Πρέπει να είναι ηθοποιός και να τρολάρει η τύπισα, βέβαια μηνξεχνάμε και τους διάφορους που ψηφίζανε χρυσή αυγή για να πάνε στην βουλή και να δείρουν τους κακούς πολιτικούς, περιμένανε οι έλληνες απο άλλους να κάνουν έκνομες ενέργεις και όταν η χα μπήκε φυλακή με το στημένο δικαστήριο οι τύποι που θέλανε να φάνε ξύλο οι κακοί πολιτικοί γυρίσανε πίσω στα μαντριά τους, εκει δηλαδή που θέλανε να δείρουν οι χα
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Σούργελο από τα λίγα.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Όλη η Ελλάδα θα τ' άκουγε έτσι όπως σκούζουν αυτοί.
Πιο πολλές πιθανότητες έχω να γίνω ΚΚΕ, που το έχω ψηφίσει κιόλας, παρά ζαίος.
Κόλλησαν Κουσκούση
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ζέττα Μακρή: Πλημμέλημα στο εξής η στέρηση εκπαίδευσης σε παιδιά από αρνητές γονείς

https://eidisis247.gr/archives/79098
Για το σχέδιο της κυβέρνησης για επιβολή ποινών για τους γονείς που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο, μίλησε στο LIVE NEWS η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή.
Όπως τόνισε η κ. Μακρή ο διευθυντής του σχολείου θα συντάσσει φάκελο με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και στη συνέχεια την υπόθεση θα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη.
«Πρέπει να υπάρχει μια ad hoc ρύθμιση προκειμένου η απόφαση των αρνητών – γονέων που στερούν το δικαίωμα της εκπαίδευσης από τα παιδιά τους, να θεωρείται πλέον πλημμέλημα.
Να κάθονται στο σκαμνί», είπε η κ. Μακρή.
«Μέχρι τώρα ποινική πρόβλεψη δεν υπάρχει. Αυτό θα ρυθμιστεί και θα έρθει στη Βουλή», πρόσθεσε και τόνισε: «Για τα παιδιά είναι δικαίωμα να πηγαίνουν στο σχολείο και για τους γονείς είναι υποχρέωση να τα στέλνουν».

https://eidisis247.gr/archives/79098
Για το σχέδιο της κυβέρνησης για επιβολή ποινών για τους γονείς που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο, μίλησε στο LIVE NEWS η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή.
Όπως τόνισε η κ. Μακρή ο διευθυντής του σχολείου θα συντάσσει φάκελο με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και στη συνέχεια την υπόθεση θα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη.
«Πρέπει να υπάρχει μια ad hoc ρύθμιση προκειμένου η απόφαση των αρνητών – γονέων που στερούν το δικαίωμα της εκπαίδευσης από τα παιδιά τους, να θεωρείται πλέον πλημμέλημα.
Να κάθονται στο σκαμνί», είπε η κ. Μακρή.
«Μέχρι τώρα ποινική πρόβλεψη δεν υπάρχει. Αυτό θα ρυθμιστεί και θα έρθει στη Βουλή», πρόσθεσε και τόνισε: «Για τα παιδιά είναι δικαίωμα να πηγαίνουν στο σχολείο και για τους γονείς είναι υποχρέωση να τα στέλνουν».

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το ποστ του χρήστη Αριστου έρχεται από τον Ιούλιο (26) του 2021 .Αρίστος έγραψε: ↑26 Ιούλ 2021, 19:36
Mιας και μιλησες για ταπα...
Η Ρωσια εχει θεση 51 στην θνησιμοτητα ανα εκατομμυριο πληθυσμου σημερα.
Ενω ΨΗΛΟΤΕΡΗ θνησιμοτητα της Ρωσιας εχουν:
Ιταλια (θεση 16)
Βρετανια (θεση 20)
ΗΠΑ (θεση 21)
Ισπανια (θεση 25)
Γαλλια (θεση 27)
Ελλαδα (θεση 43)
Γερμανια (θεση 48)
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Με λιγα λογια η Ρωσια εχει ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ θνησιμοτητα απο ολες τις μεγαλες δυτικες χωρες και απο την Ελλαδα του Κουλη (ολες αυτες εχουν πολυ μεγαλυτερο δεικτη εμβολιασμου απο τη Ρωσια btw).
.
Για να δούμε 5 μήνες αργότερα, και ενώ οι εμβολιασμοί έχουν προχωρήσει στις δυτικές χώρες και όχι στη Ρωσία.
Πως άλλαξαν τα πράγματα;
Ιταλια (θεση 16) ν 27
Βρετανια (θεση 20) ν 29
ΗΠΑ (θεση 21) ^ 20
Ισπανια (θεση 25) ν 34
Γαλλια (θεση 27) ν 39
Ελλαδα (θεση 43) - 43
Γερμανια (θεση 48) v 70
ΡΩΣΊΑ Από θέση 51....θέση 35. ^^^
Bonus η ψεκ Βουλγαρία που ανέβηκε στη θέση νούμερο 2 παγκοσμίως !
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Πρετεντέρης
Ο - ανάμεσα σε πολλές άλλες ιδιότητές του- επιφανής Συνταγματολόγος του φόρουμ hellegennes έμεινε μετεξεταστεος στο Συνταγματικό.
Ο πρόεδρος του ΣτΕ στο σκεπτικό της επιβολής της υποχρεωτικοτητας του εμβολιασμού στους υγειονομικούς αναφέρει ότι αυτό έγινε λόγω της συνταγματικής υποχρέωσης για επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ο πρόεδρος του ΣτΕ στο σκεπτικό της επιβολής της υποχρεωτικοτητας του εμβολιασμού στους υγειονομικούς αναφέρει ότι αυτό έγινε λόγω της συνταγματικής υποχρέωσης για επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Άργησε ο Κυριάκος να πάρει το πολιτικό κόστος για τους εξηντάρηδες. Το 100ευρω σκληρό ως μέτρο, αλλά ο Έλληνας καταλαβαίνει μόνο από βουρδουλα. Φαίνεται ότι λειτουργεί θετικά ως προς τον εμβολιασμό.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- hellegennes
Η συγκεκριμένη διάταξη του συντάγματος αφορά οικονομικούς όρους, αλλά αν θέλεις να κάνεις το σύνταγμα κουρελόχαρτο, όπως αποφάσισε η τωρινή κυβέρνηση, μπορείς να επικαλεστείς οποιοδήποτε άρθρο και να πετάξεις μια ραντομιά.Πρετεντέρης έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 11:09Ο - ανάμεσα σε πολλές άλλες ιδιότητές του- επιφανής Συνταγματολόγος του φόρουμ hellegennes έμεινε μετεξεταστεος στο Συνταγματικό.
Να, βρήκα μια απολύτως ανάλογη αντιστοιχία. Μπορείς να βασιστείς στο άρθρο περί δικαιώματος εκπαίδευσης, γιατί αν πεθάνει κάποιος ανήλικος από κορωνοϊό που κόλλησε σε νοσοκομείο, όπου υπάρχει μια περίπτωση να του τον κόλλησε ανεμβολίαστος υγειονομικός (παρότι η πιθανότητα να κολλήσεις από εμβολιασμένο είναι ουσιαστικά ίδια), τού στερεί το δικαίωμα στην εκπαίδευση.
Τώρα, αν αποφασίζαμε ότι το σύνταγμα δεν πρέπει να μπαίνει εμπόδιο σε έκτακτα μέτρα, σαν ιερή βίβλος θρησκείας, θα κάναμε άλλη κουβέντα. Θα ήμουν οκέι μ' αυτό, με την προϋπόθεση φυσικά ότι αυτό αποτελούσε προϊόν δημοψηφίσματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εννοείς να μπει για κάποιο θέμα υγείας στο Παίδων και να κολλήσει κόβιντ εκεί;hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2021, 11:23Να, βρήκα μια απολύτως ανάλογη αντιστοιχία. Μπορείς να βασιστείς στο άρθρο περί δικαιώματος εκπαίδευσης, γιατί αν πεθάνει κάποιος ανήλικος από κορωνοϊό που κόλλησε σε νοσοκομείο, όπου υπάρχει μια περίπτωση να του τον κόλλησε ανεμβολίαστος υγειονομικός (παρότι η πιθανότητα να κολλήσεις από εμβολιασμένο είναι ουσιαστικά ίδια), τού στερεί το δικαίωμα στην εκπαίδευση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΕΚΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Οκτ 2023, 10:40 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 23 Απαντήσεις
- 1252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
22 Οκτ 2023, 10:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαυρουδής Βορίδης κάνει καλά ψέκες ψηφοφόρους της ΝΔ
από έργο_μακέτο » 27 Αύγ 2023, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
27 Αύγ 2023, 22:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώσσοι, Τούρκοι, ψέκες, ομοφοβικοί ηττήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ
από Οργισμένος » 25 Σεπ 2023, 00:08 » σε Τεχνολογία - 9 Απαντήσεις
- 842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
30 Σεπ 2023, 04:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Αυστριακό φιλορωσικό κόμμα κέρδισε τις εκλογές. Ψέκες ρωσοφοβικοί, πονάτε? Τσούζετε?
από Kauldron » 30 Σεπ 2024, 11:26 » σε Διεθνής πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Οκτ 2024, 13:54
-