όλοι οι σπανοι τσεραταδες απο τσι αλμπινες με τσι νεργοις.;
27. νο τε εντιέντο + ινδιανα - τόρνα ατράς γυρνα πισω.... και εδω μολις εγινε αυτο το σταματησανε.... παμε πισω..... δειτε στο τελος των καλλιτεχνιων:a108:





Categorizing humans based on phenotypes is a socially controversial subject. Biologists originally classified races as subspecies, but contemporary anthropologists reject the concept of race as a useful tool to understanding humanity, and instead view humanity as a complex, interrelated genetic continuum. Taxonomy of the hominins continues to evolve.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Νοέμ 2021, 00:01Αυτά είναι είδη που παραθέτεις, όχι υποείδη. Θα έπρεπε να το αντιληφθείς από την στιγμή που έγραψες το διωνυμο, αλλά σε τύφλωσε η υστερική αμερικλανιλα από την οποία πάσχεις.John Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Νοέμ 2021, 15:10οι homo habilis, homo erectus, homo floresiensis, homo naledi και τελικα ο homo sapiens ηταν τα ανθρωπινα υποειδη. Οι "φυλες" ομως δεν ειναι υποειδη. Η ταξινομηση αυτη προυποθετει μεγαλες γεννετικες διαφορες που δεν υπαρχουν στο ανθρωπινο ειδος.
Οι φυλές δεν είναι απαραίτητο να είναι υποείδη αν αυτό σε χαλάει. Μπορεί να είναι ένα ακόμη χαμηλότερο ταξο (δεν θα είχε κάποιο πρακτικό νόημα βέβαια, απλά για να μην βγάζεις σπυράκια με την σκέψη).
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ξαναγράφω το αυτονόητο:esu έγραψε: ↑17 Νοέμ 2021, 23:30Το ανθρώπινο (και όχι μόνο) ύψος και βάρος δεν είναι ψευδο-ομαδοποίηση, είναι χαρακτηριστικά που εδράζονται στον γενετικό μας κώδικα.stavmanr έγραψε: ↑17 Νοέμ 2021, 23:08Φυσικά και είναι μία ψευδοομαδοποίηση στατιστικής φύσεως που δεν έχει καμία σχέση με φυλετισμούς, όπως και με οποιοδήποτε χαρακτηριστικό...Καταρχήν έχεις αντιληφθεί ότι το "ψηλός" και το "κοντός" είναι σχετικές-συγκριτικές έννοιες;Άσε που είναι ανάγωγοι όσοι βλέπουν ψιλούς και κοντούς.
Να ξεκινήσουμε από εκεί.Αυτό ισχύει ούτως ή άλλως.Και οι περισσότεροι προπονητές μπάσκετ ανάγωγοι εντελώς.
Οι άνθρωποι είναι για τα παλούκια.
Πέρα από την αντικειμενική αυτή υπόσταση των προπονητών, φυσικά και στο μπάσκετ δεν παίζουν οι ψηλότεροι.
Φυσικά και υπάρχουν ψηλότεροι, καταρχήν, από αυτούς που παίζουν ήδη, και οι οποίοι δεν παίζουν.
Και φυσικά, αναφέρεσαι σε ένα παιχνίδι με πολύ συγκεκριμένους κανόνες, στους οποίους το ύψος αποτελεί προσόν, αποκλειστικά στα πλαίσια του παιχνιδιού αυτού.
Αν φτιάχναμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα έπρεπε να πιάνεις αντικείμενα μέσα από επιμήκεις σωλήνες, εννοείται ότι οι "μεγαλοχέρηδες" θα αποτελούσαν τον 99,99% των παικτών.
Σου εξηγώ, λοιπόν, ότι ανάλογα με τους κανόνες του παιχνιδιού, κάποιοι ευνοούνται στην ενασχόληση.
Κι αυτό δεν ισχύει μόνο στα παιχνίδια. Ανάλογα με τους κανόνες που θα ορίσεις, θα λάβεις κι αντίστοιχη ομαδοποίηση.
Το ύψος και το βάρος είναι φυσικά μεγέθη. Το "ψηλός" και "παχύς" είναι συγκριτικά μεγέθη κι αφορούν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τα μέλη ενός κοινωνικού συνόλου το "κανονικό" μέγεθος.Ψηλός και κοντός είναι συγκριτικές έννοιες, ναι. Και; Επίσης το ύψος και το βάρος μπορούν μια χαρά να είναι απόλυτα μετρήσιμα μεγέθη, δεν κατάλαβα το επιχείρημα.
Κατά τα λοιπά, περί μπάρκετ, συμφωνούμε, ναι.
Ειναι ο Drake λευκος; Ειναι ο Justin Johnson μαυρος; Εισαι μηπως σε λαθος δεκαετια;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
δεν εχεις λαβει στα υποψιν οτι η ιστορια προηγειται της επιστημης και ειναι αρκετα ηλιθιο ενας στο σημερα που ζουμε να μην το καταλαβαινειJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 09:57Εαν ανατρεξει κανεις στην ιστορια της (ψευδο)επιστημης του φυλετισμου, θα κατανοησει πως αυτη η εννοια δημιουργηθηκε αποκλειστικα για πολιτικους σκοπους και οχι για επιστημονικους, για να δικαιολογησει το δουλεμποριο και την αποικιοκρατια.
κατα μια πιθανότητα ειναι γιατι ζειτε στο παρελθον ή εχετε χαζεψει για να λετε αυτες τις ανοησιες παντα ο κοσμος θα χωριζεται ειτε σε φυλες ειτε σε ταξεις και να αλλαζουν οι λεξεις στην ονομασια δεν αλλαζουν οι εννοιεςstavmanr έγραψε: ↑17 Νοέμ 2021, 22:59Το αστείο είναι ότι άσπροι, μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι και πουά, έχουν φτιάξει υπέροχα κοινά λόμπις και απολαμβάνουν το 80% του παγκόσμιου χρήματος.
Αλλά κάποιος μικρός ανθρωπάκος, ονειρεύεται φυλετικούς διαχωρισμούς, ως και διακρίσεις.
Γιατί άραγε;
John Brown Gun Club έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 09:57Εαν ανατρεξει κανεις στην ιστορια της (ψευδο)επιστημης του φυλετισμου, θα κατανοησει πως αυτη η εννοια δημιουργηθηκε αποκλειστικα για πολιτικους σκοπους και οχι για επιστημονικους, για να δικαιολογησει το δουλεμποριο και την αποικιοκρατια.
Ο κόσμος πάντοτε θα σκοτώνεται, επίσης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσουμε αξία στο φόνο.nemo έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 10:34κατα μια πιθανότητα ειναι γιατι ζειτε στο παρελθον ή εχετε χαζεψει για να λετε αυτες τις ανοησιες παντα ο κοσμος θα χωριζεται ειτε σε φυλες ειτε σε ταξεις και να αλλαζουν οι λεξεις στην ονομασια δεν αλλαζουν οι εννοιες
απαντησες με μια ασχετη ανοησια για να νομιζεις τι ; κανε την ερωτηση στον εαυτο σου και δωσμου την απαντησηstavmanr έγραψε: ↑18 Νοέμ 2021, 10:36Ο κόσμος πάντοτε θα σκοτώνεται, επίσης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσουμε αξία στο φόνο.
Συμμαζέψου λίγο.
Γιατί πρόκειται γιά ψεύδος. Είναι σαν να υποστηρίζεις ότι η Γή είναι επίπεδη. Και το κάνετε με παρόμοια επιχειρήματα.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.