Ωχ μωρέ μλκΛοξίας έγραψε: ↑17 Νοέμ 2021, 18:11Ρε μλκα για το καλό σου...Γκουερινο 4 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2021, 17:40Δούλεμα που τρώτε ρε πστ μουΛοξίας έγραψε: ↑17 Νοέμ 2021, 16:29
Τζατζόγρια...μην επικαλεστείς ξανά τέτοια παπαριά σαν το υπογραμμισμένο.
Να πάνε να γ@μηθούν, ανθρωπολόγοι, βιολόγοι, γενετιστές και άλλοι έτσιδες, επειδή εσύ αναλύεις DNA με τα μάτια ρε συ;
Γελάνε κι οι πέτρες ρε συ...κάνεις ζωολογική ταξινόμιση με το τι βλέπουν τα μάτια σου ρε;
Για καλό στο λέω...
Δηλαδή εσύ αν δεις έναν γιαπωνεζο στο Μοναστηράκι δεν θα καταλάβεις από που ειναι
Θα πρέπει να του κάνεις τεστ
Καλά σας κάνουν και σας πουλάνε φυκια
Τέτοιους κεφαλες που θα ξαναβρούν;
Στα σοβαρά πιστεύεις ότι μπορείς να ταξινομήσεις βιολογικά την βαθμίδα Φυλή από το χρώμα του δέρματος η τα στενά/χοντρά χείλη;
Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στην βιολογική ταξινόμηση του ανθρώπου να δεις αν υπάρχει βαθμίδα φυλή;
Για να στο κάνω κρεμούλα για 4χρονο, η βαθμίδα Φυλή είναι μεταξύ της βαθμίδων Οικογένεια και Γένος.
Πες μας αν υπάρχει τέτοια βιολογική ταξινόμηση στον Homo Sapiens.
Έχεις μπερδέψει τα γέρικα μπούτια σου...
Ο όρος Φυλή (και ΟΧΙ η ταξινομική βαθμίδα), χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια πληθυσμιακή ομάδα.
Αυτή η ομάδα μπορεί να έχει κοινή καταγωγή και γενετικά χαρακτηριστικά (Κίτρινη Φυλή - κιτρινωπό δέρμα και σχιστά μάτια), ή να έχει κοινό τρόπο ζωής, κοινά γνωρίσματα, συνήθειες κλ.π. όπως, "η φυλή του ποδοσφαίρου", "η φυλή των Άμις",
Είναι κοινωνική σύμβαση ο όρος φυλή και ΟΧΙ γενετικός διαχωρισμός.
Νιώσε γριά...
Από την αρχή είπα ότι πρώτα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι στον ορισμό της φυλής και μετά να συζητήσουμε για το αν υπάρχουν αυτες
Ποιος μίλησε για βιολογική ταξινομηση και παπαρια;
Εγώ λέω το εξής απλο
Ότι για μένα φυλή είναι να βλέπεις κάποιον και να ξέρεις από που είναι,εστω και αν αυτό συμβαίνει σε ένα άσχετο μέρος
Κάποτε ήμουν σε ένα κωλομπαρο στην Ταϊλάνδη
Μέσα σε τόσο κόσμο, ήρθε κάποιος από την άλλη άκρη του μαγαζιού και με ρώτησε στα ελληνικά από που είμαι;
Με κατάλαβε από το παρουσιαστικό
Δεν νομίζω να έπαιξε ρόλο ότι φορούσα μπλούζα θύρα 4 επανομης