Λαθάκι η Lady Gaga?

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Λαθάκι η Lady Gaga?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Νοέμ 2021, 12:53

Kauldron έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 12:45
ST48410 έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 12:44
Kauldron έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 01:43
Δεν είναι προφανές ότι έχει κάνει λάθος;
Ούτε η ίδια το διορθώνει, ούτε την διορθώνει ο Εισαγγελάτος, πάντως στο πλήρες βίντεο.
Και τώρα λένε οτι το πέμπτο κύμα θα είναι το κύμα των μη εμβολιασμένων με τρίτη δόση.
Επειδή δεν το παρατήρησαν ή τους φάνηκε τόσο αυτονόητο που δεν μπήκαν στον κόπο να το σχολιάσουν. Ξεκάθαρα, εσύ τι πιστεύεις ότι ήθελε να πει;

Για αυτό που λες για το πέμπτο κύμα δεν είναι κάτι που υποστηρίχθηκε από όλους και αν δεν κάνω λάθος ο Γεροτζιάφας δεν είναι στην επιτροπή. Είχα την εντύπωση μάλιστα ότι ανήκε στους "δικούς σας". Ωστόσο αυτό που λέει δεν είναι παράλογο. Κάποιος που έχει εμβολιαστεί και έχει ατονίσει η δράση του εμβολίου μπορεί να παίρνει μεγάλυτερα ρίσκα και να εκτεθεί περισσότερο από έναν προσεκτικό ανεμβολίαστο.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 18 Νοέμ 2021, 12:54

Ελάτε ρε λάθος εκ παραδρομής έκανε προφανώς. Απλά αυτό που με έκανε εντύπωση ήταν τα χαζογελάκια της οταν την ρώτησαν να σχολιάσει αυτά που έλεγε ο Καπραβέλος για τις ΜΕΘ. Πήρε κυβερνητική θέση και ξέχασε οτι ήταν γιατρός πρώτης γραμμής. Τώρα αν το πέμπτο κύμα θα είναι κύμα αυτών που δεν έκαναν την τρίτη δόση είναι προφανές πια. Αλλά το θέμα είναι οτι δεν γίνεται να κάνουν όλοι ταυτόχρονα την τρίτη δόση, και οτι και αυτοί που έχει περάσεις τετράμηνο από τη β δόση μάλλον ακάλυπτοι είναι πλεον. Και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία (και εγώ) έκανε το εμβόλιο το διάστημα Μαρτίου μέχρι Ιούλιο όλοι καταλαβαίνουν πλεον οτι ένα μεγάλο ποσοστό πλέον είναι ουσιαστικά ακάλυπτοι οσον αφορά την προστασία από νόσηση. Για βαριά νόσηση δεν ξέρω τι παίζει αλλά και εκεί αυτοί που είναι άνω των 65 και πέρασαν πάνω από 4-5 μήνες από τη β δόση δεν νομίζουν να προστατεύονται επαρκώς. Μια ερευνα στην Αμερική αναφερόταν σε 70% προστασία από θάνατο. Δεν επαρκεί αυτό για να μην γεμίσουν τα νοσοκομεία.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 18 Νοέμ 2021, 13:01

Λάθος υπερκόπωσης.
Νομίζουν ότι μιλάνε μεταξύ τους
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Νοέμ 2021, 13:01

ST48410 έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 12:53
Kauldron έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 12:45
ST48410 έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 12:44

Δεν είναι προφανές ότι έχει κάνει λάθος;
Ούτε η ίδια το διορθώνει, ούτε την διορθώνει ο Εισαγγελάτος, πάντως στο πλήρες βίντεο.
Και τώρα λένε οτι το πέμπτο κύμα θα είναι το κύμα των μη εμβολιασμένων με τρίτη δόση.
Επειδή δεν το παρατήρησαν ή τους φάνηκε τόσο αυτονόητο που δεν μπήκαν στον κόπο να το σχολιάσουν. Ξεκάθαρα, εσύ τι πιστεύεις ότι ήθελε να πει;

Για αυτό που λες για το πέμπτο κύμα δεν είναι κάτι που υποστηρίχθηκε από όλους και αν δεν κάνω λάθος ο Γεροτζιάφας δεν είναι στην επιτροπή. Είχα την εντύπωση μάλιστα ότι ανήκε στους "δικούς σας". Ωστόσο αυτό που λέει δεν είναι παράλογο. Κάποιος που έχει εμβολιαστεί και έχει ατονίσει η δράση του εμβολίου μπορεί να παίρνει μεγάλυτερα ρίσκα και να εκτεθεί περισσότερο από έναν προσεκτικό ανεμβολίαστο.
Γλώσσα λανθάνουσα...
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 18 Νοέμ 2021, 13:03

Toση φασαρια για ενα απλο lapsus linguae?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Νοέμ 2021, 13:10

Kauldron έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 13:01
Γλώσσα λανθάνουσα...
Εντάξει τώρα. Κάνετε πραγματικό αγώνα να πείσετε ανθρώπους να μην εμβολιαστούν υπονομεύοντας την αξιοπιστία των ειδικών. Αυτό είναι όλο.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Νοέμ 2021, 13:18

ST48410 έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 13:10
Kauldron έγραψε:
Γλώσσα λανθάνουσα...
Εντάξει τώρα. Κάνετε πραγματικό αγώνα να πείσετε ανθρώπους να μην εμβολιαστούν υπονομεύοντας την αξιοπιστία των ειδικών. Αυτό είναι όλο.
Ο Παναγιωτόπουλος παραδέχεται οτι είπαν ψέματα για την "πανδημία των ανεμβολίαστων" (τεχνητή προσπάθεια για ν' αυξήσουν τους εμβολιασμούς).
Ο Τσιόδρας είχε παραδεχτεί πιο πρίν οτι βάζανε σε θανάτους από κόβιντ θανάτους με κόβιντ.
Ο Μητσοτέας που παίρνει τις αποφάσεις, έχει ανακοινώσει "νική κατά του ιού" 2-3 φορές μέχρι τώρα.

Αλλά εσένα σου φταίω εγώ.
Εντάξει, τί να πώ.

Δε με χρειάζονται, Στάθη, οι ειδικοί να υπονομεύσω την αξιοπιστία τους, τα καταφέρνουν μια χαρά μόνοι τους.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Νοέμ 2021, 13:19

SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 18 Νοέμ 2021, 13:21

Kauldron έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 13:18
Ο Τσιόδρας είχε παραδεχτεί πιο πρίν οτι βάζανε σε θανάτους από κόβιντ θανάτους με κόβιντ.
Δεν υπάρχει ιατροδικαστικός θάνατος από Covid, όπως δεν υπάρχει από φυματίωση, χολέρα, τροχαίο κλπ.
Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει την αστοχία του ζωτικού οργάνου. Πχ "πολυοργανική κατάρρευση" σε κάθε περίπτωση.

Πρέπει να κόψεις αυτή την καραμέλα. Δεν απευθύνεσαι σε ιθαγενείς.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Νοέμ 2021, 13:23

stavmanr έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 13:21
Kauldron έγραψε:
Δεν υπάρχει ιατροδικαστικός θάνατος από Covid, όπως δεν υπάρχει από φυματίωση, χολέρα, τροχαίο κλπ.
Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει την αστοχία του ζωτικού οργάνου. Πχ "πολυοργανική κατάρρευση" σε κάθε περίπτωση.

Οχι εγώ, αυτοί το κάνουν:

Εσύ κάτσε να τους πιστεύεις "ρακοσυλλέκτη".
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 18 Νοέμ 2021, 13:33

Kauldron έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 13:23
stavmanr έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 13:21
Kauldron έγραψε:

Οχι εγώ, αυτοί το κάνουν:

Εσύ κάτσε να τους πιστεύεις "ρακοσυλλέκτη".
Καταρχήν, άλλο σου έγραψα, άλλο απάντησες.
Είναι κλασική αντιεμβολιαστική τεχνική.

Στο θέμα που αναφέρεις, ο άνθρωπος λέει ότι ο όρος "πανδημία των ανεμβολίαστων" δεν είναι επιστημονικός, αλλά πολιτικοκοινωνικός.
Δεν υπάρχει "πανδημία ανεμβολίαστων" για οποιαδήποτε πανδημική ασθένεια. Και φυσικά χρησιμοποιείται για να καταδείξει "λαϊκά" το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργεί το αντιεμβολιαστικό σκεπτικό στη δημόσια υγεία.

Δεν είμαι εγώ ο εύπιστος της υπόθεσης, όπως έχεις καταλάβει από όλα τα νήματα που συζητάμε για την πανδημία.
Δεν είμαι εγώ αυτός που επιχειρηματολογεί με τυχάρπαστα προπαγανδιστικά βιντεάκια του youtube.
Δεν είμαι εγώ αυτός που μπερδεύει ένα τεχνολογικό εργαλείο, το εμβόλιο, με τους Μητσοτάκηδες και τους Κικίλιες.
Να εξηγούμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 18 Νοέμ 2021, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 18 Νοέμ 2021, 13:34

Kauldron έγραψε:
ST48410 έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 13:10
Kauldron έγραψε:
Γλώσσα λανθάνουσα...
Ο Παναγιωτόπουλος παραδέχεται οτι είπαν ψέματα για την "πανδημία των ανεμβολίαστων" (τεχνητή προσπάθεια για ν' αυξήσουν τους εμβολιασμούς).
Ο Μητσοτέας που παίρνει τις αποφάσεις, έχει ανακοινώσει "νική κατά του ιού" 2-3 φορές μέχρι τώρα.

Αλλά εσένα σου φταίω εγώ.
Εντάξει, τί να πώ.

Δε με χρειάζονται, Στάθη, οι ειδικοί να υπονομεύσω την αξιοπιστία τους, τα καταφέρνουν μια χαρά μόνοι τους.
Εντάξει οι "ειδικοί" μπορούν να ισχυριστούν οτι "αλλαξαν τα επιστημονικά δεδομένα" οτι το έκαναν για καλό σκοπό κτλ. Ο τηλεπλασιε που το καλοκαίρι έσκουζε οτι οποιος κάνει το εμβόλιο έχει μηδεν πιθανότητας να παει σε ΜΕΘ ως τι μιλούσε? Ως λοιμωξιολόγος? Γιατί αν κάποιοι κατηγορούν τον Κούβελα (για μένα ορθώς) για αυτά που λεει και αποτρέπει κάποιους από το να κάνουν το εμβόλιο θα πρέπει να κατηγορούν και τον κλόουν υπουργό που έλεγε συνειδητά ψέμματα για να δώσει στους εμβολιασμένους μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας για να κινηθεί η αγορά. Και επειδή πέθαναν και 1600 περίπου συνολικά πλήρως εμβολιασμένοι μέχρι τώρα έχει νομίζω κάποιο μερίδιο ευθύνης και ο Αδωνις, όπως βέβαια και συνολικά η κυβέρνηση και όσοι μιλούσαν για πανδημία ανεμβολίαστων μόνο.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Νοέμ 2021, 13:47

klg έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 12:28
Kauldron έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 12:26
Αρίστος.
klg έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 12:22

+1 clickbait
Στην Υγεία το 'χω.
Don't sweat it, θα μας ποστάρει η κουκουβάγια το alejandro gypsie trap edition να το ξεπεράσουμε.
Περίμενα τουλάχιστον μία (1) τόπλες άματσουρ φώτο με μαυρισμένα κόκκινα ματιά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 18 Νοέμ 2021, 13:50

sys3x έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 13:47
klg έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 12:28
Kauldron έγραψε:
18 Νοέμ 2021, 12:26
Αρίστος.

Στην Υγεία το 'χω.
Don't sweat it, θα μας ποστάρει η κουκουβάγια το alejandro gypsie trap edition να το ξεπεράσουμε.
Περίμενα τουλάχιστον μία (1) τόπλες άματσουρ φώτο με μαυρισμένα κόκκινα ματιά.
/r/blacktears?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Νοέμ 2021, 13:55

:g030:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών