάθε υπερκαπιταλιστή που έχει αυτά τα συμφέροντα, υπάρχουν υπερκαπιταλιστές που έχουν τα αντίθετα. Προς το παρόν φαίνεται να υπερισχύει η μία πλευρά, αλλά στο μέλλον αυτό μπορεί να αλλάξει.
Το έχεις ξαναπεί αυτό. Υπάρχουν κατά την άποψη αντικρουόμενα. Αλλά υπάρχει και κέντρο που κινεί γενικά τα νήματα.
Έχεις δει κινήσεις που να μας κάνουν να υποπτευόμαστε ότι κάποια συμφέροντα θέλουν να προστατευθεί η Ελλάδα κι ο ελληνισμός; Εγώ βλέπω ότι το ντόπιο κεφάλαιο χρόνια τώρα κινείται στην κατεύθυνση του να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά μας.
Καμία ανησυχία για το μέλλον, απαξία για ο δημογραφικό, ρουφιανιά. Εσύ είσαι αισιόδοξος;
Οχι είμαι απαισιόδοξος γιατί δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αναπτύξουμε ισχυρά εθνικά λόμπι, με αποτέλεσμα να παρασύρονται τα μεγαλομεσαία εθνικά, από άλλα που είναι πολύ ισχυρότερα.

Από σπόντα βέβαια μπορεί να ευνοηθούμε σε κάποιους τομείς, αλλά αυτό είναι απόφαση που θα γίνει όταν εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα, ανώτερα.

Υπάρχει μια μικροσκοπική πιθανότητα να γίνει και αυτό
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 16 Νοέμ 2021, 19:04

AlienWay έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 19:01
Χαοτικός έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Οχι είμαι απαισιόδοξος γιατί δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αναπτύξουμε ισχυρά εθνικά λόμπι, με αποτέλεσμα να παρασύρονται τα μεγαλομεσαία εθνικά, από άλλα που είναι πολύ ισχυρότερα.

Από σπόντα βέβαια μπορεί να ευνοηθούμε σε κάποιους τομείς, αλλά αυτό είναι απόφαση που θα γίνει όταν εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα, ανώτερα.

Υπάρχουν και κινήματα. Στη ιστορία κάργα. Στο μυαλό σου καθόλου. Γιατί;

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 16 Νοέμ 2021, 19:07

Χαοτικός έγραψε:
nostromos έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 15:29
Χαοτικός έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 15:12

Επειδή έτσι; Καμία ανάπτυξη δεν χωράει;
οταν υπαρχει αμφισβητηση της κοινωνικης δομης θα πρεπει να υπαρχει και αντιπροταση ... η μια ειναι η επιστροφη σε μαρξιστικη κοινωνια ... η αλλη ειναι η Ισλαμικη ... οπως πηγαινει η κατασταση αν η υπαρχουσα κοινωνια καταρρευσει ποια ταση βλεπεις πιθανοτερη να επικρατησει ...?

Έχεις δει τόσα ντοκυμαντέρ με το Στάλιν. Ένα γαμωβιβλίο του Μαρξ δεν μπορεί, θα το έχεις διαβάσει. Έχεις βρει κάποια σχέση;
Επειδή θέλουν οι κουκουέδες να αποδεχτούμε την παράνοιά τους θα γαμήσουμε την ιστορία και την πραγματικότητα.

Ορίστε όποτε μπορείς διάβασέ αυτό και λύσε τις απορίες σου.

https://www.skroutz.gr/s/12156160/%CE%9 ... CE%B7.html

και γι αυτό παραμένει καθαρός ο μαρξισμός. Γιατί κανένας μαλάκας από αυτούς που τον επικαλούνται δεν τον ακολουθεί.
το συγκεκριμένο βιβλίο που συ έδειξα το επικαλούνται άτομα του αριστερίστικου χώρου. Άλλοι μαλάκες που γράφουν στ αρχίδια τους την ιστορία του Ελληνισμού, της εθνότητας, του εθνικού ιδεώδους. Για πατρίδα μιλούσε και ο Μαρξ και ο Μπακούνιν.
Μία κουβέντα μόνο στο κομμουνιστκό μανιφέστο ότι οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα και τα ανεγκέφαλα που έχουν μάθει μόνο με τσιτάτα να λειτουργούν λες και είναι ο Θεός οι 10 εντολές, το έχουν γαμήσει. ο διεθνισμός δεν είναι τίποτα άλλο από την παραδοχή ότι παντού υπάρχει άρχουσα και καταπιεζόμενη τάξη. όμως δεν δεν μπορεί να γίνει σοσιαλισμός σε όλες τις χώρες από όλους τους προλετάριους μαζί. Πως θα γίνει αυτό όταν έχουνε τόσο διαφορετικούς πολιτισμούς;

το Ισλαμ μια χαρα καπιταλισμο εχει ... θα εχεις καπιταλισμο με Ισλαμ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 16 Νοέμ 2021, 19:11

Χαοτικός έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 17:51
nostromos έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 15:24
έργο_μακέτο έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 15:20

Σε "καποιες αλλες κοινωνιες θα εκμεταλευθουνε αυτη τη συγχηση και θα επικρατησουνε ως πιο στερεες".
φυσικα και ειναι πιο στερεες ... εκει δεν εχει μαγκιες ... σκιτσα κανανε τον προφητη τους και ακομη κρυβονται οι δημιουργοι ... ειδες κανενα αριστερο να καιει κορανι ...? που θα πατησει μαυρο χιονι τρεχοντας ... μαγκιες μονο σε κατι παπα Τσακαλους πουλανε
Τα χαρακτηριστικά αυτά.
ασυνέπεια σε αρχές, παραλογισμός, ηλίθιες συνδέσεις. ηλίθιες προτεραιοτητες, καμενιές, όλα αυτά που σε κάνουν να λες για υποκρισία, βλακεία, λαμογιά, και ότι άλλο, βάλε εσύ τι θες.

είναι τρόπος που μεγαλώσανε όλοι. μιλάμε για δεξιά. Μιλάμε για δεξιούς γονείς ή τουλάχιστον δεξιά εποχή. Στη λογική, στη νοοτροπία και όλα.
Όταν μίλαγες με δεξιό το 93 σου έλεγε "ρθαν εδώ κι έχουν πάρει όλες τις δουλειές!". Το έλεγε με πάθος και πολύ αρνητισμό έβγαζε. τρία λεπτά αργότερα που η κουβέντα πήγαινε στο γιατί πήρε Αλβανούς, έλεγε "Ε βέβαια! ταν ο άλλος σου ζητάει 15 και 20 χιλιάδες!"
Αυτός ο παραλογισμός, ή ασυνέχεια και εν τέλει η καθόλου διαλεκτική και δημιουργική σκέψη υπάρχει και σήμερα σε σας. Ε λογικό είναι να υπάρχει και λίγο και σε μας. Όμως έχουμε τέτοιν προσανατολισμό που θέλουμε δεν θέλουμε θα εξελίξουμε τη σκέψη μας και τα ιδεολογήματά μας.
Νομίζεις ότι ο Στάβραμαν θα ανοίξει την πορτα του στο γύφτο ή γουστάρει τέτοια πολιτισμικκή αλοίωση; Απλά είναι δύσκαμπτος και πελαγώνει λίγο στις αντιθέσεις της πραγματικότητας. Τον πιέζει η πίστη του στις αρχές και μπράβο του σε αυτό και εμμένει μπλεγμένος σε πράγματα που δεν λύνονται με τις αρχές που νόμιζε.
Οι κουκουέδες πάλι και λόγω ηλικίας αλλά και της φάσης που ζουν - νοοτροπία - φοιτητή νέου που μόνο η καύλα του τον νοιάζει και να φτιάχνεται με το πνεύμα του που το θεωρεί ιδανικό και στηρίζει την προσωπικότητα του και το ΕΓΩ του σε αυτά - το ίδιο πράγμα κάνουν. Ποιος γαμεί τους κατοίκους που πονάνε με την καθημερινότητα που τους γαμήθηκε (και δεν γαμήθηκε από τους μετανάστες επειδή γουστάρανε. Αλλά από τους δυτικούς που προκαλέσανε αυτές τις καταστάσεις. Οι μετανάστες είναι απλά αμόρφωτοι κάφροι και σε συνδυασμό με την κουλτούρα τους από κει που ήρθαν λογικό είναι να γαμήσουν τις περιοχές. Που όμως αντικειμενικά τις έχουν γαμήσει και κάτι πρέπει να γίνει. Το πιο λογικό είναι τον πούλο.)
Ε οι κνίτες που λέμε , δεν είναι η περίπτωση του Σταβρμαν. Είναι ότι έχουν τέτοιον αυτισμό - χαρακτηριστικό των κουκουέδων - που στ 'αρχίδια τους τα βάσανα των κατοίκων των νησιών και αλλού.
Όταν μεγαλώσουν θα καταλήξουν με κάποιο μαγαζί που μόνο το συμφέρον τους θα κοιτάνε. Σήμερα παλιοί κνίτες που είναι αφεντικά, δεν τους ξεχωρίζεις από νεοδημοκράτες.
Κάτι άλλοι τύπου ανάρχες που έχουν τριφτεί τα άκρα και καλά και τολμήσανε μακροβούτια ηθικής, είναι ικανοί να υποστηρίξουν και συνειδητά, κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων. Δεν έχουμε εδω ευτυχώς.

Ωστόσο η ιδεολογία είναι ξεκάθαρη. Κι αν δεν την έχει εμπεδώσει κάποιος αρκεί να οδηγείται ηθικά από αρχές ανθρωπιάς τις οποίες ούτως ή άλλως η ιδεολογία πρεσβεύει. Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. και επειδή σέβομαι το μυαλό μου, αλλά κι εσένα που μένεις Άγιο Παντελεήμονα και νησιά,
προσαρμόζω τα ιδεολογήματά μου ώστε να είμαι χρήσιμος ως κοινωνικά ενεργός άνθρωπος.

Εσύ με τη δεξιά εμμονή δεν έχεις να πας μακριά. Μόνο δυστυχία δείχνει ο ορίζοντάς σου. Γιατί το μόνο που πρεσβεύει ο χώρος από κει (και νδ αλλά και βελόπουλοι και χρυσή αυγή και όλα αυτά, δεν τα κάνουμε τυχαία ένα στη συνείδησή μας) είναι το ατομικό συμφέρον και ποιος θα προλάβει ή θα είναι τυχερός να το ικανοποιήσει. με μία λογική ότι αν πατήσεις πάνω στον άλλον που βρίσκετε στη θάλασσα μαζί σου, εσύ θα επιπλεύσεις και θα σωθείς. Αλλά για πόσο; Μια λογική ότι κάποιος θεός θα μας σώσει. Γι αυτό μια ζωή μιλάτε για αρχηγούς, που είναι ικανοί κλπ κλπ.
Εγώ έχω την άποψη ότι από τα κάτω μπορούμε να κινούμε τα πράγματα. γι αυτό και είμαστε με λογικές κινημάτων και όχι ηγετών. Νομίζεις ότι ο Τσίπρας είναι ότι ονειρευόμασταν; η ο Βαρουφάκης;. Ή μήπως ότι αν ψηφίζαμε ΟΧΙ περιμέναμε να δούμε το αν θα είμαστε τυχεροί και θα το εφαρμόσει ο αρχηγός. Παπάρια περιμέναμε.Για την ανάδειξη των διαθέσεων μόνο το κάναμε και για να ενώνεται ο κόσμος.
Είδες λοιπόν; Μιλάμε για άλλες λογικές.

φιλε ασε τι κανω εγω και τι οριζοντες εχω ... λογικα η επομενη γενια θα τη φαει την πσωλια ... σε αυτους να τα πεις που ειναι απονηρευτοι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Νοέμ 2021, 19:18

Χαοτικός έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 19:04
AlienWay έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 19:01
Χαοτικός έγραψε:

Υπάρχουν και κινήματα. Στη ιστορία κάργα. Στο μυαλό σου καθόλου. Γιατί;
Δυστυχώς στην εποχή μας, τα κινήματα έχουν φωνή μόνο όταν θωρακίζονται πίσω από ισχυρά συμφέροντα. Δεν αποκλείεται όμως, κάποιος υπερκαπιταλιστής να δει ένα κίνημα και να πει "α, αυτοί μου αρέσουν, θα τους ενισχύσω".
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 16 Νοέμ 2021, 19:21

Dwarven Blacksmith έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 14:43
Το κεκκαλυμένος δεν κατάλαβα
Λογικό.Το κεκαλυμμένος ;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 16 Νοέμ 2021, 19:23

BigChiefWahoo έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 19:21
Λογικό.Το κεκαλυμμένος ;
Κάτι μου λέει!
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Νοέμ 2021, 19:24

16 Νοέμ 2021, 19:23
BigChiefWahoo έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 19:21
Λογικό.Το κεκαλυμμένος ;
Κάτι μου λέει!
含蓄
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 16 Νοέμ 2021, 19:40

έργο_μακέτο έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 17:32
Kotas έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 17:29
GoBack έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 17:25
Tι κατουρημα της πλακας ηταν αυτο.Σκετο νερακι.Αν δεν ειναι η γκομενα σε κετο να βγαινει βαθια κιτρινιλα δεν λεει.
ειχε πιει πολυ νερο για να διασφαλισει το κατουρημα
Σαν την άλλη που τρώει παρμεζάνα για να διασφαλίσει την κλανιά.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::goodpost::goodpost::goodpost:
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 16 Νοέμ 2021, 19:41

panos291 έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 15:41
Φανταστείτε τις αντιδράσεις σημερα αν ζουσε ο GG Allin :smt005:
:goodpost:

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 16 Νοέμ 2021, 19:43

panos291 έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 16:05
πρεπει να ήταν στημενο.
Επιτέλους κάποιος το είπε.
Η Occult Elite στα καλλίτερά της.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 16 Νοέμ 2021, 19:44

Thor έγραψε:
16 Νοέμ 2021, 16:32
Τυχαιο πρεπει να ηταν που βρεθηκε ενας ουρολαγνος και μαλιστα τοσο κοντα στη σκηνη.
Αλλωστε,παντου υπαρχει ενας ουρολαγνος οταν τον χρειαζεσαι.
:goodpost:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών